Företagtjänster

Välkommen till TaudienTraining – Din partner inom Företagsfriskvård

Vi på TaudienTraining är dedikerade till att hjälpa företag att trivas och växa genom friskvård och hälsosamma vanor. Med vårt fokus på professionalism, engagemang och personlig service, strävar vi efter att skapa skräddarsydda lösningar som passar just era behov och mål. Med rätt insatser blir personalen friskare, piggare, mer effektiva och motiverade i sitt arbete.

Med vårt stora team av instruktörer och inspiratörer som är utspridda över landet kan vi möta era önskemål både utifrån rätt person och på rätt plats.

Våra Tjänster:

Hälsodagar skräddarsydda för er
Upplev en dag fylld med energi och inspiration med våra skräddarsydda hälsodagar. Vi erbjuder allt från föreläsningar om träning, kost och mental hälsa till olika träningspass och avancerade Inbodymätningar med genomgång och uppföljning för att ge er insikter om kroppen.

Föreläsningar som sätter fart på företaget
Inspirera ert team med våra föreläsningar om kost, energi, balans i vardagen och mycket mer. Ge personalen verktygen för att leva hälsosammare och prestera bättre både på och utanför arbetsplatsen.

Träningspass för alla nivåer
Oavsett om det är yoga, dans, funktionell träning eller löpskolning, anpassar vi nivån och innehållet för att passa just er grupp. Ge ert team möjligheten att träna tillsammans och stärka sammanhållningen. Ett populärt inslag under konferensdagar brukar vara att få börja dagen med yoga, där vi gärna knyter an till ett tema som ni har arbetat med.

Vidareutbildningar och inspiration
Ge era instruktörer inspiration och kunskap till att vidareutvecklas i sina roller. Vi kommer gärna till er och håller i olika workshops.

Kontakta oss idag och låt oss tillsammans ta ert företag till nya hälsosamma höjder!

TIDIGARE UPPDRAG MED FOKUS PÅ FRISKVÅRD

Uppdrag som vi haft de senaste åren

Utbildning på Munka Ljungby Folkhälsoutbildning
Inom temat gruppträning- gruppträningsrollen och funktionell träning

PART i Helsingborg
En arbetsgrupp i Helsingborg köpte in en heldagsutbildning med grupp- och ledarskapsutveckling samt träning.

Träningshus 1 i Stockholm
Två dagar med ledarskap, styrelsearbete och utveckling i instruktörsrollen.

Bastec 
Hälsoföreläsning och yogapass som del av en konferens

Svenska RP Föreningen
Träningspass på konferens

Attendo i Hesingborg
Yin Yoga på deras konferens

Akka Frakt
Yoga under konferensdag

Stålrör
Två timmars workshop på Torekov hotell inom tydlighet, energi och resultat.

Inbody mätning på Vejbystrands vandrarhem
Mätning utav kroppens sammansättning, samt genomgång och tips kring resultatet.

HFAB
Teampass och yinyoga under deras konferensdag

Företag och föreningar har också valt att köpa plats på tränings- och yogaeventet samt på vår yogautbildning. Marlene Taudien har även blivit anlitad som moderator på en stor näringslivsdag, teambuilding för yrkeshögskolan, presentationsteknik för Helsingborgs traineeprogram samt olika föreläsningar kring entreprenörskap och företagsutveckling.

Mildef
Årligt arbete på deras hälsodagar där vi genomfört digitala träningspass med både Kontorsyoga och Träna hemma program. Vi har även föreläst på olika teman inom träning och hälsa vid olika tillfällen.