Träningshelg Vann Spa, Bohuslän

Datum Träningshelg:
16-17 november 

Det här ingår:
– Minst 14 träningspass & 2 workshops
– Välkomstfika lördag
– 2 st lunch
– Eftermiddagsfika lördag
– Tvårättersmiddag lördag
– Frukostbuffé söndag
– Spatid lördag eftermiddag & söndag förmiddag
– Övernattning med del i dubbelrum
– Frukt och kaffe framme hela söndag förmiddag

Bokning av klasser:
Ett välkomstmail med information om bokning av klasserna kommer skickas till dig 2-3 veckor innan träningshelgen. 

Hotell:
Vann Spa

Läs mer om Vann Spa här.

Pris 2024:
Del i dubbelrum/trebäddsrum: 3 895 kronor/ person
* Enkelrumstillägg: 300 kronor.

* Erbjudande: Njut lite extra med ankomst redan på fredagen!
Du erbjuds då boka en övernattning inkl. frukostbuffé, tvårätters middag och spaentré för 1295 kr.

Betalningsvillkor:
Betalning senast 30 dagar innan avresa. Tills dess fri avbokning. 

Kontakta oss:
Frågor gällande logi?
Kontakta hotellet genom mail till bokning@vann.se

Frågor gällande program eller träningshelg?
Kontakta oss genom mail till info@taudientraining.se

TRÄNINGSWEEKEND PÅ VANN SPA

En träningsweekend passar alla – oavsett om du vill komma igång med träningen eller tränar regelbundet. Med flera parallella pass att välja mellan hittar du förhoppningsvis alltid något som passar dig. Träningsschemat erbjuder allt från yoga och dansinspirerade pass till funktionell träning och tuffa uteklasser. Under helgen bjuds du även på en workshop för att få med dig ännu mer motivation och kunskap hem. Så ta med någon du tycker om och njut av vår träningsweekend med rolig träning, god mat och en skön avkoppling på hotellets fina spa.

TaudienTraining är träningsreseföretaget som fokuserar på Dig och att du ska få uppleva en aktiv och spännande semester med mycket glädje och gemenskap. Vi har många års erfarenhet inom både tränings- och resebranschen och vill dela med oss av det bästa av dessa två världar genom träningsresor. Vi arrangerar idag ca 50 tränings- och yogaresor årligen och finns alltid nära tillhands redo att hjälpa dig.

PROGRAM FÖR DIN TRÄNINGSHELG

Nedan finner du programmet för din träningshelg!
Programmet är preliminärt och mindre ändringar kan ske.

Program November 2024

BOKA DIN TRÄNINGSHELG

Skicka ett mail med namn, mailadress och telefonnummer till samtliga deltagare. Berätta även om ni önskar enkelrum eller dubbelrum.
Boka via mail bokning@vann.se eller telefon 0523-44200

INSTRUKTÖRER

Vi är mycket stolta över våra handplockade instruktörer som alla är proffs på sina områden. Genom vår stab av instruktörer, som rymmer allt ifrån yogainstruktörer till dansare, löpare och styrkefantaster, kan vi erbjuda en bredd av träning. Här finns någonting som passar alla och instruktörerna tar sig tid för dig både på passen och runtomkring om du vill ha hjälp vid sidan av träningen. Har du någon skada eller vill ta det lite lugnare så hjälper de dig gärna med att hitta alternativ på övningar som passar just dig. Tveka inte att ta hjälp för att få ut så mycket som möjligt av din träiningshelg!

Mathilda Forsby

MATHILDA FORSBY

Som yngre tillbringade hon många timmar i ishallen och stallet, men på senare år har gruppträning med dess fantastiska lagkänsla tagit över. Värme, ödmjukhet, energi och nytänkande är något som Mathilda vill sprida vidare under sina klasser. Idag instruerar hon allt från Bodycombat till Barre. Mathilda är utbildad dietist med extra intresse för idrottsnutrition och tror både på medvetet ätande och livsnjutning – med andra ord en balans mellan broccoli och choklad!

Sandra Lindulf

SANDRA LINDULF

Sandra är energiknippet från Halmstad som älskar att få inspirera och skapa träningsglädje i gruppträningssamanhang. Under sina 18 år som instruktör har hon kört allt från styrkeklasser och 3Dträning till step och yoga- och allt är fortfarande lika skoj! Även koreograf och utbildare för Actic Academy finns med i bagaget. När hon inte är med oss på helger och resor hittar vi henne i träningssalarna på Acic i Halmstad och på fritiden lever hon en aktiv vardag med sin familj. Hon mer eller mindre ger vardagsmotion ett ansikte.
I sin yrkesroll  som Konsultchef hjälper hon företag att hitta rätt personal. Den perfekta matchningen är ungefär som en finallåt på ett pass. Magi, som känns i hela kroppen!
vann spa
Natur-1024x683
800-9-1024x683

VANN SPA

Checka in och andas ut! Vann Spa Hotell & Konferens ligger vackert beläget i ett naturskyddsområde vid Gullmarsfjordens strand, drygt en timme från Göteborg. Miljön såväl inne som ute andas högsta kvalitet. Vann är ett fyrstjärnigt hotell, miljöcertifikat och Svanenmärkt, med 156 hotellrum – 151 dubbelrum och 5 sviter. Flera av dubbelrummen kan göras om till familjerum och 8 rum är handikappanpassade. Det finns även en stor parkeringsplats för våra gäster där även finns parkeringsplatser med fri tillgång till laddstation för elbil.

Med en 1000 kvm spaavdelning ger VANN Spa Hotell & Konferens den västsvenska spaupplevelsen helt nya dimensioner Med en fjord och två pooler på utsidan och sex pooler och kar i olika former inomhus har du nästan obegränsade möjligheter till avkoppling i vatten. I den kallaste poolen är det ca 10 grader och som varmast är det ca 38 grader. Med andra ord är det en perfekt plats för att landa en stund under en träningshelg!

Läs mer om Vann Spa här.

SAGT OM VÅRA TRÄNINGSHELGER PÅ VANN SPA

I mars 2022 genomför vi vår första träningshelg till Vann Spa. Vi har dock lång erfarenhet av att genomföra träningsevent i samma form. För referenser från andra destinationer, se fliken ”Sagt om oss” för exempelvis Hotel Riviera Strand eller Hotel Öresund.

274943929_2052689001574926_7775668162354886503_n
275870372_2052689681574858_2186371147511333817_n

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *