Familjehelg – TanumStrand, Bohuslän

Datum Familjehelg:
2-3 november 2024

Priser 2024:
Vuxen (från 13 år och uppåt):  3570 kronor*
Barn (6-13 år): 2 125 kronor*

* (Frånpris, olika pris för olika rumskategorier)

Hotell:
Tanum Strand 
Läs mer om hotellet här.

Det här ingår:
– Alla tränings- och aktivitetspass
– Övernattning i dubbelrum
– Förmiddagsfika lördag
– 2 x lunch bestående av Dagens lunch + Barnmeny
– Eftermiddagsfika lördag eftermiddag
– Middag lördag kväll
– Frukostbuffé söndag
–  Frukt, kaffe/te
– Tillgång till inomhusbadet ”Stora Blå”
– Tillgång till gym (vuxen)

Betalningsvillkor:
Betalning senast 30 dagar innan avresa. Tills dess fri avbokning.

* Observera att Familjehelgen är utformad för barn från 6 år och uppåt. Detta innebär att det INTE arrangeras aktiviteter för barn under 6 års ålder och att det inte heller finns någon barnpassning att tillgå. Om mindre barn följer med under helgen är det självklart helt okej, men dessa passas och tas omhand av förälder och kan inte vara en del av eller närvara under träningspass i något läge. Föräldrar kan istället delta växelvis med det äldre barnet/barnen. 

Kontakta oss:
Frågor gällande logi?
Kontakta hotellet genom mail till bokning@tanumstrand.se 

Frågor gällande program eller träningshelg?
Kontakta oss genom mail till info@taudientraining.se

FAMILJEHELG PÅ TANUMSTRAND
EN TRÄNINGSHELG FÖR FAMILJEN!

Alla mår bra av att röra sig! Vi älskar familjeträning och erbjuder nu ett koncept som bjuder in hela familjen till en träningshelg fylld av rörelseglädje, roliga aktiviteter och härlig kvalitetstid tillsammans.

Visst minns man hur mycket man älskade när vuxna sveptes med i lekar och bus när man var liten? Vi minns tydligt och som vuxen, inte minst som föräldrar, har vi enorma möjlighet att forma våra barn in i val och vanor som sitter i hela livet. Vår vision är att genom en Familjehelg skapa massor av minnen sprungna ur rörelse. Att låta kroppen bubbla och ögonen glittra.

Under två dagar fokuserar vi på att boosta vår hälsa med sånt vi mår bra av; skratt, svett, träning, god mat, bad, bus och gemensamma äventyr. Utöver rörelse och utmaningar får ni också tid att umgås, koppla av och bara må bra tillsammans. 

Familjehelgen vänder sig till vuxna och barn från 6 års ålder! 

BOKA ER FAMILJETRÄNINGSHELG

PROGRAM

Nedan finner du programmet för din träningshelg!
Programmet är preliminärt och mindre ändringar kan ske.

Program för November 2024 

INSTRUKTÖRER

Vi är mycket stolta över våra handplockade instruktörer som alla är proffs på sina områden. Genom vår stab av instruktörer, som rymmer allt ifrån yogainstruktörer till dansare, löpare och styrkefantaster, kan vi erbjuda en bredd av träning. Under familjehelgen träffar ni instruktörer som, med olika bakgrunder och ingångar, alla har stor erfarenhet av att leda såväl barn- och ungdomsträning som familjepass och mängder av träningsformer för vuxna- allt för att kunna erbjuda er så mycket högkvalitativ rörelseglädje som möjligt! 

November 2024: Sabina Wåhlberg & Rebecka Johansson

REBECKA JOHANSSON

Rebecka Johansson har sin bakgrund inom konståkning. När hon valde att lägga skridskorna åt sidan hittade hon till gymvärlden och fastnade för gruppträning, främst  för gemenskapen som gruppträning bidrar till. Närmst hjärtat ligger bodyattack och danspass. Till vardags arbetar Rebecka som sjuksköterska på barnkliniken på Halmstad sjukhus. Rebecka har jobbat många år som ledare för barn och ungdomar inom föreningslivet, både inom konståkning och som gymnastikledare för barn och ungdomar med funktionsvariationer. Hennes instruktörsroll startade med klasser för barn i olika åldrar- att få möta barn i olika sammanhang är både väldigt roligt och lärorikt!
Sabina Wåhlberg

SABINA WÅHLBERG

Sabina är en varm person som alltid älskat rörelse och gjort yoga till sin vardag. Harmoni och balans är hennes nyckelord. När det kommer till hennes yoga så gillar hon det intuitivt och med flow, att lyssna in och ge kroppen och sinnet det som behövs. För balans gillar Sabina holistisk träning och dans. Hon började instruera som 18åring i Showdance och har mer än 15 års bakgrund som instruktör, bl.a i Yoga, Yoga för barn & tonåringar,  Piloxing, Zumba, Zumba Kids, Funktionell styrka och Aqua – för stora och små, gärna tillsammans. Till vardags har Sabina en egen yogastudio utanför Helsingborg, är Holistisk Life Coach och yogaansvarig för Taudien Training. Sabina har varit med på flera resor tillsammans med oss och är oerhört uppskattad för sin otroliga värme och utstrålning.

TANUMSTRAND

Vid Skagerraks strandkant mittemellan Grebbestad och Fjällbacka ligger TanumStrand med Spahotell och restaurang – en helt perfekt miljö för både en träningsweekend och livsnjut!

Det här är en familjedestination med massor att erbjuda, inte minst eftersom Familjebadet ”Stora Blå” finna. Där finns simbassäng inomhus med en 25 meter lång rutschbana samt bubbelpool. Det finns även en liten grund del för de riktigt små.

Läs mer om hotellet här

Familjebadet Stora Blå
familj-leker-aventyrsbadet-tanumstrand-22-lowres

SAGT OM VÅRA FAMILJEHELGER

Det bästa var att få en stund tillsammans med våra ”stora” barn. Lillasyster som är kvar hemma är oftast den som styr aktiviteterna annars. Mysigt att kunna måna om de stora med aktiviteter som hela familjen tycker är roliga! – Familjen Jordö

Allt skoj, inspirerande och utmaningar både för barn och vuxna. Mycket lärorikt! – Danielle & Ellen

Att få träna och ha roligt tillsammans som familj! – Sara & Moa Winblad

Att vi alla kunde ha kul tillsammans!

Tid för både gemensam träning och egentid för bad. Peppande och inspirerande instruktörer!

Instruktörerna, passen (både typ och längd) samt musiken till passen. Lyxig, fin miljö med pool och vackert hotell.

Vara med varandra!

Att få kämpa tillsammans och att få prova på olika pass/aktiviteter. Bra anläggning och god mat.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *