Träningsresa Cavo Spada, Kreta

Datum & Pris
27 april – 4 maj 2024
14 498 kronor (vid bokning senast 31 dec 2023. Sedan 14 998 kronor)

21 – 28 september 2024
14 498 kronor (vid bokning senast 31 mars 2024. Sedan 14 998 kronor)

 

* Vill ni bo 3 personer tillsammans? Bo i dubbelrum med extrabädd. Om ni vill bo tre personer i samma rum så mailas bokningen till grupp@apollo.se.
** Enkelrumstillägg 3000 kronor. 

Hotell:
Cavo Spada Deluxe & Spa, Giannoulis Hotels

För fullständig information om hotellet klicka här.

Avreseorter:
April: Köpenhamn, Stockholm & Göteborg
September: Köpenhamn, Stockholm & Göteborg

Det här ingår:
– Flygresa tur och retur

– Transfer tur och retur
– Boende med del i dubbelrum
– All inclusive inkl. vatten till träningspassen
– Måltid ombord på planet
– Träning, workshops och aktiviteter enligt program

Betalningsvillkor:
Anmälningsavgiften (2000 kronor) betalas senast 5 dagar efter att bokningsbekräftelsen skickats ut.
Resterande belopp betalas senast 40 dagar innan avresa.

Tillval
Via Apollo erbjuds du som resenär att boka till nedanstående. Klicka för att läsa mer. 
Reseförsäkring (Medium/ Maxi)
Av-och ombokningsskydd

Frågor gällande flyg, hotell, försäkringar och bokning?
Kontakta Apollo genom mail till bokning@apollo.se

Frågor gällande program och träning?
Kontakta oss genom mail till info@taudientraining.se

TRÄNINGSRESA TILL KRETA

Följ med TaudienTraining och Apollo till Cavo Spada på Kreta för en härlig träningsresa! En vecka att minnas fylld av träning, glädje, avkoppling och massor med inspiration att ta med dig hem. 

Vår träningsresa till Kreta har ett All Inclusive-koncept med boende på populära 5-stjärniga hotellet Cavo Spada, ett mysigt hotell med hög kundnöjdhet beläget i Kolimbari nära Chania. Här kan du träna i härlig miljö, trivas och njuta av närhet till såväl olivlundar som hav tillsammans med likasinnade träningsentusiaster. Utöver ett gediget träningsprogram erbjuds möjlighet till cykeltur, långpromenad och vinprovning i omgivningarna. 

Vi sätter högt värde på personligt bemötande och familjär sammanhållning i gruppen. Maxantalet på resan är 60 personer och våra instruktörer finns hela tiden nära till hands för att ge dig det lilla extra – allt för att ge dig en oförglömlig träningsresa. På kvällarna möts vi upp i baren och middagarna intas tillsammans. Det går med andra ord utmärkt att åka själv på en träningsresa då du aldrig är ensam om du inte vill. 

Vi erbjuder cirka 10 träningspass per dag och fyller schemat med allt ifrån yoga, aquapass och dans till tuffare fyspass, löpning och funktionell träning. Förutom all träning erbjuds workshops och roliga överraskningar för att skicka med dig ännu mer kunskap, inspiration och glädje hem. För er som sol önskar mestadels yoga på resan, så har vi även Yogaresor hit!

PROGRAM FÖR DIN TRÄNINGSRESA

Nedan finner du program och passbeskrivningar för din träningsresa!
Programmet är preliminärt och vi reserverar oss för eventuella justeringar innan avresa. 

April 2024
Schema 
Passbeskrivningar 

September 2024
Schema
Uppdateras inom kort
Passbeskrivningar
Uppdateras inom kort

Informationsblad

INSTRUKTÖRERNA

Vi är mycket stolta över våra handplockade instruktörer som alla är proffs på sina områden. Genom vår stab av instruktörer, som rymmer allt ifrån yogainstruktörer till dansare, löpare och styrkefantaster, kan vi erbjuda en bredd av träning. Här finns någonting som passar alla vare sig du vill träna ett eller flera pass om dagen. Instruktörerna tar sig tid för dig både på och utanför passen om du vill ha hjälp med träningen. Har du någon skada eller vill ta det lite lugnare så hjälper de dig gärna med att hitta alternativ på övningar som passar just dig. Tveka inte att ta hjälp för att få ut så mycket som möjligt av din träningsresa!

April 2024: Carolina Enberg, Joakim Fernulv & Sabina Wåhlberg
September 2024: Uppdateras inom kort. 

Ändring av instruktörer kan ske.

CAROLINA ENBERG

Carolina Enberg är dalkullan som hamnat på västkusten och gjort sin passion till sitt yrke! Redan som 15-åring gick hon sin första instruktörsutbildning i aerobic och har under åren vidareutbildat sig och spridit energi och rörelseglädje i allt från yoga, dans, olika styrkeklasser till funktionell träning och 3D-träning. Carolina arbetar heltid som personlig tränare, kostrådgivare och hälsocoach på Actic och hennes egna företag Health365. Hon är även med i Master Trainer teamet för Actic där hon skapar konceptklasser och utbildar gruppträningsinstruktörer och personliga tränare.  

Hennes styrkor ligger i hennes sprudlande energi och förmågan att alltid se individen. Hon uppskattas för hennes trygghet, tydlighet och sin karismatiska kommunikation. Ledorden glädje, ödmjukhet, driv och energi finns alltid med henne såväl i vardagen som i gruppträningssalen eller som utbildningsledare! 

JOAKIM FERNULV

En tidigare brandman som idag driver ett konsultbolag inom friskvård och utbildning. Joakim arbetar som Lic. Personlig Tränare, Kostrådgivare och Dipl. Massageterapeut samt utbildare inom riskhantering, sjukvård och höghöjdsräddning.

Joakim har ett 30-årigt engagemang där träning, rörelse, glädje, instruerande och hjälp till andra varit den röda tråden. Han har tränat allt från balett till beach-volley, ridning till rugby och kampsport till kroppsbyggande. Hans breda och mångåriga erfarenhet gör att han älskar att arbeta mångsidigt och funktionellt med många variabler såsom; rörlighet, styrka, explosivitet, koordination, uthållighet, kondition, variation men framför allt träningsglädje och ha kul i allt det jobbiga!

Joakim håller i de flesta högintensiva koncept såsom HIIT, Box, Boot-camp, Tabata, Cross, Cage, Fight etc.

Sabina Wåhlberg

SABINA WÅHLBERG

Sabina är en varm person som alltid älskat rörelse och gjort yoga till sin vardag. Harmoni och balans är hennes nyckelord. När det kommer till hennes yoga så gillar hon det intuitivt och med flow, att lyssna in och ge kroppen och sinnet det som behövs. För balans gillar Sabina holistisk träning och dans. Hon började instruera som 18åring i Showdance och har mer än 15 års bakgrund som instruktör, bl.a i Yoga, Yoga för barn & tonåringar,  Piloxing, Zumba, Zumba Kids, Funktionell styrka och Aqua – för stora och små, gärna tillsammans. Till vardags har Sabina en egen yogastudio utanför Helsingborg, är Holistisk Life Coach och yogaansvarig för Taudien Training. Sabina har varit med på flera resor tillsammans med oss och är oerhört uppskattad för sin otroliga värme och utstrålning.

UTFLYKTER

Chania
För dig som vill se lite mer av ön är det enkelt att ta dig in till Chania med lokalbussen utanför hotellet. Här kan du besöka gamla stan, promenera vid hamnen, shoppa eller ta en fika på något mysigt café. Bussen går ca två gånger i timmen och kostar ett par euro.

Promenad
Utanför hotellet finns härliga promenadvägar både längs med havet och upp till olivlundarna i närheten. Vi erbjuder både gemensamma morgonpromenader på 4,8 km samt en eftermiddagsrunda där vi tillsammans går, eller springer om du vill, 10,7 km. Passa på att njuta av omgivningarna under din träningsresa. 

FLYGTIDER

27 april – 4 maj 2024

Avreseorter:
Köpenhamn, Stockholm & Göteborg

ARN-CHQ          05.50-10.40    
CHQ-ARN          11.40-14.35

CPH-CHQ          07.35-12.15
CHQ-CPH          13.25-15.50

GOT-CHQ          18.00-22.40
CHQ-GOT          23.40-02.25

21 – 28 september 2024

Avreseorter:
Köpenhamn, Stockholm & Göteborg

ARN-CHQ          05.50-10.40    
CHQ-ARN          11.40-14.35

CPH-CHQ          07.35-12.15
CHQ-CPH          13.25-15.50

GOT-CHQ          18.00-22.40
CHQ-GOT          23.40-02.25

Flygtiderna är preliminära och kan förändras. 

ÖVRIGT

ALL INCLUSIVE
– Frukostbuffé, kl. 7.30-10.30.

– Lunchbuffé, kl. 13.00-15.00. Lunchen kan bytas ut mot picknicklunch (måste beställas dagen innan).
– Middagsbuffé, kl. 19.00-21.30 (vårdad klädsel krävs).
– Gäster med All Inclusive kan välja att äta lunch på tavernan Sea Line och middag på restaurangen Azurro en gång per vecka. Reservation krävs, dryck ingår inte.
– Snacks, kl. 12.00-13.00 och 17.00-18.00.
– Obegränsat med förfriskningar, öl, vin och lokala drinkar, kl. 10.00-23.00.
– Tennis dagtid mot reservation.

För dig som vill lyxa till det lite extra finns möjlighet att uppgradera till All Inclusive Ultra (mot tillägg på 2220 :-).
Klicka här för att läsa mer hos Apollo. 

SAGT OM VÅR TRÄNINGSRESA TILL KRETA

”Fantastiska, inspirerande instruktörer. Fantastiskt hotell och mat och inte att förglömma, träningsplatser med näsan mot havet. Skulle rekommendera er alla dagar i veckan”. Anki, Munka Ljungby, sept 2019

”Fantastiskt utbud av träningspass. Finns något för alla. Underbara tränare med hög kompetens. Kreta och Cavo Spada är jättefint hotell, plats och mat.” Susanne Andersson, sept 2019

”Det bästa med resan var instruktörernas kompetens.Genuint intresserade av att vi ska må bra.” Catarina Björklund, sept 2019

”Detta var min första träningsresa. Träningen har varit riktigt bra, men är positivt överraskad kring den sociala delen. Fantastiska människor. Har haft supertrevligt tillsammans.” Erik, sept 2019

”Det bästa med resan var ALLT! Tränarna, personligheterna, gruppen, passen. Så JÄKLA bra. Rekommenderar alla dar i veckan.” Linda Hyytiainen, sept 2019

”Jag gjorde sådant jag aldrig trodde jag skulle klara av. Visste inte att jag var så stark. Ni alla tre var så peppande, så inspirerande och så duktiga. WOW säger jag bara. Tack för en superhärlig vecka, ni är helt suveräna.” Jeanette Nilsson, sept 2019

”Grymma, kunniga och flexibla instruktörer. Fått med mig många bra träningstips på denna resa. Rekommenderar denna resa för någon som vill, men inte vågar åka själv.” Ulrika Lihnell, sept 2019​

”Det bästa med resa var programmet, tränarna, miljön. Det har varit en fantastisk vecka, med ALLT. Utbudet av träningspassen har varit fantastiskt bra, vi har kunnat prova på allt”. Cicki Rosander – april 2018

”Det bästa med resa var allt! Superbra, engagerade ledare som fick alla att känna sig sedda och må bra. Bra varierande pass för alla åldrar och träningsnivåer”. Ingrid Lorentzson – april 2018

”Det bästa med resan var allt. Passens upplägg, tränarna var suveräna, hotellet och miljön. En fantastisk resa och upplevelse”. Susanne Andersson – april 2018

”Personligt, god stämning och bra bemötande från tränare/arrangör”. Marie – april 2018

”Otroligt inspirerande instruktörer, varierande pass, gemytlig stämning, bra nivå på passen. Tusen tack, jag är jättenöjd!”. Erika Markusson – april 2018

”Värme, varierande pass, bästa instruktörerna, lyxigt hotell, trevliga deltagare. Ni är så proffsiga och bra på alla sätt”. Carina Oskarsson – april 2018

”Hela konceptet: Bra träning, bra instruktörer, bra variation, mycket socialt och trevligt”. Lena Stennemark – april 2018

”Proffsiga instruktörer, varierande och kul träning. Finns något för alla och så trevligt med variationen träning/sol/nöje/lyx. Ea Ahltin – april 2018

”Gav en grym energi, riktigt kul att prova pass man inte gjort innan. Jättebra instruktörer. Håkan Rudberg – april 2018

”Ett bra mixat utbud gör att det finns något för alla, gammal som ung, atlet som soffpotatis.  Duktiga instruktörer som hjälper dig att göra rätt och undvika skador plus motiverar till ett aktivt liv – riktigt bra! Vi kommer tillbaka..”  Roger och Anna – april 2017

”En perfekt mix av träningspass och lata timmar i solstolen. Proffsiga, inspirerande ledare med härlig attityd med en massa smittande energi. Helt enkelt en kanonvecka med en massa glada människor och inspiration att ta med sig hem”  Katarina – april 2017

”bra grupp och super duktiga och inspirerande ledare. Jättekul och inspirerande att få testa olika träningsformer och få bra tips och feedback. Härlig miljö och bra pass. Ledarma fick ihop gruppen bra och gjorde så att alla kände sig sedda!” Elin april 2017

”Varierande tränining i mysig miljö med de bästa och trevligaste intstruktörerna. Passar mig perfekt! Jag kommer allt boka fler resor.”  Leif april 2017

”Som vanligt superbra! Bra grupp där alla umgås tillsammans. Har även provat på två nya träningsfomer jag aldrig provat tidigare. På återseende!”  Jenny april 2017

”Fantastisk vecka med underbara människor, roliga träningspass. Bra med inspiration att ta med sig hem. Bra med pauser mitt på dagen. Kul att man åt tillsammans med resten av gruppen. Perfekt sätt att ladda batterierna.” Småbarnsmamman april 2017

”Varierande program och möjlighet att få prova på nya pass. Positiva och glada instruktörer som inspirerar till fortsatt träning. En perfekt kick-start på kommande träning då man kommer hem igen. Kommer garanterat att boka fler resor med er framöver” Anonym april 2017

”Prisvärt! Härliga nya bekantskaper, högkvalitativ och barierande träning, oavsett tidigare träningsvana. Mycket värme och superbra service av alla. Rekommenderar varmt!” Cecilia april 2017

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *