Träningsresa Cypern

Datum Träningsresa
11-18 maj (Stockholm)
12-19 maj (Köpenhamn & Göteborg)

19-26 oktober (Stockholm)
20-27 oktober (Köpenhamn & Göteborg)

Hotell:
Napa Mermaid Hotel & Suites

För fullständig information om hotellet klicka här.

Det här ingår:
– Flygresa Tur och Retur

– Boende med del i dubbelrum
– Halvpension (Frukost och middag)
– Transfer Tur och Retur
– Måltid ombord på planet
– All träning & workshops enligt program

Avreseorter:
Köpenhamn, Stockholm, Göteborg

Pris
Maj
: 15 998 kronor
Oktober: 16 498 kronor 

* Vill ni bo 3 personer tillsammans? Bo i dubbelrum med extrabädd. Om ni vill bo tre personer i samma rum så mailas bokningen till grupp@apollo.se.
*** Enkelrumstillägg 3800 kronor. 

Betalningsvillkor:
Anmälningsavgiften (2500 kronor) betalas senast 5 dagar efter att bokningsbekräftelsen skickats ut.
Resterande belopp betalas senast 40 dagar innan avresa.

Tillval
Via Apollo erbjuds du som resenär att boka till nedanstående. Klicka för att läsa mer. 
Reseförsäkring (Medium/ Maxi)
Av-och ombokningsskydd

Kontakta oss:
Frågor gällande flyg, hotell, försäkringar och bokning?
Kontakta Apollo genom mail till bokning@apollo.se

Frågor gällande program och träning?
Kontakta oss genom mail till info@taudientraining.se

TRÄNINGSRESA TILL CYPERN

Följ med TaudienTraining och Apollo till vackra Cypern, precis vid havet och i utkanten av Ayia Napa. En vecka att minnas fylld av träning, glädje, avkoppling och massor med inspiration att ta med dig hem!

Denna träningsresa är för dig som vill bo bra med en avslappnad atmosfär, ett poolområde med läcker utsikt över havet och med en kort promenad från en av Cyperns finaste sandstränder. Här har vi även närheten in till Ayia Napa för dem som vill njuta av mer än bara träning med närhet till shopping, caféer och uteliv. Utöver all träning har vi två längre promenader i schemat. En till den berömda Nissi beach och den nya marinan och en till Cape greco national park där vi imponeras av grottorna och utsikten. Utöver detta så har vi en kvällstur till ett utomhusmuseum där vi yogar till solnedgången. Här finns med andra ord mycket att se och uppleva även utanför träningen även om den, tillsammans med social samvaro och go gemenskap, står i centrum. 

Vi sätter högt värde vid ett personligt bemötande och god sammanhållning i gruppen. Maxantalet på resan är 40 personer och våra instruktörer finns hela tiden nära till hands för att kunna ge dig det lilla extra. På kvällarna möts vi upp för att umgås och middagarna intas tillsammans. Det går med andra ord utmärkt att åka själv på en träningsresa då du aldrig är ensam om du inte vill.

Vi erbjuder cirka 10 träningspass per dag och fyller schemat med allt ifrån yoga, aquapass och dans till tuffare fyspass och funktionell träning. Förutom all träning erbjuds workshops och roliga överraskningar för att skicka med dig ännu mer kunskap, inspiration och glädje hem. Vi har en enorm bredd i schemat och erbjuder ca 30 olika koncept under veckan. Ta en titt under program för att se det späckade schemat full av valmöjligheter.

Här finns mycket att se och uppleva även utöver träningen. Utöver ett gediget träningsprogram erbjuds även möjlighet till paddel, vackra promenader och massor av aktiviteter i Ayia Napa. Hotellet har goda bussförbindelser för dem som vill se sig om på ön.

PROGRAM FÖR DIN TRÄNINGSRESA

Nedan finner du program och passbeskrivningar för din träningsresa!
Programmet är preliminärt och vi reserverar oss för eventuella justeringar innan avresa. 

Maj 2024 
Schema

Passbeskrivningar 

Oktober 2024 
Schema

Passbeskrivningar 

Informationsblad 

INSTRUKTÖRERNA FÖR DIN TRÄNINGSRESA

Vi är mycket stolta över våra handplockade instruktörer som alla är proffs på sina områden. Genom vår stab av instruktörer, som rymmer allt ifrån yogainstruktörer till dansare, löpare och styrkefantaster, kan vi erbjuda en bredd av träning. Här finns någonting som passar alla vare sig du vill träna ett eller flera pass om dagen. Instruktörerna tar sig tid för dig både innan, under och efter passen. Har du någon skada eller vill ta det lite lugnare så hjälper de dig gärna med att hitta alternativ på övningar som passar just dig. Tveka inte att ta hjälp för att få ut så mycket som möjligt av din träningsresa!

Maj 2024: Sandra Lindulf & Kristofer Ekrud
Oktober 2024: Louise Nilsson & Karin Lindgren

KARIN LINDGREN

Med en bakgrund inom Fitnessvärlden, en tävlingsresa på elitnivå och många års erfarenhet av gymbranchen som allt ifrån personlig tränare och instruktör till utbildare och samordnare är Karin en allsidig instruktör med erfarenhet av gruppträningsvärldens flesta förgreningar. Till vardags jobbar hon med att koordinera och utveckla gruppträningen på Helsingborgs största träningsanläggning Filborna Arena. Karin uppskattas för sitt sätt att balansera coolt och starkt med charmigt och närvarande. Oavsett träningsform har hon en förmåga att få sina deltagare att våga, växa och njuta av show-auran som omger henne. Ett dansant kraftpaket med mycket hjärta!

Kristofer Ekrud
KRISTOFER EKRUD
Efter många år som tävlingsdansare på elitnivå upptäckte Kristofer gruppträningen där han kunde göra av med all energi som tidigare lagts på dansen. Älskar rörelse generellt och instruerar därför flertalet olika koncept såsom skivstångsklasser, atletiska konditionspass och givetvis dans i alla former. Övertygad om att det är i variationen som glädjen och det sunda finns. Just därför provar han gärna på olika typer av träning för egen del, nu senast Crossfit.
Arbetar annars heltid som operationssjuksköterska och instruerar utöver det på Nordic Wellness Örebro. Har tidigare varit Master Trainer och koreograferat samt filmat klasser för Actic. Att hitta sin (ofta upplevda) gräns och pusha den liten längre är vad jag vill ge mina deltagare, om det så är att hoppa högre, lyfta tyngre eller att dansa som om ingen såg på! Det är då vi växer och utvecklas.
Louise Nilsson

LOUISE NILSSON

Louises träningsbakgrund består av konståkning och tävlingshopprep. När skridskorna lades på hyllan bytte hon ishallen mot gruppträningssalen. Louise älskar mångsidighet som gruppträning innebär men allra närmast hjärtat finns Barre, step och koreografiklasser där man får uttrycka sig till musik. Hon är enormt uppskattad av kunder, framför allt för sin utstrålning och smittande glädje i kombination med tydlighet och lugn. Med en universitetsexamen inom Idrottsvetenskap och Sport Management i ryggen arbetar hon som Marknadkoordinator för TaudienTraining, för att se till att du får bästa tänkbara träningsresa. Hon arbetar även med att utbilda och certifiera gruppträningsinstruktörer som Trainer för Les Mills Nordic, en av träningsbranschens största aktörer, och var en av 10 finalister i den prestigefulla branschtävlingen Les Mills SUPERSTAR 2021.

Sandra Lindulf

SANDRA LINDULF

Sandra är energiknippet från Halmstad som älskar att få inspirera och skapa träningsglädje i gruppträningssamanhang. Under sina 18 år som instruktör har hon kört allt från styrkeklasser och 3Dträning till step och yoga- och allt är fortfarande lika skoj! Även koreograf och utbildare för Actic Academy finns med i bagaget. När hon inte är med oss på helger och resor hittar vi henne i träningssalarna på Acic i Halmstad och på fritiden lever hon en aktiv vardag med sin familj. Hon mer eller mindre ger vardagsmotion ett ansikte.
I sin yrkesroll  som Konsultchef hjälper hon företag att hitta rätt personal. Den perfekta matchningen är ungefär som en finallåt på ett pass. Magi, som känns i hela kroppen!

UTFLYKTER

Cape Greco National Park
På den sydöstra spetsen av Cypern breder nationalparken ut sig som vi utforskar en utav eftermiddagarna. Vi promenerar längs med havet och den dramatiska kusten förbi lovebridge, vackra stränder och imponerande klippformationer fram till Se cave och slutligen viewpoint, den högsta punkten av nationalparken där vi skådar utsikten. Vi promenerar i ena riktningen och tar sen lokalbussen tillbaka. Total sträcka ca 9 km. Den som vill kan avsluta promenaden vid sea cave efter ca 5 km och ta bussen hem därifrån. 

Nissi beach och nya marinan
En annan eftermiddag tar vi istället riktning västerut. Vi går förbi den gamla marinan och fortsätter längs med kusten bort till Cypern förmodligen mest berömda strand, Nissi beach. En vacker sandstrand med en lite ö som man kan vada ut till. För dem som vill stannar för vi för ett litet badstop här. Vi fortsätter sen promenaden förbi mysiga badvikar ort till den nya marinan. Här ligger den stora yatcherna och breder ut sig och hela området som bara ör några år gammalt utger en modern känsla. Här finns caféer och restauranger för den som vill. Härifrån ta vi sen lokalbussen eller taxi tillbaka till hotellet. För den som vill, så kan man ta bussen tillbaka redan från Nissi beach. Ca 8-10 km. 

Skulpturparken och yoga vid solnedgången
En kort promenad från hotellet ligger den otroliga skulpturparken som är ett utomhusmuseum. Här flanerar man och njuter av alla vackra hundratals skulpturer so breder ut si på höjden ovanför havet. Efter en promenad i parken samlas vi på utsiktsplattformen för ett avsluta kvällen med ett fantastiskt yogapass samtidigt som vi njuter av solnedgången. En kväll att minnas!

napa-mermaid-hotel-och-suites-1661346941-561037-ImageGalleryX2
Cypern

FLYGTIDER

11 – 18 maj 2024 (Stockholm)
Stockholm/Arlanda – Larnaca              17.00 – 22.20 
Larnaca – Stockholm/Arlanda              23.20 – 02.40

12 – 19 maj 2024 (Göteborg)
Göteborg/Landvetter – Larnaca           17.20 – 22.45
Larnaca – Göteborg/Landvetter           23.45 – 03.10

12 – 19 maj 2024 (Köpenhamn)
Köpenhamn/Kastrup – Larnaca           15.55 – 21.00
Larnaca – Köpenhamn/Kastrup           22.00 – 01.15

Förändringar kan ske. 

19 – 26 oktober 2024 (Stockholm)
Stockholm/Arlanda – Larnaca              17.00 – 22.20 
Larnaca – Stockholm/Arlanda              23.20 – 02.40

20 – 27 oktober 2024 (Göteborg)
Göteborg/Landvetter – Larnaca         17.20 – 22.45
Larnaca – Göteborg/Landvetter         23.45 – 03.10

20 – 27 oktober 2024 (Köpenhamn)
Köpenhamn/Kastrup – Larnaca           15.55 – 21.00

Larnaca – Köpenhamn/Kastrup           22.00 – 01.15

Förändringar kan ske. 

napa-mermaid-hotel-och-suites-1658386802-557494-ImageGalleryX2
277761609_2065365563640603_6160848065858277933_n

SAGT OM VÅR TRÄNINGSRESOR

Under 2024 arrangeras våra första resor till Cypern. Vi har emellertid lång och gedigen erfarenhet av att arrangera träningsreseor. Se nedan referenser från våra resor till Madeira. 

Valde denna resan För att Taudien är Taudien! – Ing-Marie Rundwall

Det bästa med resan var Ni Instruktörer samt de olika träningspassen inklusive träningsteknik, hela konceptet. Jättetrevliga människor en bonus. – Carina Nilsson

Det bästa var Hela upplägget, men framför att träningsledarna.

Det bästa med resan var helt klart Det personliga, alla blev sedda och fick tips efter sin nivå.

Det bästa med resan var det personliga bemötandet! – Linda Salomonsson

Ert genuina och personliga engagemang och feedback. Det breda träningsutbudet med personlig pepp till var och en. Mycket värdefullt – Kirsten Toftered

Många saker! Väldigt bra hotell med fantastisk utsikt, mycket bra sängar och fantastiskt god mat. Superbra ledare med väldigt bra pass där vi kunde ha nästan alla ute med havet som utsikt. Mycket bra läge på hotellet med både pool, hav och närhet till stad. Vacker natur och väldigt trevliga människor. – Jeanette Nyström

Ert personliga engagemang! Fantastiska instruktörer!! Ni inspirerar är kompetenta, stärkande och inlyssnande! Ni är generösa med tips och att svara på frågor om träning, ta in vad gruppen vill ha och behöver. Kändes nästan som många pass var som ett PT pass. Bredd och variation med träningspass, mycket bra hotell framför allt läget och maten. Mycket trevligt att två andra restaurangbesök ingick. – Linda Gunnarsson

Att lära känna nya människor, goda samtal och att få prova på nya träningsformer. – Petra Stamborg

Den individuella anpassningen, personlig information och tips. Varma känslan från er ledare.

89971456_1462790660564766_2464517599552077824_o
DSC09443

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *