Familjehelg – Ronneby Brunn, Blekinge

Datum Familjehelg:
6-7 juli

Pris:
Vuxen (från 12 år och uppåt)2995 kronor

Barn (från 6-12år): 1795 kronor 

*Max antal boende per rum är 2 vuxna+2 barn eller 3 vuxna.
** Observera att Familjehelgen är utformad för barn från 6 år och uppåt. Om mindre barn följer med under helgen är det självklart helt okej, men dessa passas och tas omhand av förälder. Vill du delta med Yngre barn? Kontakta oss för dialog kring hur vi kan lösa det för just Er!

Hotell:
Ronneby Brunn
Läs mer om hotellet här. 

Det här ingår:
– Alla tränings- och aktivitetspass
– Förmiddagsfika lördag (träningsmellis samt kaffe/te/måltidsdryck)
2 x lunchbuffé samt måltidsdryck/kaffe/te 
– Träningsmellis
– Middag lördag (med salladsbuffé, måltidsdryck samt kaffe/te)
– 
Frukostbuffé söndag
– Boende lördag-söndag
– Tillgång till lekland
– Tillgång till badlandet utomhus (vid dåligt väder istället entré till SPA med speciella barntider)

Betalningsvillkor:
Betalning senast 30 dagar innan avresa. Tills dess fri avbokning.

* Observera att Familjehelgen är utformad för barn från 6 år och uppåt. Detta innebär att det INTE arrangeras aktiviteter för barn under 6 års ålder och att det inte heller finns någon barnpassning att tillgå. Om mindre barn följer med under helgen är det självklart helt okej, men dessa passas och tas omhand av förälder och kan inte vara en del av eller närvara under träningspass i något läge. Föräldrar kan istället delta växelvis med det äldre barnet/barnen. 

Kontakta oss:
Frågor gällande logi?
Kontakta hotellet genom mail till bokning@ronnebybrunn.se.

Frågor gällande program eller träningshelg?
Kontakta oss genom mail till info@taudientraining.se

Bokning via bokning@ronnebybrunn.se.

FAMILJEHELG PÅ RONNEBY BRUNN
EN TRÄNINGSHELG FÖR FAMILJEN!

Alla mår bra av att röra sig! Vi älskar familjeträning och erbjuder nu ett koncept som bjuder in hela familjen till en träningshelg fylld av rörelseglädje, roliga aktiviteter och härlig kvalitetstid tillsammans.

Visst minns man hur mycket man älskade när vuxna sveptes med i lekar och bus när man var liten? Vi minns tydligt och som vuxen, inte minst som föräldrar, har vi enorma möjlighet att forma våra barn in i val och vanor som sitter i hela livet. Vår vision är att genom en Familjehelg skapa massor av minnen sprungna ur rörelse. Att låta kroppen bubbla och ögonen glittra.

Under två dagar fokuserar vi på att boosta vår hälsa med sånt vi mår bra av; skratt, svett, träning, god mat, bad, bus och gemensamma äventyr. Utöver rörelse och utmaningar får ni också tid att umgås, koppla av och bara må bra tillsammans. 

Familjehelgen vänder sig till vuxna och barn från 6 års ålder! 

PROGRAM

Nedan finner du programmet för din träningshelg!
Programmet är preliminärt och mindre ändringar kan ske.

Program Juli 2024

BOKA ER FAMILJETRÄNINGSHELG

Boka din träningshelg direkt via hotellet. Skicka ett mail med nedan info till bokning@ronnebybrunn.se.
Uppge bokningsnummer 40574766 och uppgifterna nedan!

– Namn
– Telefonnummer
– Antal vuxna respektive barn
– Ålder på barnet/barnen
– Eventuell specialkost

INSTRUKTÖRER

Vi är mycket stolta över våra handplockade instruktörer som alla är proffs på sina områden. Genom vår stab av instruktörer, som rymmer allt ifrån yogainstruktörer till dansare, löpare och styrkefantaster, kan vi erbjuda en bredd av träning. Under familjehelgen träffar ni instruktörer som, med olika bakgrunder och ingångar, alla har stor erfarenhet av att leda såväl barn- och ungdomsträning som familjepass och mängder av träningsformer för vuxna- allt för att kunna erbjuda er så mycket högkvalitativ rörelseglädje som möjligt! 

Sabina Wåhlberg

SABINA WÅHLBERG

Sabina är en varm person som alltid älskat rörelse och gjort yoga till sin vardag. Harmoni och balans är hennes nyckelord. När det kommer till hennes yoga så gillar hon det intuitivt och med flow, att lyssna in och ge kroppen och sinnet det som behövs. För balans gillar Sabina holistisk träning och dans. Hon började instruera som 18åring i Showdance och har mer än 15 års bakgrund som instruktör, bl.a i Yoga, Yoga för barn & tonåringar,  Piloxing, Zumba, Zumba Kids, Funktionell styrka och Aqua – för stora och små, gärna tillsammans. Till vardags har Sabina en egen yogastudio utanför Helsingborg, är Holistisk Life Coach och yogaansvarig för Taudien Training. Sabina har varit med på flera resor tillsammans med oss och är oerhört uppskattad för sin otroliga värme och utstrålning.

Sandra Lindulf

SANDRA LINDULF

Sandra är energiknippet från Halmstad som älskar att få inspirera och skapa träningsglädje i gruppträningssamanhang. Under sina 18 år som instruktör har hon kört allt från styrkeklasser och 3Dträning till step och yoga- och allt är fortfarande lika skoj! Även koreograf och utbildare för Actic Academy finns med i bagaget. När hon inte är med oss på helger och resor hittar vi henne i träningssalarna på Acic i Halmstad och på fritiden lever hon en aktiv vardag med sin familj. Hon mer eller mindre ger vardagsmotion ett ansikte.
I sin yrkesroll  som Konsultchef hjälper hon företag att hitta rätt personal. Den perfekta matchningen är ungefär som en finallåt på ett pass. Magi, som känns i hela kroppen!

RONNEBY BRUNN

Ronneby Brunn är en av sydöstra Sveriges största resortanläggningar. Hotellet har rötter från 1897 och är omgivet av en ljuvlig Brunnspark, som också blivit utsedd till Sveriges vackraste park. På Ronneby Brunn har vi funnit det perfekta stället att arrangera en Familjehelg med fokus på träning och rörelse. Här finns ett väl varierat utbud av energigivande och avkopplande aktiviteter för både små och stora och hotellet är sedan länge måna om att välkomna familjer till sin anläggning.

Mellan helgens aktiviteter och träningspass kan du njuta av hotellets många faciliteter; bland annat SPA, Brunnsbadet (säsongsöppet sommartid), tennisbanor, minigolf, Trollys lekland eller Game Center.

Läs mer om hotellet här. 

FOsLo5LQ
0EdUh9nA
IMG_6583_(1)

VAD KAN MAN MER HITTA PÅ?

Under lördagseftermiddagen, efter en halvdag av roliga aktiviteter tillsammans, får Ni tid att utforska alla roligheter som finns på hotellet. Kanske lockar bassängbad och SPA, en god glass, Trollys lekland eller Game Center?

LEKA

Trollys Lekrum

Trollys Lekrum är öppet året om och utöver det så gästas leklandet utav Trolly under utvalda veckor. Lekrummet hittar du intill SPA entrén. I Trollys Lekrum hittar man rutschkanor, ishockeyspel, bollhav och mycket annat för barnens underhållning.

UNDERHÅLLNING

Game Center

Bredvid lobbyn så hittar du Game Center fullt med spel och underhållning för alla barn. För att spela på Game Center så behövs det bokas och det görs per timme i receptionen. Game Center är öppet från kl. 08.00-20.00 varje dag och har allt för att ditt eller dina barn ska få den perfekta underhållningen.

Jk5IScCA
kygJORHA
AVKOPPLING

Spa

På SPA stiger du in i en behaglig atmosfär, låter stressen rinna av och vardagsbekymren går upp i ånga. Här kan ni umgås och njuta till fullo. I poolhuset, där det finns ångbastu, bubbelpool och en 34-gradig pool är det alltid ljust, varmt och skönt. Rofylld musik och ett lätt porlande och bubblande kittlar din livskraft – liksom utsikten mot den japanska trädgården där du även kan njuta av bubbelbad utomhus.

BADA

Brunnsbadet

Brunnsbadet i Ronneby innehåller en rad häftiga badattraktioner.  Här finns en 25 m lång bassäng för träning och motionssimning, en långgrund ”strand” och en lite djupare lagun med fasta uthopp för att kunna hoppa ner i vattnet. Det finns även en strömkanal, en sittbänk med vattenmassage och en varmbassäng med masserande bubbelstrålar, typ jacuzzi. På Brunnsbadet finns också en tredelad småbarnsbassängen med en liten höjdskillnad emellan och olika vattendjup i de olika delarna (från 25 till 50 cm djup). I denna bassäng finns också en liten vattenrutschkana och vattensprutande lekfigurer. På djupare vatten finns två olika vattenrutschkanor, en bred 93 m lång så kallad Magic-Hole-rutschkana där man kan åka flera samtidigt i ringar. Och en vanlig med gupp, tunnel och svängar som är 75 meter lång. I anslutning finns det även en sju meter lång vattenpist.

barn-1
jlWVp3Xg

SAGT OM VÅRA FAMILJEHELGER PÅ RONNEBY BRUNN

Det bästa med helgen var att få skratta och ha kul tillsammans. Att ha fullt fokus på relationen till sitt barn. – Karolina

Så roligt att få göra med barnen, Bra träning för både vuxna och barn. – Maria

Att träna och röra på sig tillsammans och prova nya saker som boxning och yoga. – Maria & Hugo

Att få träna tillsammans med familjen. Att prova olika pass. Att ha roligt tillsammans och vara utomhus. Instruktörerna var grymma! – Olga

Att få egentid med träning, SPA och hotellmys för mor/dotter. Bra tid för oss att åka, efter skolavslutning men innan högsäsong. – Sandra & Elsa

Jag och sonen är helnöjda med upplägget, Detta är något vi absolut kommer boka igen om det ges tillfälle. Sonen tillägger även att Louise är en super, barnkär och rolig ledare för barnen ? – Jenny J

Mycket bra träning med glada och inspirerande instruktörer. Kul upplägg för barn och vuxna! – Louise Falck Edeheim

Instruktörerna var trevliga och kul att få träna tillsammans vuxen/barn. – Daniel, Maria, Rebecka & Sofia

Det bästa med helgen var boxningen, skattjakten och HIIT-passet! – Frida, Magnus och Harry Persson

Bra träning för vuxna och barn ihop! – Daniel, Göteborg

201743145_1849089148601580_815702553783897642_n
201837391_1849089125268249_7619121668825187482_n
202125157_1849089135268248_7745220902354667541_n

Bokning via bokning@ronnebybrunn.se.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *