Yogahelg Johannesbergs Slott, Norrtälje

Datum Yogahelg:
18-19 november FÅ PLATSER KVAR
23-24 mars 

Det här ingår:
– Samtliga Yogaklasser och inspirerande workshops enligt schema
– Välkomstfika
– Lunch lördag
– Eftermiddagsfika lördag
– Spatid lördag eftermiddag och söndag förmiddag
– Tvårätters middag
– Övernattning med del i dubbelrum
– Frukostbuffé söndag
– Brunch söndag
– Frukt och kaffe framme hela söndag förmiddag

Pris 2023:
3050 kronor per person med del i dubbelrum.

* Enkelrumstillägg: 300 kronor

Pris 2024:
3455 kronor per person med del i dubbelrum.

3785 kronor per person i enkelrum

Erbjudande: Önskar du extra övernattning från fredagen?
En natt i dubbelrum med tvårätters middag 995:- per person.

Hotell:
Johannesbergs Slott

Läs mer om hotellet här.

Betalningsvillkor:
Betalning senast 30 dagar innan avresa. Tills dess fri avbokning. 

Kontakta oss:
Frågor gällande logi?
Kontakta hotellet genom mail till info@johannesbergsslott.se

Frågor gällande program eller yogahelg?
Kontakta oss genom mail till info@taudientraining.se 

YOGAHELG PÅ JOHANNESBERGS SLOTT

Vi har ett gediget program för helgen där du får prova på flera olika yogaklasser, komma igång eller utveckla din yogapraktik, ta del av inspirerande workshop, njut av lugnet i de grönskande omgivningarna samt god mat på hotellets restaurang. Oavsett om du är van yogautövare eller helt nybörjare så kommer du kunna vara med. Övningarna på klasserna anpassas och det är hela tiden två instruktörer som finns med för att ge dig assistans eller kunna hjälpa dig med enklare alternativ eller utmaningar. Vi gör vår yttersta för att skapa förutsättningar för dig att forma din yogaretreat utifrån dina behov.

Professionalitet, engagemang och personlighet genomsyrar allt vi gör för att du ska få uppleva en helg med träningsglädje, energi och balans. Hit kan du åka med din partner, kompisen, kollegan eller på egen hand. Många väljer även att åka själva då du aldrig är ensam om du inte vill. Måltiderna sker tillsammans och genom gemensamma intressen hittar man snabbt likasinnade att samtala med.

Pssst! Vi erbjuder också Yogautbildningar till dig som vill fördjupa din kunskap eller dela yoga vidare.

BOKA DIN YOGAHELG

Boka din yogahelg direkt via hotellet. Skicka ett mail med nedan info till info@johannesbergsslott.se eller ring till 08- 514 10 190
– Namn
– Eventuell specialkost
– Mailadress & telefonnummer till samtliga deltagare
– Önskemål om enkel- eller dubbelrum

PROGRAM FÖR DIN YOGAHELG

Nedan finner du programmet för din Yogahelg!
Programmet är preliminärt och mindre ändringar kan ske.

Program för November 2023
Program för Mars 2024 

INSTRUKTÖRER

Vi är mycket stolta över våra instruktörer som är handplockade och proffs på sina områden. Instruktörerna tar sig tid för dig både på passen samt även om du vill ha hjälp vid sidan av träningen. Har du någon skada eller vill ta det lite lugnare så hjälper de dig med att hitta alternativ på övningar som passar just dig. Så passa på att ta hjälp från dem för att få ut så mycket som möjligt av din yogahelg/yogaretreat.

November 2023: Frida Wirsén & Kristofer Ekrud
Mars 2024: Frida Wirsén & Kristofer Ekrud

FRIDA WIRSÉN

Frida har praktiserat yoga i mer än 20 år och har undervisat i mer än 12 år. Som den erfarna yogaläraren hon är lär hon ut yogapraktiker som Hatha, YinYoga, Yoga Nidra och Vinyasa. Eftersom dansen har varit en stor del av Fridas liv har hon skapat underbara koncept som DansYoga, DanceEnergyYoga och VinyasaHealing som ger dig en underbar kombination av härliga yogapositioner och danskoreografier. En blandning av Yin och Yang, Lugn och Energi, Stillhet och Rörlighet. Hon är en av Sveriges främsta yogalärare och vill alltid leverera yoga med glädje. Två år i rad har hon varit nominerad som årets förebild och årets gruppträningsinstruktör till guldhjärtat. Med en fot inom yogans filosofi blandar hon sina koncept med vetenskaplig förankring. Frida är hälsovetare och har skrivit en studie om ”Kan yoga minska stress och motivera till ökad fysisk aktivitet? : En intervjustudie om MediYoga” inom medicin och idrottsvetenskap. Med hennes företag ”YogaByFrida” etablerar hon koncept runt omkring i hela världen genom workshops, yogaretreat och yogaevent. Som hälsoinspiratör på Svensk Hälsokost skriver hon artiklar om yoga och hur du kan leva ett mer holistiskt hälsosamt liv. Och som den glädjespridare hon är vill hon inspirera dig till en mer holistisk helhetshälsa.

KRISTOFER EKRUD
Efter många år som tävlingsdansare på elitnivå upptäckte Kristofer gruppträningen där han kunde göra av med all energi som tidigare lagts på dansen. Älskar rörelse generellt och instruerar därför flertalet olika koncept såsom skivstångsklasser, atletiska konditionspass och givetvis dans i alla former. Övertygad om att det är i variationen som glädjen och det sunda finns. Just därför provar han gärna på olika typer av träning för egen del, nu senast Crossfit.
Arbetar annars heltid som operationssjuksköterska och instruerar utöver det på Nordic Wellness Örebro. Har tidigare varit Master Trainer och koreograferat samt filmat klasser för Actic. Att hitta sin (ofta upplevda) gräns och pusha den liten längre är vad jag vill ge mina deltagare, om det så är att hoppa högre, lyfta tyngre eller att dansa som om ingen såg på! Det är då vi växer och utvecklas.
dji-0004_orig
image00003_orig
image00026_orig

JOHANNESBERGS SLOTT

På Johannesbergs slott vistas du i slottsmiljö och njuter utav natursköna Roslagen- en idyll på landet där du får möjlighet att landa in och bara fokusera på dig själv och din träningshelg!

Njut av tystnaden och lugnet, av god mat och av hotellets fina Spa. På Spaavdelningen kan du bada både inomhus och utomhus, basta eller bara ta det lugnt på relaxavdelningen. På kvällen avnjuter vi middag på hotellets välbesökta restaurang. Maten är naturlig och närproducerad.

Läs mer om hotellet här.

SAGT OM VÅRA TRÄNINGSHELGER PÅ JOHANNESBERGS SLOTT

2023 breddar vi vårt utbud av event på Johannesbergs Slott. Vi har dock arrangerat träningshelger här förr och har lång erfarenhet av att arrangera denna form av event på andra destinationer. Se referenser från dessa helger nedan: 

Vad var det bästa med helgen? 

Väldigt peppande och startpunkt för bättre och mer träning hemma. – Angelica Sperlbauer

Mycket och bra träning! God mat och härligt sällskap. – Samuel

Mer energi och inspiration. – Maja Piper

Bäst var allt- god mat, fin miljö, jättebra pass. – Ann-Charlotte

Peppande att börja träna igen! Kul att testa olika träningsformer som jag inte hade provat själv. – Paula

Kombinationen av pass, att ”välmående och hälsa” var ett tydligt inslag i allt från föreläsningar till fika/mat. Att det gick att träna riktigt hårt/lugnt- helt på eget ansvar och vilja. – Terese Stenson

Man fick testa nya träningsformer. Intressant med möjlighet till kroppsmätning för att få lite tips. Skönt att en del var utomhus i frisk luft och vacker miljö. – Helen H

Att få hänga en helg med min goa vän. Variationen av passen och vädret! – Åsa Höjdegård

En helg fylld av glädje, energi och kunskap. Ger en kick till vardagslivet. – Mia Nideborn 

Fokusen på träningen och en själv. Även om kroppen är trött så är jag väldigt avslappnad i själen! – Nadja Jolsäter

279094994_788500655445288_6825275747105017580_n
278311677_1704570773220814_7113568534650363649_n
19 (1)
278795074_354349493405655_1968229116288312877_n

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *