Träningshelg på Hotel Öresund, Landskrona

En träningshelg är ett perfekt sätt att bryta av vardagen och fylla på energiförråden genom en härlig mix av träning och avslappning! Unikt för Öresund är att vi även kör yoga inne på citadellet! Några av uteklasserna körs inne på borggården och på den närbelägna stranden Lagunen samt inne på gymmets Functional zone. Här rör vi oss med andra ord i fantastiska träningsmiljöer som erbjuder en ännu större träningsupplevelse.

Unna dig en helg med fokus på bara Dig och Ditt välmående. Vi erbjuder ett gediget program för helgen där du själv plockar ut det som lockar dig mest och själv bestämmer hur mycket du vill träna under helgen. Träningen varvas med god mat, avkoppling och härligt umgänge med likasinnade. Våra instruktörer finns alltid nära till hands för att ge dig den hjälp som du önskar och behöver. Oavsett om du vill komma igång med träningen eller redan tränar regelbundet så hittar du något som passar dig. Vi strävar efter att alltid leverera en bredd av klasser; allt från yoga och danspass till löpskolning, funktionell träning och box. Träningen sker både inomhus och utomhus och kompletteras med föreläsningar/workshops med olika temas i syfte att generera inspiration och reflektion. På Öresund ingår även vår uppskattade inbody mätning med genomgång där du får reda på sanningen om din kropp.

På våra träningsweekends kan du åka både tillsammans med dig någon du tycker om eller själv- omgiven av likasinnade och av våra instruktörer finns det alltid en gemenskap att vara delaktig i.

Vårt mål är att förmedla träningsglädje i kombination med avkoppling och Dig det bästa av två världar!

DSC01404
DSC01460
DSC01513

Hotel Öresund

I hjärtat av Landskrona, direkt intill vattnet, finns Hotel Öresund med fantastiska möjligheter till träning, nöje och rekreation.

På hotellet finns utöver trivsamma rum och kringmiljöer också en matsal med á la carte restaurang och en stor uteservering som vätter mot vattnet. Hotellet rymmer också Seaside gym by Reebok- en 650 kvadratmeter stor yta full av träningsmöjligheter.

Som kronan på verket finns också ett Rooftop SPA med både utomhuspooler, jacuzzi, bastu, behandlingsrum och en bar. Inträde till dessa ytor ingår för dig som väljer att boka en träningshelg och behandlingar kan köpas till mot en extra kostnad.

Läs mer om hotellet här.

ing-ng-standard-rum_orig
169645392
169620103

Datum & Program

Nedan finner du programmet för din träningsweekend!
Programmet är preliminärt och mindre ändringar kan ske.

 

2020

14-15 november (Yogahelg)

 

2021

23-24 januari (Yogahelg)

1-2 maj
Program för maj 2021 kommer inom kort.

DSC01351

Pris & Innehåll

Detta ingår:

Alla träningspass
Inbody mätning
Föreläsningar
Förmiddagsfika
Lunch
Eftermiddagsfika
Trerätters middag
Övernattning (del i dubbelrum)
Frukostbuffé
Brunch
Inträde till Gym & SPA

Pris:

2900 kronor per person i dubbelrum.
Enkelrumstillägg: 300 kronor

 

Erbjudande: Passar ett dagspaket bättre?
Allt ovanstående utom övernattning och middag 1895:-

DSC01339

Instruktörer

Vi är mycket stolta över våra handplockade instruktörer som alla är proffs på sina områden. Genom vår stab av instruktörer, som rymmer allt ifrån yogainstruktörer till dansare, löpare och styrkefantaster, kan vi erbjuda en bredd av träning. Här finns någonting som passar alla och instruktörerna tar sig tid för dig både på passen och runtomkring om du vill ha hjälp vid sidan av träningen. Har du någon skada eller vill ta det lite lugnare så hjälper de dig gärna med att hitta alternativ på övningar som passar just dig. Tveka inte att ta hjälp för att få ut så mycket som möjligt av din träiningsweekend!

 

Maj 2021: Uppdateras inom kort.

Bokning

Bokning av helgerna görs direkt via hotellet.
Skicka ett mail med namn, eventuell specialkost, mailadress och telefonnummer till samtliga deltagare. Berätta även om ni önskar enkelrum eller dubbelrum. Skicka din bokning till:
bokning@hoteloresund.se.

Vid frågor gällande träningshelgen kontakta info@taudientraining.se

Sagt om oss

Perfekt upplägg med möjlighet till att både lära sig nytt, testa nya träningsformer, köra fullt ut och ändå ha tid för spa och avkoppling på kvällen. Ingen stress utan bara feel good och glädje. – Cecilia Moll

Bra blandning av träning med fantastiska ledare – Malin Björklund

Det bästa med helgen var variationen och fantastiska instruktörer, WOW! – Catarina Björklund

En jätte motiverande och fantastiskt rolig helg. Inspirerande, omtänksamma och kunniga instruktörer.

Det bästa med helgen var de fina omgivningarna och alla utepassen.

Inspirerande instruktörer och älskade mixen av pass, spa och god mat. Härlig träning med glada, positiva människor. Känner mig boostad. – Marita Dagner

Bra sammansättning av pass, stor variation och genomtänkt schema.

En annorlunda och aktiv helg där jag fått fylla mig själv med massor av energi. – Tina Hedlund

Variationen, energin, glädjen och fått testa massor med nytt. – Ingela Roxenby

Det bästa var att få skratta, träna och dansa med andra som har samma inställning till hälsa, rörelse och träning.- Madeleine Lindeberg

Bra motivation framåt med träning och med många bra pass som jag inte provat tidigare. –Pernilla Lantz

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *