Träningsresa Sivota Retreat, Grekland

Datum Träningsresa
2-9 september 2024

Hotell:
Sivota Retreat – powered by Playitas

För fullständig information om hotellet klicka här.

Det här ingår:
– Flygresa tur & retur
– Boende med del i dubbelrum
– Halvpension (frukost och middag)
– Transfer tur & retur
– Måltid ombord på planet
– Träning, workshops & andra aktiviteter enligt program

Avreseorter:
Köpenhamn, Stockholm, Göteborg 

Pris:
September:
15 798 kronor

* Vill ni bo 3 personer tillsammans? Bo i dubbelrum med extrabädd. Om ni vill bo tre personer i samma rum så mailas bokningen till grupp@apollo.se.
** Enkelrumstillägg 4000 kronor.

Betalningsvillkor:

Anmälningsavgiften (2000 kronor) betalas senast 5 dagar efter att bokningsbekräftelsen skickats ut.
Resterande belopp betalas senast 40 dagar innan avresa.

Tillval
Via Apollo erbjuds du som resenär att boka till nedanstående. Klicka för att läsa mer. 
Reseförsäkring (Medium/ Maxi)
Av-och ombokningsskydd

Kontakta oss:
Frågor gällande flyg, hotell, försäkringar och bokning?
Kontakta Apollo genom mail till grupp@apollo.se

Frågor gällande program och träning?
Kontakta oss genom mail till info@taudientraining.se

TRÄNINGSRESA TILL SIVOTA RETREAT, GREKLAND Powered by Playitas

Följ med TaudienTraining och Apollo till Sivota, Grekland för en härlig träningsresa! En vecka att minnas fylld av träning, glädje, avkoppling och massor med inspiration att ta med dig hem!

Vår träningsresa till Sivota Retreat är perfekt för dig som vill ha en aktiv semester i natursköna omgivningar. Det nyrenoverade hotellet ligger på en sluttning med hänförande utsikt mot hav, berg och öar och erbjuder ett mångsidigt utbud av sport och träning. Vid sidan av vårt breda schema med över tio olika klasser per dag kan du cykla i de vackra omgivningarna, paddla kajak, vada till Bella Vraka-stranden eller upptäcka öar och grottor från din stand-up paddleboard. Här kommer du med andra ord kunna träna i härlig miljö, trivas, må allmänt gott och njuta av närhet till vacker natur som hav tillsammans med likasinnade träningsentusiaster. Vi erbjuder även gemensamma promenader och andra aktiviteter.

Vi sätter högt värde vid ett personligt bemötande och god sammanhållning i gruppen. Maxantalet på resan är 60 personer och våra instruktörer finns hela tiden nära till hands för att kunna ge dig det lilla extra. På kvällarna möts vi upp i baren och middagarna intas tillsammans. Det går med andra ord utmärkt att åka själv på en träningsresa då du aldrig är ensam när du inte vill.

Vi erbjuder över 60 träningspass per vecka och fyller schemat med allt ifrån yoga, aquapass och dans till tuffare fyspass och funktionell träning. Förutom all träning erbjuds workshops och roliga överraskningar för att skicka med dig ännu mer kunskap, inspiration och glädje hem.

PROGRAM FÖR DIN TRÄNINGSRESA

Nedan finner du program och passbeskrivningar för din träningsresa!

September 2024

Klicka här för informationsblad om Sivota

Programmet är preliminärt och vi reserverar oss för eventuella justeringar innan avresa. 

INSTRUKTÖRERNA

Vi är mycket stolta över våra handplockade instruktörer som alla är proffs på sina områden. Genom vår stab av instruktörer, som rymmer allt från yogainstruktörer till dansare, löpare och styrkefantaster, kan vi erbjuda en bredd av träning. Här finns någonting som passar alla vare sig du vill träna ett eller flera pass om dagen. Instruktörerna tar sig tid för dig både på och vid sidan av passen om du vill ha hjälp med din träning. Har du någon skada eller vill ta det lite lugnare så hjälper de dig gärna med att hitta alternativ på övningar som passar just dig. Tveka inte att ta hjälp för att få ut så mycket som möjligt av din träningsresa!

September 2024: Frida Wilhelmsson och Kristofer Ekrud

Frida instruktör TaudienTraining Örenäs slott

FRIDA WILHELMSSON

Energisk, stark och pedagogisk instruktör som levererar hårda, svettiga pass men alltid med en stor portion värme och ödmjukhet i. Arbetar till vardags som personlig tränare och gruppträningsinstruktör på SATS i Malmö och instruerar i en mängd olika klasser. Frida har 20 års erfarenhet som instruktör och hade då aldrig en tanke på att hon skulle fortsätta så pass länge som hon har gjort. Men, då träningen är den största passionen i livet och källa till energi, så går det inte att sluta! Som 3-barns mamma brinner Frida också lite extra för vad som händer i kroppen under och efter graviditet. Frida är även utbildad Mammamage instruktör, Friskvårdsterapeut och Kostrådgivare.

Kristofer Ekrud
KRISTOFER EKRUD
Efter många år som tävlingsdansare på elitnivå upptäckte Kristofer gruppträningen där han kunde göra av med all energi som tidigare lagts på dansen. Älskar rörelse generellt och instruerar därför flertalet olika koncept såsom skivstångsklasser, atletiska konditionspass och givetvis dans i alla former. Övertygad om att det är i variationen som glädjen och det sunda finns. Just därför provar han gärna på olika typer av träning för egen del, nu senast Crossfit.
Arbetar annars heltid som operationssjuksköterska och instruerar utöver det på Nordic Wellness Örebro. Har tidigare varit Master Trainer och koreograferat samt filmat klasser för Actic. Att hitta sin (ofta upplevda) gräns och pusha den liten längre är vad jag vill ge mina deltagare, om det så är att hoppa högre, lyfta tyngre eller att dansa som om ingen såg på! Det är då vi växer och utvecklas.

UTFLYKTER

Vandring
En av eftermiddagarna bekantar vi oss med omgivningarna och går en längre promenad. Här är vacker orörd natur, stigar, backar och kristallklart vatten. Vi besöker även Sivota by och hamnen under promenaden. En social aktivitet där vi både hinner bekanta oss mer med varandra samt får utforska området längre bort.

Cykling
En av eftermiddagarna ger vi oss ut på en gemensam cykeltur där vi får se lite mer av de fantastiska omgivningarna på den grekiska landsbygden.

Vinprovning
En av eftermiddagarna lär vi oss mer om de lokala grekiska vinerna. Hotellet har valt olika sorter som vi får lära oss mer om samt givetvis prova tillsammans med lokala delikatesser. Mot kostnad

Du kan även ta del av Apollos utflyktsutbud genom att klicka HÄR.

HOTELLET

Sivota Retreat – powered by Playitas är ett nyrenoverat och unikt hotell beläget i Sivota på grekiska fastlandet i regionen Epirus. Powered by Playitas-hotellen garanterar hög nivå på allt från service till sportinfrastruktur, träning och hälsosam mat och är skapade för såväl aktiva semesterfirare, proffsmotionärer och elitidrottare.

Hotellet har förutom all möjlighet till gruppträning och gym även tre nybyggda padelbanor och tre tennisbanor med möjlighet till coachning och gruppspel. I cykelcentret finns landsvägscykel och gravel att hyra och mountainbike att låna. Vattensporter som inkluderas är stand up paddle board och kajak samt mot avgift erbjuds vattenskidor och wakeboard. Löp-och cykelrundor liksom vandringsleder finns utmärkta i närområdet.

Njut av god och hälsosam mat i hotellets bufférestaurang eller i à la carte-restaurangen. Vi äter frukost och middag gemensamt för dem som önskar. Hotellet har även en lounge- och poolbar som kan nyttjas för lunchen alternativt finns möjlighet till lunch inne byn.

Hotellet har ett stort poolområde. Solstolar, parasoller och handduksservice är inkluderat i resans pris. Det finns också ett spa som erbjuder olika behandlingar mot avgift.

Observera att hotellet har en magisk utsikt, men det medför också stora höjdskillnader inom området vilket innebär mycket trappor. Om du har svårt att gå i trappor rekommenderar vi istället systerhotellet Porto Myrina på Limnos. 

FLYGTIDER

2-9 september 2024

ARN-CHQ          06.55-11.20
CHQ-ARN          21.10-23.35

CPH-CHQ          07.20-11.20
CHQ-CPH          20.20-22.20

GOT-CHQ          07.00-11.10
CHQ-GOT          21.20-23.40

Flygtiderna är preliminära och kan förändras.  

sivota-retreat--powered-by-playitas-1622656021-523138-ImageGalleryX2
sivota-retreat--powered-by-playitas-1622730712-523232-ImageGalleryX2

SAGT OM VÅR TRÄNINGSRESA TILL SIVOTA RETREAT

Det bästa med resan var Stämningen, variationen, energin, inkluderande, utmanande, roligt, superfint hotell och omgivning. Väldigt lugnt!

Det bästa med resan var instruktörerna, gruppen, passen, hotellet, maten, solen, havet och gemenskapen. – Anna Djurowski

Hotellet och omgivningarna. Bra, kunniga och erfarna instruktörer. Toppen med vatten på rummet. – Andreas

Det bästa med resan var positiva instruktörer, alla träningskompisar och bra pass.

Det bästa med resan var – ALLT! – Anna

Det bästa med resan var instruktörernas engagemang – suveränt duktiga och trevliga. Bra träningshotell och fint läge!

Så engagerade och inspirerande ledare – Fantastiska! Kul att åka ihop med en grupp – Monika Grudd

Ett blandat program. Kanoninstruktörer som kompletterade varandra. Mysigt med en mindre grupp!  – Annika Lundqvist

Det bästa med resan var sammanhållningen! Det unika som instruktörerna gör, ser alla och får ihop gruppen! Ni är fantastiska  – Lotta Hammarberg

Det bästa var det enorma utbudet av träning i den lilla gruppen – personligt!

Det blandade utbudet- Liten grupp som ger trevlig stämning. Toppenbra instruktörer – bra kombo!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *