Träningshelg Johannesbergs Slott

Datum Träningshelg:
8-9 oktober

Pris:
3050 kronor per person med del i dubbelrum.

* Enkelrumstillägg: 300 kronor

Erbjudande: Önskar du extra övernattning från fredagen?
En natt i dubbelrum med tvårätters middag 995:- per person.

Hotell:
Johannesbergs Slott

Läs mer om hotellet här.

Det här ingår:
– Alla träningspass & föreläsningar/workshops
– Välkomstfika
– Lunch lördag
– Eftermiddagsfika lördag
– Spatid lördag eftermiddag och söndag förmiddag
– Tvårätters middag
– Övernattning med del i dubbelrum
– Frukostbuffé söndag
– Brunch söndag
– Frukt och kaffe framme hela söndag förmiddag

Betalningsvillkor:
Betalning senast 30 dagar innan avresa. Tills dess fri avbokning. 

Kontakta oss:
Frågor gällande logi?
Kontakta hotellet genom mail till info@johannesbergsslott.se

Frågor gällande program eller träningshelg?
Kontakta oss genom mail till info@taudientraining.se

TRÄNINGSHELG PÅ JOHANNESBERGS SLOTT!

En träningsweekend passar alla- oavsett om du vill komma igång med träningen eller tränar regelbundet. Med flera parallella pass att välja mellan hittar du förhoppningsvis alltid något som passar dig. Träningsschemat erbjuder allt från yoga och dansinspirerade pass till funktionell träning och tuffa uteklasser. Under helgen bjuds du även på en workshop för att få med dig ännu mer motivation och kunskap hem. Så ta med någon du tycker om och njut av vår träningsweekend med rolig träning, god mat och en skön avkoppling på hotellets fina spa.

TaudienTraining är träningsreseföretaget som fokuserar på Dig och att du ska få uppleva en aktiv och spännande semester med mycket glädje och gemenskap. Vi har många års erfarenhet inom både tränings- och resebranschen och vill dela med oss av det bästa av dessa två världar genom träningsresor. Vi arrangerar idag ca 50 tränings- och yogaresor årligen och finns alltid nära tillhands redo att hjälpa dig

Vårt mål är att förmedla träningsglädje i kombination med avkoppling och Dig det bästa av två världar!

BOKA DIN TRÄNINGSHELG

Boka din träningshelg direkt via hotellet. Skicka ett mail med nedan info till info@johannesbergsslott.se eller ring till 08- 514 10 190
– Namn
– Eventuell specialkost
– Mailadress & telefonnummer till samtliga deltagare.
– Önskemål om enkel- eller dubbelrum. 

PROGRAM FÖR DIN TRÄNINGSHELG

Nedan finner du programmet för din träningshelg!
Programmet är preliminärt och mindre ändringar kan ske.


Program för Oktober 2022 

INSTRUKTÖRER

Vi är mycket stolta över våra handplockade instruktörer som alla är proffs på sina områden. Genom vår stab av instruktörer, som rymmer allt ifrån yogainstruktörer till dansare, löpare och styrkefantaster, kan vi erbjuda en bredd av träning. Här finns någonting som passar alla och instruktörerna tar sig tid för dig både på passen och runtomkring om du vill ha hjälp vid sidan av träningen. Har du någon skada eller vill ta det lite lugnare så hjälper de dig gärna med att hitta alternativ på övningar som passar just dig. Tveka inte att ta hjälp för att få ut så mycket som möjligt av din träningsweekend!

Oktober 2022: Sandra Lindulf & Katja Öberg Lundgren

KATJA ÖBERG LUNDGREN

Katja har en bred bakgrund som gruppträningsinspiratör med flera olika klasser på sin repertoar. Hon arbetar på Nordic Wellness och MyTraining i Uppsala och är bland annat Eliteinstructor i Piloxing, något hon brinner lite extra för. ”Det passar min personlighet perfekt – ett energifyllt pass som kräver kraft, stabilitet och kroppskontroll samt möjlighet att ha riktigt kul och kunna göra lite tok och galet. Jag gillar när det finns möjlighet till både attityd och lek”. Till vardags jobbar hon som kommunikatör på Livsmedelsverket och har bland annat en bakgrund inom Försvarsmakten och Internationell insats.

Sandra Lindulf

SANDRA LINDULF

Sandra är energiknippet från Halmstad som älskar att få inspirera och skapa träningsglädje i gruppträningssamanhang. Under sina 18 år som instruktör har hon kört allt från styrkeklasser och 3Dträning till step och yoga- och allt är fortfarande lika skoj! Även koreograf och utbildare för Actic Academy finns med i bagaget. När hon inte är med oss på helger och resor hittar vi henne i träningssalarna på Acic i Halmstad och på fritiden lever hon en aktiv vardag med sin familj. Hon mer eller mindre ger vardagsmotion ett ansikte.
I sin yrkesroll  som Konsultchef hjälper hon företag att hitta rätt personal. Den perfekta matchningen är ungefär som en finallåt på ett pass. Magi, som känns i hela kroppen!
dji-0004_orig
image00003_orig
image00026_orig

JOHANNESBERGS SLOTT

På Johannesbergs slott vistas du i slottsmiljö och njuter utav natursköna Roslagen- en idyll på landet där du får möjlighet att landa in och bara fokusera på dig själv och din träningshelg!

Njut av tystnaden och lugnet, av god mat och av hotellets fina Spa. På Spaavdelningen kan du bada både inomhus och utomhus, basta eller bara ta det lugnt på relaxavdelningen. På kvällen avnjuter vi middag på hotellets välbesökta restaurang. Maten är naturlig och närproducerad.

Läs mer om hotellet här.

SAGT OM VÅRA TRÄNINGSHELGER PÅ JOHANNESBERGS SLOTT

I april 2022 genomförs vår första träningshelg på Johannesbergs Slott. Vi har dock lång erfarenhet av att arrangera denna form av event, bland annat på Hotel Öresund i Landskrona som tillsammans med Johannesbergs Slott ingår i Thandagruppen. Se referenser från dessa helger nedan: 

Väldigt peppande och startpunkt för bättre och mer träning hemma. – Angelica Sperlbauer

Mycket och bra träning! God mat och härligt sällskap. – Samuel

Mer energi och inspiration. – Maja Piper

Bäst var allt- god mat, fin miljö, jättebra pass. – Ann-Charlotte

Peppande att börja träna igen! Kul att testa olika träningsformer som jag inte hade provat själv. – Paula

Kombinationen av pass, att ”välmående och hälsa” var ett tydligt inslag i allt från föreläsningar till fika/mat. Att det gick att träna riktigt hårt/lugnt- helt på eget ansvar och vilja. – Terese Stenson

Man fick testa nya träningsformer. Intressant med möjlighet till kroppsmätning för att få lite tips. Skönt att en del var utomhus i frisk luft och vacker miljö. – Helen H

Att få hänga en helg med min goa vän. Variationen av passen och vädret! – Åsa Höjdegård

En helg fylld av glädje, energi och kunskap. Ger en kick till vardagslivet. – Mia Nideborn 

Fokusen på träningen och en själv. Även om kroppen är trött så är jag väldigt avslappnad i själen! – Nadja Jolsäter

279094994_788500655445288_6825275747105017580_n
278311677_1704570773220814_7113568534650363649_n
278795074_354349493405655_1968229116288312877_n
277960229_421571319812988_2323620641144296305_n

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *