Sommarevent i Vejbystrand

SOMMARENS HÄRLIGASTE EVENT – TRÄNA I VEJBYSTRAND!

Träna i Vejbystrand i sommar! Den 26-28 juli 2023 kör vi full fart under tre förmiddagar och njuter av annat under eftermiddagarna. En perfekt träningskick för er som bor i närheten som kan köra hit eller för er som kommer längre ifrån och vill njuta av mitt paradis, så kan ni boka boende på Vejbystrands vandrarhem (ligger precis bredvid där vi tränar) eller hos Vejby Strand Hotel som ligger bara några hundra meter bort. Båda två blir snabbt fullbokade, så vänta inte för länge med att boka. Det finns även en hel mängd hotell i Ängelholm. Närmast ligger Best Western Valhall park.

Vi inleder dagen med ett träningspass och äter sen frukost tillsammans (som ingår). Därefter river vi av två nya pass och är därefter redo för lunch, sol, bad eller vad som lockar. Klasserna som erbjuds är bland annat Freepower, yoga, tabata, box mm. Se hela programmet längre ner.

Den 26 juli är det Marley on the beach som blir en perfekt aktivitet för eftermiddagen, en heldag med musikfest på stranden med fri entré. Vi har två st SUP (stand up paddle brädor) som kan nyttjas för den som vill.
Den 27 juli besöker vi under eftermiddagen för dem som önskar Vejby vingård. Vingården ligger på promenadavstånd och här finns bland annat utmärkta röda viner. För dem som önskar ligger även Sangårdens skafferi på gångavstånd och är ett perfekt utflyktsmål. Här finns även mysiga restauranger vid havet med bl a Bjäre fisk & skaldjur och Strandhugget. Vid hamnen finns glassbarer och minigolf och vid idrottsplatsen paddelbanor och ett fint utegym.

FRÅGOR & BOKNING

För att boka eventet skicka ett mail med namn på samtliga deltagare, mailadress, telefonnummer och ev specialkost. Veckan innan eventet får ni ett välkomstmail med mer information med packlista, parkering, möjlighet att boka vingård mm.

Kontakt: marlene@taudientraining.se/taudientraining

NÄR? 26 – 28 juli, 2023
VAR? Vejbystrand, Italienska ängen, skogsvägen 36. Eventet är utomhus när vädret tillåter. Vi har även hyrt Vejbystrands skola som ligger precis bredvid där vi kan mellanlanda mellan klasserna. Här intas även frukosten och toaletter finns att nyttja.
PRIS? 1600 kronor.
Vid bokning får du ett bekräftelsemail om att du har en plats. Faktura skickas ut ett par månader innan eventet och betalas senast 30 dagar innan eventet för att behålla sin plats. Du bokar en plats för samtliga tre dagar. 

REFERENSER

Vilket underbart event, Vejbydagarna! Bra blandning på passen, härliga deltagare, Marlenes fantastiska pepp och coachning, för att inte tala om texterna hon läste till en del pass, som berörde en på djupet. Miljön i Vejbystrand är ju också helt outstanding. Trevligt också att ha möjlighet att umgås efter träningspassen. Träffade så många nya människor som jag hoppas jag kommer fortsätta ha en relation till. Längtar redan till nästa års Vejbydagar, varför är det bara en gång om året?
– Sanne Sellgren

Stort tack för några inspirerande och lärorika dagar. Ett härligt sätt att spendera några extra semesterdagar på och kickstarta nästa jobbrunda. Det jag verkligen gillade var bredden på innehållet. Det blev som ett smörgåsbord av det mesta av vad man behöver inom träning. Styrka, flexibilitet, kondition, löpning och möjlig hemmaträning med en röd tråd där du även fick med det mentala, vilket är väl så viktigt. Att du sedan får till en härlig blandning där du lyckas göra en mix så att man höll hela tiden ut och inte tog slut i halvlek (lite mör o stel i axelpartiet dock ?) visar på vilken bredd och kunskap du har. Det jag också tyckte om var enkelheten i eventet. Sen att du tom fått till det med vädergudarna gjorde ju inte dessa dagar mer än ännu bättre. Du bjuder så mycket på dig själv vilket gör att din träning för mig blir en riktig energikick. – Anneli Johansson

Tack för ett fantastiskt event! Jag och Anette tyckte allt var superbra och blev jättepeppade. Härliga och trevliga människor, finfin frukost, väldigt bra mix av olika träningspass – och inte minst du, som inspirerande ledare med helt rätt balans mellan att driva på och låta alla anpassa träningen till sig själva. Toppenbetyg från oss alltså, och vi kommer hålla utkik efter fler tillfällen. – Dan Landin och Anette Nantell

Det var något av det roligaste jag gjorde i sommar! Stor hyllning! Vilket upplägg under dessa 3 dagar ❤
Det innehöll ALLT jag kunde önska! Både den tuffa träningen, blandat med uppmjukande pass, som sedan avslutades med tänjande rörelser för en sköön känsla i kroppen. Jag kände mig så stolt över mig själv efteråt och min kropp kändes stark, lite mör och mjuk som en Barbamamma ? Spännande också att få lära mig mer om träning. Bland annat om löparteknik, jag som gillar att springa. Tack hela gänget som var med. Så roligt att träffa nya människor. Tack Marlene för fantastiska dagar. Det märks att du älskar det du gör ❤ – Ellenor Thelander

PROGRAM & INNEHÅLL

Onsdag 26/7

07.45 – Välkomna
08:15 – 09.00 Freepower®

Fysiska tekniker och mental inställning som ger dig skärpa, koncentration och mer pondus. Meditation som start och slut och däremellan energiska rörelser från kampsportstekniker som ger explosivitet och kraft. Blandningen är tjusningen – upplevelsen kan bli magisk. Inte sällan vibrerar den sista meditationen.
09.00 – 10.00 Frukost
10.00 – 10.45 Funktionell styrka
Effektivt pass för styrka, kondition, rörlighet och balans. Vi använder gummiband och miniband som redskap. 

11.00 – 12.00 Yin Yoga
En klass där du får varva ner och landa i nuet, precis som det är. En riktig boost för både kropp och själ. Yinyoga är en passiv form av yoga där vi håller positioner under en längre tid, vanligtvis 3-5 minuter. Yinyogan fyller hela dig med färsk, ny energi och lugnar ditt sinne. En perfekt avslutning på dagen.
12.00 – 12.30 Workshop/ Reflektion

Eftermiddagen till fritt förfogande, förslagsvis Marley on the beach, en musikfest på stranden i Vejbystrand.

Torsdag 28/7

07.30 – 08.00 Drop in Inbody vägning
Vägningen tar bara någon minut per person. Anmäls på plats under onsdagen.
08.00 – 09.00 Les Mills Body Balance med Liz Fristedt
Härligt pass för styrka, balans och rörlighet med en kombination av yoga, Tai chi och pilates som sker i flöden till musik. Avslutas med avslappning

09.00 – 10.00 Frukost
10.00 – 10.45 Afro med Liz Fristedt
Dans med stora, enkla rörelser till afrikans musik. Ett härligt flow genom hela klassen.
11.00 – 11.30 Bootcamp
Vi tränar igenom hela kroppen med fantasifulla övningar på ett lekfullt sätt. Vi tar hjälp av varandra för att få motstånd. Brukar bjuda in till många skratt!
11.35 – 12.15 Teamyoga med Liz och Marlene
Teamyogayogan ger oss möjlighet att komma djupare in i våra positioner och samtidigt skapa en annan form av upplevelse av yogan. I lugnt tempo guidar vi er i par in i sköna höft- och bröstöppnande övningar. 

12.20 – 12.45 Genomgång Inbody
Vi tar fram resultatet från morgonens mätning och får reda på sanningen om våra kroppar. Mätningen går att jämföras med en magnetröntgen och visar fettmassa, muskelmassa, visceralt fett, vätska, balans mellan höger och vänster kroppshalva mm.

Eftermiddagen till fritt förfogande. För de som önskar erbjuds besök till närbelägna Vejby vingård för en vinprovning.

Fredag 29/7
08.00 – 09.00 PowerTraining
Vi börjar dagen genom en promenad i de vackra omgivningarna. Med jämna mellanrum stannar vi till och utför olika övningar för vår styrka, rörlighet och balans. Perfekt inspiration till alla kommande sommarpromenader.

09.00 – 10.00 Frukost
10.00 – 10.45 Cirkelträning
Stationsträning där vi mixar styrka och kondition. Enkelt, men tufft där du som vill verkligen ges möjlighet att ta ut dig!

11.00 – 11.45 Flow
En klass inspirerad av Soma Move med rörlighetsövningar för hela kroppen.

12.00 – 12.45 Finalpass
Ett kul inslag som avslutar helgen. Här jobbar vi i lag med målet att ha kul och givetvis att ta hem segern!

Schemat kan komma att ändras. Och eventuellt läggs fler klasser in med gästinstruktörer från TaudienTraining.

DETTA INGÅR

11 Träningspass
3 st frukost
Inbodyvägning med genomgång

Mot tillval:
Besök till Vejby vingård
Boende

INSTRUKTÖR

Jag som är er instruktör heter Marlene Taudien. Jag älskar känslan som uppstår av att träna i grupp och genom att se andra utvecklas. Jag är grundade till TaudienTraining från år 2013 och arbetar sedan dess med att ta fram nya resmål och koncept, genomföra dem tillsammans med teamet och lika noga med att i efterhand utvärdera.
Som instruktör brukar jag uppskattas för min fantasifullhet och energi på intensiva klasser, men också för mitt djup, lugn och behagliga röst på de återhämtande klasserna. Mixen är det bästa och enligt mig är all träning rolig, genom stor variation så tröttnar man aldrig.

Vid sidan av TaudienTraining har jag även konsultuppdrag där jag hjälper nystartade företag att förverkliga sina drömmar, undervisar i kommunikation och tar sig an moderatorsuppdrag.

Bild 14 Marlene