Yogahelger

FÖLJ MED PÅ YOGAHELG! 

En Yogahelg låter dig lämna stressen i vardagen och hämta ny energi tillsammans med andra yogisar. Här får du den hjälp du önskar från professionella och hjälpsamma instruktörer och trevlig sammanhållning. Våra yogahelger passar både nybörjare och mer erfarna yogautövare. Klasser och workshops formas för att möta gruppen och leds av två instruktörer vilket ger möjlighet till assistans och hjälp med anpassningar eller utmaningar. 

Professionalitet, engagemang och personlighet genomsyrar allt vi gör och vår strävan är att du ska få en upplevelse av träningsglädje, energi och balans. Till våra yogaevent kan du åka med din partner, kompis, kollega eller på egen hand. Många väljer att åka själva då du aldrig är ensam om du inte vill. Måltiderna sker tillsammans och genom gemensamma intressen hittar man snabbt likasinnade att samtala med. Låt din yogahelg bli ett andrum i vardagen!

Var finns våra event?

YOGAHELGER 2023

MARS
18-19 Hotel Skansen

APRIL
22-23 Margretetorp

MAJ
6-7 Vann Spa

AUGUSTI
25-27 Loka Brunn

OKTOBER
7-8 Margretetorp
21-22 Hotel Skansen

NOVEMBER
18-19 Johannesbergs Slott

DECEMBER
2-3 Hotel Skansen

Namnlös design (17) (2)
Yogahelg TanumStrand

VARFÖR TAUDIENTRAINING?

TaudienTraining har lång erfarenhet av träningsevent och uppskattas framför allt för sitt personliga och nära bemötande. De många återkommande kunderna nämner ofta bredden i utbud. Under en Yogahelg med TaudienTraining guidas du av professionella instruktörer som bjuder på sig själva såväl som närhet med en strävan om att alltid möta Dig som individ, oavsett erfarenhet eller eventuella begränsningar. Den härliga sammanhållningen i gruppen uppnås genom gemensamma måltider och mingel utanför schemat. En Yogahelg är mycket mer än bara yoga!

VÅRA INSTRUKTÖRER

Vi är mycket stolta över våra handplockade instruktörer som alla är proffs på sina områden. Genom vår stab av instruktörer kan vi erbjuda ett event med en bredd av klasser och någonting som passar alla. Instruktörerna tar sig tid för dig både på klasserna och runtomkring om du vill ha hjälp vid sidan av träningen. Har du någon skada eller vill ta det lite lugnare så hjälper de dig gärna med att hitta alternativ på övningar som passar just dig. Tveka inte att ta hjälp för att få ut så mycket som möjligt av din Yogahelg!

VEM KAN ÅKA PÅ EN YOGAHELG? 

En Yogahelg med oss passar alla oavsett vilken nivå du befinner dig på. Vi erbjuder ett stort antal olika klasser och Yogaformer som varierar i såväl intensitet och svårighetsgrad som känsla och form- allt för att du ska hitta något som passar just dig. Du deltar i så många klasser och aktiviteter du vill.

Att åka själv är inga konstigheter. Att omges av en grupp likasinnade, glada människor skapar snabbt en känsla av samhörighet och gemenskap. Varmt välkommen- oavsett om du reser själv eller med sällskap!

YOGAHELG ASA HERRGÅRD

I Asa möts ni av den storslagna naturen belägen på gränsen till det Småländska höglandet, mitt i Möbelriket. Här ute kan man faktiskt höra tystnaden i vad som är utsett till en tyst zon. Brus från stora vägar och flygtrafik är inget du upplever på Asa Herrgård. Däremot kan vi inte ansvara för gässens skvaller i sjön eller naturens egna melodier.

Läs mer

YOGAHELG HOTEL SKANSEN, BÅSTAD

Båstad är händelsernas centrum på sommaren och  återhämtningens tillhåll på vintern och över Hotel Skansen vilar här en särskild atmosfär som får dig att lätta en aning. Här finns utöver en otrolig träningsyta faciliteter som ett nybyggt SPA uppe på taket till vinterträdgården där man kan avnjuta av en varm infinitypool, jacuzzi, solterrass, stora relaxytor med vilsängar och en rooftop bar som blickar ut över havet och centercourten.

Unna dig en helg av fokus på ditt välmående med en mix av Yogainspiration, klasser, workshops, SPA, rekreation, god mat och gemenskap. Vi är redo att ta hand om dig!

Läs mer

YOGAHELG JOHANNESBERGS SLOTT

På Johannesbergs slott vistas du i slottsmiljö och njuter utav natursköna Roslagen – en idyll på landet där du får möjlighet att landa in och bara fokusera på dig själv och din träningshelg. Njut av energi och träning i kombination med tystnaden och lugnet, god mat och hotellets fina spa. På Spaavdelningen kan du bada både inomhus och utomhus, basta eller bara ta det lugnt på relaxavdelningen.

Läs mer

YOGAHELG VANN SPA

Checka in och andas ut! Vann Spa Hotell & Konferens ligger vackert beläget i ett naturskyddsområde vid Gullmarsfjordens strand, drygt en timme från Göteborg. Miljön såväl inne som ute andas högsta kvalitet och bjuder på underbara träningslägen. Schemat för helgen är fullspäckat med träningsmöjligheter- du väljer fritt vad som passar dig bäst!

Läs mer

YOGAHELG MARGRETETORPS GÄSTGIFVAREGÅRD

Här finner du lugnet. Vackra Margretetorps Gästgifvaregård ligger i kanten av den gröna bokskogen, omgiven av en underbar park. Gården är helt byggd i korsvirke och från två vackert stensatta innergårdar, med planteringar och porlande vatten, har alla gäster sin egen ingång. Alla 58 gästrum är stora och smakfullt inredda, med fin utsikt över park och omgivningar.

Läs mer

YOGAHELG LOKA BRUNN

Spendera helgen på ett hotellet med mycket historia och anor från 1700- talet vackert beläget mellan två sjöar med fantastiska miljöer runtomkring. Här kan du träna både ute och inne, ha yogaklasser i kyrkan eller nere vid sjön. Förutom upplevelser i form av olika former av yoga och inspirerande föreläsningar finns ett stort mervärde i att platsen i sig är värd att besöka. På Loka Brunn bjuds god mat lagad från grunden och ett SPA med pooler, både ute och inne, som vätter mot sjön samt en föreläsningssal byggd som en amfiteater. Vill du uppleva mer än bara en vanlig helg så är detta platsen för dig!

Läs mer

Våra yogahelger arrangeras i samarbete med de väl utvalda hotellen ovan.
Läs mer om anläggningar och faciliteter på deras respektive hemsidor.

Asa Herrgård Vann Spa Margretetorp Gästgifvaregård Hotel Skansen | Johannesbergs Slott

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *