Våra instruktörer

INSTRUKTÖRER TAUDIENTRAINING

Vi är mycket stolta över våra handplockade instruktörer som alla är proffs på sina områden. Genom vår stab av instruktörer, som rymmer allt ifrån yogainstruktörer till dansare, löpare och , kan vi erbjuda en fantastisk bredd av träning. Vi strävar efter att kunna erbjuda något för alla. Instruktörerna tar sig tid för dig både innan, under och efter passen. Har du någon skada eller vill ta det lite lugnare så hjälper de dig gärna med att hitta alternativ på övningar som passar just dig. Tveka inte att ta hjälp för att få ut så mycket som möjligt av din upplevelse!

ADAM TAUDIEN

Adam brinner för att lyfta tungt och älskar utmaningen i varje repetition. Ju tyngre vikter, desto mer njuter han. Han kommer att motivera dig med styrketräningens många fördelar och säkerställa att du har perfekt teknik. Missa inte hans populära styrkeworkshop om den finns i schemat på just ditt event. Till vardags arbetar han som instruktör på Filborna Arena i Helsingborg och är även utbildad personlig tränare. 

Andrianna

ANDRIANNA CALMANIDOU WÄNGSTRÖM

Andrianna leder sina klasser med tydligt syfte och lekfullhet – oavsett om det är en Yoga eller Fightklass där rörelse kan ske både mentalt och fysiskt. Hennes instruktörsresa har bland annat tagit henne på äventyr som tränare på heltid utomlands. Idag arbetar hon som sjuksköterska i Helsingborg och med en bred bakgrund inom branschen hittar ni Andrianna, som är licencierad PT såväl som Yogalärare, på många olika klasser – från mjukt till hårt och med bus i sinne. ”Jag fullkomligt älskar att skapa upplevelser och se hur rörelse kan förändra människors liv!” menar hon. 

ANNELIE MODÉE

Annelie är en före detta elitfotbollsspelare som har svårt att lägga skorna på hyllan. Hennes kärlek till träning, hälsa och välmående ledde henne till en ny karriär som gruppträningsinstruktör, personlig tränare och kostrådgivare på olika gymkedjor i Stockholm. Här upptäckte hon även sin passion för crossfit. Med en Crossfit Level 1-certifiering coachar hon nu på en crossfitbox i sin hemstad Blekinge. Annelie har också lett klasser utomlands som sportinstruktör för Apollo Sport under två säsonger. Hon är uppskattad för sin omtänksamhet och strävar efter att hennes pass ska få deltagarna att utmana sig själva och ge det där lilla extra, samtidigt som de känner glädje, lekfullhet och en djupare förståelse för hur fantastisk kroppen är.

BG NILENSJÖ

BG är chefredaktör för Magasin Spring och en omtalad ikon i löparkretsar, känd för sina svenska och skånska rekord. Hans favoritdistans är 3 000 meter, där han i klassen M50 har sprungit på imponerande 9:27. Han har också visat sin kapacitet på längre sträckor med tider som 34:05 på milen och 1:15 på halvmaran. BG är dessutom tränare och ordförande i IS Göta i Helsingborg, Sveriges största ideella löparklubb. Under sina cirka 20 år som ordförande har han transformerat klubben från 20 medlemmar till dagens 700+. Helsingborg har under hans ledarskap blivit en löparstad med stora lopp som Varvetmilen, Vårruset, Kalvinknatet och Helsingborgs terränglopp. För tips om hur man framgångsrikt driver ideella klubbar är BG rätt person att prata med. Vid sidan av sitt arbete i Göta coachar BG även cirka 30 löpare runt om i Sverige och är känd för att kunna hjälpa löpare som tränat i många år att plötsligt utvecklas genom individanpassade träningsupplägg.

Camilla Lindholm

CAMILLA LINDHOLM BORG

Camilla påbörjade sin resa som en “vanlig 30-åring” som vågade satsa på en av världens tuffaste sporter, Ironman. Vid 41 års ålder hade hon nått långt och blev den äldsta att vinna EM-guld. Nu fokuserar hon på ultralöpning och erbjuder under träningshelgerna oändlig inspiration och djupgående kunskap inom konditionsidrott, hennes spetskompetens. Dessutom leder hon andra klasser, där hon kombinerar smittsam glädje med tuffa utmaningar och omfattande insikter om kroppen, löpning och träning i stort.

CAMILLA ÅKESSON

När du kommer in till en klass med Camilla blir du som deltagare sedd. Hennes varma och behagliga röst sprider en känsla av att du har ”kommit hem”. Hon är välkomnande, inspirerande och har förmågan att förmedla värme och glädje i ett rum. Med mer än 25 års erfarenhet inom hälsa, träning, dans och yoga, delar hon genuint med sig av sin kunskap och energi. Hon brinner för ett holistiskt tankesätt där kropp, sinne och själ behöver vara i balans för att människan ska må bra.

CAROLINA ENBERG

Carolina Enberg är en skarp och kunnig dalkulla som fann sin väg till västkusten och förvandlade sin passion till en framgångsrik karriär. Hon började sin resa som instruktör redan vid 15 års ålder med en utbildning i aerobic och har sedan dess breddat sin expertis till yoga, dans, styrketräning, funktionell träning och 3D-träning. Carolina driver sitt eget företag och gym. Hon har tidigare arbetat heltid som personlig tränare, kostrådgivare och hälsocoach på Actic och ingått i Master Trainer-teamet för Actic där hon utvecklat konceptklasser och utbildat såväl gruppträningsinstruktörer som personliga tränare.

Carolina utmärker sig genom sin djupa kunskap och för sin trygghet, tydlighet och karismatiska kommunikation. Med ledorden glädje, ödmjukhet, driv och energi, inspirerar hon både i vardagen, i gruppträningssalen och som utbildningsledare.

ELLEN STERNER

Ellen älskar träning och rörelse och fascineras av hur bra det får en att må, både fysiskt och psykiskt. Hon jobbar till vardags som fysioterapeut och på fritiden håller hon klasser på träningsanläggningen Black Bull. Ellen har arbetat med träning och hälsa sedan 2014 och är även personlig tränare, kostrådgivare, löpcoach och yogalärare. Hennes egen träning består just nu av crossfit, styrketräning, yoga och swimrun. Ellen beskrivs som energifylld och närvarande och bidrar med lekfullhet och kunskap. Hon hoppas kunna inspirera och motivera deltagarna till att våga utmana sig själva och lära mer om träning och hälsa.

EVA LINDÉN

Eva har över 25 års erfarenhet som gruppträningsinstruktör och har lett klasser i en mängd olika koncept och upplägg. Hon brinner för högintensiv träning som får pulsen att rusa, men har också lärt sig att uppskatta kontrasten och lugnet i exempelvis en LES MILLS BODYBALANCE-klass. Till vardags instruerar hon på Nordic Wellness i Linköping. För Eva är det bästa med att instruera möjligheten att dela glädjen och gemenskapen med deltagarna. Kunder lyfter ofta fram hennes omtänksamhet, tydlighet och förmåga att utmana dem att ge det lilla extra. När hon inte instruerar, arbetar Eva som chef på ett stort hälsobolag.

EVELINA EKLUND

Evelina började sin karriär som instruktör vid 16 års ålder och har sedan dess varit aktiv inom de flesta koncept i gruppträningsvärlden. Hon har arbetat som utbildare och koreograf inom gruppträning under många år och har blivit framröstad som en av de topp 4 gruppträningsinstruktörerna i Sverige på Guldhjärtat-galan. Idag arbetar hon heltid som gruppträningskoordinator på Nordic Wellness, samtidigt som hon fortsätter med det hon älskar mest – att instruera. 

Deltagarna beskriver henne som pedagogisk, närvarande och full av energi. Hon är ambitiös, kvalitetsmedveten och lätt att tycka om. För Evelina är det viktigt att leverera från hjärtat. ”Jag vill sprida träningsglädje och få folk att känna sig trygga och omhändertagna på mina pass. Älskar jag det jag gör, kommer det vara lättare att sprida budskapet.”

Frida instruktör TaudienTraining Örenäs slott

FRIDA WILHELMSSON

Frida Wilhelmsson är en energisk och stark instruktör med pedagogisk skicklighet, känd för sina intensiva och svettiga pass som alltid genomsyras av värme och ödmjukhet. Hon arbetar som personlig tränare och gruppträningsinstruktör på SATS i Malmö, där hon leder en mängd olika klasser. Som trebarnsmamma har Frida en särskild förståelse för kroppens förändringar under och efter graviditet, och hon är utbildad inom Mammamage, friskvård och kostrådgivning. Hon har 20 års erfarenhet inom träningsbranschen och en fortfarande glödande passion! 

FRIDA WIRSÉN

Frida har praktiserat yoga i mer än 20 år och undervisat en stor andel av tiden. Hon undervisar i olika yogastilar, exempelvis  Hatha, YinYoga, Yoga Nidra och Vinyasa. Med en bakgrund inom dans har hon utvecklat koncept som DansYoga, DanceEnergyYoga och VinyasaHealing som kombinerar yogapositioner och dansrörelser. Detta ger en blandning av Yin och Yang, lugn och energi, stillhet och rörlighet. Frida har två gånger blivit nominerad till guldhjärtat som årets förebild och årets gruppträningsinstruktör. Hon kombinerar yogans filosofi med vetenskap, och har en bakgrund som hälsovetare med en studie om yogas effekt på stress och fysisk aktivitet. Genom sitt företag ”YogaByFrida” erbjuder hon workshops, retreater och yogaevent både i Sverige och utomlands. Hon skriver även artiklar för Svensk Hälsokost om yoga och holistisk hälsa, och strävar efter att inspirera till ett hälsosamt liv. Hos oss träffar ni Frida på Yogahelger. 

Instruktör Gabrielle Achiniotis TauienTraining

GABRIELLE ACHINIOTIS

Gabrielle ”Gabi” Achiniotis är en kreativ person och genuin person med en djup förståelse för kroppens anatomi och rörelsemönster. Hon trivs bäst på yogamattan, där hon kombinerar lekfullhet och glädje. Gabi började som gruppträningsinstruktör inom dans för över 10 år sedan men fokuserar nu enbart på yoga. Hennes klasser präglas av välgenomtänkta sekvenser, utformade för att hjälpa deltagarna att utveckla kroppslig intelligens som de kan använda i vardagen. Hon tror att sättet man rör sig på mattan återspeglar hur man rör sig i livet, och utformar sina klasser med stor medvetenhet om kroppens funktioner. Gabi studerar till fysioterapeut och har tidigare arbetat som lärare i idrott och hälsa på högstadiet. För att koppla av umgås hon med familj och vänner, praktiserar yoga och älskar att prova nya saker. Det ger henne energi.

Bella Lindau

ISABELLA (BELLA) LINDAU

Har du träffar Isabella ”Bella” Lindau så minns du säkert en sprudlande, charmig och genuin instruktör. Lätt att tycka om och relatera till. Bella har alltid älskat gruppträning och den dynamik som uppstår i gruppträningssalarna. Hon började instruera som 18-åring och har nu i över 10 år ägnat sig åt att inspirera och motivera sina deltagare till träningsglädje. Efter sina två graviditeter har hon fått en särskild passion för träning efter förlossning och att hjälpa mammor att bygga upp en stark kropp inifrån och ut. Utöver det brinner hon även för danspass och Les Mills Bodyattack, där hon är i sitt esse och beskrivs av deltagarna som ett sprudlande energipaket som alltid uppmuntrar dem att lämna sin bekvämlighetszon och ge det lilla extra.

Bella arbetar heltid på Filborna Arena i Helsingborg som gruppträningskoordinator och instruktör. Tidigare har hon också arbetat som personlig tränare och kostrådgivare, men fokuserar nu helt på gruppträningen.

Instruktör Jeanette Jörgensen

JEANETTE JÖRGENSEN

Jeanette Jörgensen började sin karriär som aerobicsinstruktör och har sedan dess utökat sin kompetens inom olika träningsformer. Hon tävlade i Aerobics Gymnastics i cirka 10 år och nådde en imponerande 4:e placering i SM. Idag brinner hon särskilt för dans, Bodybalance och Piloxing. Jeanette arbetar för Nordic Wellness som distriktskoordinator för gruppträning i Malmö och är även Mastertrainer inom Piloxing SSP, där hon utbildar andra instruktörer. Hon lägger stor vikt vid kvalitet i sitt arbete och är känd för sin noggrannhet och ambition. På fritiden finner Jeanette avkoppling och energi i löpspåret, vilket är ett utmärkt komplement till all gruppträning. Hon älskar att motivera andra och tycker att träning ska vara roligt, vilket hennes långa karriär inom branschen reflekterar – det blir bara roligare med tiden!

JENNIFER WIKTANDER

Jennifer har en outtröttlig passion för att hjälpa andra att uppnå bättre hälsa och brinner för att inspirera och motivera. Med över 25 års erfarenhet inom friskvårdsbranschen har hon instruerat en mängd olika träningsformer. Numera fokuserar hon särskilt på yoga samt funktionell styrka och rörlighetsbaserad träning. Jennifer är utbildad kost- och näringsrådgivare samt personlig tränare, och hon föreläser gärna om hälsa ur ett holistiskt perspektiv, där både kropp och själ beaktas.

Till vardags arbetar Jennifer även som HR-konsult och är utbildad beteendevetare. Hon drivs av en holistisk livsfilosofi, både i sitt privatliv och i sitt arbete, och tror starkt på att balans mellan fysisk aktivitet, näring och mental välbefinnande är nyckeln till god hälsa. Jennifer är känd för att inspirera och motivera deltagarna genom insikter och praktiska råd som kan hjälpa till att förbättra både hälsa och livskvalitet.

Jessica Nylén

JESSICA NYLÉN

Jessica är en erfaren och kunnig instruktör som brinner för att förmedla att träning handlar om mer än bara fysisk styrka och kondition; det handlar också om att utmana sig själv, lyssna inåt och lära känna sig själv på djupet.

Hon arbetar som sjuksköterska under nätterna för att kunna ägna dagarna åt sin familj och sitt största fritidsintresse – träning. Jessica har över 20 års erfarenhet i träningsbranschen och instruerar en bredd av klasser, från yoga och vattengymnastik till dans- och styrketräning. Hennes djupa kunskap och fokus på god teknik gör henne till en specialist på att lära sina deltagare nya färdigheter och hjälpa dem att utvecklas. 

Jessica träffar du på Tränings- såväl som renodlade Yogaevent. Tack vare variationen och alla fantastiska kunder som utmanar sig själva tröttnar hon aldrig på arbetet utan älskar den glädje och gemenskap som eventen för med sig.

JOAKIM FERNULV

En tidigare brandman som idag driver ett konsultbolag inom friskvård och utbildning. Joakim arbetar som Lic. Personlig Tränare, Kostrådgivare och Dipl. Massageterapeut samt utbildare inom riskhantering, sjukvård och höghöjdsräddning.

Joakim har ett 30-årigt engagemang där träning, rörelse, glädje, instruerande och hjälp till andra varit den röda tråden. Han har tränat allt från balett till beach-volley, ridning till rugby och kampsport till kroppsbyggande. Hans breda och mångåriga erfarenhet gör att han älskar att arbeta mångsidigt och funktionellt med många variabler såsom; rörlighet, styrka, explosivitet, koordination, uthållighet, kondition, variation men framför allt träningsglädje och ha kul i allt det jobbiga!

KARIN JOHANSSON EDMAN

Karin Johansson Edman är en passionerad idrottslärare till vardags och en dedikerad instruktör och personlig tränare på fritiden. Hon driver dessutom ett eget träningsföretag, ÅK Personlig Tränare, tillsammans med en vän. Utöver detta är Karin en erfaren massör och håller regelbundet i massageworkshops under de event hon deltar i.

Karin har en imponerande bakgrund inom elitidrott. Hon har tävlat framgångsrikt i löpning och längdskidåkning, med bland annat en tredjeplats i Tjejmilen och meriter från SM i halvmaraton. Hon har också representerat Sverige i landslaget i längdskidåkning och har genomfört tio Vasalopp, med en åttondeplats som bästa resultat.

För Karin är det bästa med att leda grupper att se andra människor utvecklas och att dela glädjen över deras framgångar. Hon brinner för att inspirera och motivera andra, oavsett om det handlar om att nå personliga träningsmål eller att uppleva träningsglädje. 

KARIN LINDGREN

Karin Lindgren har en gedigen bakgrund inom fitnessvärlden, med en tävlingskarriär på elitnivå och många års erfarenhet inom gymbranschen. Hon har arbetat som personlig tränare, instruktör, utbildare och samordnare, vilket gör henne till en mångsidig instruktör med bred kunskap inom gruppträningens olika områden.

I sitt dagliga arbete ansvarar Karin för att koordinera och utveckla gruppträningen på Helsingborgs största träningsanläggning, Filborna Arena. Hon är känd och uppskattad för sitt unika sätt att balansera styrka och coolhet med charm och närvaro. Hennes förmåga att motivera sina deltagare gör att de vågar utmana sig själva, växer och njuter av den energifyllda atmosfär hon skapar.

Oavsett träningsform, från styrketräning till dans, lyckas Karin få sina deltagare att uppleva en känsla av show och glädje. Hon är ett dansant kraftpaket med mycket hjärta, alltid redo att inspirera och leda sina grupper med entusiasm och engagemang.

Instruktör Karolin Eriksson TaudienTraining
KAROLIN ERIKSSON

Karolin arbetar till vardags som hälsopedagog och är en erfaren gruppträningsinstruktör med mer än 15 års erfarenhet inom träning och hälsa. Med basen i Uppsala leder hon gruppträningpass inom flera LesMills-koncept samt spinning och funktionell träning på Nordic Wellness.

Karolin brinner för den gemenskap som uppstår inom gruppträningen och vill att alla ska känna sig välkommna på hennes pass. Med musiken som grund delar hon med sig av energi, tydlighet och träningsglädje – det ska vara kul att träna och alla ska känna sig välkomna! 
Karolina Bergkvist

KAROLINA BERGQVIST

Karolina Bergqvist började sin resa inom gruppträning som 17-åring, när hon gick från den lokala dansskolan direkt in i gruppträningssalen. Där har hon stannat och utvecklat sin passion och skicklighet som instruktör. Med en glimt i ögat och härlig humor skapar Karolina välplanerade och tydliga klasser av hög kvalitet.

Karolina har en magisterexamen i idrottsvetenskap och är dedikerad sitt uppdrag att hjälpa människor hitta balans mellan arbete, träning och återhämtning. Hon utforskar gärna naturens fördelar för vårt välmående och leder under en del event  guidade turer i skogsbad, en metod för att återknyta till naturen och främja mental hälsa. Karolina strävar efter att använda sin breda kompetens för att stödja människors fysiska och mentala välbefinnande genom en holistisk syn på träning och hälsa.

Som entreprenör driver Karolina sitt eget företag, KarHolistic, där hon arbetar som konsult inom träning, yoga och rehabilitering. Hon har även haft uppdrag som Mastertrainer och koreograf för Member24.

Katja Öberg Lundgren

KATJA ÖBERG LUNDGREN

Katja är en mångsidig gruppträningsinstruktör med en bred repertoar av klasser. Hon är verksam vid både Nordic Wellness och MyTraining i Uppsala. En av hennes specialiteter är Piloxing, där hon är en Eliteinstructor, och detta är något hon brinner extra för. ”Det passar min personlighet perfekt – ett energifyllt pass som kräver kraft, stabilitet och kroppskontroll, samtidigt som det ger utrymme för att ha riktigt kul och göra lite tokiga och galna saker. Jag gillar när det finns möjlighet till både attityd och lek,” säger Katja.

Till vardags arbetar hon som kommunikatör på Livsmedelsverket. Hon har en bakgrund inom Försvarsmakten och har deltagit i internationella insatser, vilket har gett henne en unik och disciplinerad syn på träning och ledarskap.

Katjas kombination av kommunikation och passion för gruppträning gör henne till en inspirerande och engagerande instruktör som inte bara fokuserar på fysisk träning utan även på att skapa en positiv och inkluderande atmosfär för alla sina deltagare.

Kristin Wessman

KRISTIN WESSMAN

Kristin Wessman är en sprudlande och social person som älskar att prata, både i sitt privatliv och som instruktör. Hon började sin träningsresa inom dans, men sedan 1999 har hon breddat sitt fokus till olika former av gruppträning, som Aerobic och Step. Kristin bor i Norrtälje med sin familj och instruerar på Norrtälje Träningscenter, där hon med stor entusiasm presenterar en bredd av klasser. 

Kristins förmåga att sprida energi är oöverträffad. Hennes klasser är inte bara träningspass, utan upplyftande upplevelser där deltagarna känner sig inspirerade och engagerade. Med över två decennier av erfarenhet har Kristin haft glädjen att möta och påverka många fantastiska människor. Hon finner att rollen som gruppträningsinstruktör är ännu roligare nu än någonsin, tack vare de underbara möten och upplevelser som hennes yrke fört med sig.

Kristofer Ekrud
KRISTOFER EKRUD

Efter många år som tävlingsdansare på elitnivå upptäckte Kristofer gruppträningen som en ny kanal för sin energi. Han älskar rörelse i alla former och instruerar därför en bredd av klasser, allt ifrån  skivstångsklasser och atletiska konditionspass till yogaklasser och  naturligtvis dans i alla former. Han är övertygad om att variation är nyckeln till glädje och hälsa, och därför utforskar han gärna olika typer av träning. Just nu fokuserar han mycket på yoga, vilket har blivit en viktig del av hans träningsrutin såväl som livsstil. 

Kristofer driver sitt eget företag med fokus på Yoga, arbetar i vården och instruerar utöver det på Nordic Wellness Örebro. Han har tidigare varit Master Trainer och har koreograferat samt filmat klasser för Actic. Kristofer är mycket uppskattad för sitt genuina sätt att möta människor. Hans varma och äkta engagemang skapar en välkomnande och inspirerande atmosfär i varje träningspass. 

Hans mål som instruktör är att hjälpa deltagarna att våga, vare sig det handlar om att hoppa högre, landa i kroppen, lyfta tyngre eller dansa som om ingen såg på. Det är genom dessa utmaningar vi växer och utvecklas, och Kristofer är där för att stödja och inspirera varje steg på vägen.

LENITA GUSTAFSSON

Lenita Gustafsson bor på en gård med sin sambo, barn och djur. Hon har varit yogalärare i över 10 år och har arbetat som gruppträningsinstruktör och personlig tränare i ytterligare 5 år. Idag fokuserar hon nästan uteslutande på yoga, och driver sitt eget företag där hon undervisar på heltid. Enligt Lenita är att guida i yoga det absolut bästa som finns. Hon älskar att se individer utvecklas och skratta tillsammans under hennes klasser. Att bli vald som instruktör för deltagarnas yogatimme är en stor ära för henne. Med sin breda kompetens finns hon emellertid på våra yoga- såväl som träningsevent där hon kör varierade klasser. 

Lenita är en ivrig läsare, särskilt intresserad av böcker om självutveckling och kvinnokraft. Gotland är hennes favoritplats i världen, och hon tackar aldrig nej till en god pasta.

LIZ FRISTEDT

Liz Fristedt är en mångsidig entreprenör med över 30 års erfarenhet av gruppträning. Numera instruerar hon främst yoga, där hennes klasser genomsyras av kreativitet och flöde, vilket ger deltagarna en helhetsupplevelse. Liz är expert på att väva in  lekfullhet i sina klasser och strävar efter att ge kunderna en säker och berikande träningsupplevelse, där de lär känna sina kroppar och får verktyg för livet.

Liz arbetar inom skolan och driver eget företag som coach och utbildningskonsult inom Kooperativt lärande. Hon är även en av grundarna av Yoga i skolan, ett koncept som stöder lärare i att integrera yoga och hälsofrämjande arbete i skolan.

För att koppla av umgås Liz med sina barn, yogar, vinterbadar och dansar latinodans. Hennes genuina och charmiga personlighet lyser igenom i allt hon gör, och hon strävar efter att leva och arbeta holistiskt, där yogans olika dimensioner är en naturlig del av både hennes privata och yrkesliv.

Louise Nilsson

LOUISE NILSSON

Louises träningsresa började med konståkning och tävlingshopprep. När skridskorna lades på hyllan bytte hon den kalla ishallen mot den varma atmosfären i gruppträningssalen. Det är här hennes hjärta verkligen slår – med en kärlek för mångsidigheten i gruppträning, möjligheten till kreativitet och att uttrycka sig genom musiken. Hennes energi och glädje är smittande, och kombinationen av tydlighet och lugn gör henne enormt uppskattad av kunderna. 

Dessa egenskaper nyttjar hon även i sin roll som Trainer för Les Mills Nordic, en av de ledande aktörerna inom träningsbranschen, då hon utbildar och certifierat gruppträningsinstruktörer. En resa och roll som tog sin början med då hon nådde finalen i den prestigefyllda tävlingen Les Mills SUPERSTAR 2021. Med en universitetsexamen i Idrottsvetenskap och Sport Management, är Louise även Marknadskoordinator för TaudienTraining, där hon strävar efter att erbjuda den ultimata träningsupplevelsen. 

LOTTA TÅNGRING 

Lotta hittade gruppträningen genom dansen och gick sin första aerobicsutbildning redan 1993 och blev fast. Sedan dess har hon instruerat de flesta typer av träning du kan tänka dig. Step, AfroPowerDance, core, Bodyjam och spinning är bara några exempel. Lotta älskar att leda både tuffa HIIT-klasser och dansklasser med mycket känsla. Senare hittade Lotta yogan och fastnade för effekten på både kropp och sinne. Sedan 2013 har hon lett flera yogaklasser i veckan och gått flera olika utbildningar, bl.a. Virya och Vinyasa Krama. Lottas yoga är oftast stark, fysisk, lekfull och utforskande utan att tappa djupet. I yogan och övriga klasser är en av hennes allra största styrkor pedagogik och tydlighet. Förmågan att få deltagarna att förstå, hänga med och också utmana sig själva lite längre än de kanske trodde de kunde.

Lotta driver sitt eget företag där hon utöver yogan arbetar som massageterapeut och är administrativ forskningsassistent i en studie om yoga för bröstcancer, DigiYoga CaRe. På kvällarna får hon utlopp för sin energi och träningsglädje som instruktör på Nordic Wellness i Örebro.

MARLEN RÖEN

En stark trebarnsmamma som älskar att träna tillsammans med andra. Dela med sig av den träningsglädjen som hon själv känner. Få er att ge de där lilla extra. Under dagtid arbetar hon som ekonomichef och under kvällstid som instruktör. Marlen tar hand om Dig på alla starka och snabba passen, exempelvis Les Mills klasserna BodyPump och BodyCombat men även olika former av funktionella styrkeklasser som cirkel, tabata HIIT och en massa mer.  Marlens motto är ”Vill man så kan man!” vilket speglar henne i stort sett av alla som känner henne.  Skulle ni se Marlen på ett danspass så har hon inte gått vilse utan älskar bara att utmana sig i allt som hon inte kan för att ständigt utvecklas!

MARLENE TAUDIEN

Älskar känslan som uppstår av att träna i grupp och genom att se andra utvecklas. Marlene är grundaren till TaudienTraining och arbetar med att ta fram nya resmål och koncept, genomföra dem tillsammans med teamet och lika noga med att i efterhand utvärdera. Marlene får alla att känna sig sedda och skapar en god gruppdynamik. Ingenting lämnas åt slumpen utan allt är genomtänkt. Som instruktör uppskattas hon för sin fantasifullhet och energi på intensiva klasser, men också för sitt djup, lugn och behagliga röst på de återhämtande klasserna. Mixen är det bästa och enligt Marlene är all träning rolig, genom stor variation så tröttnar man aldrig.

I den egna träningen är det stor variation där hon ser kroppen mår bäst av allsidigheten och även för att hon tycker all träning är kul! Tunga styrkepass varvas med sköna yogapass, samtidigt som största favoriten är att utforska nya löpstigar och vyer när hon är iväg med husbilen.

Vid sidan av TaudienTraining har hon även konsultuppdrag där hon anlitas för utbildningsverksamhet, styrelseuppdrag, ledarskapsutveckling och presentationsteknik.

Mathilda Forsby

MATHILDA FORSBY

Som yngre tillbringade Mathilda otaliga timmar i både ishallen och stallet, där hon lade grunden för sin passion för rörelse. Med tiden har gruppträningen tagit över hennes hjärta, och hon brinner för att dela med sig av denna glädje. Under sina klasser strävar Mathilda efter att sprida värme, ödmjukhet och energi, samtidigt som hon ständigt introducerar nya och spännande idéer.

Idag instruerar Mathilda ett brett spektrum av träningsformer, från den intensiva och kraftfulla Bodycombat till mjuk yoga. Hennes passion för hälsa och välbefinnande sträcker sig även till kosthållning; hon är utbildad dietist med ett särskilt intresse för idrottsnutrition. Mathilda tror på en balanserad livsstil där medvetet ätande och livsnjutning går hand i hand – en filosofi där både broccoli och choklad har sin självklara plats. Med sin kunskap och sitt engagemang inspirerar Mathilda sina deltagare att hitta sin egen balans mellan hälsa och njutning.

NATALIE LJUNGKVIST

Natalie inspirerar i en rad olika träningsformer som dans, barn & ungdomsträning samt yoga. Med en rad dansutbildningar i bagaget kan vi garantera en glad tränare med färdigheter och erfarenheter. Natalie är lugn och strukturerad vid utlärning samtidigt som hon med lekfullhet och ett leende på läpparna levererar 100 procent under sina klasser. Hennes stora passion är att fånga energi och hon brinner för att se rörelseglädje hos andra människor- och att se när dom lyckas!

REBECKA JOHANSSON

Rebecka Johansson har sin bakgrund inom konståkning. När hon valde att lägga skridskorna åt sidan hittade hon till gymvärlden och fastnade för gruppträning, främst  för gemenskapen som gruppträning bidrar till. Närmst hjärtat ligger bodyattack och danspass. Till vardags arbetar Rebecka som sjuksköterska på barnakuten. Rebecka har jobbat många år som ledare för barn och ungdomar inom föreningslivet, både inom konståkning och som gymnastikledare för barn och ungdomar med funktionsvariationer. Hennes instruktörsroll startade med klasser för barn i olika åldrar- att få möta barn i olika sammanhang är både väldigt roligt och lärorikt!
Sabina Wåhlberg

SABINA WÅHLBERG

Sabina är en varm och omtänksam person som alltid har älskat rörelse och gjort yoga till en central del av sitt liv. Harmoni och balans är nyckelorden i hennes filosofi. Hennes yogapraktik är intuitiv och flödande, där hon lyssnar inåt och ger både kropp och sinne det de behöver. För att uppnå balans föredrar Sabina holistisk träning och dans.

Sabinas resa som instruktör började redan vid 18 års ålder med Showdance. Med över 15 års erfarenhet har hon instruerat inom många områden, inklusive Yoga, Yoga för barn och tonåringar, Piloxing, Zumba, Zumba Kids, Funktionell styrka och Aqua – för både vuxna och barn, ofta tillsammans. 

Till vardags driver Sabina sin egen yogastudio utanför Helsingborg och arbetar som Holistic Life Coach. Hon har deltagit i många event med oss och är oerhört uppskattad för sin otroliga värme och utstrålning. 

SANDRA LINDAU STERNER

Sandras största passion inom gruppträning är dans och det energifyllda passet Bootylicious. För Sandra finns det inget bättre än att se en ny deltagare, som kanske aldrig har dansat förut, kliva in på ett danspass och förvandlas till en riktig Dancing Queen efter bara en timme. 

Hon har en unik förmåga att skapa magiska upplevelser för sina deltagare och älskar att koreografera klasser som är både roliga och utmanande. Att se glädjen och självsäkerheten växa i deltagarnas ansikten är vad som driver Sandra att ständigt utvecklas och arbeta hårt som instruktör. Hon är en mästare på att få varje klass att kännas som en spektakulär show, och hennes smittande energi lämnar ingen oberörd.

Sandra Lindulf

SANDRA LINDULF

Sandra är det sprudlande energiknippet från Halmstad som brinner för att inspirera och sprida träningsglädje i gruppträningssammanhang. Under sina många år som instruktör har hon lett en mängd olika klasser, från styrketräning och 3D-träning till step och yoga. För Sandra är varje träningsform lika rolig och givande som när hon började och tack vare hennes kreativa sätt fortsätter hennes repertoar att öka. 

Som koreograf och utbildare för Actic Academy har Sandra utvecklat och förfinat sina färdigheter ytterligare. När hon inte är med oss på helger och träningsresor, hittar vi henne i träningssalarna på Actic i Halmstad, där hon sprider sin passion för träning. På fritiden lever hon ett aktivt liv med sin familj och är en levande symbol för vardagsmotion.

I sin yrkesroll som Konsultchef hjälper Sandra företag att hitta rätt personal. För henne är den perfekta matchningen som den avslutande låten i ett träningspass – en magisk känsla som genomsyrar hela kroppen! 

Sandra Svensson

SANDRA SVENSSON

Sandra brinner för gruppträning och att skapa härlig och positiv energi på sina klasser. Hon har en förmåga att se varje deltagare och sprider träningsglädje. Sandra har under 8 år jobbat som gruppträningsinstruktör och massör i Spanien. Hon älskar att möta nya människor och att inspirera och motivera till god fysiskt och psykisk hälsa och välmående. Idag jobbar hon heltid som instruktör, massör och receptionist på Actic i Halmstad.

SOFIA HARRE WALLÉN

Sofias passion för gruppträning började tidigt. När skolidrotten inte var tillräckligt utmanande eller rolig bad hon sin lärare om att få leda ett gympapass för sina kompisar. Nu, nästan 30 år senare och med över 5000 klasser i bagaget, har Sofia gjort träning till sin livsstil. Hon arbetar som gruppträningssupport, grupptränare, utbildare, personlig tränare och koreograf. Hon driver dessutom ett uppskattat tränkngafokuserat konto på Instagram (@ptsofiaharrewallen)

Sofias träningsfilosofi är enkel men kraftfull: träning ska vara “enkel men effektiv”. Hon instruerar en mängd olika klasser inom gruppträning, från meditativ och lugn träning till intensiv styrka, crossfit och dans. Genom åren har Sofia navigerat genom otaliga träningsmodetrender, men dansen har alltid legat henne närmast hjärtat.

Sofia delar med sig av sina omfattande kunskaper och erfarenheter, och skapar träningsprogram som engagerar och inspirerar. Hennes resa från att leda gympapass för skolkamrater till att bli en erkänd träningsprofil visar hennes engagemang och kärlek till rörelse och hälsa.

Sofie Näslund

SOFIE NÄSLUND

Möt skåningen som gick sin första aerobicsutbildning 1998 och sedan dess är en inbiten gruppträningsnörd, vilket gör henne nytänkande och kreativ. Som produktutvecklare av PowerStep (step-styrka) och utbildare inom ActicAcademy får hon möjlighet att ge vidare av sitt engagemang för gruppträning. Sofie är ett explosivt energiknippe med ett otroligt kroppsspråk vilket bidragit till flera höga placeringar i gruppträningstävlingar. År 2021 kammade hon hem titeln ”Årets Gruppträningsinstruktör” i den prestigefulla branshtävlingen Guldhjärtat. Sofie ser alla i rummet – och oavsett träningsnivå känner Du Dig välkommen, aldrig bortkommen. Vid sidan av träningen (eller om man så vill, som huvudsaklig sysselsättning) arbetar Sofie som specialist i allmänmedicin (distriktsläkare) på vårdcentral, ungdomsmottagning och BVC. Hon är en van föreläsare med flertalet pedagogiska uppdrag inom läkarutbildningen i sin region.

THERESE CARLSSON

Är instruktören som får alla att kunna dansa med ett leende. Med över 20 års erfarenhet som instruktör har hon en otrolig kompetens och kan framkalla glädjen i träningen som ingen annan. Therese är instruktören som ser alla och kan få alla att ta ut sig efter sina egna förutsättningar och även få dem att längta till varje träningstillfälle. Therese leder klasser som afro, dans, step och olika coreklasser.

ULRIKA NILSSON

Ulrika är en sprudlande och karismatisk kvinna med över 30 års erfarenhet inom gruppträning. Under sin karriär har hon arbetat för stora träningskedjor, utvecklat gruppträningskoncept, utbildat och utvärderat instruktörer, och själv lett en imponerande mängd klasser. 

Med hennes omfattande erfarenhet har hon bemästrat en mängd olika träningsformer, från rörlighets- och dansklasser till funktionell träning. Ulrikas klasser är alltid fyllda av glädje och energi. Hennes charm och humor gör varje träningspass till en upplevelse utöver det vanliga. 

Med Ulrika har man aldrig tråkigt. Hon har en unik förmåga att få vem som helst att skaka på höfterna och pressa sig lite extra, även när energin börjar tryta. Hennes smittande entusiasm och engagerande stil gör att man lämnar varje pass med ett leende på läpparna och en känsla av att ha gett sitt allra bästa. Ulrika är en instruktör som bjuder på riktigt härliga live-upplevelser! 

ÅSA ÅBERG

Åsas intresse för yoga väcktes under hennes första graviditet, en tid då hon drev eget företag och kände behovet av att hitta mer balans i livet. Yogan blev ett perfekt verktyg för att hantera familj och arbetsliv, samtidigt som det hjälpte henne att skapa ett hälsosamt förhållningssätt till sin egen kropp och själ. 

Åsa är fascinerad av hur yogans urgamla läror kan bidra till att göra oss moderna människor gladare, lugnare och mer harmoniska. Hon undervisar yoga på ett hållbart och hälsosamt sätt, och hennes klasser kännetecknas av en behaglig röst och mycket värme. Just nu är hennes favorit Yoga Nidra, tack vare dess kraftfulla effekter på återhämtning. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *