Yogahelger

FÖLJ MED PÅ YOGAHELG! 

En Yogahelg låter dig lämna stressen i vardagen och hämta ny energi tillsammans med andra yogisar. Här får du den hjälp du önskar från professionella och hjälpsamma instruktörer och trevlig sammanhållning. Våra yogahelger passar både nybörjare och mer erfarna yogautövare. Klasser och workshops formas för att möta gruppen och leds av två instruktörer vilket ger möjlighet till assistans och hjälp med anpassningar eller utmaningar. 

Professionalitet, engagemang och personlighet genomsyrar allt vi gör och vår strävan är att du ska få en upplevelse av träningsglädje, energi och balans. Till våra yogaevent kan du åka med din partner, kompis, kollega eller på egen hand. Många väljer att åka själva då du aldrig är ensam om du inte vill. Måltiderna sker tillsammans och genom gemensamma intressen hittar man snabbt likasinnade att samtala med. Låt din yogahelg bli ett andrum i vardagen!

Var finns våra event?

YOGAHELGER 2022

SEPTEMBER

OKTOBER 

NOVEMBER 

DECEMBER

Namnlös design (17) (2)
Yogahelg TanumStrand

VARFÖR TAUDIENTRAINING?

TaudienTraining har lång erfarenhet av träningsevent och uppskattas framför allt för sitt personliga och nära bemötande. De många återkommande kunderna nämner ofta bredden i utbud. Under en Yogahelg med TaudienTraining guidas du av professionella instruktörer som bjuder på sig själva såväl som närhet med en strävan om att alltid möta Dig som individ, oavsett erfarenhet eller eventuella begränsningar. Den härliga sammanhållningen i gruppen uppnås genom gemensamma måltider och mingel utanför schemat. En Yogahelg är mycket mer än bara yoga!

VÅRA INSTRUKTÖRER

Vi är mycket stolta över våra handplockade instruktörer som alla är proffs på sina områden. Genom vår stab av instruktörer kan vi erbjuda ett event med en bredd av klasser och någonting som passar alla. Instruktörerna tar sig tid för dig både på klasserna och runtomkring om du vill ha hjälp vid sidan av träningen. Har du någon skada eller vill ta det lite lugnare så hjälper de dig gärna med att hitta alternativ på övningar som passar just dig. Tveka inte att ta hjälp för att få ut så mycket som möjligt av din Yogahelg!

VEM KAN ÅKA PÅ EN YOGAHELG? 

En Yogahelg med oss passar alla oavsett vilken nivå du befinner dig på. Vi erbjuder ett stort antal olika klasser och Yogaformer som varierar i såväl intensitet och svårighetsgrad som känsla och form- allt för att du ska hitta något som passar just dig. Du deltar i så många klasser och aktiviteter du vill.

Att åka själv är inga konstigheter. Att omges av en grupp likasinnade, glada människor skapar snabbt en känsla av samhörighet och gemenskap. Varmt välkommen- oavsett om du reser själv eller med sällskap!

YOGAHELG HOTEL SKANSEN, BÅSTAD

Båstad är händelsernas centrum på sommaren och  återhämtningens tillhåll på vintern och över Hotel Skansen vilar här en särskild atmosfär som får dig att lätta en aning. Här finns utöver en otrolig träningsyta faciliteter som ett nybyggt SPA uppe på taket till vinterträdgården där man kan avnjuta av en varm infinitypool, jacuzzi, solterrass, stora relaxytor med vilsängar och en rooftop bar som blickar ut över havet och centercourten.

Unna dig en helg av fokus på ditt välmående med en mix av Yogainspiration, klasser, workshops, SPA, rekreation, god mat och gemenskap. Vi är redo att ta hand om dig!

Läs mer

YOGAHELG HOTEL ÖRESUND

Hotel Öresund är beläget i centrala Landskrona och bjuder in till en härlig helg där du, utöver ett stort träningsschema med en bredd av olika pass med engagerade instruktörer, också kan ta del av föreläsningar, härlig samvaro, god mat och många möjligheter till rekreation i önskad form. Vad sägs om en paus i SPA:et som ingår och bjuder på en vilsam utsikt över ån. Under en helg på Hotel Öresund finns med andra ord alla möjligheter att boosta både välmående och energidepåer på många olika sätt!

Under en yogahelg på Hotel Öresund praktiserar du din yoga i fantastiska lokaler, bland annat i det närliggande citadellet där den unika känslan och atmosfären skapar en ytterligare en dimension av upplevelse.

Läs mer

YOGAHELG MARGRETETORPS GÄSTGIFVAREGÅRD

Här finner du lugnet. Vackra Margretetorps Gästgifvaregård ligger i kanten av den gröna bokskogen, omgiven av en underbar park. Gården är helt byggd i korsvirke och från två vackert stensatta innergårdar, med planteringar och porlande vatten, har alla gäster sin egen ingång. Alla 58 gästrum är stora och smakfullt inredda, med fin utsikt över park och omgivningar.

Under helgen bjuds du på ett gediget program med möjlighet att prova på flera olika yogapass, komma igång eller utveckla din yogapraktik, ta del av inspirerande workshop, njuta av lugnet i de grönskande omgivningarna samt god mat på hotellets restaurang. Oavsett om du är van yogautövare eller helt nybörjare så kommer du kunna vara med. Vi gör vår yttersta för att skapa förutsättningar för dig att forma din yogaretreat utifrån dina behov.

Läs mer

 YOGAHELG SKEPPARHOLMEN, NACKA

Fyll på energi på bästa sätt genom en yogahelg på Skepparholmen. Här får du får den hjälp du önskar från professionella instruktörer och får avnjuta en helg fylld av yoga, god mat och gemenskap.
Vi har ett gediget program för helgen där du får prova på flera olika yogapass för att komma igång med eller utveckla din yogapraktik. Ta del av inspirerande workshop, njut av lugnet på SPA och ät god mat på hotellets prisbelönta restaurang.

Läs mer

Träningsglädje

YOGADAY PÅ VATTNETS HUS, ÄNGELHOLM

I juni bjuder vi in till ett dagsevent på Vattnets Hus i Ängelholm. Under en heldag i yogans värld får du prova på olika yogaformer med fokus på enbart dig själv. Från hettan i Freepower till lugnet i Yinyoga. Du får prova på Globalyoga, en yogaform anpassad för 2000-talets människa, samt utmana dig i en flödande yogaklass där vi jobbar i 360 grader. Hela dagen har ett fokus på att hitta hem till själv och vara där du är – i harmoni med dig själv! 

Vi satsar på att kunna vara ute på det fantastiska trädäcket med frisk luft och utsikt över ån. Vid sämre väder finns möjlighet att flytta in passet.
Maxantal för eventet är 16 personer då vi strävar efter ett personligt event med möjlighet att få hjälp med det du önskar och gott om plats för alla att röra sig.

Läs mer

Våra yogahelger arrangeras i samarbete med de väl utvalda hotellen ovan.
Läs mer om anläggningar och faciliteter på deras respektive hemsidor. 

Hotel Öresund SkepparholmenMargaretetorp Gästgifvaregård Hotel Skansen | TanumStrand

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *