Träningsresor

Träningsresa Kreta

FÖLJ MED PÅ TRÄNINGSRESA! 

Följ med oss på träningsresor till Cypern, Grekland, Madeira, Spanien eller Sydafrika och upplev träningsglädje när den är som bäst. Under en vecka med oss finns ett brett utbud av träningsmöjligheter som yoga, aqua, dans, funktionell träning och mycket mer. Utöver träning bjuder veckan även på inspirerande föreläsningar och andra aktiviteter. Det våra kunder är allra mest nöjda med på våra träningsresor är variationen av träningsformer, både i form av typ och intensitet. Du kan garanterat prova på något nytt. Vi har två pass parallellt, ett lite lugnare och lite tuffare, för att alla ska hitta något de gillar. På samtliga pass ges såväl lättare som tuffare alternativ på övningar så att alla ska kunna vara med. Vi vill möta dig på din nivå och se till att du oavsett träningsvana och förutsättningar blir nöjd med din upplevelse.

Ett högkvalitativt genomförande är viktigt för oss och vi mäter alltid vår kundnöjdhet för att säkerställa att ni som kunder trivs när ni reser med oss. Vi älskar nöjda kunder!

VARFÖR TAUDIENTRAINING?

  • Personligt & nära bemötande. 
  • Stort (!) träningsschema
  • Många olika träningsformer
  • Kringarrangemang & extra upplevelser
  • Professionella instruktörer
  • Sammanhållning & gemenskap
  • Workshops & inspiration med dig hem

TRÄNINGSRESOR 2024 & 2025

APRIL
20 – Kreta Yogaresa
27 – Kreta FULLBOKAT

MAJ
11/12 – Cypern
12 – Porto Myrina, Grekland
20 – Sivota Retreat, Grekland 

SEPTEMBER
2 – Sivota Retreat, Grekland 
15 – Porto Myrina, Grekland
21 – Kreta FULLBOKAT
28 – Kreta Yogaresa

OKTOBER 
19/20 – Cypern

NOVEMBER 
9-16 – Monte Feliz, Gran Canaria

MARS 2025
15-22 – Monte Feliz, Gran Canaria

Fler resor publiceras löpande. 

Apollo Sports

VÅRA INSTRUKTÖRER

Vi är mycket stolta över våra handplockade instruktörer som alla är proffs på sina områden. Genom vår stab av instruktörer, med allt från yogainstruktörer och dansare till löpare och styrkefantaster, kan vi erbjuda en träningsresa med bredd. Instruktörerna tar sig tid för dig både vid och kring passen om du vill ha hjälp. Det finns alltid alternativ på övningar som passar just dig. Tveka inte att ta hjälp för att få ut så mycket som möjligt av din träningsresa!

VEM KAN ÅKA PÅ TRÄNINGSRESA?

En träningsresa med oss passar alla oavsett vilken nivå du befinner dig på. Vi erbjuder ett stort antal olika träningsformer som varierar i såväl intensitet och svårighetsgrad som känsla och form – allt för att du ska hitta något som passar just dig. Du deltar i så många pass och aktiviteter du vill.

VI ♥ APOLLO SPORTS 

Våra träningsresor sker i samarbete med Apollo Sports som är kända för att arrangera resor till destinationer med fina träningsmöjligheter och anläggningar. De ansvarar för flyg och hotell medan vi står för träningen. Vi gör helt enkelt båda det som vi är bäst på!

Gemenskap Träningsresa
89971456_1462790660564766_2464517599552077824_o

DESTINATIONER TRÄNINGSRESA 2024

CYPERN – NAPA MERMAID

Följ med på en fartfylld Träningsresa tillsammans med TaudienTraining och Apollo sports till vackra Cypern, precis vid havet och i utkanten av Ayia Napa!

På omtyckta Napa Mermaid bor vi bra med en avslappnad atmosfär, ett poolområde med läcker utsikt över havet och med en kort promenad från en av Cyperns finaste sandstränder. Här har vi även närheten in till Ayia Napa för dem som vill njuta av mer än bara träning med närhet till shopping, caféer och uteliv. En av dagarna packar vi ryggsäckarna och tar oss på en långpromenad till Cape Greco National forrest park med vacker natur, stränder och grottor. Hotellet erbjuder även spa med inomhuspool, jacuzzi och bastu att nyttja utan kostnad och njuta lite extra i slutet av träningsdagen.

Läs mer

KRETA – CAVO SPADA DELUXE & SPA

Följ med till nordvästra Kreta och Cavo Spada på en träningsvecka fylld av svettiga pass, glädje, avkoppling och massor med inspiration! 

Våra träningsresor till Kreta har ett All Inclusive-koncept på ett 5 stjärnigt hotell som fått pris av gästerna för sin höga kundnöjdhet och synts i TV-rutan i samband med kanal 5:s Superstars.  Här kommer du att kunna träna i härlig miljö, trivas och må allmänt gott och njuta av närhet till såväl olivlundar som hav. Utöver ett gediget träningsprogram erbjuds cykeltur, långpromenad och vinprovning i omgivningarna.

Läs mer

MADEIRA – HOTELL VIDAMAR RESORT 

Välkommen till Madeira och fina Hotell Vidamar Resort. Hotellet lämpar sig väl för träning med sina fina ytor för gruppträning, ett välutrustat gym och fantastiska omgivningar för promenader och cykling. Utöver möjligheterna till mängder av träning bjuder veckan också på utflykter som en tur till de gamla vattenvägarna som ligger högt ovanför staden (mer känt under namnet levador), promenad och vinprovning för dig som vill.

Läs mer

MONTE FELIZ, GRAN CANARIA

Vi har glädjen att presentera Monte Feliz – Apollo Sports nya sporthotell på Gran Canaria som ligger vackert på höjden i Bahia Feliz, ett stenkast från flygplatsen. Precis som på alla Apollo Sports-hotell garanteras en hög nivå på allt från service till sportinfrastruktur, träning och hälsosam mat. Ett paradis för dig som älskar träning och sol där vi sen lägger till alla våra aktiviteter i en härlig gemenskap med havsutsikt.

Läs mer

PORTO MYRINA, GREKLAND – POWERED BY PLAYITAS

Vår träningsresa till Porto Myrina på grekiska ön Limnos är perfekt för dig som vill ha en aktiv semester i natursköna omgivningar. Hotellet erbjuder ett mångsidigt utbud av sport och träning. Vid sidan av vårt breda schema med över tio olika klasser per dag kan du ge dig ut på ett SUP-äventyr, cykla i de vackra omgivningarna eller ta en lektion i paddel. Här kommer du med andra ord kunna träna i härlig miljö, trivas, må allmänt gott och njuta av närhet till vacker natur och hav tillsammans med likasinnade träningsentusiaster. Vi erbjuder även gemensamma promenader och andra aktiviteter.

Läs mer

SIVOTA RETREAT, GREKLAND – POWERED BY PLAYITAS

Vår träningsresa till Sivota Retreat är perfekt för dig som vill ha en aktiv semester i natursköna omgivningar. Det nyrenoverade hotellet ligger på en sluttning med hänförande utsikt mot hav, berg och öar och erbjuder ett mångsidigt utbud av sport och träning. Vid sidan av vårt breda schema med över tio olika klasser per dag kan du cykla i de vackra omgivningarna, paddla kajak, vada till Bella Vraka-stranden eller upptäcka öar och grottor från din stand-up paddleboard.

Läs mer

SYDAFRIKA 

Vi har glädjen att erbjuda en alldeles speciell upplevelse – en träningsresa till Sydafrika i samarbete med Sydafrikaresor.  Under tio fullspäckade dagar upplever du mängder av äventyr och träning tillsammans med gruppen, lokalguider samt våra instruktörer.

Under resan får Du upptäcka bland annat Godahoppsudden och Taffelberget i Kapstaden, vingårdar i Västra Kapprovinsen, safari i Pilansberg och cykelturer i Stellenbosch och Soweto.

Följ med på en makalös resa – ett minne för livet!

Läs mer

VI HAR ETT BRETT UTBUD AV TRÄNINGS- OCH YOGAUPPLEVELSER

Träningshelger | Träningsresor | Yogahelger | Yogaresor | Företagstjänster | Instruktörsutbildningar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *