Träna med Familjen

FÖLJ MED PÅ FAMILJEHELG – EN TRÄNINGSHELG FÖR FAMILJEN!

Alla mår bra av att röra sig! Under 2020 lanserar vi ett nytt koncept- träningshelgen som bjuder in hela familjen för en hel helg av rörelseglädje, roliga aktiviteter och härlig kvalitetstid tillsammans. Visst minns man hur mycket man älskade när vuxna sveptes med i lekar och bus när man var liten? Vi minns tydligt och som vuxen, inte minst som föräldrar, har vi enorma möjlighet att forma våra barn in i val och vanor som sitter i hela livet. Vår vision är att genom  en Familjehelg skapa massor av minnen sprungna ur rörelse. Att låta kroppen bubbla och ögonen glittra.

Under två dagar fokuserar vi på att boosta vår hälsa med sånt vi mår bra av; skratt, svett, träning, god mat, bad, bus och gemensamma äventyr. Utöver rörelse och utmaningar får ni också tid att umgås, koppla av och bara må bra tillsammans. 

Familjehelgen vänder sig till vuxna och barn från 6 års ålder!*
* Har du yngre barn. Kontakta oss för dialog om hur vi kan få det att fungera för just Er!

Ronneby Brunn

Ronneby Brunn är en av sydöstra Sveriges största resortanläggningar. Hotellet har rötter från 1897 och är omgivet av en ljuvlig Brunnspark, som också blivit utsedd till Sveriges vackraste park. På Ronneby Brunn har vi funnit det perfekta stället att arrangera en Familjehelg med fokus på träning och rörelse. Här finns ett väl varierat utbud av energigivande och avkopplande aktiviteter för både små och stora och hotellet är sedan länge måna om att välkomna familjer till sin anläggning.

Mellan helgens aktiviteter och träningspass kan du njuta av hotellets många faciliteter; bland annat SPA, Brunnsbadet (säsongsöppet sommartid), tennisbanor, minigolf, Trollys lekland eller Game Center.

Läs mer om hotellet här. 

Program

2022

18-19 juni
Program för Juni 2022

* Observera att Familjehelgen är utformad för barn från 6 år och uppåt. Om mindre barn följer med under helgen är det självklart helt okej, men dessa passas och tas omhand av förälder. Önskar du delta med yngre barn? Kontakta oss för dialog så ser vi om vi kan hitta en lösning för just Er!

Instruktörer

Vi är mycket stolta över våra handplockade instruktörer som alla är proffs på sina områden. Genom vår stab av instruktörer, som rymmer allt ifrån yogainstruktörer till dansare, löpare och styrkefantaster, kan vi erbjuda en bredd av träning. Under familjehelgen träffar ni instruktörer som, med olika bakgrunder och ingångar, alla har stor erfarenhet av att leda såväl barn- och ungdomsträning som familjepass och mängder av träningsformer för vuxna- allt för att kunna erbjuda er så mycket högkvalitativ rörelseglädje som möjligt! 

 

Juni 2022: Louise Nilsson & Karin Lindgren

KARIN LINDGREN

Med en bakgrund inom Fitnessvärlden, en tävlingsresa på elitnivå och många års erfarenhet av gymbranchen som allt ifrån personlig tränare och instruktör till utbildare och samordnare är Karin en allsidig instruktör med erfarenhet av gruppträningsvärldens flesta förgreningar. Till vardags jobbar hon med att koordinera och utveckla gruppträningen på Helsingborgs största träningsanläggning Filborna Arena. Karin uppskattas för sitt sätt att balansera coolt och starkt med charmigt och närvarande. Oavsett träningsform har hon en förmåga att få sina deltagare att våga, växa och njuta av show-auran som omger henne. Ett dansant kraftpaket med mycket hjärta!

LOUISE NILSSON

Louise Nilsson har en bakgrund inom konståkning och tävlingshopprep men bytte ishallen mot gruppträningssalen då hon lade skridskorna på hyllan. Louise älskar den mångsidighet som gruppträning innebär och ser en charm i många olika typer av klasser. Allra närmast hjärtat finns Barre, step och koreografiklasser där man får uttrycka sig till musik. Hon är enormt uppskattad av kunder, framförallt för sin utstrålning och smittande glädje i kombination med tydlighet och lugn. Louise har en examen inom Idrottsvetenskap och Sport Management och när hon inte instruerar så jobbar hon bakom kulisserna, som Marknadsansvarig för TaudienTraining, för att se till att du får bästa tänkbara träningsresa.

Datum & Pris

Vi välkomnar barn från 6 års ålder tillsammans med medföljande vuxen/vuxna.

Detta ingår:

– Alla tränings- och aktivitetspass
– Förmiddagsfika lördag (Träningsmellis samt Kaffe/The/Juice)
2 x Lunchbuffé (Kött-, fisk- eller vegetariskt alternativ, dagens soppa, stor salladsbuffé, måltidsdryck samt kaffe) 
– Eftermiddagsfika lördag (Träningsmellis samt Kaffe/The/Juice)
– Middagsbuffé lördag (med salladsbuffé, måltidsdryck samt kaffe)
Frukostbuffé söndag
– Boende lördag-söndag
– Fri entré till SPA (speciella barntider)
– Tillgång till lekland
– Tillgång till Badlandet utomhus

Pris:

Vuxen (från 12 år och uppåt): 2800 kronor för vistelse lördag-söndag
Barn (från 6-12år): 1550 kronor för vistelse lördag -söndag

*Max antal boende per rum är 2 vuxna+2 barn eller 3 vuxna.
**Barn 0-3 år bor fritt i föräldrarnas säng.
*** Observera att Familjehelgen är utformad för barn från 6 år och uppåt. Om mindre barn följer med under helgen är det självklart helt okej, men dessa passas och tas omhand av förälder. Vill du delta med Yngre barn? Kontakta oss för dialog kring hur vi kan lösa det för just Er!

Specialerbjudande: Förläng Familjehelgen!

Vill ni förlänga er familjehelg? Kom redan på fredag och stanna en extra natt. Kanske hinner ni med en extra sväng på badlandet på fredag eftermiddag?
I ett specialerbjudande för Er ingår logi samt frukost fredag till lördag. Kvällens varmrätt erbjuds i restaurangen (bokas innan ankomst). 

Pris

Vuxen (från 12 år och uppåt): 3300 kronor för vistelse fredag-söndag.
Barn (från 6-12år): 1800 kronor för vistelse fredag-söndag.

Vad kan man mer hitta på? 

Under lördagseftermiddagen, efter en halvdag av roliga aktiviteter tillsammans, får Ni tid att utforska alla roligheter som finns på hotellet. Kanske lockar bassängbad och SPA, en god glass, Trollys lekland eller Game Center?

LEKA

Trollys Lekrum

UNDERHÅLLNING

Game Center

Trollys Lekrum är öppet året om och utöver det så gästas leklandet utav Trolly under utvalda veckor. Lekrummet hittar du intill SPA entrén. I Trollys Lekrum hittar man rutschkanor, ishockeyspel, bollhav och mycket annat för barnens underhållning.
Bredvid lobbyn så hittar du Game Center fullt med spel och underhållning för alla barn. För att spela på Game Center så behövs det bokas och det görs per timme i receptionen. Game Center är öppet från kl. 08.00-20.00 varje dag och har allt för att ditt eller dina barn ska få den perfekta underhållningen.
AVKOPPLING

Spa

BADA

Brunnsbadet

 

På SPA stiger du in i en behaglig atmosfär, låter stressen rinna av och vardagsbekymren går upp i ånga. Här kan ni umgås och njuta till fullo. I poolhuset, där det finns ångbastu, bubbelpool och en 34-gradig pool är det alltid ljust, varmt och skönt. Rofylld musik och ett lätt porlande och bubblande kittlar din livskraft – liksom utsikten mot den japanska trädgården där du även kan njuta av bubbelbad utomhus.

 

Brunnsbadet i Ronneby innehåller en rad häftiga badattraktioner.  Här finns en 25 m lång bassäng för träning och motionssimning, en långgrund ”strand” och en lite djupare lagun med fasta uthopp för att kunna hoppa ner i vattnet. Det finns även en strömkanal, en sittbänk med vattenmassage och en varmbassäng med masserande bubbelstrålar, typ jacuzzi. På Brunnsbadet finns också en tredelad småbarnsbassängen med en liten höjdskillnad emellan och olika vattendjup i de olika delarna (från 25 till 50 cm djup). I denna bassäng finns också en liten vattenrutschkana och vattensprutande lekfigurer. På djupare vatten finns två olika vattenrutschkanor, en bred 93 m lång så kallad Magic-Hole-rutschkana där man kan åka flera samtidigt i ringar. Och en vanlig med gupp, tunnel och svängar som är 75 meter lång. I anslutning finns det även en sju meter lång vattenpist.

 

SAGT OM OSS

 

Vad var det bästa med Familjehelgen? 

Att träna och röra på sig tillsammans och prova nya saker som boxning och yoga. 
– Maria & Hugo
Att få träna tillsammans med familjen. Att prova olika pass. Att ha roligt tillsammans och vara utomhus. Instruktörerna var grymma!
– Olga 
Att få egentid med träning, SPA och hotellmys för mor/dotter. Bra tid för oss att åka, efter skolavslutning men innan högsäsong. 
– Sandra & Elsa
Jag och sonen är helnöjda med upplägget, Detta är något vi absolut kommer boka igen om det ges tillfälle. Sonen tillägger även att Louise är en super, barnkär och rolig ledare för barnen 😄
– Jenny J

Mycket bra träning med glada och inspirerande instruktörer. Kul upplägg för barn och vuxna!
– Louise Falck Edeheim

Instruktörerna var trevliga och kul att få träna tillsammans vuxen/barn.
– Daniel, Maria, Rebecka & Sofia

Det bästa med helgen var boxningen, skattjakten och HIIT-passet!
– Frida, Magnus och Harry Persson

Bra träning för vuxna och barn ihop!
– Daniel, Göteborg

 

För ytterligare referenser kring våra arrangemang kan du läsa om någon utav våra andra resor (exempelvis TanumStrand  eller Örenäs Slott) eller se Taudientraining på Facebook.

Bokning

Bokning av helgerna görs direkt via hotellet! 

Din bokning ska innehålla följande uppgifter:
– Namn
– Telefonnummer
– Antal vuxna respektive barn
– Ålder på barnet/barnen
– Eventuell specialkost
– Ankomstdag (vilka datum Ni önskar boende)

Skicka din bokning via mejl till bokning@ronnebybrunn.se.

 

Vid frågor gällande träningshelgen kontakta info@taudientraining.se

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *