Träningsresa Funchal, Madeira

Datum & Pris Träningsresa
26 november – 3 december (Stockholm)
27 november – 4 december (Köpenhamn)
15 498 kronor

* Är ni två personer i samma rum och kan tänka er att vara tre? Då finns alternativet boende i dubbelrum med extrabädd.
** Enkelrumstillägg 4500 kronor. 

Hotell:
Hotell VIDAMAR Resorts Madeira

För fullständig information om hotellet klicka här.

Avreseorter:
Köpenhamn, Stockholm

Det här ingår:
– Flygresa Tur och Retur

– Boende med del i dubbelrum
– Halvpension (Frukost och middag)
– Transfer Tur och Retur
– Måltid ombord på planet
– All träning & workshops enligt program
– Vandring till Camara de Lobos med enklare pickniclunch

Betalningsvillkor:
Anmälningsavgiften (2500 kronor) betalas senast 5 dagar efter att bokningsbekräftelsen skickats ut.
Resterande belopp betalas senast 40 dagar innan avresa.

Tillval
Via Apollo erbjuds du som resenär att boka till nedanstående. Klicka för att läsa mer. 
Reseförsäkring (Medium/ Maxi)
Av-och ombokningsskydd

Kontakta oss:
Frågor gällande flyg, hotell, försäkringar och bokning?
Kontakta Apollo genom mail till bokning@apollo.se

Frågor gällande program och träning?
Kontakta oss genom mail till info@taudientraining.se

TRÄNINGSRESA TILL FUNCHAL, MADEIRA

Följ med TaudienTraining och Apollo till Hotell Vidamar på Madeira för en härlig träningsresa! En vecka att minnas fylld av träning, glädje, avkoppling och massor med inspiration att ta med dig hem!

Denna träningsresa är för dig som vill njuta av grönska och mer än bara träning. Här får du ta del av spektakulära vyer, långa promenader där du får utforska omgivningarna, närhet till stadsliv och nöje, möjlighet till vinprovning och middagar på olika restauranger. På vår träningsresa till Madeira bor vi bra i utkanten av huvudstaden Funchal. Nära, men ändå på ett behagligt avstånd där lugnet infinner sig. Madeira är den gröna ön, med ett behagligt klimat som lämpar sig väl för träning. Träningspassen sker i fantastisk miljö precis vid havet, med några undantag av styrkeklasserna som sker i lokal inomhus. Hotellet erbjuder fyra olika restauranger som ger spännande middagar med god mat och lokalombyte.

Här finns mycket att se och uppleva även utanför träningen. Utöver ett gediget träningsprogram erbjuds två längre promenader. En tur upp bland levadorna där du har fantastisk utsikt ner mot havet och mot huvudstaden Funchal. Den andra promenaden går längst med havet bort till den mysiga grannorten Camara de Lobos, då vi även kommer stanna till för pickniclunch och bad. Utöver promenad kan mot avgift även boka vinprovning av de berömda Madeiravinerna, vandring med guide eller cykeltur. Din träningsresa kan med andra ord bjuda på mycket mer än bara träning. 

Vi sätter högt värde vid ett personligt bemötande och god sammanhållning i gruppen. Maxantalet på resan är 40 personer och våra instruktörer finns hela tiden nära till hands för att kunna ge dig det lilla extra. På kvällarna möts vi upp i baren och middagarna intas tillsammans. Det går med andra ord utmärkt att åka själv på en träningsresa då du aldrig är ensam om du inte vill.

Vi erbjuder cirka 10 träningspass per dag och fyller schemat med allt ifrån yoga, aquapass och dans till tuffare fyspass och funktionell träning. Förutom all träning erbjuds workshops och roliga överraskningar för att skicka ännu mer kunskap, inspiration och glädje med dig hem. Vi har en enorm bredd i schemat och erbjuder ca 30 olika träningsklasser under veckan. Ta en titt under ”Program för din Träningsresa” för att se det späckade schemat fullt av valmöjligheter.

PROGRAM FÖR DIN TRÄNINGSRESA

Nedan finner du program och passbeskrivningar för din träningsresa!
Programmet är preliminärt och vi reserverar oss för eventuella justeringar innan avresa. 

November 2023 
Schema

Passbeskrivningar 

Informationsblad

INSTRUKTÖRERNA FÖR DIN TRÄNINGSRESA

Vi är mycket stolta över våra handplockade instruktörer som alla är proffs på sina områden. Genom vår stab av instruktörer, som rymmer allt ifrån yogainstruktörer till dansare, löpare och styrkefantaster, kan vi erbjuda en bredd av träning. Här finns någonting som passar alla vare sig du vill träna ett eller flera pass om dagen. Instruktörerna tar sig tid för dig både innan, under och efter passen. Har du någon skada eller vill ta det lite lugnare så hjälper de dig gärna med att hitta alternativ på övningar som passar just dig. Tveka inte att ta hjälp för att få ut så mycket som möjligt av din träningsresa!

November 2023: Ellen Sterner & Sabina Wåhlberg

Ändring av instruktörer kan ske.

ELLEN STERNER

Ellen älskar rörelse och träning i alla former och fascineras av hur det höjer vår livskvalité. Hon brinner för att inspirera och motivera andra till att hitta både sin typ av träning men också återhämtning. Hälsa är att må bra både fysiskt och psykiskt och att kunna njuta av livet här och nu. Hennes egna träning består av styrketräning, crossfit, yoga och en mängd olika aktiviteter i naturen. Ellen driver egna firman Coach Ellen och har arbetat i hälsobranschen sedan 2014, både utomlands och hemma i Sverige. Hon är licensierad personlig tränare, löpcoach, functional trainer samt certifierad yogalärare.

Sabina Wåhlberg

SABINA WÅHLBERG

Sabina är en varm person som alltid älskat rörelse och gjort yoga till sin vardag. Harmoni och balans är hennes nyckelord. När det kommer till hennes yoga så gillar hon det intuitivt och med flow, att lyssna in och ge kroppen och sinnet det som behövs. För balans gillar Sabina holistisk träning och dans. Hon började instruera som 18åring i Showdance och har mer än 15 års bakgrund som instruktör, bl.a i Yoga, Yoga för barn & tonåringar,  Piloxing, Zumba, Zumba Kids, Funktionell styrka och Aqua – för stora och små, gärna tillsammans. Till vardags har Sabina en egen yogastudio utanför Helsingborg, är Holistisk Life Coach och yogaansvarig för Taudien Training. Sabina har varit med på flera resor tillsammans med oss och är oerhört uppskattad för sin otroliga värme och utstrålning.

UTFLYKTER

Levadatur: En av eftermiddagarna så besöker vi området med de gamla vattenvägarna som ligger högt ovanför staden, mer känt under namnet levador. Turen är ca 10 km och erbjuder fantastiska vyer med utsikt över hav och stad. Tillbakavägen går längs med den fina kutsen. Ett uppskattat inslag på våra resor där vi får kombinera rörelse med upplevelser och att umgås med våra reskamrater. Ingår i resan.

Promenad till Camara de lobos: En annan eftermiddag promenerar vi längs med kusten bort till den mysiga grannbyn Camara de lobos. Här gör vi ett litet uppehåll för valfri tillfriskning och en välförtjänt paus innan vi tar oss tillbaka samma väg igen. Ingår i resan.

Vinprovning: Madeira är känt värden över för sitt portvin som fått namn från ön; Madeiravin. Vi besöker Blendys för en rundvisning bland vintunnorna och får veta historien bakom och hur tillverkningen går till. Efter besök i deras lilla museum avslutar vi givetvis med provsmakning av vinerna. Blendyns ligger inne i Funchal och ger möjlighet att se mer av staden i samband med vinprovningen. Kostnad tillkommer.

Utöver ovan utflykter finns möjlighet att ta linbanan upp till stadsdelen Monte och där besöka den botaniska trädgården. Du kan välja att åka runt med hop on-hop off buss, promenera in till Funchal, hyra bil och köra runt på ön eller besöka det närbelägna shoppingcentret. Det finns även möjlighet att hyra cykel eller följa med på någon av Apollos utflykter (ex ”Spektakulära vandringar”). Det finns massor att hitta på, på Madeira!

277761609_2065365563640603_6160848065858277933_n
277773572_2065364946973998_1188806271499008962_n

FLYGTIDER

26 november – 3 december (Stockholm)
27 november – 4 december (Köpenhamn)

Avreseorter:
Köpenhamn, Stockholm

26 november     ARN-FNC          08.55-13.25
3 december       FNC-ARN          14.25-20.55

27 november    CPH-FNC           08.00-11.40
4 december      FNC-CPH           13.00-18.45

277773007_2065367820307044_7603529216625690340_n
DSC09437

SAGT OM VÅR TRÄNINGSRESA TILL MADEIRA

Valde denna resan För att Taudien är Taudien! – Ing-Marie Rundwall

Det bästa med resan var Ni Instruktörer samt de olika träningspassen inklusive träningsteknik, hela konceptet. Jättetrevliga människor en bonus. – Carina Nilsson

Det bästa var Hela upplägget, men framför att träningsledarna.

Det bästa med resan var helt klart Det personliga, alla blev sedda och fick tips efter sin nivå.

Det bästa med resan var det personliga bemötandet! – Linda Salomonsson

Ert genuina och personliga engagemang och feedback. Det breda träningsutbudet med personlig pepp till var och en. Mycket värdefullt – Kirsten Toftered

Många saker! Väldigt bra hotell med fantastisk utsikt, mycket bra sängar och fantastiskt god mat. Superbra ledare med väldigt bra pass där vi kunde ha nästan alla ute med havet som utsikt. Mycket bra läge på hotellet med både pool, hav och närhet till stad. Vacker natur och väldigt trevliga människor. – Jeanette Nyström

Ert personliga engagemang! Fantastiska instruktörer!! Ni inspirerar är kompetenta, stärkande och inlyssnande! Ni är generösa med tips och att svara på frågor om träning, ta in vad gruppen vill ha och behöver. Kändes nästan som många pass var som ett PT pass. Bredd och variation med träningspass, mycket bra hotell framför allt läget och maten. Mycket trevligt att två andra restaurangbesök ingick. – Linda Gunnarsson

Att lära känna nya människor, goda samtal och att få prova på nya träningsformer. – Petra Stamborg

Den individuella anpassningen, personlig information och tips. Varma känslan från er ledare.

277744464_2065369073640252_1658430473564331287_n
DSC09443

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *