Boka sommarens härliga träningsevent i Vejbystrand! 

Den 21-23 juli kör vi full fart under tre förmiddagar och njuter av annat under eftermiddagarna. En perfekt träningskick för er som bor i närheten som kan köra hit eller för er som kommer längre ifrån och vill njuta av mitt paradis, så kan ni boka boende på Vejbystrands vandrarhem (ligger precis bredvid där vi tränar) eller hos Vejby Strand Hotel som ligger bara några hundra meter bort. Det finns även en hel mängd hotell i Ängelholm.

Vi inleder dagen med ett träningspass och äter sen frukost tillsammans (som ingår). Därefter river vi av två nya pass och är därefter redo för lunch, sol, bad eller vad som lockar. För de som önskar intar vi lunch tillsammans. Klasserna som erbjuds är bland annat Freepower, yoga, löpskola, HIIT mm. Se hela programmet längre ner.

Den 21 juli är det Marley on the beach som blir en perfekt aktivitet för eftermiddagen, en heldag med musikfest på stranden med fri entré. Vi har två st SUP (stand up paddle brädor) som kan nyttjas för den som vill.
Den 22 juli besöker vi under eftermiddagen för dem som önskar Vejby vingård. Vingården ligger på promenadavstånd och här finns bland annat utmärkta röda viner. För dem som önskar ligger även Sangårdens skafferi på gångavstånd och är ett perfekt utflyktsmål.

Frågor och bokning:
För att boka eventet skicka ett mail med namn på samtliga deltagare, mailadress, telefonnummer och ev specialkost. Några veckor innan eventet får ni ett välkomstmail med mer information med packlista, parkering, möjlighet att boka vingård mm.
Kontakta: marlene@taudientraining.se

 

NÄR?  prel datum 21 – 23 juli, 2021
VAR? Vejbystrand, Italienska ängen, skogsvägen 36. Eventet är utomhus (back up plan finns till att vara inomhus). Frukost intas på Vejbystrands vandrarhem precis mittemot. Frukosten kommer från lokala Sandgårdens skafferi.
PRIS? 1500 kronor.
Om du bara har möjlighet att vara med någon av dagarna, hör av dig så ser vi över en lösning för det. Vid bokning får du en bokningsbekräftelse med betalningsinformation. Betalning sker 30 dagar innan eventet för att behålla sin plats.

Referens från 2020
Stort tack för några inspirerande och lärorika dagar. Ett härligt sätt att spendera några extra semesterdagar på och kickstarta nästa jobbrunda.
Det jag verkligen gillade var bredden på innehållet. Det blev som ett smörgåsbord av det mesta av vad man behöver inom träning. Styrka, flexibilitet, kondition, löpning och möjlig hemmaträning med en röd tråd där du även fick med det mentala, vilket är väl så viktigt.
Att du sedan får till en härlig blandning där du lyckas göra en mix så att man höll hela tiden ut och inte tog slut i halvlek (lite mör o stel i axelpartiet dock 😀) visar på vilken bredd och kunskap du har. Det jag också tyckte om var enkelheten i eventet. Sen att du tom fått till det med vädergudarna gjorde ju inte dessa dagar mer än ännu bättre.
Du bjuder så mycket på dig själv vilket gör att din träning för mig blir en riktig energikick. – Anneli Johansson

Tack för ett fantastiskt event! Jag och Anette tyckte allt var superbra och blev jättepeppade. Härliga och trevliga människor, finfin frukost, väldigt bra mix av olika träningspass – och inte minst du, som inspirerande ledare med helt rätt balans mellan att driva på och låta alla anpassa träningen till sig själva. Toppenbetyg från oss alltså, och vi kommer hålla utkik efter fler tillfällen. – Dan Landin och Anette Nantell

Det var något av det roligaste jag gjorde i sommar! Stor hyllning! Vilket upplägg under dessa 3 dagar ❤
Det innehöll ALLT jag kunde önska! Både den tuffa träningen, blandat med uppmjukande pass, som sedan avslutades med tänjande rörelser för en sköön känsla i kroppen. Jag kände mig så stolt över mig själv efteråt och min kropp kändes stark, lite mör och mjuk som en Barbamamma 😊
Spännande också att få lära mig mer om träning. Bland annat om löparteknik, jag som gillar att springa. Tack hela gänget som var med. Så roligt att träffa nya människor. Tack Marlene för fantastiska dagar. Det märks att du älskar det du gör ❤ – Ellenor Thelander

 Program och innehåll 

Programmet är från 2020 och kommer att uppdateras längre fram för 2021!

Onsdag 21/7
08:00 – 08.45 Freepower®
Fysiska tekniker och mental inställning som ger dig skärpa, koncentration och mer pondus. Meditation som start och slut och däremellan energiska rörelser från kampsportstekniker som ger explosivitet och kraft. Blandningen är tjusningen – upplevelsen kan bli magisk. Inte sällan vibrerar den sista meditationen.
08.45 – 10.00 Frukost
10.00 – 10.45 Funktionell styrka
Glatt och funktionellt pass där vi jobbar igenom kroppens alla delar genom rörlighet, styrka och kondition. Passet är koreograferat till musiken och övningarna utförs med hjälp av gummiband, miniband, pinne och egna kroppen. Påhittiga övningar som fungerar utmärkt att ta med sig hem för hemmaträning.
11.00 – 12.00 Yin Yoga
En klass där du får varva ner och landa i nuet, precis som det är. En riktig boost för både kropp och själ. Yinyoga är en passiv form av yoga där vi håller positioner under en längre tid, vanligtvis 3-5 minuter. Yinyogan fyller hela dig med färsk, ny energi och lugnar ditt sinne. En perfekt avslutning på dagen.

Eftermiddagen till fritt förfogande, förslagsvis Marley on the beach, en musikfest på stranden i Vejbystrand.

Torsdag 22/7
08.00 – 08.45 Yoga
En skön start på dagen, då vi sakta väcker kroppen till liv. Rörlighet, styrka och balans – Allt i ett lugnt och behagligt tempo i full närvaro. Vi flödar igenom rörelserna och avslutar i en avslappning
08.45 – 10.00 Frukost
10.00 – 10.45 HIIT
Atletiskt pass där vi bland annat använder oss utav en ”box” att röra oss runt, kallad penalty box. Snabba fötter, förflyttningar och hopp över (för den som vill) – allt för att träna upp oss till att bli snabba och atletiska. Alternativ på övningar visas så alla kan vara med. Passet utförs i intervallform.
11.00 – 12.00 Mobility
En klass fylld av effektiva stretchövningar som hjälper dig till ökad rörlighet och bättre kroppskontroll. Vi kommer huvudsakligen fokusera på fotled, höftled och axelled. Vi kommer även att ta hjälp från en triggerboll. Du får med dig en övningsbank av annorlunda och effektiva övningar hem.

Eftermiddagen till fritt förfogande. För de som önskar erbjuds gemensam promenad bort till närbelägna Vejby vingård för en vinprovning.

Fredag 23/7
08.00 – 08.45 PowerTraining
Vi börjar dagen genom en promenad i de vackra omgivningarna. Med jämna mellanrum stannar vi till och utför olika övningar för vår styrka, rörlighet och balans. Perfekt inspiration till alla kommande sommarpromenader.
08.45 – 10.00 Frukost
10.00 – 10.45 Löpskola
Lär dig springa med rätt löpteknik med hjälp av olika löpskolningsövningar samt löpstyrka. Få tips på hur du kan springa mer effektivt och skonsamt för kroppen för att spara energi. Nyttigt för vana löpare och en ögonöppnare för icke löparen som efter detta förhoppningsvis vill komma igång och springa.
11.00 – 11.45 Strong by zumba
Ett kampsportsinspirerat HIIT pass med funktionella övningar. Pulsen är hög och en stor coolhetsfaktor i passet. Rörelserna är synkade till musik som ger det hela lite av en euforisk känsla. Övningarna visas i olika nivåer, så alla kan vara med! Obs, det är inte dans.
12.00 – 12.30 Stretch
Skön avslutning på eventet genom att till lugn musik få sträcka ut i hela kroppen och få tillbaka en harmonisk känsla i kroppen.

 

Allt detta ingår:
9 Träningspass
3 st frukost
Tryckt material med dig hem med övningsbank och inspiration för vidare träning

Mot tillval:
Besök till Vejby vingård
Boende och måltider förutom frukost (Vi hjälper dig med förslag).

DSC09443

 Instruktör

Jag som är er instruktör heter Marlene Taudien.

Jag älskar känslan som uppstår av att träna i grupp och genom att se andra utvecklas. Jag är grundade till TaudienTraining från år 2013 och arbetar sedan dess med att ta fram nya resmål och koncept, genomföra dem tillsammans med teamet och lika noga med att i efterhand utvärdera.
Som instruktör brukar jag uppskattas för min fantasifullhet och energi på intensiva klasser, men också för mitt djup, lugn och behagliga röst på de återhämtande klasserna. Mixen är det bästa och enligt mig är all träning rolig, genom stor variation så tröttnar man aldrig.

Vid sidan av TaudienTraining har jag även konsultuppdrag där jag hjälper nystartade företag att förverkliga sina drömmar, undervisar i kommunikation, tar sig an moderatorsuppdrag och studerar till mental tränare.

Bild 14 Marlene