Instruktörsutbildning

INSTRUKTÖRSUTBILDNING TAUDIENTRAINING

Vi erbjuder Instruktörsutbildning med olika fokus som gör dig redo att starta din resa i Träningsbranschen. Efter flera år och mängder av tränings- och yogaevent i bagaget har vi tagit steget till att äntligen erbjuda utbildningar. I vårt team finns en enorm bredd av kompetens och instruktörer vilket färgar framtagandet utav våra utbildningar som vänder sig till Dig som önskar förkovra dig i din träning eller yogapraktik eller är sugen på att ta steget att instruera.

Träningsbranschen erbjuder ett brett spann av utbildningar med variation av längd och omfattning såväl som innehåll. Bland de utbildningar som finns i nuläget upplevde vi emellertid att det fattades utbildningar med hög kvalitet som inte, efter avslutad utbildning, kräver någon licens för anläggningen eller instruktören. Den luckan vill vi fylla och på samma gång vara utbildningen för Dig som vill starta din träningsresa eller fördjupa dina redan befintliga kunskaper! 

Varmt välkomna!

UTBILDNINGSVECKA GRUPPTRÄNINGSINSTRUKTÖR
Utbilda dig till gruppträningsinstruktör på Kreta

Träningsbranschen erbjuder ett brett spann av utbildningar med variation av längd och omfattning såväl som innehåll. Bland de utbildningar som finns i nuläget upplevde vi emellertid att det fattades utbildningar med hög kvalitet som inte, efter avslutad utbildning, kräver någon licens för anläggningen eller instruktören. Vi vill även erbjuda en bredd av klasser för att skapa möjlighet för Dig som deltagare att söka jobb som instruktör- antingen på hemmaplan eller till något sporthotell utomlands. Vi har etablerade samarbeten med både träningsanläggningar på hemmaplan samt med researrangörer för möjlighet till arbete på sporthotell utomlands.

Vår utbildningsvecka ger dig grunderna för att arbeta som instruktör samt utbildar dig i träningsformer som Funktionell styrka, Yoga, Aqua och Core.

Läs mer om Utbildningsveckan på Kreta

Kreta 7

YOGAUTBILDNING

Förkovra dig i din Yogapraktik och rollen som Yogainstruktör genom tre utbildningsdagar fullspäckade av workshops och praktik varvat med teoretiska inslag. Utbildningen består av 20 lärarledda timmar på plats och kompletteras med hemstudier samt förberedande och avslutande uppgifter. Utbildningen ger dig redskapen du behöver för att börja instruera och material att ta stöd av i form av filmer, spellistor och en Utbildningsmanual. Välj själv om du önskar delta utan examinering eller genomföra en slutuppgift med möjlighet till diplomering och feedback på ditt instruktörskap!

Läs mer om Yogautbildningen

122186451_1661885443988619_5492329297578133986_n

INSTRUKTÖRSUTBILDNING FUNKTIONELL TRÄNING

Sugen på att fördjupa dina kunskaper kring träning eller utveckla ditt instruktörskap? Oavsett ambitionsnivå och erfarenhet får du möjligheter att förkovra under tre dagar med fokus på bredden inom Funktionell träning och följande klasser/format; Funktionell träning koreograferad till musik, Funktionell träning i intervallform, ex. Tabata, HIIT och Cirkelträning.

Funktionell träning är ett brett begrepp som innefattar många olika träningsformer vars gemensamma nämnare är att vi arbetar med hela kroppen i olika led med kroppsvikt och enklare redskap till hjälp. Träningen går att utföra i många olika former vilket ger dig mängder av möjligheter och stor frihet som instruktör. När du blivit bekväm i instuktörsrollen och byggt en bank av övningar kommer du kunna instruera i alla de klasser som berörs under utbildningsdagarna.

Läs mer om Utbildning Funktionell Träning

122830381_10160482773329745_6825974561972555474_n