Träna med Familjen

FÖLJ MED PÅ FAMILJEHELG – EN TRÄNINGSHELG FÖR FAMILJEN!

Alla mår bra av att röra sig! Under 2020 lanserar vi ett nytt koncept- träningshelgen som bjuder in hela familjen för en hel helg av rörelseglädje, roliga aktiviteter och härlig kvalitetstid tillsammans. Visst minns man hur mycket man älskade när vuxna sveptes med i lekar och bus när man var liten? Vi minns tydligt och som vuxen, inte minst som föräldrar, har vi enorma möjlighet att forma våra barn in i val och vanor som sitter i hela livet. Vår vision är att genom  en Familjehelg skapa massor av minnen sprungna ur rörelse. Att låta kroppen bubbla och ögonen glittra.

Under två dagar fokuserar vi på att boosta vår hälsa med sånt vi mår bra av; skratt, svett, träning, god mat, bad, bus och gemensamma äventyr. Utöver rörelse och utmaningar får ni också tid att umgås, koppla av och bara må bra tillsammans. 

Familjehelgen vänder sig till vuxna och barn från 6 års ålder!*
* Har du yngre barn. Kontakta oss för dialog om hur vi kan få det att fungera för just Er!

Ronneby Brunn

Ronneby Brunn är en av sydöstra Sveriges största resortanläggningar. Hotellet har rötter från 1897 och är omgivet av en ljuvlig Brunnspark, som också blivit utsedd till Sveriges vackraste park. På Ronneby Brunn har vi funnit det perfekta stället att arrangera en Familjehelg med fokus på träning och rörelse. Här finns ett väl varierat utbud av energigivande och avkopplande aktiviteter för både små och stora och hotellet är sedan länge måna om att välkomna familjer till sin anläggning.

Mellan helgens aktiviteter och träningspass kan du njuta av hotellets många faciliteter; bland annat SPA, Brunnsbadet (säsongsöppet sommartid), tennisbanor, minigolf, Trollys lekland eller Game Center.

Läs mer om hotellet här. 

Program

LÖRDAG

9.30 Välkomstmöte med fika
Instruktörerna hälsar dig välkomna i loungen och mellanmål samt kaffe/te/juice finns uppdukat.  Medan nu fikar får ni information om helgen och de olika aktivitetspassen.

10.15 – 11.00 FAMILJEPASS: Cirkelträning med Louise & Karin
Vi startar helgen med ett gemensamt träningspass med fokus på rörelseglädje! Här tränar vi vuxna och barn tillsammans och utmanar på ett lekfullt sätt både styrka, kondition och varandra. Helgens första träningspass blir en blandning av svett- och skrattfaktor och går att anpassa för alla- oberoende av ålder och träningsvana. Ett härligt sätt att kicka igång vår helg tillsammans!  

11.20 – 12.00 FAMILJEPASS: FamiljeBox med Karin
Ett lekfullt och boxningsinspirerat träningspass där barn och vuxna jobbar tillsammans. Vi utför slag och sparkar i olika kombinationer och blir riktigt svettiga tillsammans!

12.00 – 12.45 Hotellets goda lunchbuffé

12.45 – 14.45 Tillgång till SPA
Njut av bad och umgås en stund i hotellets fina SPA. Här hämtar vi energi inför eftermiddagens träning.
Även tillgängligt för er på söndagen (bonus enbart för vår grupp). 

14.15 – 14.45
1) VUXEN : HIIT med Karin
Medan barnen rockar loss på sitt håll får alla vuxna chansen att riva av ett riktigt svettigt träningspass. Den här klassen bjuder på intervallbaserad träning och utmaning för både styrka och flås- svettgaranti!

2) BARN Athletic Move med Louise
Kroppen är cool! Under det här passet använder vi den för att mixa lekfullhet och roliga utmaningar. 

15.00 Fika
Dags för eftermiddagsfika! Fyll på energidepåerna och använd eftermiddagen till att umgås och ha kul tillsammans! Vid fint väder tar vi fikan med oss och har picknick i Brunnsparken mellan passen. 

15.30 – 16.15 FAMILJEPASS: Familjeyoga med Louise
Avsluta träningsdagen med att sänka tempot och upptäcka yoga tillsammans! Det här passet är ett skön sätt av landa på efter en dag av fartfyllda aktiviteter. Att sakta ned tempot i kroppen är bra för både vuxna och barn. På Familjeyogan ligger fokus på att ta hand om kroppen och att lära känna den utan några krav på prestation. Vi tränar balans, styrka, rörlighet, kroppsmedvetenhet och koncentrationsförmåga i former som växlar mellan lugn och lekfullhet. Ett pass med fin tillsammanskänsla!  

Tid för incheckning (från 15.00) och en ledig eftermiddag tillsammans!
Är ni sugna på att upptäcka leklandet hänga en stund på Game Center eller kanske vara ute i den fina Brunnsparken? Landa en stund efter träningsdagen innan vi ses på middagen. 

18.30 Middagsbuffé

SÖNDAG  

07.15 – 07.45 FAMILJEPASS: Morgongympa med Karin
Kicka igång dagen med att röra på kroppen. Det här är ett glatt, fartfyllt och roligt pass som funkar för både stor och liten. En härlig start på dagen! 

08.00  Frukostbuffé 

09.15 – 10.00 FAMILJEPASS: PowerTraining med Karin och Louise
Efter frukost beger vi oss iväg på en powerwalk med Brunnsparken som utgångspunkt. Med jämna mellanrum stannar vi till för att svettas lite extra samt träna styrka, rörlighet och samarbetsförmåga… 

10.00 -10.30 Mellanmål
Vi bjuder på snabb energipåfyllning i form av frukt så att vi är redo för sista träningspasset och helgens final!

10.30 – 11.00
1) VUXEN: Core med Louise
Stärk upp kärnan i dig- din coremuskelatur! Här jobbar vi med rörlighet, stabilitet och styrka för vår bål, allt i ett skönt flow. 

2) BARN: Dans med Karin
Att släppa loss till musik är härligt- dansa järnet en stund med Karin! 

11.15 – 12.15 FAMILJEPASS: Det stora äventyret- Avslutning & Skattjakt med Louise och Karin
Det har blivit dags att avsluta vår Familjehelg. Vi låter rörelseglädjen som präglat helgen vara ledord för den sista aktiviteten och skickar iväg er på en skattjakt med möjlighet att träna både kropp och knopp! Gör er redo för ett äventyr där ni måste jobba tillsammans för att klara utmaningarna som väntar. Vi tränar utomhus och tar oss an utmaningarna som familj/team. Knäcker ni lösenordet som tar er till skatten som finns gömd i Brunnsparken? 

12.15 Hotellets goda lunch

13.00-15.00 Tillgång till SPA (BONUS ENBART FÖR VÅR GRUPP)
Njut av bad och umgås en stund i hotellets fina SPA. Ett härligt avslut på helgen.
(Bonus enbart för vår grupp). 

16.00 Möjlighet till sen utcheckning (BONUS ENBART FÖR VÅR GRUPP) 

* Observera att Familjehelgen är utformad för barn från 6 år och uppåt. Om mindre barn följer med under helgen är det självklart helt okej, men dessa passas och tas omhand av förälder. Önskar du delta med yngre barn? Kontakta oss för dialog så ser vi om vi kan hitta en lösning för just Er!

** Barn från 12 års ålder är välkomna att välja att delta i träningspassen för vuxna.

Instruktörer

Vi är mycket stolta över våra handplockade instruktörer som alla är proffs på sina områden. Genom vår stab av instruktörer, som rymmer allt ifrån yogainstruktörer till dansare, löpare och styrkefantaster, kan vi erbjuda en bredd av träning. Under familjehelgen träffar ni instruktörer som, med olika bakgrunder och ingångar, alla har stor erfarenhet av att leda såväl barn- och ungdomsträning som familjepass och mängder av träningsformer för vuxna- allt för att kunna erbjuda er så mycket högkvalitativ rörelseglädje som möjligt! 

 

Juni 2021: Louise Nilsson & Karin Lindgren

Augusti 2021: Uppdateras inom kort. 

LOUISE NILSSON

Louise Nilsson har en bakgrund inom konståkning och tävlingshopprep men bytte ishallen mot gruppträningssalen då hon lade skridskorna på hyllan. Louise älskar den mångsidighet som gruppträning innebär men allra närmast hjärtat finns Barre, step och koreografiklasser där man får uttrycka sig till musik. Louise är enormt uppskattad av kunder, framförallt för sin utstrålning och smittande glädje i kombination med tydlighet och lugn. Louise har en examen inom Idrottsvetenskap och Sport Management och jobbar bakom kulisserna som Marknadsansvarig för TaudienTraining för att se till att du får bästa tänkbara träningsresa.

Louise har arbetat med träning i barngrupper i många former under drygt 10 år; som konståkningstränare, tränare för tävlingshopprep, ledare för sportskolan Knatteskutt samt med att instruera och utforma barn- och familjeanpassad gruppträning på Filborna Arena i Helsingborg. En av hennes största passioner är att sprida rörelseglädje och att få vara en del i att se hur barn växer med den frihet som rörelse skapar…

KARIN LINDGREN

Med en bakgrund inom Fitnessvärlden, en tävlingsresa på elitnivå och många års erfarenhet av gymbranchen som allt ifrån personlig tränare och instruktör till utbildare och samordnare är Karin en allsidig instruktör med erfarenhet av gruppträningsvärldens flesta förgreningar, inte minst barn- och ungdomsträning. Till vardags jobbar hon med att koordinera och utveckla gruppträningen på Helsingborgs största träningsanläggning Filborna Arena och uppskattas för sitt sätt att balansera coolt och starkt med charmigt och närvarande. Oavsett träningsform har hon en förmåga att få sina deltagare att våga, växa och njuta av show-auran som omger henne. Ett dansant kraftpaket med mycket hjärta!

Karins började sin instruktörsbana som ungdomsledare för Svenska Ridsportsförbundet, bland annat på ridläger. Numera jobbar hon med att både koordinera och instruera familjeträning på Filborna Arena och lever på hemmaplan en aktiv träningsvardag med två små barn.

Datum & Pris

19-20 juni 2021
14-15 augusti 2021 

Vi välkomnar barn från 6 års ålder tillsammans med medföljande vuxen/vuxna.

 

Detta ingår:

– Alla tränings- och aktivitetspass
– Förmiddagsfika lördag (Träningsmellis samt Kaffe/The/Juice)
2 x Lunchbuffé (Kött-, fisk- eller vegetariskt alternativ, dagens soppa, stor salladsbuffé, måltidsdryck samt kaffe) 
– Eftermiddagsfika lördag (Träningsmellis samt Kaffe/The/Juice)
– Middagsbuffé lördag (med salladsbuffé, måltidsdryck samt kaffe)
Frukostbuffé söndag
– Boende lördag-söndag
– Fri entré till SPA (speciella barntider)
– Tillgång till lekland

Pris:

Vuxen (från 12 år och uppåt): 2800 kronor för vistelse lördag-söndag
Barn (från 6-12år): 1550 kronor för vistelse lördag -söndag

*Max antal boende per rum är 2 vuxna+2 barn eller 3 vuxna.
**Barn 0-3 år bor fritt i föräldrarnas säng.
*** Observera att Familjehelgen är utformad för barn från 6 år och uppåt. Om mindre barn följer med under helgen är det självklart helt okej, men dessa passas och tas omhand av förälder. Vill du delta med Yngre barn? Kontakta oss för dialog kring hur vi kan lösa det för just Er!

Specialerbjudande: Förläng Familjehelgen!

Vill ni förlänga er familjehelg? Kom redan på fredag och stanna en extra natt. Kanske hinner ni med en extra sväng på badlandet på fredag eftermiddag?
I ett specialerbjudande för Er ingår logi samt frukost fredag till lördag. Kvällens varmrätt erbjuds i restaurangen (bokas innan ankomst). 

Pris

Vuxen (från 12 år och uppåt): 3300 kronor för vistelse fredag-söndag.
Barn (från 6-12år): 1800 kronor för vistelse fredag-söndag.

Vad kan man mer hitta på? 

Under lördagseftermiddagen, efter en halvdag av roliga aktiviteter tillsammans, får Ni tid att utforska alla roligheter som finns på hotellet. Kanske lockar bassängbad och SPA, en god glass, Trollys lekland eller Game Center?

LEKA

Trollys Lekrum

UNDERHÅLLNING

Game Center

Trollys Lekrum är öppet året om och utöver det så gästas leklandet utav Trolly under utvalda veckor. Lekrummet hittar du intill SPA entrén. I Trollys Lekrum hittar man rutschkanor, ishockeyspel, bollhav och mycket annat för barnens underhållning.
Bredvid lobbyn så hittar du Game Center fullt med spel och underhållning för alla barn. För att spela på Game Center så behövs det bokas och det görs per timme i receptionen. Game Center är öppet från kl. 08.00-20.00 varje dag och har allt för att ditt eller dina barn ska få den perfekta underhållningen.
AVKOPPLING

Spa

BADA

Brunnsbadet

(Öppnar 1 juli 2021)

På SPA stiger du in i en behaglig atmosfär, låter stressen rinna av och vardagsbekymren går upp i ånga. Här kan ni umgås och njuta till fullo. I poolhuset, där det finns ångbastu, bubbelpool och en 34-gradig pool är det alltid ljust, varmt och skönt. Rofylld musik och ett lätt porlande och bubblande kittlar din livskraft – liksom utsikten mot den japanska trädgården där du även kan njuta av bubbelbad utomhus.

För vår grupp gäller exklusiva tider på SPA samt sen utcheckning under Träningshelgen:

Lördagar 12.45-14.45
Söndagar: 13.00-15.00

Brunnsbadet i Ronneby innehåller en rad häftiga badattraktioner.  Här finns en 25 m lång bassäng för träning och motionssimning, en långgrund ”strand” och en lite djupare lagun med fasta uthopp för att kunna hoppa ner i vattnet. Det finns även en strömkanal, en sittbänk med vattenmassage och en varmbassäng med masserande bubbelstrålar, typ jacuzzi. På Brunnsbadet finns också en tredelad småbarnsbassängen med en liten höjdskillnad emellan och olika vattendjup i de olika delarna (från 25 till 50 cm djup). I denna bassäng finns också en liten vattenrutschkana och vattensprutande lekfigurer. På djupare vatten finns två olika vattenrutschkanor, en bred 93 m lång så kallad Magic-Hole-rutschkana där man kan åka flera samtidigt i ringar. Och en vanlig med gupp, tunnel och svängar som är 75 meter lång. I anslutning finns det även en sju meter lång vattenpist.

2021 öppnar badlandet den 1 juli. 

SAGT OM OSS

Jag och sonen är helnöjda med upplägget, Detta är något vi absolut kommer boka igen om det ges tillfälle.
Sonen tillägger även att Louise är en super, barnkär och rolig ledare för barnen 😄
– Jenny J

Mycket bra träning med glada och inspirerande instruktörer. Kul upplägg för barn och vuxna!
– Louise Falck Edeheim

Instruktörerna var trevliga och kul att få träna tillsammans vuxen/barn.
– Daniel, Maria, Rebecka & Sofia

Det bästa med helgen var boxningen, skattjakten och HIIT-passet!
– Frida, Magnus och Harry Persson

Bra träning för vuxna och barn ihop!
– Daniel, Göteborg

 

För ytterligare referenser kring våra arrangemang kan du läsa om någon utav våra andra resor (exempelvis TanumStrand  eller Örenäs Slott) eller se Taudientraining på Facebook.

Bokning

Bokning av helgerna görs direkt via hotellet! 

Din bokning ska innehålla följande uppgifter:
– Namn
– Telefonnummer
– Antal vuxna respektive barn
– Ålder på barnet/barnen
– Eventuell specialkost
– Ankomstdag (vilka datum Ni önskar boende)

Skicka din bokning via mejl till bokning@ronnebybrunn.se.

 

Vid frågor gällande träningshelgen kontakta info@taudientraining.se

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *