Yogahelg Två Skyttlar, Kinna

Datum Yogahelg:
20-21 juli

Det här ingår:
Lördag-söndag
– 1 övernattning i dubbelrum
– Samtliga yogapass
– Tillgång till två yogainstruktörer
– Workshops
– 2 st lunchbuffé
– 1 st tvårätters middag
– 1 st frukostbuffé
– 2 st hälsofika

Hotell:
Två Skyttlar

Läs mer om Två Skyttlar här.

Bokning av klasser:
Ett välkomstmail med information om bokning av klasserna kommer skickas till dig 2-3 veckor innan yogahelgen. 

Pris:
Del i 4 bäddsrum: 2950 kronor/person
Del i 3 bäddsrum: 3085 kronor/person
Del i dubbelrum: 3245 kronor/person
Enkelrum: 3650 kronor/person

* Vill du förlänga din vistelse?
Anländ redan på fredagen och njut av en extra övernattning. Med vårt specialerbjudande betalar Du som träningsdeltagare 500 kronor/ person. Utöver det kan ni sedan boka på middag, bastu osv. om så önskas.

Betalningsvillkor:
Betalning senast 30 dagar innan avresa. Tills dess fri avbokning. 

Kontakta oss:
Frågor gällande logi?
Kontakta hotellet genom mail till bokningen@tvaskyttlar.com

Frågor gällande program eller event?
Kontakta oss genom mail till info@taudientraining.se

YOGAHELG PÅ TVÅ SKYTTLAR

Ta en paus från vardagen och fyll på din energi på bästa sätt genom en avslappnande och inspirerande yogaretreat på underbara Två skyttlar utanför Kinna. Under en yogahelg med oss får du en chans att stanna upp, andas och vara du tillsammans med professionella och hjälpsamma instruktörer samt trevlig sammanhållning med andra likasinnade. Två skyttlar är som en oas som ligger inbäddad i grönska där du yogar framför den stillsamma sjön. Under eftermiddagen ges möjlighet till bastu och bad.

Vi har ett gediget program för helgen där du får prova på flera olika yogaklasser, komma igång eller utveckla din yogapraktik, ta del av inspirerande workshops, njuta av lugnet nere vid sjön samt god mat på hotellets restaurang. Oavsett om du är van yogautövare eller helt nybörjare så kommer du kunna vara med. Övningarna på klasserna anpassas och det är hela tiden två instruktörer som finns med för att ge dig assistans eller kunna hjälpa dig med enklare alternativ eller utmaningar. Vi gör vår yttersta för att skapa förutsättningar för dig att forma din yogaretreat utifrån dina behov.

Professionalitet, engagemang och personlighet genomsyrar allt vi gör för att du ska få uppleva en helg med rörelseglädje, energi och balans. Hit kan du åka med din partner, kompisen, kollegan eller på egen hand. Många väljer att åka själv just för att få egentid, samtidigt som du aldrig är ensam om du inte vill. Måltiderna sker tillsammans och genom gemensamma intressen hittar man snabbt likasinnade att samtala med.

PROGRAM FÖR DIN YOGAHELG

Nedan finner du programmet för ditt event!
Programmet är preliminärt och mindre ändringar kan ske.

Program Juli 2024

BOKA DIN YOGAHELG

Boka din yogahelg direkt via hotellet. Klicka på länken nedan!

INSTRUKTÖRER

Vi är mycket stolta över våra instruktörer som är handplockade och proffs på sina områden. Instruktörerna tar sig tid för dig både på passen samt även om du vill ha hjälp vid sidan av träningen. Har du någon skada eller vill ta det lite lugnare så hjälper de dig med att hitta alternativ på övningar som passar just dig. Så passa på att ta hjälp från dem för att få ut så mycket som möjligt av din yogahelg/yogaretreat.

Juli 2024: Liz Fristedt & Lenita Gustafsson

Lenita

LENITA GUSTAFSSON

Bosatt på en gård med sambo, barn och djur. Yogalärare sedan 10 år tillbaka och gruppträningsinstruktör samt PT sedan ytterligare 5 år. Idag är det nästan bara yoga som gäller, och det också på heltid som egenföretagare. Att guida i yoga är enligt Lenita det absolut härligaste som finns! Att se individer utvecklas och skratta tillsammans. Att få vara den deltagarna väljer för sin yogatimme är en ynnest! Lenita läser gärna och mycket- gärna om självutveckling och kvinnokraft. Gotland är hennes ställe på jorden och hon tackar aldrig nej till en god pasta.

LIZ FRISTEDT

En mångsidig entreprenör med mer än 30 års erfarenhet av gruppträning. Idag instruerar hon främst yoga och hennes klasser genomsyras av kreativitet, flow och fokus på att ge kunderna en helhetsupplevelse. Hon hämtar inspiration från anusara, virya och vinyasayogan. Naturligt och lekfullt väver hon in flöden och principer (teknik) i sina klasser för att kunderna ska få en upplevelse, säker träning, lära känna sin egen kropp och få verktyg att tillämpa i alla situationer i livet.

Till vardags driver Liz eget och arbetar med skolutveckling främst som coach och utbildningskonsult i Kooperativt lärande på skolor runt om i Sverige. Hon är också en av grundarna av Yoga i skolan – ett koncept för att stötta lärare att arbeta med yoga och hälsofrämjande arbete i skolan. Ni träffar henne också på många av Taudiens yogaresor i Sverige och utomlands samt som kursledare på Taudiens Yogautbildning. För att koppla av umgås hon med sina barn, yogar, vinterbadar och dansar latinodans. Liz strävar efter att både leva och arbeta holistiskt. Att få in yogans olika dimensioner som en naturlig del såväl i privat- som i yrkesliv både utmanar, utvecklar och guidar henne i livet.

Gästrum
brygga_0
_DSC4168 kopiera

Två Skyttlar

Två Skyttlar hittar du vid Kinna mitt i Västsverige – bara 50 minuter från Göteborg och 30 minuter från Borås. Hotellet ligger på en idyllisk plats inramat av skog, ängar och sjön. Här bor och tränar vi bra med mysig träningslokal och grönska inpå. Utegymmet bjuder på coola redskap som bland annat släggor, wallballs, välta däck och är finns många fina stigar att välja på för att njuta av naturen i rörelse.

Härodlat och härproducerat är kärnan i restaurangen med egen trädgårdsmästare och noga utvalda råvaror. All mat är lagad med eftertanke och från grunden. Hotellet har hög mysfaktor med känsla, både i val av plats, inredning och genom fantastisk personal.

Läs mer om Två Skyttlar här.

SAGT OM VÅRA HELGER PÅ TVÅ SKYTTLAR

Se referenser från andra träningsevent/ destinationer nedan: 

Vad var det bästa med träningshelgen?

”Maten, sällskapet, träningen, skratten, omgivningen!” – Anna Thuresson Andersson

”Varierat bra upplägg med träning för alla kroppens funktioner och bra blandning styrka smidighet flås osv.” – Pernilla

”Tränarna var glada och positiva och peppande” – Eeva

”Instruktörerna, sällskapet och miljön! Perfekt upplägg på passen också!” – Cecilia

Yogahelg
_DSC4201 kopiera
DSC05898

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *