Träningsresa Monte Feliz, Gran Canaria

Datum Träningsresa
⋅ 9-16 november 2024
⋅ 15-22 mars 2025

Hotell:
Monte Feliz

För fullständig information om hotellet klicka här.

Det här ingår:
– Flygresa tur & retur
– Boende med del i lägenhet
– Halvpension (frukost och middag)
– Transfer tur & retur
– Måltid ombord på planet
– Träning, workshops & andra aktiviteter enligt program
– Hotell och träningsfaciliteter i toppklass

Avreseorter:
Köpenhamn, Stockholm & Göteborg

Pris:
November 2024: 15 998 kronor
Mars 2025: 15 498 kronor *

* Vid bokning före 31/8 2024. Därefter ordinarie pris 15.998 kronor.
** Enkelrumstillägg 4500 kronor.

*** Vill ni bo 3 personer tillsammans? Ange detta samt uppgifter för Resenär 3 i textfältet i bokningsformuläret. 

Betalningsvillkor:
Anmälningsavgiften (2000 kronor) betalas senast 5 dagar efter att bokningsbekräftelsen skickats ut.
Resterande belopp betalas senast 40 dagar innan avresa.

Tillval
Via Apollo erbjuds du som resenär att boka till nedanstående. Klicka för att läsa mer. 
Reseförsäkring (Medium/ Maxi)
Av-och ombokningsskydd

Kontakta oss:
Frågor gällande flyg, hotell, försäkringar och bokning?
Kontakta Apollo genom mail till grupp@apollo.se

Frågor gällande program och träning?
Kontakta oss genom mail till info@taudientraining.se

TRÄNINGSRESA TILL MONTE FELIZ, GRAN CANARIA

Vi har glädjen att presentera Monte Feliz – Apollo Sports nya sporthotell på Gran Canaria som ligger vackert på höjden i Bahia Feliz, med kort transfer från flygplatsen. Precis som på alla Apollo Sports-hotell garanteras en hög nivå på allt från service till sportinfrastruktur, träning och hälsosam mat. Ett paradis för dig som älskar träning och sol där vi sen lägger till alla våra aktiviteter i en härlig gemenskap med havsutsikt.

Förutom alla våra gruppträningsklasser, workshops och gemensamma aktiviteter så erbjuds två gemensamma utflykter för vår grupp. En eftermiddag utforskar vi de vackra promenadvägarna in till San Agustin där vi vi gör ett stop för fika och bad. En annan eftermiddag utforskar vi den vackra gamla fiskebyn Puerto de Mogán. Apollo sports står för en guidad cykeltur i fantastisk miljö och ett nybyggt gym.  För dig som vill lära dig mer om andra sporter så finns här även möjlighet till tennis, paddel och vattensport

Vi sätter högt värde vid ett personligt bemötande och god sammanhållning i gruppen. Maxantalet på resan är 50 personer och våra instruktörer finns hela tiden nära till hands för att kunna ge dig det lilla extra. På kvällarna möts vi upp i baren och middagarna intas tillsammans. Det går med andra ord utmärkt att åka själv på en träningsresa då du aldrig är ensam när du inte vill.

PROGRAM FÖR DIN TRÄNINGSRESA

Nedan finner du program och passbeskrivningar för din träningsresa!

November 2024

Mars 2025

Klicka här för infoblad om Monte Feliz

Vi erbjuder cirka 10 träningspass per dag och fyller schemat med allt ifrån yoga, aquapass och dans till tuffare fyspass och funktionell träning. Förutom all träning erbjuds workshops och roliga överraskningar för att skicka med dig ännu mer kunskap, inspiration och glädje hem. Vi har en enorm bredd i schemat och erbjuder ca 30 olika koncept under veckan. Ta en titt under program för att se det späckade schemat full av valmöjligheter.

Programmet är preliminärt och vi reserverar oss för eventuella justeringar innan avresa. 

INSTRUKTÖRERNA

Vi är mycket stolta över våra handplockade instruktörer som alla är proffs på sina områden. Genom vår stab av instruktörer, som rymmer allt från yogainstruktörer till dansare, löpare och styrkefantaster, kan vi erbjuda en bredd av träning. Här finns någonting som passar alla vare sig du vill träna ett eller flera pass om dagen. Instruktörerna tar sig tid för dig både på och vid sidan av passen om du vill ha hjälp med din träning. Har du någon skada eller vill ta det lite lugnare så hjälper de dig gärna med att hitta alternativ på övningar som passar just dig. Tveka inte att ta hjälp för att få ut så mycket som möjligt av din träningsresa!

November 2024: Sandra Lindulf & Sabina Wåhlberg
Mars 2025: Jessica Nylén & Jeanette Jörgensen

Instruktör Jeanette Jörgensen

JEANETTE JÖRGENSEN

Jeanette har varit instruktör i 25 år och började sin bana som aerobicsinstruktör för att sen bygga på med annan träning. På vägen har Jeanette även hunnit tävla cirka 10 år i Aerobics Gymnastics – en resa som avslutades med en 4:e placering i SM. Idag klappar hjärtat lite extra för dans, Bodybalance och Piloxing.  Till vardags arbetar Jeanette för Nordic Wellness som distriktskoordinator för gruppträning för ett av Malmö-distrikten. Hon är även Mastertrainer inom Piloxing SSP där hon utbildar andra. Fritiden spenderar hon helst i naturen och löpspåret. Både för att rensa huvudet och samla energi, men också för att det är en lättillgänglig träning och ett bra komplement till gruppträningen. Jeanette brinner för att motivera andra och anser att träning alltid ska vara roligt- trots sina 25 år inom branschen så blir det bara roligare! 

Jessica Nylén

JESSICA NYLÉN

Jessica är superkvinnan som arbetar som sjuksköterska under nätterna för att hinna med familj och det största fritidsintresset träning under dagarna. Som instruktör är Jessica otroligt erfaren såväl som allsidig. Hon instruerar en bredd av klasser, allt ifrån yoga-, vatten-, dans- och styrkepass. Charmen med variationen av klasser och alla fantastiska kunder som utmanar sig tillsammans gör att hon aldrig tröttnar trots sina 20 år i branschen. För Jessica handlar träningen om så mycket mer än bara styrka och kondition. Det handlar även om att utmana sig, att kunna lyssna inåt och lära känna sig själv. Jessica har varit med på flera resor för TaudienTraining och älskar helheten med att lära känna alla även utanför träningsgolvet och glädjen som träningsresor för med sig.

Sabina Wåhlberg

SABINA WÅHLBERG

Sabina är en varm person som alltid älskat rörelse och gjort yoga till sin vardag. Harmoni och balans är hennes nyckelord. När det kommer till hennes yoga så gillar hon det intuitivt och med flow, att lyssna in och ge kroppen och sinnet det som behövs. För balans gillar Sabina holistisk träning och dans. Hon började instruera som 18åring i Showdance och har mer än 15 års bakgrund som instruktör, bl.a i Yoga, Yoga för barn & tonåringar,  Piloxing, Zumba, Zumba Kids, Funktionell styrka och Aqua – för stora och små, gärna tillsammans. Till vardags har Sabina en egen yogastudio utanför Helsingborg, är Holistisk Life Coach och yogaansvarig för Taudien Training. Sabina har varit med på flera resor tillsammans med oss och är oerhört uppskattad för sin otroliga värme och utstrålning.

Sandra Lindulf

SANDRA LINDULF

Sandra är energiknippet från Halmstad som älskar att få inspirera och skapa träningsglädje i gruppträningssamanhang. Under sina 18 år som instruktör har hon kört allt från styrkeklasser och 3Dträning till step och yoga- och allt är fortfarande lika skoj! Även koreograf och utbildare för Actic Academy finns med i bagaget. När hon inte är med oss på helger och resor hittar vi henne i träningssalarna på Acic i Halmstad och på fritiden lever hon en aktiv vardag med sin familj. Hon mer eller mindre ger vardagsmotion ett ansikte.
I sin yrkesroll  som Konsultchef hjälper hon företag att hitta rätt personal. Den perfekta matchningen är ungefär som en finallåt på ett pass. Magi, som känns i hela kroppen!

ÖVRIGA AKTIVITETER

Cykling: Förutom alla våra gruppträningsklasser, workshops och gemensamma aktiviteter så erbjuds en cykelturer i fantastisk miljö tillsammans med Apollo sports.

Promenad till San Agustin: En av eftermiddagarna utforskar vi den vackra kuststräckan och tar oss bort till grannorten San Agustin. Här finns en lång strand med finkornig sand att njuta av och ett shoppingcenter för den som önskas. Efter lite tid på egen hand för bad, shopping och glass så utforskar vi en annan väg tillbaka till hotellet. Ca 8-10 km. 

Puerto de Mogán: En annan eftermiddag gör vi en gemensam utflykt till den mysiga orten Puerto de Mogán. En gammal fiskeby som på 80-talet fick kanarisk arkitektur av en fransk konstnär. Fiskebåtarna finns kvar, men framförallt en mysig ort att strosa ibland kanalerna, beskåda de vackra byggnaderna, ta en glass på en av alla uteserveringarna och även passa på att svalka sig i det lugna havet. Medtag badkläder!
Taxiresan tar ca 30 min och bekostas på egen hand.

Övriga faciliteter & lokaler: Här finns ett nybyggt gym. För dig som vill lära dig mer om andra sporter så finns här även möjlighet till tennis, paddel och vattensport.

OM HOTELLET – MONTE FELIZ

Monte Feliz strävar efter att erbjuda lokal, hållbar och traditionell mat med fokus på hälsosamma rätter. Här njuter vi av frukost och middag tillsammans på hotellet. Samtliga rum är utrustade med kök, där möjlighet finns för egen lunch och extra mellanmål.

Hotellet ligger fantastiskt beläget med ca 500 m till byns trevliga torg med flera restauranger, barer och butiker. Här finns även busshållsplats för dig som vill utforska ön på egen hand. En av dagarna tar vi en gemensam långpromenad till grannorten San Agustin och utforskar stadskärnan och njuter av den långa vackra sandstranden. En vecka att minnas med träningsminnen, upplevelser och en gemenskap i TaudienTraining anda!

Läs mer om hotellet här.

monte-feliz--1705056955-622364-ImageGalleryX2
monte-feliz--1705393839-622738-ImageGalleryX2

FLYGTIDER

STOCKHOLM

Utresa 12.40-17.40
Hemresa 18.40-01.30

KÖPENHAMN

Utresa 11.55-16.20
Hemresa 17.20-23.40

SAGT OM VÅR TRÄNINGSRESA TILL MONTE FELIZ

Monte Feliz är Apollos helt nya sporthotell. De första resorna arrangeras 2024. Vi har dock mångårig erfarenhet av att arrangera träningsresor till andra destinationer. Se referenser nedan: 

”Det breda utbudet av träning. Närheten till sol och bad. Gemenskapen. Ledarna! Kort transfer. Hotellets sportiga profil” – Mathilda F L

”Att veckan flöt på så bra mellan de olika träningspassen och måltiderna, och även bjöd på tid för sol och vila vid poolen” – Inger Stening 

”Bra upplägg. Härliga instruktörer- mycket lyhörda och positiva” – Ewa Hellekant

”Det bästa med resan var att få motivationen till att träna, det var sådan glädje på varje pass!” – Ros-Marie Johansson

”Gemenskapen och fantastiska tränare! Jag har haft så himlans kul! kort transfer och lätt att ta sig överallt på hoteller, t ex till stranden” – Emma

”Att få prova på en massa olika aktiviteter/pass, lära känna nya människor och få mer motivation till träning” – Ebba Katisko

”Att hitta tillbaka till motivationen”Malin Selin Katisko

”Att det var en sådan gemenskap. Hotellet var ännu finare i verkligheten än på fotona. Underbara instruktörer som verkligen var måna om oss. Det var också personalen på hotellet.” – Annika Affenita

”Instruktörerna, hotellets läge med fantastisk utsikt och alla härliga deltagare.” – Charlotte

”Träningspass utomhus. Härligt gäng. Sol och värme.” – Terese Eklöv

”Otroligt vackert och lugnt ställe med fantastiska vyer. Gemenskapen och glädjen att få träna hela dagarna.” – Camilla Karlsson

”Nivån på träningen och det väldigt öppna och tillåtande klimatet hos tränarna. Jag kände aldrig nån press, bara pepp. Frivilligheten i deltagandet på aktiviteter kom inte med någon dold förväntan som gav dåligt samvete. Hotellet var perfekt. Läget perfekt. Tillgång till trevlig strand och enorm pool. Nästan inga barn. Flexibilitet hus hotellet med att erbjuda en kvarts tidigare tillgång till frukosten för oss som envisades med yoga kl 07.00. Helt perfekt.” – Hanna Kalm

”Bra koncept (träning, hotell, mat, miljö) och många trevliga deltagare.” – Karin Nordebo Näslund

”Förrutom att få åka med en underbar kompis så är det ju såklart att träffa nya människor och komma hem med helt ny energi.” – Christel Jörlöv

”Alla härliga instruktörer som gav allt, alla tre. Att få träna ute med havsutsikt var superfint! ”– Lotta Erdtman

”Allt! Träningen, instruktörerna och alla deltagare som är hur mysiga som helst. Aktiviteterna utanför träningspassen var bra. Bra hotell med trevlig personal och bra mat. Tycker det var trevligt att vi hade en egen liten del där vi från TaudienTraining satt tillsammans och åt middagen på kvällarna. Hotellet låg bra med gångavstånd ner till byn.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *