Träningshelg Sundbyholms Slott, Eskilstuna

Datum Träningshelg:
26-27 oktober

Det här ingår:
Lördag-söndag
– Minst 14 träningspass & 2 workshops
– 1 övernattning i dubbelrum

– Workshops
– 2 st lunchbuffé
– 1 st tvårätters middag
– 1 st frukostbuffé
– 2 st hälsofika

Hotell:
Sundbyholms Slott

Läs mer här.

Bokning av klasser:
Ett välkomstmail med information om bokning av klasserna kommer skickas till dig 2-3 veckor innan träningshelgen. 

Pris:
Del i mindre dubbelrum: 3475 kronor/person
Del i större dubbelrum: 3575 kronor/person
Enkelrum: 3875 kronor/person

Erbjudande vid tidig ankomst:
Mindre dubbelrum för 2 personer: 834 kronor/person
Standard dubbelrum för 2 personer: 934 kronor/person
Enkelrum för 1 person: 1492 kronor/person
Priserna inkluderar frukostbuffé.

Betalningsvillkor:
Betalning senast 30 dagar innan avresa. Tills dess fri avbokning. 

Kontakta oss:
Frågor gällande logi?
Kontakta hotellet genom mail till info@sundbyholms-slott.se

Frågor gällande program eller träningshelg?
Kontakta oss genom mail till info@taudientraining.se

TRÄNINGSHELG PÅ SUNDBYHOLMS SLOTT

En träningsweekend passar alla, oavsett om du vill komma igång med träningen eller tränar regelbundet. Då vi har flera olika pass att välja mellan så hittar du alltid något som passar dig!

Träningsschemat erbjuder allt från yoga och danspass till löpning, funktionell träning och andra riktigt tuffa pass. Det erbjuds hela tiden ett pass utomhus för dig som vill träna under bar himmel. Här tränar du i slottsmiljö med vacker natur precis vid Mälaren och kan promenera i Nordeuropas nordligaste bokskog. Under helgen bjuds det också på workshops för att få med sig ännu mer motivation och kunskap hem. Så ta med någon du tycker om och njut av vår träningsweekend med rolig träning, god mat och en skön avkoppling

TaudienTraining startade sin verksamhet 2013 och arrangerar idag ca 40 träningsevent per år, både inom Sverige och utomlands i samarbete med Apollo. De är träningsreseföretaget som fokuserar på Dig och att du ska få uppleva en aktiv och spännande semester med mycket glädje och gemenskap. Vi har många års erfarenhet inom både tränings- och resebranschen och vill dela med oss av det bästa av dessa två världar genom träningsresor. Instruktörerna har en lång bakgrund inom träningsvärlden, som instruktörer, kostrådgivare och personliga tränare. Vi finns alltid nära tillhands redo att hjälpa dig!

PROGRAM FÖR DIN TRÄNINGSHELG

Nedan finner du programmet för din träningshelg!

Programmet är preliminärt och mindre ändringar kan ske.

BOKA DIN TRÄNINGSHELG

Boka din träningshelg direkt via hotellet. Klicka på mejllänken nedan!

info@sundbyholms-slott.se

INSTRUKTÖRER

Vi är mycket stolta över våra handplockade instruktörer som alla är proffs på sina områden. Genom vår stab av instruktörer, som rymmer allt ifrån yogainstruktörer till dansare, löpare och styrkefantaster, kan vi erbjuda en bredd av träning. Här finns någonting som passar alla och instruktörerna tar sig tid för dig både på passen och runtomkring om du vill ha hjälp vid sidan av träningen. Har du någon skada eller vill ta det lite lugnare så hjälper de dig gärna med att hitta alternativ på övningar som passar just dig. Tveka inte att ta hjälp för att få ut så mycket som möjligt av din träiningsweekend!

Oktober 2024: Evelina Eklund & Katja Öberg Lundgren

EVELINA EKLUND

Evelina började sin karriär som instruktör vid 16 års ålder och har sedan dess varit aktiv inom de flesta koncept i gruppträningsvärlden. Hon har arbetat som utbildare och koreograf inom gruppträning under många år och har blivit framröstad som en av de topp 4 gruppträningsinstruktörerna i Sverige på Guldhjärtat-galan. Idag arbetar hon heltid som gruppträningskoordinator på Nordic Wellness, samtidigt som hon fortsätter med det hon älskar mest – att instruera. 

Deltagarna beskriver henne som pedagogisk, närvarande och full av energi. Hon är ambitiös, kvalitetsmedveten och lätt att tycka om. För Evelina är det viktigt att leverera från hjärtat. ”Jag vill sprida träningsglädje och få folk att känna sig trygga och omhändertagna på mina pass. Älskar jag det jag gör, kommer det vara lättare att sprida budskapet.”

Katja Öberg Lundgren

KATJA ÖBERG LUNDGREN

Katja är en mångsidig gruppträningsinstruktör med en bred repertoar av klasser. Hon är verksam vid både Nordic Wellness och MyTraining i Uppsala. En av hennes specialiteter är Piloxing, där hon är en Eliteinstructor, och detta är något hon brinner extra för. ”Det passar min personlighet perfekt – ett energifyllt pass som kräver kraft, stabilitet och kroppskontroll, samtidigt som det ger utrymme för att ha riktigt kul och göra lite tokiga och galna saker. Jag gillar när det finns möjlighet till både attityd och lek,” säger Katja.

Till vardags arbetar hon som kommunikatör på Livsmedelsverket. Hon har en bakgrund inom Försvarsmakten och har deltagit i internationella insatser, vilket har gett henne en unik och disciplinerad syn på träning och ledarskap.

Katjas kombination av kommunikation och passion för gruppträning gör henne till en inspirerande och engagerande instruktör som inte bara fokuserar på fysisk träning utan även på att skapa en positiv och inkluderande atmosfär för alla sina deltagare.

5436247 (1)
153621256
mindredubbelrum1

Sundbyholms Slott

Sundbyholms Slott ligger naturskönt vid Mälaren i Eskilstuna och erbjuder en underbar miljö året runt. Hit tar du dig enkelt från Västerås, Örebro, Södertälje och Stockholm.

Här äter vi gott i slottsrestaurangen och sover gott i sköna bäddar i hotellbyggnader på slottsområdet.

Det finns gott om aktiviteter i slottets närhet. En promenad längs stranden, ut på udden, genom slottsparken, längs marinan med gästhamn och sedan genom bokskogen bort till den välkända Sigurdsristningen. Promenaden är vacker under alla årstider.

En perfekt plats för en träningshelg med massor av träning i fantastisk miljö, god mat och avslappnad atmosfär.

Läs mer om Sundbyholms Slott här.

SAGT OM VÅRA TRÄNINGSHELGER PÅ SUNDBYHOLMS SLOTT

”Vad var det bästa med träningshelgen?”

”Maten, sällskapet, träningen, skratten, omgivningen!”Anna 

”Varierat bra upplägg med träning för alla kroppens funktioner och bra blandning styrka smidighet flås osv.” – Pernilla

”Tränarna var glada och positiva och peppande” – Eeva

”Instruktörerna, sällskapet och miljön! Perfekt upplägg på passen också!”Cecilia

243049160_1923624757814685_3369310162885098392_n
slottsparken-flygfoto

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *