Företag

FÖRETAGSTJÄNSTER & FRISKVÅRD

Som företag är du alltid välkommen att kontakta oss- vi hjälper gärna till med friskvård- och hälsorelaterade aktiviteter för personalen. Vi får in olika förfrågningar och skräddarsyr dem efter önskemål. Vi håller till i Helsingborg, men har även instruktörer på andra håll i landet. Här är några förslag på vad ni kan boka in:

Inbody mätning med föreläsning
Det finns en sak i livet du inte kan skjuta undan hur länge som helst -Att ta hand om din kropp. Med en snabb och smidig mätning med en kroppsskanner får du reda på
hur du egentligen mår inuti och hur din fördelningen är utav muskelmassa, vätska och fett. Mätningen visar även viscealt fett och balansen mellan kroppshalvorna.  Exaktheten genom inbody uppgår till 98,6 % och går att jämföras med en magnetröntgen. Vi går efter vägningarna tillsammans igenom hur man tyder resultaten och ger konkreta tips kring hur du kan justera dina resultat för en mer balanserad kropp. En superbra kick för personalen, där vi även gärna hjälper till med upplägg för att förbättra resultaten och vidare uppföljning.

Föreläsningar
På våra träningshelger har vi flera olika föreläsningar som vi gärna erbjuder även ut på ert företag. Vi lägger upp föreläsningen efter önskemål. Några förslag är:

  • Så får du till en näringsrik kost i en stressig vardag
  • Kom igång med och bibehåll regelbunden träning. Innehåller även upplägg för hemmaträning
  • Mental träning, med praktiska övningar för återhämtning
  • Yoga i vardagen – bli mer balanserad. Innehåller även kontorsyoga
  • Motivation och målsättning
  • Kom igång med löpningen. Från omotiverad till frälst!

Träningspass
Enstaka träningspass under exempelvis en konferens. Vi erbjuder allt från ett återhämtande yin yoga pass till kraftfulla Freepower, glädjerikt danspass, löpskolning till träningspass där man jobbar i grupper som även inkluderar samarbetsförmågan.  Önskas regelbundet träningspass för personalen kan även det bokas in.

Instruktörsutbildning
Vi erbjuder instruktörsutbildningar inom yoga, funktionell träning, core sam en grundläggande instruktörsutbildning där ni kan köpa in platser för er personal. Vid flera platser kan rabatt på utbildningen erbjudas. Önskar ni istället att vi kommer ut till er och utbildar, kan vi skräddarsy utbildningen efter era behov och utbilda inom de träningsformerna som ni önskar.

Träning och ledarskap
Vi har även kombinerade tränings- och ledarskapsutbildningar som vi kallar Träna Ledarskap. Ett koncept som är framtaget med Rundwall konsult. Läs mer

TIDIGARE UPPDRAG MED FOKUS PÅ FRISKVÅRD

Uppdrag som vi haft under 2020

Utbildning på Munka Ljungby Folkhälsoutbildning
Inom temat gruppträning- gruppträningsrollen och funktionell träning

PART i Helsingborg
En arbetsgrupp i Helsingborg köpte in en heldagsutbildning med grupp- och ledarskapsutveckling samt träning.

Träningshus 1 i Stockholm
Två dagar med ledarskap, styrelsearbete och utveckling i instruktörsrollen.

Attendo i Hesingborg
Yin Yoga på deras konferens

Komplett Gym i Förslöv
Heldagsutbildning utav instruktörer samt hjälp med att få igång gruppträningen på gymmet

Inbody mätning på Vejbystrands vandrarhem
Mätning utav kroppens insida med fettmassa, muskelmassa, vätska, viscealt fett mm, samt genomgång och tips kring resultatet.

Företag och föreningar har också valt att köpa plats på tränings- och yogaeventet samt på vår yogautbildning. Marlene Taudien har även blivit anlitad som moderator på en stor näringslivsdag, teambuilding för yrkeshögskolan, presentationsteknik för Helsingborgs traineeprogram samt olika föreläsningar kring entreprenörskap och företagsutveckling.