Träningsweekend på Hotel Skansen

En träningsweekend är ett perfekt sätt att bryta av vardagen och fylla på energiförråden genom en härlig mix av träning och avslappning!

Unna dig en helg med fokus på bara Dig och Ditt välmående. Vi erbjuder ett gediget program för helgen där du själv plockar ut det som lockar dig mest och själv bestämmer hur mycket du vill träna under helgen. Träningen varvas med god mat, avkoppling och härligt umgänge med likasinnade. Våra instruktörer finns alltid nära till hands för att ge dig den hjälp som du önskar och behöver. Oavsett om du vill komma igång med träningen eller redan tränar regelbundet så hittar du något som passar dig. Vi strävar efter att alltid leverera en bredd av klasser; allt från yoga och danspass till löpskolning, funktionell träning och box. Träningen sker både inomhus och utomhus och kompletteras med föreläsningar/workshops med olika temas i syfte att generera inspiration och reflektion.

På en träningsweekend med oss kan du åka både tillsammans med dig någon du tycker om eller själv- omgiven av likasinnade och av våra instruktörer finns det alltid en gemenskap att vara delaktig i.

Vårt mål är att förmedla träningsglädje i kombination med avkoppling och Dig det bästa av två världar!

Hotel Skansen

Båstad är händelsernas centrum på sommaren och  återhämtningens tillhåll på vintern- över Hotel Skansen vilar här en särskild atmosfär som får dig att lätta en aning!

Skansen breder ut sig på höjden och tvären och först väl inne märker du rymden. Här finns en härlig vinterträdgård med 12 meter högt i tak som så småningom övergår i en separat relaxavdelning. Går du upp en trappa eller två hittar du smultronställen med havsutsikt, där du ostört kan sitta och låta tankarna vandra.

När du kliver in i ditt hotellrum känner du med ens ro, oavsett om du har ett rum som vetter ut mot havet eller in mot kullerstensgränderna. Varje rum har gott om plats med badrock och tofflor redo i garderoben.

Uppe på taket till vinterträdgården finns ett nybyggt SPA  med vidsträckta vyer över Kattegatt. Här kan man avnjuta av en varm infinitypool, jacuzzi, solterrass, stora relaxytor med vilsängar och en rooftop bar som blickar ut över havet och centercourten.

 

Läs mer om hotellet HÄR.

Rooftop-kvadrat-closeup2-filter
teaser-hotellrum-huvudbyggnaden-utsikt-785x785
Bastu-kallbadhuset-1200x800-IMG_8396-1047x698

Datum & Program

Nedan finner du programmet för din yogaretreat!
Programmet är preliminärt och mindre ändringar kan ske.

 

2022

23-24 april 
Program för April Uppdateras inom kort

Pris & Innehåll

Detta ingår:

Detta ingår:

Alla träningspass
Föreläsningar
Inbody-mätning (Mätning av kroppssammansättning + gemensam genomgång)
Välkomstfika
Lunch
Eftermiddagsfika
Tvårätters middag
Övernattning
Frukostbuffé
Enklare förmiddagsfika
Lunch
Tillgång till SPA lördag kväll efter middagen
Tillgång till gym

 

Priser 2022:

Uppdateras inom kort.

Bokningen är bindande och betalas senast 30 dagar innan vistelsen.

Instruktörerna

Vi är mycket stolta över våra instruktörer som är handplockade och proffs på sina områden. Instruktörerna tar sig tid för dig både på passen samt även om du vill ha hjälp vid sidan av träningen. Har du någon skada eller vill ta det lite lugnare så hjälper de dig med att hitta alternativ på övningar som passar just dig. Så passa på att ta hjälp från dem för att få ut så mycket som möjligt av din yogahelg/yogaretreat.

April 2022: Uppdateras inom kort.

Bokning

Bokning av din träningshelg görs direkt via hotellet.

Skicka ett mail med namn, mailadress och telefonnummer till samtliga deltagare. Berätta även om ni önskar enkelrum, dubbelrum eller flerbäddsrum.
Skicka din bokning till: bokning@hotelskansen.se eller ring +46 431 55 82 11

Frågor?

Vid frågor gällande träningshelgen kontaktas info@taudientraining.se
Vid frågor gällande hotell/logi kontaktas info@hotelskansen.se

Sagt om oss

Våren 2022  genomför vi vår första träningshelg på Hotel Skansen i Båstad efter många arrangemang på systeranläggningarna Torekov Hotell och Riviera Sterand (se referenser nedan); 

 

Vad var det bästa med träningshelgen?

“Kombinationen av olika sorters träning, miljön och atmosfären. Energin från instruktörerna smittar av sig och möjligheten att få en helg för sin egen hälsa och välbefinnande är fantastiskt!”
– Annelie (Juni 2021)

“Inspirerande! Kul! Perfekt tillfälle att prova på nya träningsformer!”
– Susanne Andersson (Juni 2021)

“Att få träna i fin miljö med en massa trevliga människor och duktiga coacher är sååå kul!”
– Mona Olsson (Juni 2021)

“Allt kombinerat. Träning, mat, vänskap, ny kunskap, fin miljö och att få komma iväg och njuta!”
– Jenny (Juni 2021)

“En riktigt bra kombination med mycket träning med hög kvalitet. Bra instruktörer och underbar anläggning med boende och mat.”
– Katrin Alkenvid

“Träningsglädjen och helhetsupplevelsen var det bästa med helgen! ”
– Anna Gunnarsson

“Det bästa med helgen var att få umgås, skratta, vila, äta gott och träna tillsammans”
– Emma

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *