Yogaresor

FÖLJ MED PÅ YOGARESA! 

Följ med oss på Yogaresa till Grekland och upplev yogans magi när den är som bäst! Vi har ett gediget program på resan där du får prova på flera olika yogaklasser och ges möjlighet att antingen komma igång med eller utveckla din yogapraktik. Ta del av inspirerande workshops, njut av lugnet mellan klasserna eller boka in en av de extra aktiviteterna under veckan för att uppleva ännu mer. 

Professionalitet, engagemang och personlighet genomsyrar allt vi gör och vår strävan är att du ska få uppleva en resa fylld med rörelseglädje, energi och balans. Hit kan du åka med din partner, kompis, kollega eller på egen hand. Många väljer att åka själva på Yogaresa på egen hand så du aldrig är ensam om du inte vill. Måltiderna sker tillsammans och genom gemensamma intressen hittar man snabbt likasinnade att samtala med.

Ett högkvalitativt genomförande är viktigt för oss och vi mäter alltid vår kundnöjdhet för att säkerställa att ni som kunder trivs när ni reser med oss. Vi älskar nöjda kunder!

YOGARESOR 2024

APRIL
20-27 – Cavo Spada, Kreta 

SEPTEMBER
28 sep-5 okt – Cavo Spada, Kreta 

Apollo Sports

54
IMG_0163

VARFÖR TAUDIENTRAINING?

TaudienTraining har lång erfarenhet av träningsevent och uppskattas framför allt för sitt personliga och nära bemötande. De många återkommande kunderna nämner även den enorma bredden av klasser. Under en yogaresa med TaudienTraining erbjuds många olika pass och yogaformer- välkända såväl som ovanliga. Du guidas av professionella instruktörer som bjuder på sig själva såväl som närhet med en strävan om att alltid möta Dig som individ, oavsett erfarenhet eller eventuella begränsningar. Den härliga sammanhållningen i gruppen uppnås genom gemensamma aktiviteter, mingel och överraskningar utanför schemat. En Yogaresa är mycket mer än bara yoga!

VÅRA INSTRUKTÖRER

Vi är mycket stolta över våra handplockade instruktörer som alla är proffs på sina områden. Genom vår stab av instruktörer kan vi erbjuda en yogaresa med en bredd av klasser och någonting som passar alla, vare sig du önskar delta en eller flera klasser om dagen. Instruktörerna tar sig tid för dig både på klasserna och runtomkring om du vill ha hjälp vid sidan av. Har du någon skada eller vill ta det lite lugnare så hjälper de dig gärna med att hitta alternativ på övningar som passar just dig. Tveka inte att ta hjälp för att få ut så mycket som möjligt av din Yogaresa!

VEM KAN ÅKA PÅ YOGARESA? 

En yogaresa med oss passar alla oavsett vilken nivå du befinner dig på. Vi erbjuder ett stort antal olika klasser och yogaformer som varierar i såväl intensitet och svårighetsgrad som känsla och form- allt för att du ska hitta något som passar just dig. Du deltar i så många pass och aktiviteter du vill.

VI ♥ APOLLO SPORTS

Våra Yogaresor sker i samarbete med Apollo Sports som är kända för att arrangera resor till destinationer med fina träningsmöjligheter och anläggningar. De ansvarar för flyg och hotell medan vi står för träningen. Vi gör helt enkelt båda det som vi är bäst på!

Kreta 8
DSC09443

DESTINATIONER YOGARESA 2023

YOGARESA KRETA – CAVO SPADA DELUXE & SPA 

Följ med till Kreta och Cavo Spada på en Yogaresa fylld av härliga klasser, glädje, avkoppling och massor med inspiration att ta med dig hem! Våra träningsresor till Kreta har ett All Inclusive koncept på ett 5 stjärnigt hotell som fått pris av gästerna för sin höga kundnöjdhet och synts i TV-rutan i samband med kanal 5:s Superstars.  Här kommer du att kunna träna i härlig miljö, trivas och må allmänt gott och njuta av närhet till såväl olivlundar som hav. Utöver ett gediget Yogaprogram erbjuds cykeltur, långpromenad i omgivningarna med mera.

Läs mer

VI HAR ETT BRETT UTBUD AV TRÄNINGS- OCH YOGAUPPLEVELSER

Träningshelger Träningsresor Yogahelger Yogaresor Företagstjänster Instruktörsutbildningar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *