Träningshelg Riviera Strand, Båstad

Datum Träningshelg:
15-16 oktober Fullbokat! Mejla info@taudientraining.se för mer info. 
3-4 december
11-12 februari
3-4 juni

Det här ingår:
– Alla träningspass & föreläsningar enligt program
– Inbody-mätning (mätning av kroppssammansättning + gemensam genomgång)
– Tillgång till poolhus, bastu & varma utomhusbad under kvällen
– Gym
– Välkomstfika
– 2 st lunch
– Eftermiddagsfika
– Middag med varmrätt, sallad, kaffe och kaka
– Övernattning
– Frukostbuffé

Bokning av klasser:
Ett välkomstmail med information om bokning av klasserna kommer skickas till dig 2-3 veckor innan träningshelgen.

Hotell:
Hotel Riviera Strand

Läs mer om hotellet här. 

Priser 2022:
3 115 sek per person i flerbäddsrum (5-6 personer)
3 305 sek per person flerbäddsrum (3-4 personer)
3 605 sek per person i dubbelrum
4 105 sek per person i enkelrum

Priser 2023:
3 225 sek per person i flerbäddsrum (5-6 personer)
3 425 sek per person flerbäddsrum (3-4 personer)
3 725 sek per person i dubbelrum
4 225 sek per person i enkelrum

* Erbjudande: Njut lite extra med ankomst på fredagen!
Uppge att du bokar träningshelg med oss och få 200:- i rabatt på Hotellpaket med tvårätters middag. Enbart logi och frukost, ord pris.

Betalningsvillkor:
Betalning senast 30 dagar innan avresa. Tills dess fri avbokning. 

Kontakta oss:
Frågor gällande logi?
Kontakta hotellet genom mail till info@rivierastrand.se

Frågor gällande program eller träningshelg?
Kontakta oss genom mail till info@taudientraining.se

TRÄNINGSHELG PÅ HOTEL RIVIERA STRAND

En träningsweekend är ett perfekt sätt att bryta av vardagen och fylla på energiförråden genom en härlig mix av träning och avslappning!

Unna dig en helg med fokus på bara Dig och Ditt välmående. Vi erbjuder ett gediget program för helgen där du själv plockar ut det som lockar dig mest och själv bestämmer hur mycket du vill träna under helgen. Träningen varvas med god mat, avkoppling och härligt umgänge med likasinnade. Våra instruktörer finns alltid nära till hands för att ge dig den hjälp som du önskar och behöver. Oavsett om du vill komma igång med träningen eller redan tränar regelbundet så hittar du något som passar dig. Vi strävar efter att alltid leverera en bredd av klasser; allt från yoga och danspass till löpskolning, funktionell träning och box. Träningen sker både inomhus och utomhus och kompletteras med föreläsningar/workshops med olika temas i syfte att generera inspiration och reflektion.

På en träningsweekend med oss kan du åka både tillsammans med dig någon du tycker om eller själv – omgiven av likasinnade och av våra instruktörer finns det alltid en gemenskap att vara delaktig i.

Vårt mål är att förmedla träningsglädje i kombination med avkoppling och Dig det bästa av två världar!

BOKA DIN TRÄNINGSHELG

Boka din träningshelg direkt via hotellet. Skicka ett mail med nedan info till bokning@rivierastrand.se

– Namn
– Eventuell specialkost
– Mailadress & telefonnummer till samtliga deltagare
– Önskemål om enkel- eller dubbelrum

PROGRAM FÖR DIN TRÄNINGSHELG

Nedan finner du programmet för din träningshelg!
Programmet är preliminärt och mindre ändringar kan ske.

Program för Oktober 2022
Program för December 2022
Program för Februari 2023 

Program för Juni 2023
Uppdateras inom kort

INSTRUKTÖRERNA

Vi är mycket stolta över våra instruktörer som är handplockade och proffs på sina områden. Instruktörerna tar sig tid för dig både på passen samt även om du vill ha hjälp vid sidan av träningen. Har du någon skada eller vill ta det lite lugnare så hjälper de dig med att hitta alternativ på övningar som passar just dig. Så passa på att ta hjälp från dem för att få ut så mycket som möjligt av din träningshelg.

Oktober 2022: Frida Wilhelmsson, BG Nilensjö & Sabina Wåhlberg
December 2022: Sofia Harre Wallén, Jenny Bergmann, Camilla Lindholm Borg & Marlene Taudien
Februari 2023: Frida Wilhelmsson, Therese Carlsson & Marlene Taudien
Juni 2023: Uppdateras inom kort. 

BG NILENSJÖ

BG är chefredaktör för Magasin Spring (https://springlfa.se/) och en dedikerad löpare med både svenska och skånska rekord. Favoritdistansen är 3 000 meter där han i klassen M50 sprungit på 9:27. 34:05 på milen och 1:15 på halvmaran visar att det även fungerar att springa längre för denna gubbe. BG är även tränare och ordförande i klubben IS Göta i Helsingborg. IS Göta är Sveriges största ideella löparklubb med över 700 medlemmar, BG har varit ordförande i snart 20 år och förflyttat klubben från 20 medlemmar till dagens nivå. Helsingborg har under dessa år blivit en löparstad med ett antal stora lopp som, Varvetmilen, Vårruset, Kalvinknatet, Helsingborgs terränglopp, mfl. Så vill ni ha tips om hur man bedriver ideella klubbar kan det vara av intresse att prata med BG. Vid sidan av Göta coachar BG ca 30 löpare runt om i Sverige då han tycker att det är fascinerande hur han kan få löpare som sprungit under många år att plötsligt utvecklas genom att individanpassa träningsuppläggen.

CAMILLA LINDHOLM BORG

Camilla påbörjade som “vanlig 30-åring” en resa i form av att våga satsa på en av världens hårdaste sporter, Ironman. Som 41-åring hade hon rest långt och blev världens äldsta till att vinna EM-guld. Nu satsar hon på ultralöpning och bjuder under träningshelgerna på oändlig inspiration, omfattande kunskaper kring kropp, löpning och träning i stort samt en häftig mix av smittsam glädje och tuffa utmaningar!

Frida instruktör TaudienTraining Örenäs slott

FRIDA WILHELMSSON

Energisk, stark och pedagogisk instruktör som levererar hårda, svettiga pass men alltid med en stor portion värme och ödmjukhet i. Arbetar till vardags som personlig tränare och gruppträningsinstruktör på SATS i Malmö och instruerar i en mängd olika klasser. Frida har 20 års erfarenhet som instruktör och hade då aldrig en tanke på att hon skulle fortsätta så pass länge som hon har gjort. Men, då träningen är den största passionen i livet och källa till energi, så går det inte att sluta! Som 3- barns mamma brinner Frida också lite extra för vad som händer i kroppen under och efter graviditet. Frida är även utbildad Mammamage instruktör, Friskvårdsterapeut och Kostrådgivare.

Bella Lindau

ISABELLA (BELLA) LINDAU

Bella har alltid ÄLSKAT gruppträning och dynamiken som uppstår i gruppträningssalarna! Som 18-åring började hon instruera och har nu i över 10 år gjort det hon brinner för – att inspirera och motivera sina deltagare till träningsglädje! Efter graviditeterna med sina två barn har träning efter förlossning och att hjälpa mammor att bygga upp en stark kropp inifrån och ut igen varit något hon brinner lite extra för (om inte ännu starkare än innan graviditeten). Förutom mammaträning så slår hennes hjärta lite extra hårt för danspass och Les Mills Bodyattack. Där är hon i sitt esse och beskrivs av deltagarna som ”ett sprudlande energipaket som alltid hjälper deltagarna att våga gå ur sin comfortzoon och ge det där lilla extra”! Bella jobbar heltid på Filborna Arena som receptionist och instruktör. Hon har även jobbat som Personlig tränare och kostrådgivare men fokuserar nu helt på gruppträningen. Vid sidan av sitt heltidsjobb driver hon sitt eget företag för mammaträning – STRONG by Bella.

JENNY BERGMANN

Jobbar som idrottslärare på dagarna och som instruktör på kvällar och helger. Hon älskar att få träna tillsammans med andra och att få dela den rörelseglädje som det ger. Att få inspirera andra till rörelse, gammal som ung, har gjort att glädjen i att instruera hänger sig kvar. För 20 år sedan utbildade sig Jenny till instruktör och har sedan dess instruerat i flera olika koncept. Under åren har hon utbildat sig inom flera olika träningsformer, allt från dansaerobics till crossfitinspirerande klasser. Hon jobbar även som utbildare för ActicAcademy och är även med och koreograferar en del av deras konceptklasser. Pedagogik, kreativitet och glädje är de tre ord som kännetecknar Jennys klasser.

MARLENE TAUDIEN

Älskar känslan som uppstår av att träna i grupp och genom att se andra utvecklas. Marlene är grundaren till TaudienTraining och arbetar med att ta fram nya resmål och koncept, genomföra dem tillsammans med teamet och lika noga med att i efterhand utvärdera. Marlene får alla att känna sig sedda och skapar en god gruppdynamik. Ingenting lämnas åt slumpen utan allt är genomtänkt. Som instruktör uppskattas hon för sin fantasifullhet och energi på intensiva klasser, men också för sitt djup, lugn och behagliga röst på de återhämtande klasserna. Mixen är det bästa och enligt Marlene är all träning rolig, genom stor variation så tröttnar man aldrig. Vid sidan av TaudienTraining har hon även konsultuppdrag där hon hjälper nystartade företag att förverkliga sina drömmar, hon undervisar i kommunikation, tar sig an moderatorsuppdrag och studerar till mental tränare.

SOFIA HARRE WALLÉN

Sofias intresse för gruppträning började tidigt. När skolidrotten inte var tillräckligt rolig bad hon läraren om tillstånd att köra ett gympapass för sina kompisar. Snart 30 år och över 5000 körda klasser senare livnär hon sig på träning – både som gruppträningssupport, grupptränare, utbildare, PT och koreograf. Sofias filosofi är att träning ska vara “enkel men effektiv”. Inom gruppträning instruerar hon i de flesta typer av klasser, allt ifrån meditativ och lugn träning till styrka, crossfit och dans. Genom åren har hon jobbat sig igenom massor av trender inom branschen men dansen är det som alltid kommer att ligga Sofia närmast hjärtat.

THERESE CARLSSON

Är instruktören som får alla att kunna dansa med ett leende. Med över 20 års erfarenhet som instruktör har hon en otrolig kompetens och kan framkalla glädjen i träningen som ingen annan. Therese är instruktören som ser alla och kan få alla att ta ut sig efter sina egna förutsättningar och även få dem att längta till varje träningstillfälle. Therese leder klasser som afro, dans, step och olika coreklasser.

3 (2)
82847657_1543243305852834_6108486924578279769_n
272327086_2011575885686238_4936398991196715353_n

HOTEL RIVIERA STRAND

Hotel Riviera Strand är ett strandhotell beläget vid havet i Båstad och nordvästra Skåne. På Riviera bor vi precis inpå stranden, äter våra måltider till havsutsikt och erbjuder även Aqua-pass i deras inomhuspool.
Kring hotellet finns rymliga trädgårdsytor med plats för volleyboll, fotboll, pingis och mycket annat. Det finns också ett poolhus med pooler för både vuxna och barn, bastu, japanska utebad och ett stort pooldeck. Dessa faciliteter gör Riviera Strand till ett klockrent ställe för en träningsweekend. 

Den närliggande sandstranden kallas Sveriges Riviera och är Sveriges längsta sandstrand. Där kan du bada både direkt från stranden eller från badbryggor som görs i ordning sommartid.
För dig som önskar ytterligare naturupplevelser finns Malenskogen, alldeles vid hotellområdet, där både stigar och motionsspår kantade av tallar och lövskog finns att tillgå. Här kan du hämta energi med en skön promenad eller löprunda.

Riviera Strand i Båstad. Riviera ingår i samma koncern som Torekov Hotell, så ni som har varit med oss där kommer att känna igen er i känslan på hotellet och de omkringliggande miljöerna. 

Under träningshelgerna på Riviera Strand ingår dessutom, likt tidigare i Torkeov, möjlighet att göra en kroppsmätning (InBody).

Läs mer om hotellet här. 

HotellRiviera3
F-riviera-strand_poolhus20160210-0000-2880
riviera-omgivningar-201906_AK-1778_2880

SAGT OM VÅRA TRÄNINGSHELGER PÅ RIVIERA STRAND

”Kombinationen av olika sorters träning, miljön och atmosfären. Energin från instruktörerna smittar av sig och möjligheten att få en helg för sin egen hälsa och välbefinnande är fantastiskt!” – Annelie (Juni 2021)

”Inspirerande! Kul! Perfekt tillfälle att prova på nya träningsformer!” – Susanne Andersson (Juni 2021)

”Att få träna i fin miljö med en massa trevliga människor och duktiga coacher är sååå kul!” – Mona Olsson (Juni 2021)

”Allt kombinerat. Träning, mat, vänskap, ny kunskap, fin miljö och att få komma iväg och njuta!” – Jenny (Juni 2021)

”En riktigt bra kombination med mycket träning med hög kvalitet. Bra instruktörer och underbar anläggning med boende och mat.” – Katrin Alkenvid

”Träningsglädjen och helhetsupplevelsen var det bästa med helgen! ” – Anna Gunnarsson

”Det bästa med helgen var att få umgås, skratta, vila, äta gott och träna tillsammans” – Emma

”Härlig energi. Omväxlande träning. Några nya träningsformer jag inte testat förut!” – Lisa

'
82847657_1543243305852834_6108486924578279769_n

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *