Träningsresa Sivota Retreat, Grekland

Datum & Pris Träningsresa
15-22 maj 2023
12 998 kronor

4-11 september 2023
13 998 kronor* (*Vid bokning senast 31 dec 2022, sedan 14 498 kronor)

* Enkelrumstillägg 3500 kronor.

Hotell:
Sivota Retreat – powered by Playitas

För fullständig information om hotellet klicka här.

Avreseorter:
Köpenhamn, Stockholm

Det här ingår:
– Flygresa tur & retur
– Boende med del i dubbelrum
– Halvpension (frukost och middag)
– Transfer tur & retur
– Måltid ombord på planet
– Träning, workshops & andra aktiviteter enligt program

Betalningsvillkor:
Anmälningsavgiften betalas senast 5 dagar efter att bokningsbekräftelsen skickats ut.
Resterande belopp betalas senast 30 dagar innan avresa.

Kontakta oss:
Frågor gällande flyg, hotell, försäkringar och bokning?
Kontakta Apollo genom mail till bokning@apollo.se

Frågor gällande program och träning?
Kontakta oss genom mail till info@taudientraining.se

TRÄNINGSRESA TILL SIVOTA RETREAT, GREKLAND Powered by Playitas

Följ med TaudienTraining och Apollo till Sivota, Grekland för en härlig träningsresa! En vecka att minnas fylld av träning, glädje, avkoppling och massor med inspiration att ta med dig hem!

Vår träningsresa till Sivota Retreat är perfekt för dig som vill ha en aktiv semester i natursköna omgivningar. Det nyrenoverade hotellet ligger på en sluttning med hänförande utsikt mot hav, berg och öar och erbjuder ett mångsidigt utbud av sport och träning. Vid sidan av vårt breda schema med över tio olika klasser per dag kan du cykla i de vackra omgivningarna, paddla kajak, vada till Bella Vraka-stranden eller upptäcka öar och grottor från din stand-up paddleboard. Här kommer du med andra ord kunna träna i härlig miljö, trivas, må allmänt gott och njuta av närhet till vacker natur som hav tillsammans med likasinnade träningsentusiaster. Vi erbjuder även gemensamma promenader och andra aktiviteter.

Vi sätter högt värde vid ett personligt bemötande och god sammanhållning i gruppen. Maxantalet på resan är 60 personer och våra instruktörer finns hela tiden nära till hands för att kunna ge dig det lilla extra. På kvällarna möts vi upp i baren och middagarna intas tillsammans. Det går med andra ord utmärkt att åka själv på en träningsresa då du aldrig är ensam när du inte vill.

Vi erbjuder över 60 träningspass per vecka och fyller schemat med allt ifrån yoga, aquapass och dans till tuffare fyspass och funktionell träning. Förutom all träning erbjuds workshops och roliga överraskningar för att skicka med dig ännu mer kunskap, inspiration och glädje hem.

PROGRAM FÖR DIN TRÄNINGSRESA

Nedan finner du program och passbeskrivningar för din träningsresa!
Programmet är preliminärt och vi reserverar oss för eventuella justeringar innan avresa. 

Maj 2023
Program 

Passbeskrivningar 

September 2023
Program
(Uppdateras inom kort)
Passbeskrivningar (Uppdateras inom kort)

Informationsblad

INSTRUKTÖRERNA

Vi är mycket stolta över våra handplockade instruktörer som alla är proffs på sina områden. Genom vår stab av instruktörer, som rymmer allt från yogainstruktörer till dansare, löpare och styrkefantaster, kan vi erbjuda en bredd av träning. Här finns någonting som passar alla vare sig du vill träna ett eller flera pass om dagen. Instruktörerna tar sig tid för dig både på och vid sidan av passen om du vill ha hjälp med din träning. Har du någon skada eller vill ta det lite lugnare så hjälper de dig gärna med att hitta alternativ på övningar som passar just dig. Tveka inte att ta hjälp för att få ut så mycket som möjligt av din träningsresa!

Maj 2023: Sabina Wåhlberg & Annelie Modée
September 2023: Uppdateras inom kort

Ändring av instruktörer kan ske.

ANNELIE MODÉE

Annelie är en fd elitfotbollspelare som har svårt att lägga skorna på hyllan trots vissa ålderskrämpor. Kärleken till träning, hälsa och välmående fick Annelie att för 8 år sen sadla om och börja jobba som gruppträningsinstruktör, personlig tränare och kostrådgivare på olika gymkedjor i Stockholm. Där hittade hon även kärleken till crossfit. Annelie har även lett klasser  utomlands som sportinstruktör för Apollo Sport under två säsonger. Hennes främsta kort är att hålla crossfitinspirerade pass, boxning, core, bootcamp, cirkel, tabata, funktionell träning, hiit, löpning och vattengympa. Syftet med hennes pass är att få deltagarna att utmana sig själva och ge det där lilla extra men även att känna glädje, lekfullhet och förståelse för hur fantastisk våran kropp är. Numera jobbar Annelie för en statlig myndighet men ser alltid fram emot att byta blåstället mot instruktörsoutfiten när tillfällen ges.

Sabina Wåhlberg

SABINA WÅHLBERG

Sabina är en varm person som alltid älskat rörelse och gjort yoga till sin vardag. Harmoni och balans är hennes nyckelord. När det kommer till hennes yoga så gillar hon det intuitivt och med flow, att lyssna in och ge kroppen och sinnet det som behövs. För balans gillar Sabina holistisk träning och dans. Hon började instruera som 18åring i Showdance och har mer än 15 års bakgrund som instruktör, bl.a i Yoga, Yoga för barn & tonåringar,  Piloxing, Zumba, Zumba Kids, Funktionell styrka och Aqua – för stora och små, gärna tillsammans. Till vardags har Sabina en egen yogastudio utanför Helsingborg, är Holistisk Life Coach och yogaansvarig för Taudien Training. Sabina har varit med på flera resor tillsammans med oss och är oerhört uppskattad för sin otroliga värme och utstrålning.

UTFLYKTER

Vandring
En av eftermiddagarna bekantar vi oss med omgivningarna och går en längre promenad. Här är vacker orörd natur, stigar, backar och kristallklart vatten. Vi besöker även Sivota by och hamnen under promenaden. En social aktivitet där vi både hinner bekanta oss mer med varandra samt får utforska området längre bort.

Cykling
En av eftermiddagarna ger vi oss ut på en gemensam cykeltur där vi får se lite mer av de fantastiska omgivningarna på den grekiska landsbygden.

Vinprovning
En av eftermiddagarna lär vi oss mer om de lokala grekiska vinerna. Hotellet har valt olika sorter som vi får lära oss mer om samt givetvis prova tillsammans med lokala delikatesser. Mot kostnad

Du kan även ta del av Apollos utflyktsutbud genom att klicka HÄR.

HOTELLET

Sivota Retreat – powered by Playitas är ett nyrenoverat och unikt hotell beläget i Sivota på grekiska fastlandet i regionen Epirus. Powered by Playitas-hotellen garanterar hög nivå på allt från service till sportinfrastruktur, träning och hälsosam mat och är skapade för såväl aktiva semesterfirare, proffsmotionärer och elitidrottare.

Hotellet har förutom all möjlighet till gruppträning och gym även tre nybyggda padelbanor och tre tennisbanor med möjlighet till coachning och gruppspel. I cykelcentret finns landsvägscykel och gravel att hyra och mountainbike att låna. Vattensporter som inkluderas är stand up paddle board och kajak samt mot avgift erbjuds vattenskidor och wakeboard. Löp-och cykelrundor liksom vandringsleder finns utmärkta i närområdet.

Njut av god och hälsosam mat i hotellets bufférestaurang eller i à la carte-restaurangen. Vi äter frukost och middag gemensamt för dem som önskar. Hotellet har även en lounge- och poolbar som kan nyttjas för lunchen alternativt finns möjlighet till lunch inne byn.

Hotellet har ett stort poolområde. Solstolar, parasoller och handduksservice är inkluderat i resans pris. Det finns också ett spa som erbjuder olika behandlingar mot avgift.

FLYGTIDER

15-22 maj 2023

Stockholm:
Utresa 06.55 – 11.20
Hemresa 22.50 – 01.15

Köpenhamn:
Utresa 07.20 – 11.20
Hemresa 22.05 – 00.05

4-11 september 2023

Uppdateras inom kort. 

sivota-retreat--powered-by-playitas-1622656021-523138-ImageGalleryX2
sivota-retreat--powered-by-playitas-1622730712-523232-ImageGalleryX2

SAGT OM VÅR TRÄNINGSRESA TILL SIVOTA RETREAT

Under 2023 genomför vi våra första träningsresor till Sivota Retreat. Vi har emellertid ett långt samarbete med Apollo och har genomfört mängder av träningsresor till ett flertal destinationer i Grekland, Spenien, Kroatien och Portugal. Bland annat till Porto Myrina, se referenser nedan: 

”Att det var en sådan gemenskap. Hotellet var ännu finare i verkligheten än på fotona. Underbara instruktörer som verkligen var måna om oss. Det var också personalen på hotellet.” – Annika Affenita

 

”Instruktörerna, hotellets läge med fantastisk utsikt och alla härliga deltagare.” – Charlotte

”Träningspass utomhus. Härligt gäng. Sol och värme.” – Terese Eklöv

”Otroligt vackert och lugnt ställe med fantastiska vyer. Gemenskapen och glädjen att få träna hela dagarna.” – Camilla Karlsson

”Nivån på träningen och det väldigt öppna och tillåtande klimatet hos tränarna. Jag kände aldrig nån press, bara pepp. Frivilligheten i deltagandet på aktiviteter kom inte med någon dold förväntan som gav dåligt samvete. Hotellet var perfekt. Läget perfekt. Tillgång till trevlig strand och enorm pool. Nästan inga barn. Flexibilitet hus hotellet med att erbjuda en kvarts tidigare tillgång till frukosten för oss som envisades med yoga kl 07.00. Helt perfekt.” – Hanna Kalm

”Bra koncept (träning, hotell, mat, miljö) och många trevliga deltagare.” – Karin Nordebo Näslund

”Förrutom att få åka med en underbar kompis så är det ju såklart att träffa nya människor och komma hem med helt ny energi.” – Christel Jörlöv

”Alla härliga instruktörer som gav allt, alla tre. Att få träna ute med havsutsikt var superfint! ”– Lotta Erdtman

”Allt! Träningen, instruktörerna och alla deltagare som är hur mysiga som helst. Aktiviteterna utanför träningspassen var bra. Bra hotell med trevlig personal och bra mat. Tycker det var trevligt att vi hade en egen liten del där vi från TaudienTraining satt tillsammans och åt middagen på kvällarna. Hotellet låg bra med gångavstånd ner till byn.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *