Träningshelg Ekerum, Öland

Datum Träningshelg:
28-30 april
20-22 oktober 

Det här ingår:
Fredag-söndag
– Alla träningspass & workshops enligt program
– Välkomstfika fredag
– Tvårättersmiddag fredag

– 2 st frukostbuffé
– 2 st luncher 
– Eftermiddagsfika lördag
– Tvårättersmiddag lördag
– Frukostbuffé söndag

Lördag-söndag
– Alla träningspass & workshops enligt program
– Välkomstfika lördag
– Frukostbuffé söndag

– 2 st luncher 
– Eftermiddagsfika lördag
– Tvårättersmiddag lördag
– Frukostbuffé söndag

Hotell:
Ekerum Resort

Läs mer om hotellet här. 

Bokning av klasser:
Ett välkomstmail med information om bokning av klasserna kommer skickas till dig 2-3 veckor innan träningshelgen.

Priser fredag-söndag (Tredagarspaket): 
Fyra personer per lägenhet (fördelat på två dubbelrum, ett badrum, vardagsrum): 3630 kronor per person. (Ni kan även boka detta som två personer och att två andra har det andra rummet i lägenheten. Dvs ni delar på vardagsrummet och badrummet). 
Två personer per lägenhet (eget rum, delat badrum, vardagsrum): 4160 kronor per person. (Du kan även boka detta som enkelrum och att en eller två andra har det andra rummet i lägenheten. Dvs ni delar på vardagsrummet och badrummet). 

Priser lördag-söndag (Tvådagarspaket): 
Fyra personer per lägenhet (fördelat på två dubbelrum, ett badrum, vardagsrum): 2990 kronor per person. (Ni kan även boka detta som två personer och att två andra har det andra rummet i lägenheten. Dvs ni delar på vardagsrummet och badrummet). 
Två personer per lägenhet (eget rum, delat badrum, vardagsrum): 3520 kronor per person. (Du kan även boka detta som enkelrum och att en eller två andra har det andra rummet i lägenheten. Dvs ni delar på vardagsrummet och badrummet). 

Betalningsvillkor:
Betalning senast 30 dagar innan avresa. Tills dess fri avbokning. 

Kontakta oss:
Frågor gällande logi?
Kontakta hotellet genom att ringa 0485- 800 00 eller skicka ett mail till info@ekerum.com

Frågor gällande program eller träningshelg?
Kontakta oss genom mail till info@taudientraining.se

Bokning via info@ekerum.com

TRÄNINGSHELG PÅ EKERUM RESORT

En träningsweekend passar alla- oavsett om du vill komma igång med träningen eller tränar regelbundet. Njut av en helg tillsammans med oss på underbara Öland!

Med flera parallella pass att välja mellan hittar du förhoppningsvis alltid något som passar dig. Träningsschemat erbjuder allt från yoga och funktionell träning till löpning och hinderbana. Under helgen bjuds du även på workshops för att få med dig ännu mer motivation och kunskap hem. Så ta med någon du tycker om och njut av vår träningsweekend med rolig träning, god mat och en skön avkoppling på Ekerums mysiga atmosfär.

Vi är träningsreseföretaget som fokuserar på Dig och att du ska få uppleva en aktiv och spännande semester med mycket glädje och gemenskap. Vi har många års erfarenhet inom både tränings- och resebranschen och vill dela med oss av det bästa av dessa två världar genom träningsresor. Vi finns alltid nära tillhands redo att hjälpa dig.

På Ekerum bor vi med härlig utsikt över Kalmarsund. En upplevelse du sent kommer att glömma!

BOKA DIN TRÄNINGSHELG

Boka din träningshelg direkt via hotellet genom att maila nedanstående till info@ekerum.com eller ring 0485 – 800 00

– Namn
– Eventuell specialkost
– Mailadress & telefonnummer till samtliga deltagare.
– Önskemål om ni önskar dubbelrum (del av lägenhet) eller hel lägenhet. 

PROGRAM FÖR DIN TRÄNINGSHELG

Nedan finner du programmet för din träningshelg!
Programmet är preliminärt och mindre ändringar kan ske.

Program för April 2023
Program för Oktober 2023

INSTRUKTÖRER

Vi är mycket stolta över våra handplockade instruktörer som alla är proffs på sina områden. Genom vår stab av instruktörer, som rymmer allt ifrån yogainstruktörer till dansare, löpare och styrkefantaster, kan vi erbjuda en bredd av träning. Här finns någonting som passar alla och instruktörerna tar sig tid för dig både på passen och runtomkring om du vill ha hjälp vid sidan av träningen. Har du någon skada eller vill ta det lite lugnare så hjälper de dig gärna med att hitta alternativ på övningar som passar just dig. Tveka inte att ta hjälp för att få ut så mycket som möjligt av din träningsweekend!

April 2023: Marlene Taudien & Annelie Modée
Oktober 2023: Annelie Modée & Ellen Sterner

ANNELIE MODÉE

Annelie är en fd elitfotbollspelare som har svårt att lägga skorna på hyllan trots vissa ålderskrämpor. Kärleken till träning, hälsa och välmående fick Annelie att för 8 år sen sadla om och börja jobba som gruppträningsinstruktör, personlig tränare och kostrådgivare på olika gymkedjor i Stockholm. Där hittade hon även kärleken till crossfit. Annelie har även lett klasser  utomlands som sportinstruktör för Apollo Sport under två säsonger. Hennes främsta kort är att hålla crossfitinspirerade pass, boxning, core, bootcamp, cirkel, tabata, funktionell träning, hiit, löpning och vattengympa. Syftet med hennes pass är att få deltagarna att utmana sig själva och ge det där lilla extra men även att känna glädje, lekfullhet och förståelse för hur fantastisk våran kropp är. Numera jobbar Annelie för en statlig myndighet men ser alltid fram emot att byta blåstället mot instruktörsoutfiten när tillfällen ges.

ELLEN STERNER

Ellen älskar rörelse och träning i alla former och fascineras av hur det höjer vår livskvalité. Hon brinner för att inspirera och motivera andra till att hitta både sin typ av träning men också återhämtning. Hälsa är att må bra både fysiskt och psykiskt och att kunna njuta av livet här och nu. Hennes egna träning består av styrketräning, crossfit, yoga och en mängd olika aktiviteter i naturen. Ellen driver egna firman Coach Ellen och har arbetat i hälsobranschen sedan 2014, både utomlands och hemma i Sverige. Hon är licensierad personlig tränare, löpcoach, functional trainer samt certifierad yogalärare.

MARLENE TAUDIEN

Älskar känslan som uppstår av att träna i grupp och genom att se andra utvecklas. Marlene är grundaren till TaudienTraining och arbetar med att ta fram nya resmål och koncept, genomföra dem tillsammans med teamet och lika noga med att i efterhand utvärdera. Marlene får alla att känna sig sedda och skapar en god gruppdynamik. Ingenting lämnas åt slumpen utan allt är genomtänkt. Som instruktör uppskattas hon för sin fantasifullhet och energi på intensiva klasser, men också för sitt djup, lugn och behagliga röst på de återhämtande klasserna. Mixen är det bästa och enligt Marlene är all träning rolig, genom stor variation så tröttnar man aldrig.
Vid sidan av TaudienTraining har hon även konsultuppdrag där hon hjälper nystartade företag att förverkliga sina drömmar via Nyföretagarcentrum, hon undervisar i kommunikation, tar sig an moderatorsuppdrag, studerar till mental tränare och undervisar i ledarskap på Likeaboss.academy

Ekerum-4
Ekerum-2

EKERUM RESORT

Ekeum Resort ligger ca 3 – 3,5 timme från Halmstad, Jönköping och Malmö, strax söder om Borgholm på Öland. Här bor vi nära naturen med skog och golfbana runtomkring och med gångavstånd ner till havet. Detta är ett paradis för den som gillar träning. Med natur för uteträning, hinderbana, fina lokaler för träning och möjlighet att hyra mountainbikes för dem som vill.

Restaurangen är en av regionens bästa med en oslagbar utsikt över Kalmarsund. Strävan är alltid efter högsta klass på råvaror, drycker, personal och service. Maten färgas av säsongerna och de råvaror som är unika för dem främst från lokala producenter.

Under helgen ges även möjlighet att besöka hotellets mysiga spaavdelning eller varför inte boka in en behandling?

Här bor vi stort, men enkelt i lägenhet. Ni kan välja mellan att bo 4 personer per lägenhet där ni har ett dubbelrum och sen delar vardagsrum och badrum. Alternativt boka en hel lägenhet med två sovrum, vardagsrum och badrum.

Läs mer om hotellet här

SAGT OM VÅRA TRÄNINGSHELGER PÅ EKERUM RESORT

2023 arrangerar vi våra första event på Ekerum Resort. Vi har dock en lång och mångårig erfaranhet av denna typ av event på en rad andra destinationer runt omkring i landet. Se exempel på referenser nedan.

”Mycket bra pass, även om man inte är träningsfreak. Ulrika är underbar som ledare. Härligt att endast kunna fokusera på träning. Trodde inte att jag skulle orka fyra pass om dagen” – Lotta Kinder 

”Det bästa med helgen var löpningen. Bra spa. Lagom stor grupp och trevligt bemötande och upplägget av Taudien”

”Att få en nystart på träningen tillsammans med vänner och trevliga instruktörer och deltagare. Jag fick ny energi och välbehövlig egentid”

”Stor variation på träningsformer, bra tempo och lagom många pass. Utepasset Endurance var fantastiskt. Skönt att få spa efter träningen” – Maria Walmu 

”Att få testa nya träningsformer och lära känna nya människor. Fantastisk helg!” – Lina Bodin 

”Möte med trevliga människor, massor av inspiration. Roligt att prova nya träningsformer. God mat och dryck” – Mona Olsson 

”Kul med Endurance. Underbar natur, tuff träning och hög energinivå. Hinderbana är superkul med mycket lek i träningen” 

”Det bästa med träningshelgen var de mångsidiga passen. Tillgängliga tränare som gärna delade med sig av tips även mellan passen” – Anna Thorell 

”Föreläsningarna var kanon. Kommer att gå på fler. Det bästa var ni som höll i det och hela konceptet” – Jenny A 

”Det bästa med träningshelgen var att det fanns så mycket att välja på och kul att testa nya träningsformer” –  Sara Karlsson 

”Allt var uppstyrt, tydliga instruktioner/ program, glada och trevliga instruktörer” – Ariane Svedman 

”Träningen och nivån var toppen. Intressanta föreläsningar. Det fanns pass för alla. Positiva och peppande ledare” –  Åsa Ågren 

”Roliga pass. Lagom nivå för alla. Mycket att välja på och bra upplägg under hela helgen.” 

I härlig miljö fick man en energigivande paus ifrån vardagen. Umgås och röra sig varvat med god mat. – Rebecka Sand 

Att kunna träna olika saker. Alltid roligt med bra instruktörer med glimten i ögat. – Maja Engelin

”Bra boende, mat och fantastiska ledare/pass”. – Cecilia Westberg

”Stort utbud, ”naturliga” och inspirerande instruktörer. Bra gemenskap och man hittar nya bekantskaper”. 

”Bra blandning av pass. Roligt, positiv energi och god mat”.- Johan Nordqvist 

”Super upplägg (även för mig som är ruskigt otränad). Bra längd på passen och framförallt fantastiska instruktörer”!! – Sofia Linde 

”Kvalitet, variation, glädje och utmaning”. – Helena Ahlmér 

”Hela upplägget var perfekt, lagom långa pass, bra pauser och god mat”. Stina Zachariassen 

”Mycket inspiration att använda i vardagen”. – Jennie 

”Bra och utmanande träning. Bra att ni var tydliga med att alla tar i efter sin egen dagsform eller styrka. Många bra pass och övningar som jag kommer att ta med mig i min träning. Ni har varit toppen” – Carina Wald 

”Roliga pass och trevliga, öppna instruktörer. Jag är jättenöjd med hela helgen” – Katarina Persson 

”Bra varierad träning. Bra program som passar alla. Lagom många och långa pass. Tiden var väl använd” – Maria Möller 

”Härligt att få rå om sig själv en hel helg!” – Sara Klingberg 

”Kul med gemenskapen och sprudlande instruktörer” 

”Skönt att kunna utgå från sin egen förmåga. Det bästa var att det var balans mellan träning, vila, mat samt föreläsningar” – Jeanette Pilkrog 

Bokning via info@ekerum.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *