Träningsweekend

EN TRÄNINGSWEEKEND PASSAR ALLA! 

Efter att ha arrangerat längre resor utomlands kom flera önskemål om att komma bort bara över en helg för träning, inspiration och avkoppling. Idén till våra träningshelger växte fram och har växt till en succé de senaste 5 åren. Enkelt, smidigt och väldigt trevligt!

En träningshelg passar alla! Vi har flera olika pass att välja mellan så oavsett om du vill komma igång med träningen eller tränar regelbundet så finns det något som passar dig. Det gedigna träningsschemat rymmer mängder av träningsformer och erbjuder allt från yoga och danspass till löpskolning, tabata och box. Under helgen kan man också ta del av föreläsningar för att få med sig ännu mer motivation och kunskap hem. 

Ta med partnern, kompisgänget, mamma/pappa eller kollegorna och njut av en träningsweekend med rolig träning varvat  med god mat, SPA och en skön avkoppling i mysiga miljöer mysiga på våra noga utvalda hotell och destinationer. Det går även bra att boka in privat med företaget och vill du åka själv finner du genom gemensamma intressen snabbt likasinnade att samtala med. 

Våra träningsweekends finns på flera orter vilket gör att du kan kan åka på träningsweekend i din stad eller inom ett rimligt pendlingsavstånd oavsett om du bor i Stockholm, Göteborg eller Malmö. 

TOREKOV HOTELL
Byt vardagen mot en helg på fina Torekov Hotell på Bjärehalvön. Njut av lugnet, slappna av på SPA, ät gott på hotellets prisbelönta restaurang, ta del av ett gediget träningsprogram eller insup de fantastiska miljöerna som omger hotellet och passar perfekt för. såväl rekreation som utomhusträning. Restaurangen har fått flera utmärkelser för sin vällagade mat som till stor del baseras på lokala och ekologiska råvaror. Spa-avdelningen är väldigt mysig och har utöver fina faciliteter inomhus också japanska utomhuspooler som ständigt håller 38 grader. Utöver detta erbjuds massor av härlig träning med engagerade instruktörer, alla med olika kunskapsområden och bakgrunder. För dig som vill ha det lilla extra utanför träningen är en weekend i Torekov väl värd att testa!

Läs mer

TANUM STRAND
Följ med till en av Bohusläns största hotell- och konferensanläggningar vid Skagerraks strandkant. Hotellet finns på västkusten, mittemellan Oslo och Göteborg i Fjällbacka skärgård, med gångavstånd till Grebbestad. Här finns 165 rum, 97 stugor, en egen gästhämn, fantastiskt mat och dessutom inomhusbad med bassänger, jacuzzi och nya SPA Horisont. Vill du bada utomhus finns brygga med möjlighet till bastu. En träningshelg på Tanum Strand ger dig träning både ute i det vackra landskapet och inomhus i fräscha lokaler, varav en eventhall med belysning och ljudsystem som gör upplevelsen till något alldeles extra, samt intressanta föreläsningar.

Läs mer

SKEPPARHOLMEN NACKA
På Skepparholmen i Stockholm spenderar vi helgen på ett SPA-, tränings- och konferenshotell vackert beläget i Nacka och Stockholms innerskärgård.
Vill du inte köra bil så finns regelbunden båt- och busstrafik hit. Från Stockholm city når du hotellet på endast 20 minuter och väl framme möts du av härlig natur och närhet till havet. Med andra ord är omgivningen helt perfekt för inspirerande träning vilken, som alltid, erbjuds i form av ett gediget program med massor olika träningsformer.

Läs mer

SELMA SPA
Kom bort från vardagsbekymmer och fyll på energiförråden på bästa sätt genom en härlig mix av träning och avslappning i härlig miljö!

På fina Selma Spa i Sunne finner du möjlighet till både aktivitet och återhämtning. I fina omgivningar och lokaler kan gruppträning, en löptur i spåret eller ett pass på utegymmet kombineras med avkoppling och stillhet. Unna dig en behandling, avslappning i bastun eller ett dopp i någon av hotellets pooler. Allt ackompanjerat av passande mat & dryck.

Selma Spa var Sveriges första spa och är idag ett utav Nordens största spahotell för både privat- och konferensgäster.

Läs mer

LOKA BRUNN
Spendera helgen på ett hotellet med mycket historia och anor från 1700- talet vackert beläget mellan två sjöar med fantastiska miljöer runtomkring. Här kan du träna både ute och inne, köra yogapass i kyrkan eller gå på Aqua-pass i poolhuset. Förutom upplevelser i form av massor av träning och inspirerande föreläsningar finns ett stort mervärde i att platsen i sig är värd att besöka. På Loka Brunn bjuds god mat lagad från grunden och ett SPA med pooler, både ute och inne, som vätter mot sjön samt en föreläsningssal byggd som en amfiteater. Vill du uppleva mer än bara en träningshelg så är detta platsen för dig!

Läs mer

ÖRENÄS SLOTT
Fyll på energi på bästa sätt under en träningshelg på den skånska västkusten med fantastisk utsikt över ett glittrande Öresund. Örenäs slott är beläget precis vid havet och erbjuder en magisk utomhusmiljö med stora öppna ytor, vackra vyer, en fitnesspark, motionsslingor och mycket mer. Njut av slottsmiljön, ät gott inne på slottet, ta ett dopp i badtunnorna efter avslutad träningsdag eller en promenad i de vackra omgivningarna för att låta tankarna vandra. Möjligheterna till avslappning, inspiration och energipåfyllnad är oändliga.

Läs mer

Träningsweekend och spa på Mossbylund

MOSSBYLUND
Träningshelgerna till Mossbylund växte fram efter ett eget besök. Känslan var stark- hit vill vi ta med er!
Här är charmigt, mysigt, fint och lyxigt på samma gång. Miljön utomhus är fantastisk och du har fri tillgång till fint SPA när du vill under helgen. Här bor vi bra och alldeles precis vid havet. Alla träningspass och föreläsningar sker i samma byggnad, om ni inte lockas av träning utomhus vill säga. Ta del av en härlig både hotell- och träningsupplevelse och åk hem till vardagen med ny energi!

Läs mer

RIVIERA STRAND

Mer information kommer inom kort.