Kontakt

TAUDIENTRAINING

TaudienTraining är träningsreseföretaget som fokuserar på Dig och att skapa evenemang som ger dig möjlighet att uppleva en aktiv och spännande semester fyld av träningsglädje och gemenskap. Med många års erfarenhet från både tränings- och resebranschen vill dela det bästa av dessa två världar med dig i form av tränings- och yogaresor, företagsevent och instruktörsutbildnngar.

TaudienTraining grundades 2013 och har under de gångna åren vuxit snabbt. I dagsläget arrangerar vi ett tjugotal tränings/yogaweekends samt cirka 15 träningsresor och yogaresor utomlands i samarbete med Apollo varje år. Vi har även en Sydafrikaresa tillsammans med Sydafrikaresor och instruktörsutbildningar. Bakom kulisserna finns Marlene Taudien, företagets ägare och grundare, samt Louise Nilsson som arbetar som marknadsansvarig tillsammans med 40- talet instruktörer som ser till att du får en bred variation och hög kvalité på träningen ute på eventen.

Vi brinner för att skapa träningsupplevelser för alla-oavsett nivå och erfarenhet. Kanske är du helt ny inom träning och vill få en inspirerande kickstart till att komma igång? Kanske behöver du hjälp med motivationen eller att hitta en träningsform som passar just dig? Vi hoppas på att kunna möta dig med ett brett träningsutbud kombinerat med föreläsningar, workshops och andra överraskningar. På våra resor vill vi lära känna dig som resenär och är därför med er så mycket som möjligt; vid träningar och föreläsningar såväl som alla måltider.

Utanför resorna finns vi här- alltid redo att svara på eventuella frågor och hjälpa till att guida Dig mot en härlig träningsupplevelse!

Vi ser fram emot att höra ifrån Dig!

KONTAKTA TAUDIENTRAINING

Marlene Taudien
Grundare och VD TaudienTraining

marlene@taudientraining.se
073-641 66 06

Louise Nilsson
Marknadskoordinator

info@taudientraining.se
072-735 04 16

Postadress:
TaudienTraining
Vasatorpsvägen 1G
254 57 Helsingborg

Organisations nummer: 556932-6266

Moms reg nr: SE556932626601, Innehar F- skattsedel.

FRÅGOR OM LOGI/BOENDE/EN SPECIFIK DESTINATION? 

Frågor gällande våra UTLANDSRESOR (flyg, hotell, försäkringar, bokning etc)?

Frågor gällande om våra TRÄNINGSHELGER (logi, bokning, boende etc)?
Kontakta respektive hotell via uppgifterna nedan:

Asa Herrgård

Hotel Skansen

Hotel Öresund

Johannesbergs Slott

Loka Brunn

Skepparholmen

TanumStrand

Vann Spa

Frågor gällande om våra YOGAHELGER (logi, bokning, boende etc)?
Kontakta respektive hotell via uppgifterna nedan:

Hotel Skansen

Johannesbergs slott

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *