Träningshelg Sundbyholms Slott, Eskilstuna

Datum Träningshelg:
3-4 februari

Det här ingår:
Lördag-söndag
– 1 övernattning i dubbelrum
– Samtliga träningspass
– Workshops
– 2 st lunchbuffé
– 1 st tvårätters middag
– 1 st frukostbuffé
– 2 st hälsofika

Hotell:
Sundbyholms Slott

Läs mer här.

Bokning av klasser:
Ett välkomstmail med information om bokning av klasserna kommer skickas till dig 2-3 veckor innan träningshelgen. 

Pris:
Del i mindre dubbelrum: 3475 kronor/person
Del i större dubbelrum: 3575 kronor/person
Enkelrum: 3875 kronor/person

Erbjudande vid tidig ankomst:
Mindre dubbelrum för 2 personer: 834 kronor/person
Standard dubbelrum för 2 personer: 934 kronor/person
Enkelrum för 1 person: 1492 kronor/person
Priserna inkluderar frukostbuffé.

Betalningsvillkor:
Betalning senast 30 dagar innan avresa. Tills dess fri avbokning. 

Kontakta oss:
Frågor gällande logi?
Kontakta hotellet genom mail till info@sundbyholms-slott.se

Frågor gällande program eller träningshelg?
Kontakta oss genom mail till info@taudientraining.se

TRÄNINGSHELG PÅ SUNDBYHOLMS SLOTT

En träningsweekend passar alla, oavsett om du vill komma igång med träningen eller tränar regelbundet. Då vi har flera olika pass att välja mellan så hittar du alltid något som passar dig!

Träningsschemat erbjuder allt från yoga och danspass till löpning, funktionell träning och andra riktigt tuffa pass. Det erbjuds hela tiden ett pass utomhus för dig som vill träna under bar himmel. Här tränar du i slottsmiljö med vacker natur precis vid Mälaren och kan promenera i Nordeuropas nordligaste bokskog. Under helgen bjuds det också på workshops för att få med sig ännu mer motivation och kunskap hem. Så ta med någon du tycker om och njut av vår träningsweekend med rolig träning, god mat och en skön avkoppling

TaudienTraining startade sin verksamhet 2013 och arrangerar idag ca 40 träningsevent per år, både inom Sverige och utomlands i samarbete med Apollo. De är träningsreseföretaget som fokuserar på Dig och att du ska få uppleva en aktiv och spännande semester med mycket glädje och gemenskap. Vi har många års erfarenhet inom både tränings- och resebranschen och vill dela med oss av det bästa av dessa två världar genom träningsresor. Instruktörerna har en lång bakgrund inom träningsvärlden, som instruktörer, kostrådgivare och personliga tränare. Vi finns alltid nära tillhands redo att hjälpa dig!

BOKA DIN TRÄNINGSHELG

Boka din träningshelg direkt via hotellet. Klicka på mejllänken nedan!

info@sundbyholms-slott.se

PROGRAM FÖR DIN TRÄNINGSHELG

Nedan finner du programmet för din träningshelg!
Programmet är preliminärt och mindre ändringar kan ske.

Program Februari 2024

INSTRUKTÖRER

Vi är mycket stolta över våra handplockade instruktörer som alla är proffs på sina områden. Genom vår stab av instruktörer, som rymmer allt ifrån yogainstruktörer till dansare, löpare och styrkefantaster, kan vi erbjuda en bredd av träning. Här finns någonting som passar alla och instruktörerna tar sig tid för dig både på passen och runtomkring om du vill ha hjälp vid sidan av träningen. Har du någon skada eller vill ta det lite lugnare så hjälper de dig gärna med att hitta alternativ på övningar som passar just dig. Tveka inte att ta hjälp för att få ut så mycket som möjligt av din träiningsweekend!

Februari 2024: Marlene Taudien & Kristofer Ekrud

KRISTOFER EKRUD
Efter många år som tävlingsdansare på elitnivå upptäckte Kristofer gruppträningen där han kunde göra av med all energi som tidigare lagts på dansen. Älskar rörelse generellt och instruerar därför flertalet olika koncept såsom skivstångsklasser, atletiska konditionspass och givetvis dans i alla former. Övertygad om att det är i variationen som glädjen och det sunda finns. Just därför provar han gärna på olika typer av träning för egen del, nu senast Crossfit.
Arbetar annars heltid som operationssjuksköterska och instruerar utöver det på Nordic Wellness Örebro. Har tidigare varit Master Trainer och koreograferat samt filmat klasser för Actic. Att hitta sin (ofta upplevda) gräns och pusha den liten längre är vad jag vill ge mina deltagare, om det så är att hoppa högre, lyfta tyngre eller att dansa som om ingen såg på! Det är då vi växer och utvecklas.

MARLENE TAUDIEN

Älskar känslan som uppstår av att träna i grupp och genom att se andra utvecklas. Marlene är grundaren till TaudienTraining och arbetar med att ta fram nya resmål och koncept, genomföra dem tillsammans med teamet och lika noga med att i efterhand utvärdera. Marlene får alla att känna sig sedda och skapar en god gruppdynamik. Ingenting lämnas åt slumpen utan allt är genomtänkt. Som instruktör uppskattas hon för sin fantasifullhet och energi på intensiva klasser, men också för sitt djup, lugn och behagliga röst på de återhämtande klasserna. Mixen är det bästa och enligt Marlene är all träning rolig, genom stor variation så tröttnar man aldrig.

5436247 (1)
153621256
mindredubbelrum1

Sundbyholms Slott

Sundbyholms Slott ligger naturskönt vid Mälaren i Eskilstuna och erbjuder en underbar miljö året runt. Hit tar du dig enkelt från Västerås, Örebro, Södertälje och Stockholm.

Här äter vi gott i slottsrestaurangen och sover gott i sköna bäddar i hotellbyggnader på slottsområdet.

Det finns gott om aktiviteter i slottets närhet. En promenad längs stranden, ut på udden, genom slottsparken, längs marinan med gästhamn och sedan genom bokskogen bort till den välkända Sigurdsristningen. Promenaden är vacker under alla årstider.

En perfekt plats för en träningshelg med massor av träning i fantastisk miljö, god mat och avslappnad atmosfär.

Läs mer om Sundbyholms Slott här.

SAGT OM VÅRA TRÄNINGSHELGER PÅ SUNDBYHOLMS SLOTT

Se referenser från andra träningsevent/ destinationer nedan: 

Vad var det bästa med träningshelgen?

”Maten, sällskapet, träningen, skratten, omgivningen!” – Anna Thuresson Andersson

”Varierat bra upplägg med träning för alla kroppens funktioner och bra blandning styrka smidighet flås osv.” – Pernilla

”Tränarna var glada och positiva och peppande” – Eeva

”Instruktörerna, sällskapet och miljön! Perfekt upplägg på passen också!” – Cecilia

243049160_1923624757814685_3369310162885098392_n
slottsparken-flygfoto

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *