Träningsresor 2020-2021

SEPTEMBER
5 – Kroatien | 26 – Kreta

OKTOBER
3- Kreta Yogaresa | 23 Sydafrika

NOVEMBER
15 – Fuerteventura

JANUARI
29 – Egypten

MARS
7- Fuerteventura
22 – Madeira

APRIL
17 – Kreta
24 – Kreta Yogaresa

Följ med oss på träningsresor till Egypten, Fuerteventura, Kreta, Kroatien, Madeira eller Sydafrika och upplev träningsglädje när den är som bäst!

På samtliga destinationer erbjuds fantastiska träningsmöjligheter att dela i underbara miljöer. Passa på att komma igång med din träning eller lyfta den till nästa nivå. Vårt fokus är dig och din träning– oavsett vilken nivå du befinner dig på. Vi strävar efter att du ska få uppleva en aktiv och spännande semester med mycket glädje och gemenskap.

Under en vecka finns ett brett utbud av träningsmöjligheter som yoga, aqua, dans, funktionell träning och mycket mer. På kvällarna hålls inspirerande föreläsningar och andra spännande aktiviteter. Att hålla högsta kvalitet på våra resor är väldigt viktigt för oss och vi mäter alltid vår kundnöjdhet för att säkerställa att ni som kunder trivs när ni reser med oss. Vi älskar nöjda kunder!

Träningen

Det våra kunder är allra mest nöjda med på våra träningsresor är den professionella och glädjefyllda träningen och variationen av träningsformer. Våra instruktörer ges högsta betyg av kundernas utvärderingar och variationen på passen, både typ och intensitet, är enorm så du kan garanterat prova saker du inte gör hemma. Vi har två pass parallellt, ett lite lugnare och lite tuffare, för att alla ska hitta något de gillar. På samtliga pass ges såväl lättare som tuffare alternativ på övningar så att alla ska kunna vara med. Vi vill möta dig på din nivå och se till att du oavsett form, träningsvana och förutsättningar blir nöjd med din träningsvecka.

Samarbete med Apollo sports 

Våra träningsresor sker i samarbete med Apollo Sports som är kända för att arrangera resor till destinationer med fina träningsmöjligheter och anläggningar. De ansvarar för flyg och hotell medan vi står för träningen. Vi gör helt enkelt båda det som vi är bäst på!

 

Apollo Sports

FUERTEVENTURA– La Pared- powered by Playitas

Följ med till Fuerteventura  på en träningsresa på mysiga La Pared- powered by Playitas. Vädret och omgivningarna lämpar sig perfekt för träning då solen nästan alltid skiner, vindarna svalkar och vyerna är mäktiga.

Här fylls veckan med träning, glädje, avkoppling och inspiration att ta med dig hem. Här erbjuder vi även spinning och promenad i öknen. Hotellet är mysigt, personligt och känt för närheten till dramatiska vyer av klippor och hav.

Läs mer

HURGHADA– Aqua Vista– Powered by Playitas

Häng med på en träningsresa med TaudienTraining till ett av Apollos Sportmeckan- Aqua Vista vid Röda Havet. Det eleganta Apollo Sport-hotellet Aqua Vista strax utanför Hurghada är ett perfekt ställe för en träningsvecka. Här finns fantastiska träningsytor och Afrikas största hotellgym, fullt med den senaste utrustningen.

På vår träningsresa till Aqua Vista bor du med All Inclusive och erbjuds allt du kan önska av en komplett tränings- och solsemester. Här kan du njuta av allt ifrån mängder av träning och yoga framför havet till ett dopp i hotellets takpool med utsikt över Röda Havet eller bara landa en stund i en solstol.

För dig som inte bara vill träna gruppträningsklasser finns även andra aktiviteter att tillgå. Med Aqua Vista som utgångspunkt finns mycket att hitta på utöver träningen. Till exempel mycket uppskattade snorkel- eller dykupplevelser i Röda Havet eller rekreation och SPA för den som föredrar lugnare aktiviteter. Varför inte boka in en massage eller Hamam?

Läs mer

KRETA – Cavo Spada Deluxe & Spa 

Följ med till Kreta och Cavo Spada på en träningsvecka fylld av svettiga pass, glädje, avkoppling och massor med inspiration att ta med dig hem!

Våra träningsresor till Kreta har ett All Inclusive koncept på ett 5 stjärnigt hotell som fått pris av gästerna för sin höga kundnöjdhet och synts i TV-rutan i samband med kanal 5:s Superstars.  Här kommer du att kunna träna i härlig miljö, trivas och må allmänt gott och njuta av närhet till såväl olivlundar som hav. Utöver ett gediget träningsprogram erbjuds cykeltur, långpromenad och vinprovning i omgivningarna.

Läs mer

Solnedgång i kroatien

KROATIEN– Romana Beach Resort 

Under september 2019 erbjuder vi en första efterlängtad träningsvecka till Kroatien och Makarska Riviera. Vi bor på lägenhetshotellet Romana och har härifrån nära till allt. Strandpromenaden är precis nedanför och vacker natur med promenad/ joggingstigar såväl som nöjen alldeles runt hörnet. Här erbjuder vi även en bergspromenad, en längre vandring bort till nationalparken, cykeltur och vinprovning.

Hotellet har en egen supermarket och en SPA-avdelning med brett utbud utav behandlingar.

Läs mer

MADEIRA– Hotell VIDAMAR Resort 

I mars 2021 erbjuder vi en första efterlängtad träningsvecka till Madeira och fina Hotell Vidamar Resort. Hotellet lämpar sig väl för träning och förutom ytor för gruppträning har hotellet även ett välutrustat gym och fantastiska omgivningar för promenader och cykling. Utöver möjligheterna till mängder av träning bjuder veckan också på utflykter som en tur till de gamla vattenvägarna som ligger högt ovanför staden (mer känt under namnet levador), promenad och för dig som vill- vinprovning!

Läs mer

SYDAFRIKA 

2020 lanserar vi en alldeles speciell nyhet- våra första träningsresor till Sydafrika i samarbete med Sydafrikaresor.  Under tio fullspäckade dagar upplever du mängder av äventyr och träning tillsammans med gruppen samt en lokalguide respektive våra instruktörer.

Under resan upplever du bland annat en cykelutflykt runt Godahoppsudden samt Table Mountain, möte med pingviner, flera vingårdsbesök, safari i Pilansberg och cykelturer i Stellenbosch och Soweto.

Följ med på en resa som blir ett minne för livet!

Läs mer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *