Om Oss

VILKA ÄR TAUDIENTRAINING?

TaudienTraining är träningsreseföretaget som fokuserar på Dig och att du ska få uppleva en aktiv och spännande semester med mycket glädje och gemenskap.
Vi har många års erfarenhet inom både tränings- och resebranschen och vill dela det bästa av dessa två världar med dig i form av träningsresor!

Många företag specialiserar sig på det ena eller det andra men vi vill inte välja! Träningen är i fokus men vi tummar inte på kvalitén och servicekänslan utan vill skapa en så fullständig upplevelse som möjligt. Utöver träning vill vi skapa tid och utrymme för  dig att på egen hand att utforska omgivningen eller kanske njuta på SPA.

Marlene Taudien
Grundare, TaudienTraining

Jag som driver TaudienTraining heter Marlene Taudien och bor i Helsingborg. Jag har ägnat mig åt träning hela mitt liv med hård träning inom gymnastik som ung, för att sedan istället satsa på basket. Efter gymnasietiden jobbade jag under sju år som bussguide för Ölvemarks Holiday och befann mig över hela Europa. Träningen blev inte direkt så regelbunden under tiden, men jag fick se otroliga platser, träffa massor med spännande människor, lära mig att organisera, ta hand om stora grupper, få alla att trivas, lösa problem, guida och inspirera för att bara nämna några saker. Och jag insåg hur roligt det är att få se till att människor får en oförglömlig semester.

Under sista åren som guide bodde jag i Helsingborg för studier mellan resorna och började då även jobba som instruktör. Det började med att jag provade ett boxpass och tyckte det var väldigt roligt och sen var jag fast. Jag har gått en väldans många utbildningar inom olika gruppträningsformer, gymutbildning, personlig tränare, kostrådgivare, livsstilscoach, ledarskapsutbildning mm. Jobbat som företagsansvarig för Actic, utbildat reseledare och undervisat på turismutbildningar.

När jag åkte på min första träningsresa 2012, så bestämde jag mig för att detta vill jag jobba med. Att få kombinera mitt brinnande intresse för träning och att inspirera andra människor med att ge dem en oförglömlig semester var ju perfekt. Det jag tog med mig var dock att jag ville ha så mycket träning som möjligt utomhus när det går. Jag ville ha en Vi känsla i gruppen där alla deltagare ska känna sig sedda och lära känna varandra samt lära känna oss instruktörer. Och jag ville att det skulle vara mer än bara en träningsresa där även andra aktiviteter skulle erbjudas. Så, det är detta jag idag vill erbjuda er. Jag vill att man efter en resa oavsett om det är en vecka utomlands, en träningsweekend eller ett event så ska man känna träningsglädje, inspiration och att man ska vilja ha mer! Så jag hoppas att vi ses och att du får uppleva den känslan!

Louise Nilsson
Marknadskoordinator, TaudienTraining

Louise Nilsson

Louises träningsbakgrund består av konståkning och tävlingshopprep. När skridskorna lades på hyllan bytte hon ishallen mot gruppträningssalen och fokuserade på sin universitetsexamen inom Idrottsvetenskap och Sport Management. Louise älskar mångsidighet som gruppträning innebär men allra närmast hjärtat finns Barre, step och koreografiklasser där man får uttrycka sig till musik. Hon är enormt uppskattad av kunder, framför allt för sin utstrålning och smittande glädje i kombination med tydlighet och lugn.

När hon inte instruerar så jobbar hon bakom kulisserna, som Marknadkoordinator för TaudienTraining, för att se till att du får bästa tänkbara träningsresa. Hon arbetar även med att utvärdera och certifiera gruppträningsinstruktörer på uppdrag av Les Mills Nordic, en av träningsbranschens största aktörer, och var en av 10 finalister i den prestigefulla branschtävlingen Les Mills SUPERSTAR 2021.

TRÄNA MED OSS I VARDAGEN

Utanför träningsresorna hittar ni Marlene och Louise samt många av instruktörerna på Filborna Arena i Helsingborg.
Många av våra instruktörer hittar ni också på denna fantastiska anläggning med närmare 200 gruppträningspass i veckan på schemat!

Hoppas att vi ses!

VEM VÄNDER VI OSS TILL? 

En träningsresa passar alla! Kanske tillhör du dem som brinner för att träna och vill dela rörelseglädje tillsammans med andra även på din semester. Kanske är du helt ny inom träning och vill få en inspirerande kickstart till att komma igång? Kanske behöver du hjälp med motivationen, hitta tillbaka till din träningsrutin eller hitta en träningsform som passar just dig? Oavsett vilket hoppas vi på att kunna möta dig med ett brett träningsutbud kombinerat med föreläsningar, workshops och andra överraskningar. På våra resor vill vi lära känna dig som resenär och är därför med er så mycket som möjligt; vid träningar och föreläsningar såväl som alla måltider. Vi finns alltid nära tillhands, redo att hjälpa dig med alternativ på övningar, kost- och tekniktips eller vad du kan tänkas vilja ha hjälp med.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *