Boka sommarens härliga träningsevent i Vejbystrand! 

Den 28-30 juli kör vi full fart under tre förmiddagar och njuter av annat under eftermiddagarna. En perfekt träningskick för er som bor i närheten som kan köra hit eller för er som kommer längre ifrån och vill njuta av mitt paradis, så kan ni boka boende på Vejbystrands vandrarhem (ligger precis bredvid där vi tränar) eller hos Vejby Strand Hotel som ligger bara några hundra meter bort. Det finns även en hel mängd hotell i Ängelholm.

Vi inleder dagen med ett träningspass och äter sen frukost tillsammans (som ingår). Därefter river vi av två nya pass och är därefter redo för lunch, sol, bad eller vad som lockar. För de som önskar intar vi lunch tillsammans. Klasserna som erbjuds är bland annat Freepower, yoga, löpskola, miniband tabata mm. Se hela programmet längre ner.

Den 28 juli är det Marley on the beach som blir en perfekt aktivitet för eftermiddagen, en heldag med musikfest på stranden med fri entré. Vi har två st SUP (stand up paddle brädor) som kan nyttjas för den som vill.
Den 29 juli besöker vi under eftermiddagen för dem som önskar Vejby vingård. Vingården ligger på promenadavstånd och här finns bland annat utmärkta röda viner. För dem som önskar ligger även Sangårdens skafferi på gångavstånd och är ett perfekt utflyktsmål.

Frågor och bokning:
För att boka eventet skicka ett mail med namn på samtliga deltagare, mailadress, telefonnummer och ev specialkost. Några veckor innan eventet får ni ett välkomstmail med mer information med packlista, parkering, möjlighet att boka vingård mm.
Kontakta: marlene@taudientraining.se

 

NÄR? 28 – 30 juli, 2021
VAR? Vejbystrand, Italienska ängen, skogsvägen 36. Eventet är utomhus (back up plan finns till att vara inomhus). Frukost intas på Vejbystrands vandrarhem precis mittemot. Frukosten kommer från lokala Sandgårdens skafferi.
PRIS? 1500 kronor.
Om du bara har möjlighet att vara med någon av dagarna, hör av dig så ser vi över en lösning för det. Vid bokning får du en bokningsbekräftelse med betalningsinformation. Betalning sker 30 dagar innan eventet för att behålla sin plats.

Referens från 2020
Stort tack för några inspirerande och lärorika dagar. Ett härligt sätt att spendera några extra semesterdagar på och kickstarta nästa jobbrunda.
Det jag verkligen gillade var bredden på innehållet. Det blev som ett smörgåsbord av det mesta av vad man behöver inom träning. Styrka, flexibilitet, kondition, löpning och möjlig hemmaträning med en röd tråd där du även fick med det mentala, vilket är väl så viktigt.
Att du sedan får till en härlig blandning där du lyckas göra en mix så att man höll hela tiden ut och inte tog slut i halvlek (lite mör o stel i axelpartiet dock 😀) visar på vilken bredd och kunskap du har. Det jag också tyckte om var enkelheten i eventet. Sen att du tom fått till det med vädergudarna gjorde ju inte dessa dagar mer än ännu bättre.
Du bjuder så mycket på dig själv vilket gör att din träning för mig blir en riktig energikick. – Anneli Johansson

Tack för ett fantastiskt event! Jag och Anette tyckte allt var superbra och blev jättepeppade. Härliga och trevliga människor, finfin frukost, väldigt bra mix av olika träningspass – och inte minst du, som inspirerande ledare med helt rätt balans mellan att driva på och låta alla anpassa träningen till sig själva. Toppenbetyg från oss alltså, och vi kommer hålla utkik efter fler tillfällen. – Dan Landin och Anette Nantell

Det var något av det roligaste jag gjorde i sommar! Stor hyllning! Vilket upplägg under dessa 3 dagar ❤
Det innehöll ALLT jag kunde önska! Både den tuffa träningen, blandat med uppmjukande pass, som sedan avslutades med tänjande rörelser för en sköön känsla i kroppen. Jag kände mig så stolt över mig själv efteråt och min kropp kändes stark, lite mör och mjuk som en Barbamamma 😊
Spännande också att få lära mig mer om träning. Bland annat om löparteknik, jag som gillar att springa. Tack hela gänget som var med. Så roligt att träffa nya människor. Tack Marlene för fantastiska dagar. Det märks att du älskar det du gör ❤ – Ellenor Thelander

 Program och innehåll 

Onsdag 28/7

07.45 – Välkomna
08:00 – 08.45 Freepower®

Fysiska tekniker och mental inställning som ger dig skärpa, koncentration och mer pondus. Meditation som start och slut och däremellan energiska rörelser från kampsportstekniker som ger explosivitet och kraft. Blandningen är tjusningen – upplevelsen kan bli magisk. Inte sällan vibrerar den sista meditationen.
09.00 – 10.00 Frukost
10.00 – 10.45 Minibandstabata
Vi jobbar igenom kroppen med både styrka och kondition med hjälp från det effektiva minibandet som motstånd. Mycket fokus på våra ben, men hela kroppen kommer att få sitt. Upplägget körs genom intervaller om 20 sekunders arbete och 10 sekunders vila.
11.00 – 12.00 Yin Yoga
En klass där du får varva ner och landa i nuet, precis som det är. En riktig boost för både kropp och själ. Yinyoga är en passiv form av yoga där vi håller positioner under en längre tid, vanligtvis 3-5 minuter. Yinyogan fyller hela dig med färsk, ny energi och lugnar ditt sinne. En perfekt avslutning på dagen.

Eftermiddagen till fritt förfogande, förslagsvis Marley on the beach, en musikfest på stranden i Vejbystrand.

Torsdag 29/7

07.30 – 08.00 Drop in Inbody vägning
Vägningen tar bara någon minut per person. Anmäls på plats under onsdagen.
08.00 – 08.45 Yoga
En skön start på dagen, då vi sakta väcker kroppen till liv. Rörlighet, styrka och balans – Allt i ett lugnt och behagligt tempo i full närvaro. Vi flödar igenom rörelserna och avslutar i en avslappning
09.00 – 10.00 Frukost
10.00 – 10.45 Cirkelträning
Stationsträning där vi förflyttar oss emellan. Både styrkan och kondition utmanas genom roliga och tuffa övningar. Repstege, penaltybox, kettlebels, plattor och den egna kroppen används till din hjälp.
11.00 – 12.00 Skadeförebyggande träning och fotstyrka
Under denna klass ligger fokuset på våra mindre muskler i kroppen för att inte låta de större ta överhand. Mycket fokus ligger även på våra fötter för att skapa en stark grund och på vår rörlighet för att kunna röra oss i alla olika plan.
12.10 – 12.45 Genomgång Inbody
Vi tar fram resultatet från morgonens mätning och får reda på sanningen om våra kroppar. Mätningen går att jämföras med en magnetröntgen och visar fettmassa, muskelmassa, visceralt fett, vätska, balans mellan höger och vänster kroppshalva mm.

Eftermiddagen till fritt förfogande. För de som önskar erbjuds gemensam promenad bort till närbelägna Vejby vingård för en vinprovning.

Fredag 30/7
08.00 – 08.45 PowerTraining
Vi börjar dagen genom en promenad i de vackra omgivningarna. Med jämna mellanrum stannar vi till och utför olika övningar för vår styrka, rörlighet och balans. Perfekt inspiration till alla kommande sommarpromenader.
08.45 – 10.00 Frukost
10.00 – 10.45 Löpskola
Lär dig springa med rätt löpteknik med hjälp av olika löpskolningsövningar samt löpstyrka. Få tips på hur du kan springa mer effektivt och skonsamt för kroppen för att spara energi. Nyttigt för vana löpare och en ögonöppnare för icke löparen som efter detta förhoppningsvis vill komma igång och springa.
11.00 – 11.45 Box
Två och två arbetar vi med slag och sparkar med hjälp av handskar och mitzar. Fantastiskt roligt och energifyllt att få slå på något! (Vid restriktioner om avstånd kommer passet bytas ut mot format där vi jobbar individuellt, ex Body Combat).
11.45 – 12.15 Stretch
Skön avslutning på eventet genom att till lugn musik få sträcka ut i hela kroppen och få tillbaka en harmonisk känsla i kroppen.

Gemensam promenad till Magnarp och Bjäre fisk och skaldjur för dem som önskar lunch.

Allt detta ingår:
9 Träningspass
3 st frukost
Inbodyvägning med genomgång

Mot tillval:
Besök till Vejby vingård
Gemensamma luncher
Boende

DSC09443

 Instruktör

Jag som är er instruktör heter Marlene Taudien.

Jag älskar känslan som uppstår av att träna i grupp och genom att se andra utvecklas. Jag är grundade till TaudienTraining från år 2013 och arbetar sedan dess med att ta fram nya resmål och koncept, genomföra dem tillsammans med teamet och lika noga med att i efterhand utvärdera.
Som instruktör brukar jag uppskattas för min fantasifullhet och energi på intensiva klasser, men också för mitt djup, lugn och behagliga röst på de återhämtande klasserna. Mixen är det bästa och enligt mig är all träning rolig, genom stor variation så tröttnar man aldrig.

Vid sidan av TaudienTraining har jag även konsultuppdrag där jag hjälper nystartade företag att förverkliga sina drömmar, undervisar i kommunikation, tar sig an moderatorsuppdrag, studerar till mental tränare samt utbildar inom ledarskap på Likeaboss.academy

Bild 14 Marlene