Träningsresa Madeira

Datum & Pris Träningsresa
28 november – 5 december (Köpenhamn)
29 november – 6 december (Stockholm)
13 498 kronor

27 mars – 3 april (Köpenhamn)
28 mars – 4 april (Stockholm)
13 498 kronor*

* Vid bokning före 1/10 2022 (Därefter 13 998 kronor)
** Är ni två personer i samma rum och kan tänka er att vara tre? Då finns alternativet boende i dubbelrum med extrabädd.
*** Om du inte har någon reskamrat så kan du välja del i dubbelrum, så bokar Apollo in dig med annan person från träningsgruppen.
**** Enkelrumstillägg 4500 kronor. 

Hotell:
Hotell VIDAMAR Resorts Madeira

För fullständig information om hotellet klicka här.

Avreseorter:
Köpenhamn, Stockholm

Det här ingår:
– Flygresa Tur och Retur

– Boende med del i dubbelrum
– Halvpension (Frukost och middag)
– Transfer Tur och Retur
– Måltid ombord på planet
– All träning & workshops enligt program
– Vandring till Camara de Lobos med enklare pickniclunch

Betalningsvillkor:
Anmälningsavgiften betalas senast 5 dagar efter att bokningsbekräftelsen skickats ut.
Resterande belopp betalas senast 30 dagar innan avresa.

Med anledning av Covid-19:
Läs mer HÄR!

Kontakta oss:
Frågor gällande flyg, hotell, försäkringar och bokning?
Kontakta Apollo genom mail till bokning@apollo.se

Frågor gällande program och träning?
Kontakta oss genom mail till info@taudientraining.se

TRÄNINGSRESA TILL MADEIRA

Följ med TaudienTraining och Apollo till Hotell Vidamar på Madeira för en härlig träningsresa! En vecka att minnas fylld av träning, glädje, avkoppling och massor med inspiration att ta med dig hem!

Denna utav våra träningsresor är för dig som vill njuta av grönska och mer än bara träning. Här får du också ta del av spektakulära vyer, långa promenader där du får utforska omgivningarna, närhet till stadsliv och nöje, möjlighet till vinprovning och middagar på olika restauranger. På vår träningsresa till Madeira bor vi bra i utkanten av huvudstaden Funchal. Nära, men ändå på ett behagligt avstånd där lugnet infinner sig. Madeira är den gröna ön, med ett behagligt klimat som lämpar sig väl för träning. Träningspassen sker i fantastisk miljö precis vid havet, med några undantag utav styrkeklasserna som sker i lokal inomhus. Hotellet erbjuder fyra olika restauranger som ger spännande middagar med god mat och lokalombyte.

Här finns mycket att se och uppleva även utöver träningen. Utöver ett gediget träningsprogram erbjuds två längre promenader som ingår i resan. En tur upp bland levadorna där du har fantastisk utsikt ner mot havet och mot huvudstaden Funchal. Den andra promenaden går längst med havet bort till den mysiga grannorten Camara de Lobos, då vi även kommer stanna till för pickniclunch och bad. Utöver promenad kan mot avgift även bokas vinprovning med de berömda Madeiravinerna, vandring med guide eller cykeltur. Din träningsresa kan med andra ord bjuda på mycket mer än bara träning. 

Vi sätter högt värde vid ett personligt bemötande och god sammanhållning i gruppen. Maxantalet på resan är 60 personer och våra instruktörer finns hela tiden nära till hands för att kunna ge dig det lilla extra. På kvällarna möts vi upp i baren och middagarna intas tillsammans. Det går med andra ord utmärkt att åka själv på en träningsresa då du aldrig är ensam när du inte vill.

Vi erbjuder cirka 10 träningspass per dag och fyller schemat med allt ifrån yoga, aquapass och dans till tuffare fyspass och funktionell träning. Förutom all träning erbjuds workshops och roliga överraskningar för att skicka med dig ännu mer kunskap, inspiration och glädje hem. Vi har en enorm bredd i schemat och erbjuder ca 30 olika träningsklasser under veckan. Ta en titt under ”Program för din Träningsresa” för att se det späckade schemat full av valmöjligheter.

PROGRAM FÖR DIN TRÄNINGSRESA

Nedan finner du program och passbeskrivningar för din träningsresa!
Programmet är preliminärt och vi reserverar oss för eventuella justeringar innan avresa. 

November 2022
Schema 

Passbeskrivningar 

Mars 2023
Schema (Uppdateras inom kort)

Passbeskrivningar (Uppdateras inom kort)

Informationsblad

INSTRUKTÖRERNA FÖR DIN TRÄNINGSRESA

Vi är mycket stolta över våra handplockade instruktörer som alla är proffs på sina områden. Genom vår stab av instruktörer, som rymmer allt ifrån yogainstruktörer till dansare, löpare och styrkefantaster, kan vi erbjuda en bredd av träning. Här finns någonting som passar alla vare sig du vill träna ett eller flera pass om dagen. Instruktörerna tar sig tid för dig både på passen och runtomkring om du vill ha hjälp vid sidan av träningen. Har du någon skada eller vill ta det lite lugnare så hjälper de dig gärna med att hitta alternativ på övningar som passar just dig. Tveka inte att ta hjälp för att få ut så mycket som möjligt av din träningsresa!

November 2022: Louise Nilsson & Kristofer Larsson
Mars 2023: Uppdateras inom kort. 

Ändring utav instruktörer kan ske.

KRISTOFER LARSSON
Efter många år som tävlingsdansare på elitnivå upptäckte Kristofer gruppträningen där han kunde göra av med all energi som tidigare lagts på dansen. Älskar rörelse generellt och instruerar därför flertalet olika koncept såsom skivstångsklasser, atletiska konditionspass och givetvis dans i alla former. Övertygad om att det är i variationen som glädjen och det sunda finns. Just därför provar han gärna på olika typer av träning för egen del, nu senast Crossfit.
Arbetar annars heltid som operationssjuksköterska och instruerar utöver det på Nordic Wellness Örebro. Har tidigare varit Master Trainer och koreograferat samt filmat klasser för Actic. Att hitta sin (ofta upplevda) gräns och pusha den liten längre är vad jag vill ge mina deltagare, om det så är att hoppa högre, lyfta tyngre eller att dansa som om ingen såg på! Det är då vi växer och utvecklas.
Louise Nilsson

LOUISE NILSSON

Louises träningsbakgrund består av konståkning och tävlingshopprep. När skridskorna lades på hyllan bytte hon ishallen mot gruppträningssalen och fokuserade på sin universitetsexamen inom Idrottsvetenskap och Sport Management. Louise älskar mångsidighet som gruppträning innebär men allra närmast hjärtat finns Barre, step och koreografiklasser där man får uttrycka sig till musik. Hon är enormt uppskattad av kunder, framför allt för sin utstrålning och smittande glädje i kombination med tydlighet och lugn. När hon inte instruerar så jobbar hon bakom kulisserna, som Marknadkoordinator för TaudienTraining, för att se till att du får bästa tänkbara träningsresa. Hon arbetar även med att utvärdera och certifiera gruppträningsinstruktörer på uppdrag av Les Mills Nordic, en av träningsbranschens största aktörer, och var en av 10 finalister i den prestigefulla branschtävlingen Les Mills SUPERSTAR 2021.

UTFLYKTER

Levadatur: En av eftermiddagarna så besöker vi området med de gamla vattenvägarna som ligger högt ovanför staden, mer känt under namnet levador. Turen är ca 10 km och erbjuder fantastiska vyer med utsikt över hav och stad. Tillbakavägen går längs med den fina kutsen. Ett uppskattat inslag på våra resor där vi får kombinera rörelse med att se oss omkring och prata runt med våra reskamrater. Ingår i resan

Promenad till Camara de lobos: En annan eftermiddag promenerar vi längs med kusten bort till den mysiga grannbyn Camara de lobos. På vägen bort stannar vi till för ett lunchstop med en enklare pic nic och möjlighet till bad på stranden praia Formosa för den som önskar. Vi fortsätter sedan bort över hängbroar sista biten bort till byn. Här gör vi ett litet uppehåll för valfri tillfriskning och en välförtjänt paus innan vi tar oss tillbaka samma väg igen. Ingår i resan

Vinprovning: Madeira är känt värden över för sitt portvin som till och med fått namn från ön: Madeiravin. Vi besöker Blendys för en rundvisning bland vintunnorna och får veta historien bakom och hur tillverkningen går till. Efter besök i deras lilla museum avslutar vi givetvis med provsmakning utav vinerna. Blendyns ligger inne i Funchal och ges möjlighet att se mer utav staden i samband med vinprovningen. Kostnad tillkommer.

Utöver ovan utflykter finns möjlighet att ta linbanan upp till Monte och där besöka den botaniska trädgården. Åka runt med hop on- hop off buss, promenera in till Funchal, hyra bil och köra runt på ön eller besöka det närbelägna shoppingcentret. Du kan även hyra cykel eller följa med på någon av Apollos utflykter (ex spektakulära vandringar). Det finns massor att hitta på, på Madeira!

277761609_2065365563640603_6160848065858277933_n
277773572_2065364946973998_1188806271499008962_n

FLYGTIDER

28 november – 5 december (Köpenhamn)
29 november – 6 december (Stockholm)

Avreseorter:
Köpenhamn, Stockholm

28/11                  Köpenhamn-Madeira               08.00-11.50
5/12                     Madeira-Köpenhamn               13.00-18.45

29/11                    Stockholm-Madeira                  08.55-13.25
6/12                      Madeira-Köpenhamn               14.25-20.55

27 mars – 3 april (Köpenhamn)
28 mars – 4 mars (Stockholm)

Avreseorter:
Köpenhamn, Stockholm

27/3                  Köpenhamn-Madeira               08.00-11.40
3/4                    Madeira-Köpenhamn               13.00-18.45

28/3                   Stockholm-Madeira                  08.55-13.25
4/4                     Madeira-Köpenhamn               14.25-20.55

277773007_2065367820307044_7603529216625690340_n
DSC09437

SAGT OM VÅR TRÄNINGSRESA TILL MADEIRA

Valde denna resan För att Taudien är Taudien! – Ing-Marie Rundwall

Det bästa med resan var Ni Instruktörer samt de olika träningspassen inklusive träningsteknik, hela konceptet. Jättetrevliga människor en bonus. – Carina Nilsson

Det bästa var Hela upplägget, men framför att träningsledarna.

Det bästa med resan var helt klart Det personliga, alla blev sedda och fick tips efter sin nivå.

Det bästa med resan var det personliga bemötandet! – Linda Salomonsson

Ert genuina och personliga engagemang och feedback. Det breda träningsutbudet med personlig pepp till var och en. Mycket värdefullt – Kirsten Toftered

Många saker! Väldigt bra hotell med fantastisk utsikt, mycket bra sängar och fantastiskt god mat. Superbra ledare med väldigt bra pass där vi kunde ha nästan alla ute med havet som utsikt. Mycket bra läge på hotellet med både pool, hav och närhet till stad. Vacker natur och väldigt trevliga människor. – Jeanette Nyström

Ert personliga engagemang! Fantastiska instruktörer!! Ni inspirerar är kompetenta, stärkande och inlyssnande! Ni är generösa med tips och att svara på frågor om träning, ta in vad gruppen vill ha och behöver. Kändes nästan som många pass var som ett PT pass. Bredd och variation med träningspass, mycket bra hotell framför allt läget och maten. Mycket trevligt att två andra restaurangbesök ingick. – Linda Gunnarsson

Att lära känna nya människor, goda samtal och att få prova på nya träningsformer. – Petra Stamborg

Den individuella anpassningen, personlig information och tips. Varma känslan från er ledare.

277744464_2065369073640252_1658430473564331287_n
DSC09443

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *