Träningsweekend på Riviera Strand

En träningsweekend är ett perfekt sätt att bryta av vardagen och fylla på energiförråden genom en härlig mix av träning och avslappning!

Unna dig en helg med fokus på bara Dig och Ditt välmående. Vi erbjuder ett gediget program för helgen där du själv plockar ut det som lockar dig mest och själv bestämmer hur mycket du vill träna under helgen. Träningen varvas med god mat, avkoppling och härligt umgänge med likasinnade. Våra instruktörer finns alltid nära till hands för att ge dig den hjälp som du önskar och behöver. Oavsett om du vill komma igång med träningen eller redan tränar regelbundet så hittar du något som passar dig. Vi strävar efter att alltid leverera en bredd av klasser; allt från yoga och danspass till löpskolning, funktionell träning och box. Träningen sker både inomhus och utomhus och kompletteras med föreläsningar/workshops med olika temas i syfte att generera inspiration och reflektion.

På en träningsweekend med oss kan du åka både tillsammans med dig någon du tycker om eller själv- omgiven av likasinnade och av våra instruktörer finns det alltid en gemenskap att vara delaktig i.

Vårt mål är att förmedla träningsglädje i kombination med avkoppling och Dig det bästa av två världar!

F-riviera-strand_poolhus20160210-0000-2880
DSC00376
DSC_3414

Hotel Riviera Strand

Hotel Riviera Strand är ett strandhotell beläget vid havet i Båstad och nordvästra Skåne. På Riviera bor vi precis inpå stranden, äter våra måltider till havsutsikt och erbjuder även Aqua-pass i deras inomhuspool.
Kring hotellet finns rymliga trädgårdsytor med plats för volleyboll, fotboll, pingis och mycket annat. Det finns också ett poolhus med pooler för både vuxna och barn, bastu, japanska utebad och ett stort pooldeck. Dessa faciliteter gör Riviera Strand till ett klockrent ställe för en träningsweekend.

Den närliggande sandstranden kallas Sveriges Riviera och är Sveriges längsta sandstrand. Där kan du bada både direkt från stranden eller från badbryggor som görs i ordning sommartid.
För dig som önskar ytterligare naturupplevelser finns Malenskogen, alldeles vid hotellområdet, där både stigar och motionsspår kantade av tallar och lövskog finns att tillgå. Här kan du hämta energi med en skön promenad eller löprunda.

Riviera Strand i Båstad. Riviera ingår i samma koncern som Torekov Hotell, så ni som har varit med oss där kommer att känna igen er i känslan på hotellet och de omkringliggande miljöerna.

Under träningshelgerna på Riviera Strand ingår dessutom, likt tidigare i Torkeov, möjlighet att göra en kroppsmätning (InBody).

Läs mer om hotellet här. 

F-29092017-_N9A2415-2880
Mette Ottosson Photography
104178630_724620838276412_4115509910705985236_n

Datum & Program

Nedan finner du programmet för din träningsweekend!
Programmet är preliminärt och mindre ändringar kan ske.

2022

22-23 januari
Program för Januari 2022

9-10 april
Program för April 2022

11-12 juni
Program för Juni 2022

Pris & Innehåll

Detta ingår:

Alla träningspass
Föreläsningar
Inbody-mätning (Mätning av kroppssammansättning + gemensam genomgång)
Fri tillgång till bassäng och japanska pooler
Välkomstfika
Lunch
Eftermiddagsfika
Middag med varmrätt, sallad, kaffe och kaka
Övernattning
Frukostbuffé
Enklare förmiddagsfika
Lunch

Pris Våren 2022

3 095 sek per person i flerbäddsrum (5-6 personer)
3 285 sek per person flerbäddsrum (4-5 personer)
3 585 sek per person i dubbelrum
4 085 sek per person i enkelrum

Erbjudande: Njut lite extra med ankomst på fredagen!
Uppge att du bokar träningshelg med oss och få 200:- i rabatt på Hotellpaket med tvårätters middag

Enbart logi och frukost, ord pris.

Instruktörer

Vi är mycket stolta över våra handplockade instruktörer som alla är proffs på sina områden. Genom vår stab av instruktörer, som rymmer allt ifrån yogainstruktörer till dansare, löpare och styrkefantaster, kan vi erbjuda en bredd av träning. Här finns någonting som passar alla och instruktörerna tar sig tid för dig både på passen och runtomkring om du vill ha hjälp vid sidan av träningen. Har du någon skada eller vill ta det lite lugnare så hjälper de dig gärna med att hitta alternativ på övningar som passar just dig. Tveka inte att ta hjälp för att få ut så mycket som möjligt av din träiningsweekend!

Januari 2022: Sandra Lindulf, Marlen Röen, Marlene Taudien & Sandra Ströberg

April 2022: Jeanette Jörgensen, Marlen Röen, Camilla Lindholm Borg & Marlene Taudien

Juni 2022: Sofia Harre Wallén, Marlen Röen & Frida Wilhelmsson

CAMILLA LINDHOLM BORG

Camilla påbörjade som “vanlig 30-åring” en resa i form av att våga satsa på en av världens hårdaste sporter, Ironman. Som 41-åring hade hon rest långt och blev världens äldsta till att vinna EM-guld. Nu satsar hon på ultralöpning och bjuder under träningshelgerna på oändlig inspiration, omfattande kunskaper kring kropp, löpning och träning i stort samt en häftig mix av smittsam glädje och tuffa utmaningar!

Frida instruktör TaudienTraining Örenäs slott

FRIDA WILHELMSSON

Energisk, stark och pedagogisk instruktör som levererar hårda, svettiga pass men alltid med en stor portion värme och ödmjukhet i. Arbetar till vardags som personlig tränare och gruppträningsinstruktör på SATS i Malmö och instruerar i en mängd olika klasser. Frida har 20 års erfarenhet som instruktör och hade då aldrig en tanke på att hon skulle fortsätta så pass länge som hon har gjort. Men, då träningen är den största passionen i livet och källa till energi, så går det inte att sluta! Som 3- barns mamma brinner Frida också lite extra för vad som händer i kroppen under och efter graviditet. Frida är även utbildad Mammamage instruktör, Friskvårdsterapeut och Kostrådgivare.

JEANETTE JÖRGENSEN

Jeanette har varit instruktör i 20 år och började sin bana som aerobicsinstruktör för att sen bygga på med annan träning. På vägen har Jeanette även hunnit tävla cirka 10 år i Aerobics Gymnastics- en resa som avslutades med en 4:e placering i SM. Idag klappar hjärtat lite extra för dans, Bodybalance och Piloxing.  Till vardags arbetar Jeanette för Nordic Wellness som distriktskoordinator för gruppträning för ett av Malmö-distrikten. Hon är även Mastertrainer inom Piloxing SSP där hon utbildar andra. Jeanette brinner för att motivera andra och anser att träning alltid ska vara roligt- trots sina 20 år inom branschen så blir det bara roligare!

JENNY BERGMAN

Jobbar som idrottslärare på dagarna och som instruktör på kvällar och helger. Hon älskar att få träna tillsammans med andra och att få dela den rörelseglädje som det ger. Att få inspirera andra till rörelse, gammal som ung, har gjort att glädjen i att instruera hänger sig kvar. För 20 år sedan utbildade sig Jenny till instruktör och har sedan dess instruerat i flera olika koncept. Under åren har hon utbildat sig inom flera olika träningsformer, allt från dansaerobics till crossfitinspirerande klasser. Hon jobbar även som utbildare för ActicAcademy och är även med och koreograferar en del av deras konceptklasser. Pedagogik, kreativitet och glädje är de tre ord som kännetecknar Jennys klasser.

MARLEN RÖEN

En stark 3-barnsmamma som älskar att träna och ännu mer att träna tillsammans med andra. Arbetar dagtid som administratör och kvällstid som instruktör. Marlen hittar ni på alla starka och snabba pass, som bland annat Les Mills passen Body Pump och Body Combat men även cirkel, tabata, jogging och en massa mer. Marlens motto är ”Vill man så kan man!” vilket speglar henne i stort av alla som känner henne.  Skulle ni se Marlen på ett danspass så har hon inte gått vilse utan älskar bara att utmana sig i allt som hon inte kan för att ständigt utvecklas. Marlen var även med förra året på Gran Canaria och ser framemot att träffa alla träningsglada personer även i år.

MARLENE TAUDIEN

Älskar känslan som uppstår av att träna i grupp och genom att se andra utvecklas. Marlene är grundaren till TaudienTraining och arbetar med att ta fram nya resmål och koncept, genomföra dem tillsammans med teamet och lika noga med att i efterhand utvärdera. Marlene får alla att känna sig sedda och skapar en god gruppdynamik. Ingenting lämnas åt slumpen utan allt är genomtänkt. Som instruktör uppskattas hon för sin fantasifullhet och energi på intensiva klasser, men också för sitt djup, lugn och behagliga röst på de återhämtande klasserna. Mixen är det bästa och enligt Marlene är all träning rolig, genom stor variation så tröttnar man aldrig. Vid sidan av TaudienTraining har hon även konsultuppdrag där hon hjälper nystartade företag att förverkliga sina drömmar, hon undervisar i kommunikation, tar sig an moderatorsuppdrag och studerar till mental tränare.

SANDRA LINDULF

Sandra är energiknippet från Halmstad som älskar att få inspirera och skapa träningsglädje i gruppträningssamanhang. Under sina 18 år som instruktör har hon kört allt från styrkeklasser och 3Dträning till step och yoga- och allt är fortfarande lika skoj! Även koreograf och utbildare för Actic Academy finns med i bagaget. När hon inte är med oss på helger och resor hittar vi henne i träningssalarna på Acic i Halmstad och på fritiden lever hon en aktiv vardag med sin familj. Hon mer eller mindre ger vardagsmotion ett ansikte. I sin yrkesroll  som Konsultchef hjälper hon företag att hitta rätt personal. Den perfekta matchningen är ungefär som en finallåt på ett pass. Magi, som känns i hela kroppen!

SANDRA STRÖBERG

En stark och glad trebarnsmamma som älskar att inspirera och motivera till en hälsosam livsstil med allt som det innebär. Sandra har sin träningsbakgrund inom idrotten och tränade handboll i ca 10 år. Efter handbollen tog gymmet och spinningen över vilket ledde in henne på hälsospåret. Idag jobbar hon heltid på Filborna Arena i Helsingborg som instruktör, PT, hälsocoach samt receptionist. Hon är också utbildad kostrådgivare. Sandra tycker att träning ska vara givande och roligt för både kropp och själ. En fras som du kommer att höra ofta från Sandra  är ” Du kan, du vill , du orkar, och du älskar varje sekund så fortsätt kämpa!”

SOFIA HARRE WALLÉN

Sofias intresse för gruppträning började tidigt. När skolidrotten inte var tillräckligt rolig bad hon läraren om tillstånd att köra ett gympapass för sina kompisar. Snart 30 år och över 5000 körda klasser senare livnär hon sig på träning- både som gruppträningssupport, grupptränare, utbildare, PT och koreograf. Sofias filosofi är att träning ska vara “enkel men effektiv”.

Inom gruppträning instruerar hon i de flesta typer av klasser, allt ifrån meditativ och lugn träning till styrka, crossfit och dans. Genom åren har hon jobbat sig igenom massor av trender inom branschen men dansen är det som alltid kommer att ligga Sofia närmast hjärtat.

Bokning

Bokning av din träningsweekend görs direkt via hotellet.

Skicka ett mail med namn, mailadress och telefonnummer till samtliga deltagare. Berätta även om ni önskar enkelrum, dubbelrum eller flerbäddsrum.
Skicka din bokning till: bokning@rivierastrand.se

Frågor?

Vid frågor gällande träningshelgen kontaktas info@taudientraining.se
Vid frågor gällande hotell/logi kontaktas info@rivierastrand.se

Sagt om oss

Vad var det bästa med träningshelgen?

”Kombinationen av olika sorters träning, miljön och atmosfären. Energin från instruktörerna smittar av sig och möjligheten att få en helg för sin egen hälsa och välbefinnande är fantastiskt!”
– Annelie (Juni 2021)

”Inspirerande! Kul! Perfekt tillfälle att prova på nya träningsformer!”
– Susanne Andersson (Juni 2021)

”Att få träna i fin miljö med en massa trevliga människor och duktiga coacher är sååå kul!”
– Mona Olsson (Juni 2021)

”Allt kombinerat. Träning, mat, vänskap, ny kunskap, fin miljö och att få komma iväg och njuta!”
– Jenny (Juni 2021)

”En riktigt bra kombination med mycket träning med hög kvalitet. Bra instruktörer och underbar anläggning med boende och mat.”
– Katrin Alkenvid

”Träningsglädjen och helhetsupplevelsen var det bästa med helgen! ”
– Anna Gunnarsson

”Det bästa med helgen var att få umgås, skratta, vila, äta gott och träna tillsammans”
– Emma

”Härlig energi. Omväxlande träning. Några nya träningsformer jag inte testat förut!”
– Lisa

För fler referenser kring våra träningsresor kan du läsa om någon utav våra andra resor eller se Taudientraining på Facebook.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *