Träningshelg på Hotel Öresund

En träningshelg är ett perfekt sätt att bryta av vardagen och fylla på energiförråden genom en härlig mix av träning och avslappning! Unikt för Öresund är at vi även kör yoga inne på citadellet!

Unna dig en helg med fokus på bara Dig och Ditt välmående. Vi erbjuder ett gediget program för helgen där du själv plockar ut det som lockar dig mest och själv bestämmer hur mycket du vill träna under helgen. Träningen varvas med god mat, avkoppling och härligt umgänge med likasinnade. Våra instruktörer finns alltid nära till hands för att ge dig den hjälp som du önskar och behöver. Oavsett om du vill komma igång med träningen eller redan tränar regelbundet så hittar du något som passar dig. Vi strävar efter att alltid leverera en bredd av klasser; allt från yoga och danspass till löpskolning, funktionell träning och box. Träningen sker både inomhus och utomhus och kompletteras med föreläsningar/workshops med olika temas i syfte att generera inspiration och reflektion.

På våra träningsweekends kan du åka både tillsammans med dig någon du tycker om eller själv- omgiven av likasinnade och av våra instruktörer finns det alltid en gemenskap att vara delaktig i.

Vårt mål är att förmedla träningsglädje i kombination med avkoppling och Dig det bästa av två världar!

Hotel Öresund

I hjärtat av Landskrona, direkt intill vattnet, finns Hotel Öresund med fantastiska möjligheter till träning, nöje och rekreation.

På hotellet finns utöver trivsamma rum och kringmiljöer också en matsal med á la carte restaurang och en stor uteservering som vätter mot vattnet. Hotellet rymmer också Seaside gym by Reebok- en 650 kvadratmeter stor yta full av träningsmöjligheter.

Som kronan på verket finns också ett Rooftop SPA med både utomhuspooler, jacuzzi, bastu, behandlingsrum och en bar. Inträde till dessa ytor ingår för dig som väljer att boka en träningshelg och behandlingar kan köpas till mot en extra kostnad.

Läs mer om hotellet här.

Program

Program för träningshelgen finner du här

Programmet är preliminärt och mindre ändringar kan ske.

 

Instruktörer

Vi är mycket stolta över våra handplockade instruktörer som alla är proffs på sina områden. Genom vår stab av instruktörer, som rymmer allt ifrån yogainstruktörer till dansare, löpare och styrkefantaster, kan vi erbjuda en bredd av träning. Här finns någonting som passar alla och instruktörerna tar sig tid för dig både på passen och runtomkring om du vill ha hjälp vid sidan av träningen. Har du någon skada eller vill ta det lite lugnare så hjälper de dig gärna med att hitta alternativ på övningar som passar just dig. Tveka inte att ta hjälp för att få ut så mycket som möjligt av din träningshelg!

Oktober 2020: Marlene Taudien, Andrianna Wängström, Jeanette Jörgensen, Sandra Friberg.

 

MARLENE TAUDIEN

Älskar känslan som uppstår av att träna i grupp och genom att se andra utvecklas. Hon tränar själv väldigt brett men föredrar högintensiv funktionell träning. Marlene är instruktör inom det mesta och även personlig tränare och kostrådgivare. Vid sidan av arbetet med det egna företaget arbetar hon som rådgivare och intresserar sig mycket för grupputveckling. Marlene är grundaren till TaudienTraining och arbetar förutom bakom kulisserna också med att instruera under såväl resor som träningsweekends; allt ifrån tabata, Les Mills-pass och löpskolning till yoga och aqua. Ni hittar Marlene på i stort sett allt utom dansklasserna.

JEANETTE JÖRGENSEN

Jeanette har varit instruktör i 20 år och började sin bana som aerobicsinstruktör för att sen bygga på med annan träning. På vägen har Jeanette även hunnit tävla ca 10 år i Aerobics gymnastics och avslutade sin resa med en 4e placering i SM. Idag klappar hjärtat lite extra för dans, Body Balance och piloxing. Jeanette arbetar till vardags för Nordic wellness som distriktskoordinator för gruppträning för Helsingborgsdistriktet och är även Master trainer inom Piloxing SSP där hon utbildar andra. Jeanette brinner för att motivera andra och anser att träning ska vara roligt och trots sina 20 år inom branschen så blir det bara roligare.

SANDRA FRIBERG

Med 18 års erfarenhet inom gruppträning och gym har nu Sandra tagit steget till att jobba med hemmaträning. Efter många graviditeter var kroppen trött och ur form och enda chansen som gavs under mammaledigheten var träning hemma. Detta har nu blivit till en av favoriterna i träningsutbudet – hemmaträning behöver inte vara enkelt, det kan både vara svettigt, utmanande och effektivt”. Under helgen kommer Sandra att dela med sig av sina bästa tips för hemmaträning och även bjuda upp till ett glädjefyllt danspass.

 

ANDRIANNA WÄNGSTRÖM

Andrianna leder sina klasser med syfte och lekfullhet oavsett om det är en Yoga eller Fightklass där rörelse kan ske både mentalt och fysiskt. Senast som tränare på heltid utomlands men nyligen hemkommen för att utforska mer av den fantastiska träningsbranschen. ”Jag fullkomligt älskar att skapa upplevelser och se hur rörelse kan förändra människors liv!”. Med en bred bakgrund inom branschen hittar ni Andrianna på många olika klasser, från mjukt till hårt och med bus i sinne.

 

Datum & Pris

3-4 oktober
14-15 november (Yogahelg)

Allt detta ingår:

Alla träningspass
Föreläsningar
Förmiddagsfika
Lunch
Eftermiddagsfika
Tvårätters middag
Övernattning (del i dubbelrum)
Frukostbuffé
Brunch
Inträde till Gym & SPA

Pris:
2900 sek per person i dubbelrum
Enkelrumstillägg: 300 kronor

Bokning

Bokning av helgerna görs direkt via hotellet.
Skicka ett mail med namn, eventuell specialkost, mailadress och telefonnummer till samtliga deltagare. Berätta även om ni önskar enkelrum eller dubbelrum. Skicka din bokning till:
bokning@hoteloresund.se.

Vid frågor gällande träningshelgen kontakta info@taudientraining.se

Sagt om oss

Detta är vår första träningshelg till Hotel Öresund men vi har arrangerat ett 50-tal träningshelger på andra SPA hotell i Sverige. För referenser kring våra träningsresor kan du läsa om någon utav våra andra resor (exempelvis TanumStrand  eller Örenäs Slott) eller se Taudientraining på Facebook.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *