Träningsweekend på Vann Spa

En träningsweekend passar alla- oavsett om du vill komma igång med träningen eller tränar regelbundet. Med flera parallella pass att välja mellan hittar du förhoppningsvis alltid något som passar dig. Träningsschemat erbjuder allt från yoga och dansinspirerade pass till funktionell träning och tuffa uteklasser. Under helgen bjuds du även på en workshop för att få med dig ännu mer motivation och kunskap hem. Så ta med någon du tycker om och njut av vår träningsweekend med rolig träning, god mat och en skön avkoppling på hotellets fina spa.

TaudienTraining är träningsreseföretaget som fokuserar på Dig och att du ska få uppleva en aktiv och spännande semester med mycket glädje och gemenskap. Vi har många års erfarenhet inom både tränings- och resebranschen och vill dela med oss av det bästa av dessa två världar genom träningsresor. Vi arrangerar idag ca 50 tränings- och yogaresor årligen och finns alltid nära tillhands redo att hjälpa dig

miljo-1200x800-varma-pooler-ute-vann-1024x768
800-10-1024x683
Natur-1024x683

Vann Spa

Checka in och andas ut! Vann Spa Hotell & Konferens ligger vackert beläget i ett naturskyddsområde vid Gullmarsfjordens strand, drygt en timme från Göteborg. Miljön såväl inne som ute andas högsta kvalitet.

Vann är ett fyrstjärnigt hotell, miljöcertifikat och Svanenmärkt, med 156 hotellrum – 151 dubbelrum och 5 sviter. Flera av dubbelrummen kan göras om till familjerum och 8 rum är handikappanpassade. Det finns även en stor parkeringsplats för våra gäster där även finns parkeringsplatser med fri tillgång till laddstation för elbil.

Med en 1000 kvm spaavdelning ger VANN Spa Hotell & Konferens den västsvenska spaupplevelsen helt nya dimensioner Med en fjord och två pooler på utsidan och sex pooler och kar i olika former inomhus har du nästan obegränsade möjligheter till avkoppling i vatten. I den kallaste poolen är det ca 10 grader och som varmast är det ca 38 grader. Med andra ord är det en perfekt plats för att landa en stund under en träningshelg!

Läs mer om Vann Spa här.

800-9-1024x683
800-13-1024x683
bar-barlobby1200x800-1024x683

Datum & Program

Nedan finner du programmet för din träningshelg!
Programmet är preliminärt och mindre ändringar kan ske.

 

2022

19-20 mars 
Program Mars 2022

DSC01351

Pris & Innehåll

Allt detta ingår:

Lördag – Söndag 

Samtliga träningspass
Workshops
Välkomstfika
2 st Lunch
1 st Eftermiddagsfika
1 st Tvårätters middag
1 st Frukostbuffé
Spatid lördag eftermiddag och söndag förmiddag
Övernattning med del i dubbelrum
Frukt och kaffe framme hela söndag förmiddag

Pris:

Lördag-söndag

Pris per person del i dubbelrum / trebäddsrum: 3595 kr

Enkelrumstillägg: 300:-

 

Vill du komma redan under fredagen?

Du erbjuds då boka en övernattning inkl. frukostbuffé, tvårätters middag och spaentré för 1295 kr.

Enkelrumstillägg: 300:-

Instruktörer

Vi är mycket stolta över våra handplockade instruktörer som alla är proffs på sina områden. Genom vår stab av instruktörer, som rymmer allt ifrån yogainstruktörer till dansare, löpare och styrkefantaster, kan vi erbjuda en bredd av träning. Här finns någonting som passar alla och instruktörerna tar sig tid för dig både på passen och runtomkring om du vill ha hjälp vid sidan av träningen. Har du någon skada eller vill ta det lite lugnare så hjälper de dig gärna med att hitta alternativ på övningar som passar just dig. Tveka inte att ta hjälp för att få ut så mycket som möjligt av din träiningsweekend!

 

Mars 2022: Marlene Taudien, Sandra Lindulf & Mathilda Forsby

MARLENE TAUDIEN

Älskar känslan som uppstår av att träna i grupp och genom att se andra utvecklas. Marlene är grundaren till TaudienTraining och arbetar med att ta fram nya resmål och koncept, genomföra dem tillsammans med teamet och lika noga med att i efterhand utvärdera. Marlene får alla att känna sig sedda och skapar en god gruppdynamik. Ingenting lämnas åt slumpen utan allt är genomtänkt. Som instruktör uppskattas hon för sin fantasifullhet och energi på intensiva klasser, men också för sitt djup, lugn och behagliga röst på de återhämtande klasserna. Mixen är det bästa och enligt Marlene är all träning rolig, genom stor variation så tröttnar man aldrig.
Vid sidan av TaudienTraining har hon även konsultuppdrag där hon hjälper nystartade företag att förverkliga sina drömmar via Nyföretagarcentrum, hon undervisar i kommunikation, tar sig an moderatorsuppdrag, studerar till mental tränare och undervisar i ledarskap på Likeaboss.academy

Instruktör Mathilda

MATHILDA FORSBY

Som yngre tillbringade hon många timmar i ishallen och stallet, men på senare år har gruppträning med dess fantastiska lagkänsla tagit över. Värme, ödmjukhet, energi och nytänkande är något som Mathilda vill sprida vidare under sina klasser. Idag instruerar hon allt från Bodycombat till Barre och leder yoga för IFK Göteborg. Mathilda är utbildad dietist och skriver nu sin masteruppsats om gravida kvinnors matvanor. Hon har ett extra intresse för idrottsnutrition och tror både på medvetet ätande och livsnjutning – med andra ord en balans mellan broccoli och choklad.

SANDRA LINDULF

Sandra är energiknippet från Halmstad som älskar att få inspirera och skapa träningsglädje i gruppträningssamanhang. Under sina 18 år som instruktör har hon kört allt från styrkeklasser och 3Dträning till step och yoga- och allt är fortfarande lika skoj! Även koreograf och utbildare för Actic Academy finns med i bagaget. När hon inte är med oss på helger och resor hittar vi henne i träningssalarna på Acic i Halmstad och på fritiden lever hon en aktiv vardag med sin familj. Hon mer eller mindre ger vardagsmotion ett ansikte.
I sin yrkesroll  som Konsultchef hjälper hon företag att hitta rätt personal. Den perfekta matchningen är ungefär som en finallåt på ett pass. Magi, som känns i hela kroppen!

Bokning

Boka din träningshelg direkt via hotellet.
Skicka ett mail med namn, eventuell specialkost, mailadress och telefonnummer till samtliga deltagare. Berätta även om ni önskar enkelrum eller dubbelrum. Skicka din bokning till:

Mail: bokning@vann.se
Telefon: 0523-44200

Vid frågor gällande träningshelgen kontakta info@taudientraining.se

Sagt om oss

I mars 2022 genomför vi vår första träningshelg till Asa Herrgård. Vi har dock lång erfarenhet av att genomföra träningsevent i samma form. För referenser från andra destinationer, se fliken ”Sagt om oss” för exempelvis Hotel Riviera Strand eller Hotel Öresund.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *