Träningsresor

FÖLJ MED PÅ TRÄNINGSRESA! 

Följ med oss på träningsresor till Grekland, Portugal, Spanien eller Sydafrika och upplev träningsglädje när den är som bäst. Under en vecka med oss finns ett brett utbud av träningsmöjligheter som yoga, aqua, dans, funktionell träning och mycket mer. Utöver träning bjuder veckan även på inspirerande föreläsningar och andra aktiviteter. Det våra kunder är allra mest nöjda med på våra träningsresor är variationen av träningsformer, både i form av typ och intensitet. Du kan garanterat prova på något nytt. Vi har två pass parallellt, ett lite lugnare och lite tuffare, för att alla ska hitta något de gillar. På samtliga pass ges såväl lättare som tuffare alternativ på övningar så att alla ska kunna vara med. Vi vill möta dig på din nivå och se till att du oavsett träningsvana och förutsättningar blir nöjd med din upplevelse.

Ett högkvalitativt genomförande är viktigt för oss och vi mäter alltid vår kundnöjdhet för att säkerställa att ni som kunder trivs när ni reser med oss. Vi älskar nöjda kunder!

TRÄNINGSRESOR 2023

SEPTEMBER
23 – Kreta FULLBOKAD
30 Kreta Yogaresa

NOVEMBER
3 – La Pared, Fuerteventura

TRÄNINGSRESOR 2024

MARS
3 – La Pared, Fuerteventura

APRIL
20 – Kreta Yogaresa
27 – Kreta

MAJ
12 – Porto Myrina, Grekland
20 – Sivota Retreat, Grekland 

SEPTEMBER
2 – Sivota Retreat, Grekland 
15 – Porto Myrina, Grekland
21 – Kreta
28 – Kreta Yogaresa

Fler resor publiceras löpande. 

Apollo Sports

VARFÖR TAUDIENTRAINING?

TaudienTraining har lång erfarenhet av träningsresor och uppskattas framför allt för sitt personliga och nära bemötande. De många återkommande kunderna nämner även den enorma bredden av träningspass. Under en träningsvecka med TaudienTraining erbjuds cirka 30 olika träningsformer – välkända såväl som ovanliga. Du guidas av professionella instruktörer som bjuder på sig själva såväl som närhet med en strävan om att alltid möta Dig som individ, oavsett träningsnivå och förutsättningar. Den härliga sammanhållningen i gruppen uppnås genom gemensamma aktiviteter, mingel och överraskningar utanför träningsschemat. En träningsresa är mycket mer än bara träning!

VÅRA INSTRUKTÖRER

Vi är mycket stolta över våra handplockade instruktörer som alla är proffs på sina områden. Genom vår stab av instruktörer, som rymmer allt från yogainstruktörer och dansare till löpare och styrkefantaster, kan vi erbjuda en träningsresa med en bredd av träning. Vi erbjuder någonting som passar alla – vare sig du vill träna ett eller flera pass om dagen. Instruktörerna tar sig tid för dig både på passen och utanför om du vill ha hjälp vid sidan av träningen. Har du någon skada eller vill ta det lite lugnare så hjälper de dig gärna med att hitta alternativ på övningar som passar just dig. Tveka inte att ta hjälp för att få ut så mycket som möjligt av din träningsresa!

VEM KAN ÅKA PÅ TRÄNINGSRESA?

En träningsresa med oss passar alla oavsett vilken nivå du befinner dig på. Vi erbjuder ett stort antal olika träningsformer som varierar i såväl intensitet och svårighetsgrad som känsla och form – allt för att du ska hitta något som passar just dig. Du deltar i så många pass och aktiviteter du vill.

VI ♥ APOLLO SPORTS 

Våra träningsresor sker i samarbete med Apollo Sports som är kända för att arrangera resor till destinationer med fina träningsmöjligheter och anläggningar. De ansvarar för flyg och hotell medan vi står för träningen. Vi gör helt enkelt båda det som vi är bäst på!

89971456_1462790660564766_2464517599552077824_o

DESTINATIONER TRÄNINGSRESA 2023

FUERTEVENTURA – LA PARED, POWERED BY PLAYITAS

Följ med till Fuerteventura  på en träningsresa på mysiga La Pared, powered by Playitas. Vädret och omgivningarna lämpar sig perfekt för träning då solen nästan alltid skiner, vindarna svalkar och vyerna är mäktiga.

Här fylls veckan med träning, glädje, avkoppling och inspiration att ta med dig hem. Här erbjuder vi även spinning och promenad i öknen. Hotellet är mysigt, personligt och känt för närheten till dramatiska vyer av klippor och havet.

Läs mer

KRETA – CAVO SPADA DELUXE & SPA

Följ med till nordvästra Kreta och Cavo Spada på en träningsvecka fylld av svettiga pass, glädje, avkoppling och massor med inspiration! 

Våra träningsresor till Kreta har ett All Inclusive-koncept på ett 5 stjärnigt hotell som fått pris av gästerna för sin höga kundnöjdhet och synts i TV-rutan i samband med kanal 5:s Superstars.  Här kommer du att kunna träna i härlig miljö, trivas och må allmänt gott och njuta av närhet till såväl olivlundar som hav. Utöver ett gediget träningsprogram erbjuds cykeltur, långpromenad och vinprovning i omgivningarna.

Läs mer

MADEIRA – HOTELL VIDAMAR RESORT 

Välkommen till Madeira och fina Hotell Vidamar Resort. Hotellet lämpar sig väl för träning med sina fina ytor för gruppträning, ett välutrustat gym och fantastiska omgivningar för promenader och cykling. Utöver möjligheterna till mängder av träning bjuder veckan också på utflykter som en tur till de gamla vattenvägarna som ligger högt ovanför staden (mer känt under namnet levador), promenad och vinprovning för dig som vill.

Läs mer

PORTO MYRINA, GREKLAND – POWERED BY PLAYITAS

Vår träningsresa till Porto Myrina på grekiska ön Limnos är perfekt för dig som vill ha en aktiv semester i natursköna omgivningar. Hotellet erbjuder ett mångsidigt utbud av sport och träning. Vid sidan av vårt breda schema med över tio olika klasser per dag kan du ge dig ut på ett SUP-äventyr, cykla i de vackra omgivningarna eller ta en lektion i paddel. Här kommer du med andra ord kunna träna i härlig miljö, trivas, må allmänt gott och njuta av närhet till vacker natur och hav tillsammans med likasinnade träningsentusiaster. Vi erbjuder även gemensamma promenader och andra aktiviteter.

Läs mer

SIVOTA RETREAT, GREKLAND – POWERED BY PLAYITAS

Vår träningsresa till Sivota Retreat är perfekt för dig som vill ha en aktiv semester i natursköna omgivningar. Det nyrenoverade hotellet ligger på en sluttning med hänförande utsikt mot hav, berg och öar och erbjuder ett mångsidigt utbud av sport och träning. Vid sidan av vårt breda schema med över tio olika klasser per dag kan du cykla i de vackra omgivningarna, paddla kajak, vada till Bella Vraka-stranden eller upptäcka öar och grottor från din stand-up paddleboard.

Läs mer

SYDAFRIKA 

Vi har glädjen att erbjuda en alldeles speciell upplevelse – en träningsresa till Sydafrika i samarbete med Sydafrikaresor.  Under tio fullspäckade dagar upplever du mängder av äventyr och träning tillsammans med gruppen, lokalguider samt våra instruktörer.

Under resan får Du upptäcka bland annat Godahoppsudden och Taffelberget i Kapstaden, vingårdar i Västra Kapprovinsen, safari i Pilansberg och cykelturer i Stellenbosch och Soweto.

Följ med på en makalös resa – ett minne för livet!

Läs mer

VI HAR ETT BRETT UTBUD AV TRÄNINGS- OCH YOGAUPPLEVELSER

Träningshelger | Träningsresor | Yogahelger | Yogaresor | Företagstjänster | Instruktörsutbildningar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *