Boka sommarens härliga träningsevent i Vejbystrand! 

Den 22-24 juli kör vi full fart under tre förmiddagar och njuter av annat under eftermiddagarna. En perfekt träningskick för er som bor i närheten som kan köra hit eller för er som kommer längre ifrån och vill njuta av mitt paradis, så kan ni boka boende på Vejbystrands vandrarhem (ligger precis bredvid där vi tränar) eller hos Vejby Strand Hotel som ligger bara några hundra meter bort. Det finns även en hel mängd hotell i Ängelholm.

Vi inleder dagen med ett träningspass och äter sen frukost tillsammans (som ingår). Därefter river vi av två nya pass och är därefter redo för lunch, sol, bad eller vad som lockar. För de som önskar intar vi lunch tillsammans. Klasserna som erbjuds är bland annat Freepower, yoga, löpskola, HIIT mm. Se hela programmet längre ner.

Den 22 juli är det Marley on the beach som blir en perfekt aktivitet för eftermiddagen, en heldag med musikfest på stranden med fri entré.
Den 23 juli besöker vi under eftermiddagen för dem som önskar Vejby vingård. Vingården ligger på promenadavstånd och här finns bland annat utmärkta röda viner.

Frågor och bokning:
För att boka eventet skicka ett mail med namn på samtliga deltagare, mailadress, telefonnummer och ev specialkost. Några veckor innan eventet får ni ett välkomstmail med mer information med packlista, parkering, möjlighet att boka vingård mm.
Kontakta: marlene@taudientraining.se

 

NÄR? 22 – 24 juli 
VAR? Vejbystrand, Italienska ängen, skogsvägen 36. Eventet är utomhus (back up plan finns till att vara inomhus) och toaletter finns att tillgå i närheten.
PRIS? 1200 kronor.
Om du bara har möjlighet att vara med någon av dagarna, hör av dig så ser vi över en lösning för det. Vid bokning får du en bokningsbekräftelse med betalningsinformation. Betalning sker 30 dagar innan eventet för att behålla sin plats.

 Program och innehåll 

Klicka här för program

 

Allt detta ingår:
9 Träningspass
3 st frukost
Tryckt material med dig hem med övningsbank och inspiration för vidare träning

Mot tillval:
Besök till Vejby vingård
Boende och måltider förutom frukost (Vi hjälper dig med förslag).

DSC09443

 Instruktör

Jag som är er instruktör heter Marlene Taudien.

Jag älskar känslan som uppstår av att träna i grupp och genom att se andra utvecklas. Jag är grundade till TaudienTraining för sju år sedan och arbetar med att ta fram nya resmål och koncept, genomföra dem tillsammans med teamet och lika noga med att i efterhand utvärdera.
Som instruktör brukar jag uppskattas för min fantasifullhet och energi på intensiva klasser, men också för mitt djup, lugn och behagliga röst på de återhämtande klasserna. Mixen är det bästa och enligt mig är all träning rolig, genom stor variation så tröttnar man aldrig.

Vid sidan av TaudienTraining har jag även konsultuppdrag där jag hjälper nystartade företag att förverkliga sina drömmar, undervisar i kommunikation, tar sig an moderatorsuppdrag och studerar till mental tränare.

Bild 14 Marlene