Frågor eller funderingar? Tveka inte att höra av dig! 

TaudienTraining är träningsreseföretaget som fokuserar på Dig och att skapa evenemang som ger dig möjlighet att uppleva en aktiv och spännande semester fyld av träningsglädje och gemenskap. Med många års erfarenhet från både tränings- och resebranschen vill dela det bästa av dessa två världar med dig i form av träningsresor och träningshelger/träningsweekends.

TaudienTraining grundades 2013 och har under de gångna åren växt snabbt. I dagsläget arrangerar vi ett tjugotal träningshelger samt cirka 8 träningsresor utomlands i samarbete med Apollo varje år. Bakom kulisserna finns Marlene Taudien, företagets ägare och grundare, samt Louise Nilsson som arbetar som  marknadsansvarig.

Vi brinner för att skapa träningsupplevelser för alla-oavsett nivå och erfarenhet. Kanske är du helt ny inom träning och vill få en inspirerande kickstart till att komma igång? Kanske behöver du hjälp med motivationen eller att hitta en träningsform som passar just dig? Vi hoppas på att kunna möta dig med ett brett träningsutbud kombinerat med föreläsningar, workshops och andra överraskningar. På våra resor vill vi lära känna dig som resenär och är därför med er så mycket som möjligt; vid träningar och föreläsningar såväl som alla måltider.

Utanför resorna finns vi här- alltid redo att svara på eventuella frågor och hjälpa till att guida Dig mot en härlig träningsupplevelse!

Vi ser fram emot att höra ifrån Dig!

Marlene Taudien
Grundare

marlene@taudientraining.se
Föräldraledig under 2021 och läser mailen sporadiskt

Louise Nilsson
Marknadsansvarig

info@taudientraining.se
070-944 83 02

Postadress:
TaudienTraining
Vasatorpsvägen 1G
254 57 Helsingborg

Organisations nummer: 556932-6266

Moms reg nr: SE556932626601, Innehar F- skattsedel.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *