Träningsresa Funchal, Madeira

Datum Träningsresa 2024
24 november – 1 december (Stockholm & Göteborg)
25 november – 2 december (Köpenhamn)

Hotell:
Hotell VIDAMAR Resorts Madeira

För fullständig information om hotellet klicka här.

Det här ingår:
– Flygresa Tur och Retur

– Boende med del i dubbelrum
– Halvpension (Frukost och middag)
– Transfer Tur och Retur
– Måltid ombord på planet
– All träning & workshops enligt program
– Vandring till Camara de Lobos & Levadavandring

Avreseorter:
Köpenhamn, Stockholm & Göteborg

Pris:
15 998 kronor/ person (Avresa Stockholm & Göteborg)
16 498 kronor/ person (Avresa Köpenhamn)

* Vill ni bo 3 personer tillsammans? Ange detta samt uppgifter för Resenär 3 i textfältet i bokningsformuläret. 
** Enkelrumstillägg 4800 kronor. 

Betalningsvillkor:
Anmälningsavgiften (2500 kronor) betalas senast 5 dagar efter att bokningsbekräftelsen skickats ut.
Resterande belopp betalas senast 40 dagar innan avresa.

Tillval
Via Apollo erbjuds du som resenär att boka till nedanstående. Klicka för att läsa mer. 
Reseförsäkring (Medium/ Maxi)
Av-och ombokningsskydd

Kontakta oss:
Frågor gällande flyg, hotell, försäkringar och bokning?
Kontakta Apollo genom mail till grupp@apollo.se

Frågor gällande program och träning?
Kontakta oss genom mail till info@taudientraining.se

TRÄNINGSRESA TILL FUNCHAL, MADEIRA

Följ med TaudienTraining och Apollo till Hotell Vidamar på Madeira för en härlig träningsresa! En vecka att minnas fylld av träning, glädje, avkoppling och massor med inspiration att ta med dig hem!

Denna träningsresa är för dig som vill njuta av grönska och mer än bara träning. Här får du ta del av spektakulära vyer, långa promenader där du får utforska omgivningarna, närhet till stadsliv och nöje, möjlighet till vinprovning och middagar på olika restauranger. På vår träningsresa till Madeira bor vi bra i utkanten av huvudstaden Funchal. Nära, men ändå på ett behagligt avstånd där lugnet infinner sig. Madeira är den gröna ön, med ett behagligt klimat som lämpar sig väl för träning. Träningspassen sker i fantastisk miljö precis vid havet, med några undantag av styrkeklasserna som sker i lokal inomhus. Hotellet erbjuder fyra olika restauranger som ger spännande middagar med god mat och lokalombyte.

Här finns mycket att se och uppleva även utanför träningen. Utöver ett gediget träningsprogram erbjuds två längre promenader. En tur upp bland levadorna där du har fantastisk utsikt ner mot havet och mot huvudstaden Funchal. Den andra promenaden går längst med havet bort till den mysiga grannorten Camara de Lobos, då vi även kommer stanna till för pickniclunch och bad. Utöver promenad kan mot avgift även boka vinprovning av de berömda Madeiravinerna, vandring med guide eller cykeltur. Din träningsresa kan med andra ord bjuda på mycket mer än bara träning. 

Vi sätter högt värde vid ett personligt bemötande och god sammanhållning i gruppen. Maxantalet på resan är 40 personer och våra instruktörer finns hela tiden nära till hands för att kunna ge dig det lilla extra. På kvällarna möts vi upp i baren och middagarna intas tillsammans. Det går med andra ord utmärkt att åka själv på en träningsresa då du aldrig är ensam om du inte vill.

Vi erbjuder cirka 10 träningspass per dag och fyller schemat med allt ifrån yoga, aquapass och dans till tuffare fyspass och funktionell träning. Förutom all träning erbjuds workshops och roliga överraskningar för att skicka ännu mer kunskap, inspiration och glädje med dig hem. Vi har en enorm bredd i schemat och erbjuder ca 30 olika träningsklasser under veckan. Ta en titt under ”Program för din Träningsresa” för att se det späckade schemat fullt av valmöjligheter.

PROGRAM FÖR DIN TRÄNINGSRESA

Nedan finner du program och passbeskrivningar för din träningsresa!

November 2024

Klicka här för informationsblad om Madeira

Programmet är preliminärt och vi reserverar oss för eventuella justeringar innan avresa. 

INSTRUKTÖRERNA FÖR DIN TRÄNINGSRESA

Vi är mycket stolta över våra handplockade instruktörer som alla är proffs på sina områden. Genom vår stab av instruktörer, som rymmer allt ifrån yogainstruktörer till dansare, löpare och styrkefantaster, kan vi erbjuda en bredd av träning. Här finns någonting som passar alla vare sig du vill träna ett eller flera pass om dagen. Instruktörerna tar sig tid för dig både innan, under och efter passen. Har du någon skada eller vill ta det lite lugnare så hjälper de dig gärna med att hitta alternativ på övningar som passar just dig. Tveka inte att ta hjälp för att få ut så mycket som möjligt av din träningsresa!

November 2024: Jessica Nylén & Annelie Modée

Ändring av instruktörer kan ske.

Annelie Modée

ANNELIE MODÉE

Annelie är en fd elitfotbollspelare som har svårt att lägga skorna på hyllan trots vissa ålderskrämpor. Kärleken till träning, hälsa och välmående fick Annelie att för 8 år sen sadla om och börja jobba som gruppträningsinstruktör, personlig tränare och kostrådgivare på olika gymkedjor i Stockholm. Där hittade hon även kärleken till crossfit. Annelie har även lett klasser  utomlands som sportinstruktör för Apollo Sport under två säsonger. Hennes främsta kort är att hålla crossfitinspirerade pass, boxning, core, bootcamp, cirkel, tabata, funktionell träning, hiit, löpning och vattengympa. Syftet med hennes pass är att få deltagarna att utmana sig själva och ge det där lilla extra men även att känna glädje, lekfullhet och förståelse för hur fantastisk våran kropp är. Numera jobbar Annelie för en statlig myndighet men ser alltid fram emot att byta blåstället mot instruktörsoutfiten när tillfällen ges.

Jessica Nylén

JESSICA NYLÉN

Jessica är superkvinnan som arbetar som sjuksköterska under nätterna för att hinna med familj och det största fritidsintresset träning under dagarna. Som instruktör är Jessica otroligt erfaren såväl som allsidig. Hon instruerar en bredd av klasser, allt ifrån yoga-, vatten-, dans- och styrkepass. Charmen med variationen av klasser och alla fantastiska kunder som utmanar sig tillsammans gör att hon aldrig tröttnar trots sina 20 år i branschen. För Jessica handlar träningen om så mycket mer än bara styrka och kondition. Det handlar även om att utmana sig, att kunna lyssna inåt och lära känna sig själv. Jessica har varit med på flera resor för TaudienTraining och älskar helheten med att lära känna alla även utanför träningsgolvet och glädjen som träningsresor för med sig.

UTFLYKTER

Levadatur: En av eftermiddagarna så besöker vi området med de gamla vattenvägarna som ligger högt ovanför staden, mer känt under namnet levador. Turen är ca 10 km och erbjuder fantastiska vyer med utsikt över hav och stad. Tillbakavägen går längs med den fina kutsen. Ett uppskattat inslag på våra resor där vi får kombinera rörelse med upplevelser och att umgås med våra reskamrater. Ingår i resan.

Promenad till Camara de lobos: En annan eftermiddag promenerar vi längs med kusten bort till den mysiga grannbyn Camara de lobos. Här gör vi ett litet uppehåll för valfri tillfriskning och en välförtjänt paus innan vi tar oss tillbaka samma väg igen. Ingår i resan.

Vinprovning: Madeira är känt värden över för sitt portvin som fått namn från ön; Madeiravin. Vi besöker Blendys för en rundvisning bland vintunnorna och får veta historien bakom och hur tillverkningen går till. Efter besök i deras lilla museum avslutar vi givetvis med provsmakning av vinerna. Blendyns ligger inne i Funchal och ger möjlighet att se mer av staden i samband med vinprovningen. Kostnad tillkommer.

Utöver ovan utflykter finns möjlighet att ta linbanan upp till stadsdelen Monte och där besöka den botaniska trädgården. Du kan välja att åka runt med hop on-hop off buss, promenera in till Funchal, hyra bil och köra runt på ön eller besöka det närbelägna shoppingcentret. Det finns även möjlighet att hyra cykel eller följa med på någon av Apollos utflykter (ex ”Spektakulära vandringar”). Det finns massor att hitta på, på Madeira!

277761609_2065365563640603_6160848065858277933_n
277773572_2065364946973998_1188806271499008962_n

FLYGTIDER

Flygtider Stockholm

Flygtider Köpenhamn

Flygtider Göteborg

Uppdateras inom kort

Observera att flygtiderna är preliminära och kan förändras.

277773007_2065367820307044_7603529216625690340_n
DSC09437

SAGT OM VÅR TRÄNINGSRESA TILL MADEIRA

Valde denna resan För att Taudien är Taudien! – Ing-Marie Rundwall

Det bästa med resan var Ni Instruktörer samt de olika träningspassen inklusive träningsteknik, hela konceptet. Jättetrevliga människor en bonus. – Carina Nilsson

Det bästa var Hela upplägget, men framför att träningsledarna.

Det bästa med resan var helt klart Det personliga, alla blev sedda och fick tips efter sin nivå.

Det bästa med resan var det personliga bemötandet! – Linda Salomonsson

Ert genuina och personliga engagemang och feedback. Det breda träningsutbudet med personlig pepp till var och en. Mycket värdefullt – Kirsten Toftered

Många saker! Väldigt bra hotell med fantastisk utsikt, mycket bra sängar och fantastiskt god mat. Superbra ledare med väldigt bra pass där vi kunde ha nästan alla ute med havet som utsikt. Mycket bra läge på hotellet med både pool, hav och närhet till stad. Vacker natur och väldigt trevliga människor. – Jeanette Nyström

Ert personliga engagemang! Fantastiska instruktörer!! Ni inspirerar är kompetenta, stärkande och inlyssnande! Ni är generösa med tips och att svara på frågor om träning, ta in vad gruppen vill ha och behöver. Kändes nästan som många pass var som ett PT pass. Bredd och variation med träningspass, mycket bra hotell framför allt läget och maten. Mycket trevligt att två andra restaurangbesök ingick. – Linda Gunnarsson

Att lära känna nya människor, goda samtal och att få prova på nya träningsformer. – Petra Stamborg

Den individuella anpassningen, personlig information och tips. Varma känslan från er ledare.

277744464_2065369073640252_1658430473564331287_n
DSC09443

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *