Träningsresa Cypern

Datum Träningsresa
19-26 oktober (Stockholm)
20-27 oktober (Köpenhamn & Göteborg)

Hotell:
Napa Mermaid Hotel & Suites

För fullständig information om hotellet klicka här.

Det här ingår:
– Flygresa Tur och Retur

– Boende med del i dubbelrum
– Halvpension (Frukost och middag)
– Transfer Tur och Retur
– Måltid ombord på planet
– All träning & workshops enligt program

Avreseorter:
Köpenhamn, Stockholm, Göteborg

Pris
Maj
: 15 998 kronor
Oktober: 16 498 kronor 

* Vill ni bo 3 personer tillsammans? Bo i dubbelrum med extrabädd. Om ni vill bo tre personer i samma rum så mailas bokningen till grupp@apollo.se.
*** Enkelrumstillägg 3800 kronor. 

Betalningsvillkor:
Anmälningsavgiften (2500 kronor) betalas senast 5 dagar efter att bokningsbekräftelsen skickats ut.
Resterande belopp betalas senast 40 dagar innan avresa.

Tillval
Via Apollo erbjuds du som resenär att boka till nedanstående. Klicka för att läsa mer. 
Reseförsäkring (Medium/ Maxi)
Av-och ombokningsskydd

Kontakta oss:
Frågor gällande flyg, hotell, försäkringar och bokning?
Kontakta Apollo genom mail till bokning@apollo.se

Frågor gällande program och träning?
Kontakta oss genom mail till info@taudientraining.se

TRÄNINGSRESA TILL CYPERN

Följ med TaudienTraining och Apollo till vackra Cypern, precis vid havet och i utkanten av Ayia Napa. En vecka att minnas fylld av träning, glädje, avkoppling och massor med inspiration att ta med dig hem!

Denna träningsresa är för dig som vill bo bra med en avslappnad atmosfär, ett poolområde med läcker utsikt över havet och med en kort promenad från en av Cyperns finaste sandstränder. Här har vi även närheten in till Ayia Napa för dem som vill njuta av mer än bara träning med närhet till shopping, caféer och uteliv. Utöver all träning har vi två längre promenader i schemat. En till den berömda Nissi beach och den nya marinan och en till Cape greco national park där vi imponeras av grottorna och utsikten. Utöver detta så har vi en kvällstur till ett utomhusmuseum där vi yogar till solnedgången. Här finns med andra ord mycket att se och uppleva även utanför träningen även om den, tillsammans med social samvaro och go gemenskap, står i centrum. 

Vi sätter högt värde vid ett personligt bemötande och god sammanhållning i gruppen. Maxantalet på resan är 40 personer och våra instruktörer finns hela tiden nära till hands för att kunna ge dig det lilla extra. På kvällarna möts vi upp för att umgås och middagarna intas tillsammans. Det går med andra ord utmärkt att åka själv på en träningsresa då du aldrig är ensam om du inte vill.

Vi erbjuder cirka 10 träningspass per dag och fyller schemat med allt ifrån yoga, aquapass och dans till tuffare fyspass och funktionell träning. Förutom all träning erbjuds workshops och roliga överraskningar för att skicka med dig ännu mer kunskap, inspiration och glädje hem. Vi har en enorm bredd i schemat och erbjuder ca 30 olika koncept under veckan. Ta en titt under program för att se det späckade schemat full av valmöjligheter.

Här finns mycket att se och uppleva även utöver träningen. Utöver ett gediget träningsprogram erbjuds även möjlighet till paddel, vackra promenader och massor av aktiviteter i Ayia Napa. Hotellet har goda bussförbindelser för dem som vill se sig om på ön.

PROGRAM FÖR DIN TRÄNINGSRESA

Nedan finner du program och passbeskrivningar för din träningsresa!

Oktober 2024

Klicka här för informationsblad om Cypern

Programmet är preliminärt och vi reserverar oss för eventuella justeringar innan avresa. 

INSTRUKTÖRERNA FÖR DIN TRÄNINGSRESA

Vi är mycket stolta över våra handplockade instruktörer som alla är proffs på sina områden. Genom vår stab av instruktörer, som rymmer allt ifrån yogainstruktörer till dansare, löpare och styrkefantaster, kan vi erbjuda en bredd av träning. Här finns någonting som passar alla vare sig du vill träna ett eller flera pass om dagen. Instruktörerna tar sig tid för dig både innan, under och efter passen. Har du någon skada eller vill ta det lite lugnare så hjälper de dig gärna med att hitta alternativ på övningar som passar just dig. Tveka inte att ta hjälp för att få ut så mycket som möjligt av din träningsresa!

Oktober 2024: Louise Nilsson, Karin Lindgren & Kristofer Ekrud

KARIN LINDGREN

Karin Lindgren har en gedigen bakgrund inom fitnessvärlden, med en tävlingskarriär på elitnivå och många års erfarenhet inom gymbranschen. Hon har arbetat som personlig tränare, instruktör, utbildare och samordnare, vilket gör henne till en mångsidig instruktör med bred kunskap inom gruppträningens olika områden.

I sitt dagliga arbete ansvarar Karin för att koordinera och utveckla gruppträningen på Helsingborgs största träningsanläggning, Filborna Arena. Hon är känd och uppskattad för sitt unika sätt att balansera styrka och coolhet med charm och närvaro. Hennes förmåga att motivera sina deltagare gör att de vågar utmana sig själva, växer och njuter av den energifyllda atmosfär hon skapar.

Oavsett träningsform, från styrketräning till dans, lyckas Karin få sina deltagare att uppleva en känsla av show och glädje. Hon är ett dansant kraftpaket med mycket hjärta, alltid redo att inspirera och leda sina grupper med entusiasm och engagemang.

Kristofer Ekrud
KRISTOFER EKRUD

Efter många år som tävlingsdansare på elitnivå upptäckte Kristofer gruppträningen som en ny kanal för sin energi. Han älskar rörelse i alla former och instruerar därför en bredd av klasser, allt ifrån  skivstångsklasser och atletiska konditionspass till yogaklasser och  naturligtvis dans i alla former. Han är övertygad om att variation är nyckeln till glädje och hälsa, och därför utforskar han gärna olika typer av träning. Just nu fokuserar han mycket på yoga, vilket har blivit en viktig del av hans träningsrutin såväl som livsstil. 

Kristofer driver sitt eget företag med fokus på Yoga, arbetar i vården och instruerar utöver det på Nordic Wellness Örebro. Han har tidigare varit Master Trainer och har koreograferat samt filmat klasser för Actic. Kristofer är mycket uppskattad för sitt genuina sätt att möta människor. Hans varma och äkta engagemang skapar en välkomnande och inspirerande atmosfär i varje träningspass. 

Hans mål som instruktör är att hjälpa deltagarna att våga, vare sig det handlar om att hoppa högre, landa i kroppen, lyfta tyngre eller dansa som om ingen såg på. Det är genom dessa utmaningar vi växer och utvecklas, och Kristofer är där för att stödja och inspirera varje steg på vägen.

Louise Nilsson

LOUISE NILSSON

Louises träningsresa började med konståkning och tävlingshopprep. När skridskorna lades på hyllan bytte hon den kalla ishallen mot den varma atmosfären i gruppträningssalen. Det är här hennes hjärta verkligen slår – med en kärlek för mångsidigheten i gruppträning, möjligheten till kreativitet och att uttrycka sig genom musiken. Hennes energi och glädje är smittande, och kombinationen av tydlighet och lugn gör henne enormt uppskattad av kunderna. 

Dessa egenskaper nyttjar hon även i sin roll som Trainer för Les Mills Nordic, en av de ledande aktörerna inom träningsbranschen, då hon utbildar och certifierat gruppträningsinstruktörer. En resa och roll som tog sin början med då hon nådde finalen i den prestigefyllda tävlingen Les Mills SUPERSTAR 2021. Med en universitetsexamen i Idrottsvetenskap och Sport Management, är Louise även Marknadskoordinator för TaudienTraining, där hon strävar efter att erbjuda den ultimata träningsupplevelsen. 

UTFLYKTER

Cape Greco National Park
På den sydöstra spetsen av Cypern breder nationalparken ut sig som vi utforskar en utav eftermiddagarna. Vi promenerar längs med havet och den dramatiska kusten förbi lovebridge, vackra stränder och imponerande klippformationer fram till Se cave och slutligen viewpoint, den högsta punkten av nationalparken där vi skådar utsikten. Vi promenerar i ena riktningen och tar sen lokalbussen tillbaka. Total sträcka ca 9 km. Den som vill kan avsluta promenaden vid sea cave efter ca 5 km och ta bussen hem därifrån. 

Nissi beach och nya marinan
En annan eftermiddag tar vi istället riktning västerut. Vi går förbi den gamla marinan och fortsätter längs med kusten bort till Cypern förmodligen mest berömda strand, Nissi beach. En vacker sandstrand med en lite ö som man kan vada ut till. För dem som vill stannar för vi för ett litet badstop här. Vi fortsätter sen promenaden förbi mysiga badvikar ort till den nya marinan. Här ligger den stora yatcherna och breder ut sig och hela området som bara ör några år gammalt utger en modern känsla. Här finns caféer och restauranger för den som vill. Härifrån ta vi sen lokalbussen eller taxi tillbaka till hotellet. För den som vill, så kan man ta bussen tillbaka redan från Nissi beach. Ca 8-10 km. 

Skulpturparken och yoga vid solnedgången
En kort promenad från hotellet ligger den otroliga skulpturparken som är ett utomhusmuseum. Här flanerar man och njuter av alla vackra hundratals skulpturer so breder ut si på höjden ovanför havet. Efter en promenad i parken samlas vi på utsiktsplattformen för ett avsluta kvällen med ett fantastiskt yogapass samtidigt som vi njuter av solnedgången. En kväll att minnas!

napa-mermaid-hotel-och-suites-1661346941-561037-ImageGalleryX2
Cypern

FLYGTIDER

19 – 26 oktober 2024 (Stockholm)
Stockholm/Arlanda – Larnaca              17.00 – 22.20 
Larnaca – Stockholm/Arlanda              23.20 – 02.40

20 – 27 oktober 2024 (Göteborg)
Göteborg/Landvetter – Larnaca         17.20 – 22.45
Larnaca – Göteborg/Landvetter         23.45 – 03.10

20 – 27 oktober 2024 (Köpenhamn)
Köpenhamn/Kastrup – Larnaca           15.55 – 21.00

Larnaca – Köpenhamn/Kastrup           22.00 – 01.15

Förändringar kan ske. 

napa-mermaid-hotel-och-suites-1658386802-557494-ImageGalleryX2
277761609_2065365563640603_6160848065858277933_n

SAGT OM VÅR TRÄNINGSRESOR

”Vad var det bästa med träningsresan?”

”Det bästa med resan var det personliga bemötandet! ”

”Ert genuina och personliga engagemang och feedback. Det breda träningsutbudet med personlig pepp till var och en. Mycket värdefullt ”

”Valde denna resan För att Taudien är Taudien! ”

”Det bästa med resan var Ni Instruktörer samt de olika träningspassen inklusive träningsteknik, hela konceptet. Jättetrevliga människor en bonus.”

”Det bästa var Hela upplägget, men framför att träningsledarna.”

”Det bästa med resan var helt klart Det personliga, alla blev sedda och fick tips efter sin nivå.”

”Många saker! Väldigt bra hotell med fantastisk utsikt, mycket bra sängar och fantastiskt god mat. Superbra ledare med väldigt bra pass där vi kunde ha nästan alla ute med havet som utsikt. Mycket bra läge på hotellet med både pool, hav och närhet till stad. Vacker natur och väldigt trevliga människor.”

”Ert personliga engagemang! Fantastiska instruktörer!! Ni inspirerar är kompetenta, stärkande och inlyssnande! Ni är generösa med tips och att svara på frågor om träning, ta in vad gruppen vill ha och behöver. Kändes nästan som många pass var som ett PT pass. Bredd och variation med träningspass, mycket bra hotell framför allt läget och maten. Mycket trevligt att två andra restaurangbesök ingick.”

”Att lära känna nya människor, goda samtal och att få prova på nya träningsformer. ”

”Den individuella anpassningen, personlig information och tips. Varma känslan från er ledare.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *