Träningshelg Skepparholmen

Datum Träningshelg:
21-22 maj
20-21 augusti
24-25 september
26-27 november

Pssst! Prova ett dagsevent i juni!
Söndagen den 19 juni är det SUMMERBOOST på Skepparholmen. Vi finns där. Läs mer om eventet HÄR. 

Pris: 
3400 kronor per person

* Erbjudande: Njut lite extra med ankomst på fredagen!
Kom redan på fredagen mot ett tillägg på 1200 kronor.
Övernattning, tvårätters middag och frukost ingår.

Hotell:
Skepparholmen Nacka

Läs mer om hotellet här.

Det här ingår:
– Samtliga träningspass och föreläsningar
– Välkomstfika lördag
– Brunch lördag & söndag
– Eftermiddagsfika lördag
– Tvårätters middag lördag
– Övernattning i enkelrum eller del i dubbelrum
– Entré till SPA (Exklusiv tid lördag kväll 20-22).
– Frukost söndag

Betalningsvillkor:
Betalning senast 30 dagar innan avresa. Tills dess fri avbokning. 

Kontakta oss:
Frågor gällande logi?
Kontakta hotellet genom mail till info@skepparholmen.se

Frågor gällande program eller träningshelg?
Kontakta oss genom mail till info@taudientraining.se

TRÄNINGSHELG I STOCKHOLM

Kom bort från vardagsbekymmer, fyll på energi på bästa sätt genom en skön träningshelg i Stockholm på fina Skepparholmen i Nacka. Här får du får den hjälp som du önskar från flera olika instruktörer samt trevlig sammanhållning. Vi har ett gediget program för helgen och det är du själv som bestämmer hur mycket du vill träna. Du kan välja mellan alltifrån yoga och danspass till löpskolning, funktionell träning och andra riktigt tuffa träningspass. Med andra ord kan du lägga ribban för din träningshelg precis där du vill. 

Vi har flera olika pass att välja mellan, oavsett om du vill komma igång med träningen eller tränar regelbundet så hittar du något som passar dig! Passen sker både inomhus och utomhus. Under helgen bjuds det också på föreläsningar för att inspirera till en mer hälsosam kost, säker och effektiv träning. Så ta med partnern, kompisgänget, mamma/pappa eller kollegorna och njut av vår träningshelg med rolig träning, god mat och en skön avkoppling på den mysiga SPA avdelningen.

Vårt mål är att förmedla träningsglädje i kombination med avkoppling och Dig det bästa av två världar!

BOKA DIN TRÄNINGSHELG

Skicka ett mail med namn, mailadress och telefonnummer till samtliga deltagare. Berätta även om ni önskar enkelrum eller dubbelrum.
Boka via telefon 08-747 65 00 eller maila till info@skepparholmen.se

PROGRAM FÖR DIN TRÄNINGSHELG

Nedan finner du programmet för din träningshelg!
Programmet är preliminärt och mindre ändringar kan ske.

Program för Maj 2022
Program för Augusti 2022 
Program för September 2022 (Uppdateras inom kort)
Program för November 2022

INSTRUKTÖRER

Vi är mycket stolta över våra handplockade instruktörer som alla är proffs på sina områden. Genom vår stab av instruktörer, som rymmer allt ifrån yogainstruktörer till dansare, löpare och styrkefantaster, kan vi erbjuda en bredd av träning. Här finns någonting som passar alla och instruktörerna tar sig tid för dig både på passen och runtomkring om du vill ha hjälp vid sidan av träningen. Har du någon skada eller vill ta det lite lugnare så hjälper de dig gärna med att hitta alternativ på övningar som passar just dig. Tveka inte att ta hjälp för att få ut så mycket som möjligt av din träiningshelg!

Maj 2022: Katja Öberg Lundgren & Karolina Bergqvist
Augusti 2022: Katja Öberg Lundgren, Karolina Bergqvist & Sofie Näslund
September 2022: Kristofer Larsson, Katja Öberg Lundgren & Frida Wirsén
November 2022: Karin Johansson Edman, Karolina Bergqvist & Sofie Näslund

FRIDA WIRSÉN

Frida har praktiserat yoga i mer än 20 år och har undervisat i mer än 12 år. Som den erfarna yogaläraren hon är lär hon ut yogapraktiker som Hatha, YinYoga, Yoga Nidra och Vinyasa. Eftersom dansen har varit en stor del av Fridas liv har hon skapat underbara koncept som DansYoga, DanceEnergyYoga och VinyasaHealing som ger dig en underbar kombination av härliga Yoga positioner och Dans koreografier. En blandning av Yin och Yang, Lugn och Energi, Stillhet och Rörlighet. Hon är en av Sveriges främsta yogalärare och vill alltid leverera yoga med glädje. Två år i rad har hon varit nominerad som årets förebild och årets gruppträningsinstruktör till guldhjärtat. Med en fot inom yogans filosofi blandar hon sina koncept med vetenskaplig förankring. Frida är hälsovetare och har skrivit en studie om ”Kan yoga minska stress och motivera till ökad fysisk aktivitet? : En intervjustudie om MediYoga” inom medicin och idrottsvetenskap. Med hennes företag ”YogaByFrida” etablerar hon koncept runt omkring i hela världen genom workshops, yogaretreat och yogaevent. Som hälsoinspiratör på Svensk Hälsokost skriver hon artiklar om yoga och hur du kan leva ett mer holistiskt hälsosamt liv. Och som den glädjespridare hon är vill hon inspirera dig till en mer holistisk helhetshälsa.

KARIN JOHANSSON EDMAN

Till vardags arbetar Karin som idrottslärare och på fritiden som instruktör och personlig tränare. Hon driver även ett eget träningsföretag, ÅK Personlig tränare, tillsammans med en vän. Hon är även massör och brukar bland annat hålla i en massageworkshop på de resor hon är med. Karin har tävlat på elitnivå i löpning och längdskidåkning med meriter som 3:a på tjejmilen och SM i halvmaraton. Har många landslagsuppdrag i skidåkning och 10 Vasalopp med en 8:e plats som bäst. Det bästa med att leda grupper är enligt Karin att se andra människor utvecklas och att kunna glädjas åt deras framgång. Att få göra det utomlands gör det hela lite bättre!

KAROLINA BERGQVIST

Karolina Bergqvist – gick som 17 åring från den lokala dansskolan in i gruppträningssalen. Och där blev hon kvar! Med glimten i ögat och den härliga humorn framträdande i sin instruktörsroll levererar hon välplanerade, tydliga klasser med hög kvalité. Karolina har en magister examen i Idrottsvetenskap och brinner för att hjälpa människor hitta balans mellan arbete, träning och återhämtning. Hon utforskar gärna hur naturen kan gynna vårt välmående och håller numera guidade turer i Skogsbad. Karolina driver egna företaget KarHolistic där hon jobbar som konsult inom träning, yoga och rehabilitering. Utöver det arbetar hon också för Member24 som Mastertrainer och koreograf.

KATJA ÖBERG LUNDGREN

Katja följde drömmen om att få inspirera andra till bra vanor för sex år och jobbar sedan dess som gruppträningsinspiratör med olika klasser. Hon är eliteinstructor i piloxing och brinner lite extra för detta. ”Det passar min personlighet perfekt – ett energifyllt pass som kräver kraft, stabilitet och kroppskontroll samt möjlighet att ha riktigt kul och kunna göra lite tok och galet. Jag gillar när det finns möjlighet till både attityd och lek”. Till vardags jobbar hon som kommunikatör på Livsmedelsverket och har bland annat en bakgrund inom Försvarsmakten och Internationell insats.

KRISTOFER LARSSON
Efter många år som tävlingsdansare på elitnivå upptäckte Kristofer gruppträningen där han kunde göra av med all energi som tidigare lagts på dansen. Älskar rörelse generellt och instruerar därför flertalet olika koncept såsom skivstångsklasser, atletiska konditionspass och givetvis dans i alla former. Övertygad om att det är i variationen som glädjen och det sunda finns. Just därför provar han gärna på olika typer av träning för egen del, nu senast Crossfit.
Arbetar annars heltid som operationssjuksköterska och instruerar utöver det på Nordic Wellness Örebro. Har tidigare varit Master Trainer och koreograferat samt filmat klasser för Actic. Att hitta sin (ofta upplevda) gräns och pusha den liten längre är vad jag vill ge mina deltagare, om det så är att hoppa högre, lyfta tyngre eller att dansa som om ingen såg på! Det är då vi växer och utvecklas.
Sofie Näslund

SOFIE NÄSLUND

Möt skåningen som gick sin första aerobicsutbildning 1998 och sedan dess är en inbiten gruppträningsnörd, vilket gör henne nytänkande och kreativ. Som produktutvecklare av PowerStep (step-styrka) och utbildare inom ActicAcademy får hon möjlighet att ge vidare av sitt engagemang för gruppträning. Sofie är ett explosivt energiknippe med ett otroligt kroppsspråk vilket bidragit till flera höga placeringar i gruppträningstävlingar. År 2021 kammade hon hem titeln ”Årets Gruppträningsinstruktör” i den prestigefulla branshtävlingen Guldhjärtat. Sofie ser alla i rummet – och oavsett träningsnivå känner Du Dig välkommen, aldrig bortkommen. Vid sidan av träningen (eller om man så vill, som huvudsaklig sysselsättning) arbetar Sofie som specialist i allmänmedicin (distriktsläkare) på vårdcentral, ungdomsmottagning och BVC. Hon är en van föreläsare med flertalet pedagogiska uppdrag inom läkarutbildningen i sin region.

SAGT OM VÅRA TRÄNINGSHELGER PÅ SKEPPARHOLMEN

”Energin från ledarna och gruppen! Löpskola – SUPERBRA! WOD – SUPERBRA!”

”Helheten, mycket bra upplägg!”

”Väldigt bra mix på olika träningspass att välja på. Något för alla.”

”Uppläget med träningen var super. Bra med två pass att välja mellan.”

”Bra utbud av inspirerande och varierade träningspass.”

”Den positiva energin!”

”Det bästa av två världar. Träning i härlig miljö med inspirerande instruktörer.”

”Pedagogiska, intresserade och inspirerande instruktörer.”

”Bra längd på passen. 45 min passen gjorde att man orkade hela vägen. Bra schema och ingen stress.”

”Härlig inspiration och att träffa nya bekantskaper”

”Allt var kanon och platsen var super med träningslokalerna nära” – Linnea

”Många valmöjligheter, toppen instruktörer och bra mat” – Jennie

”Glädjen att känna att man orkar träna så mycket. Gemenskapen och kunskapen man får med sig. Inspiration” – Anja

”Väldigt bra variation på passen och planering med föreläsningar och vila ihop med mat” – Maria

”Söndag och jag är fylld med energi och nya goa tankar” – Carina

”Bra med många alternativ för passen. Passar både den mest tränade och den som inte är så van” – Sofia

”Att bara kunna fokusera på sig själv.”

”En helg med inspiration och maximal träning tillsammans med kunniga instruktörer och härlig glädje.”

”En underbar helg där man hinner så mycket på bara 1,5 dygn. Detta ger så mycket inspiration och energi framåt.”

”Bra variation. Passar alla, gammal som ung, tränad som otränad. Våga prova!”

”Glädjen, välkomnandet, nya pass, nya övningar och skratt!” – Ylva

”Otroligt hög nivå på allt från träning till mat och omgivning!” – Sara A

”Härlig stämning och gemenskap. Nya roliga pass jag inte testat innan!” – Ann-Louise C

”Gemenskapen, nya bekantskaper, avslappnad stämning och ingen prestige.”- Anna N

”Bra blandning av pass, trevliga instruktörer och bra upplägg av dagarna.” – Erik P

”Att få träna, köra slut på kroppen och samtidigt tanka energi tillsammans med ett härligt tjejgäng” – Camilla

”Roliga och härliga instruktörer, bra variation på passen och energifylld träning! Väldigt bra planerat och genomfört.” – Isabella

”Skön kombo av träning, umgänge och hotell-lyx” – Karin H

”Mångfald på passen. Bra instruktörer. Härlig miljö.” – Karolina

”Entuiasmerande och peppande ledare. Roliga pass som utmanar även träningsvana.” – Bella

”Variationen av passen. Det finns något som passar alla oavsett nivå, humör eller dagsform. Toppen också att det gick så enkelt att byta pass på plats.” – Annika

”Att få träna och prova nya saker. Känna att man får energi igen!”

”Att man blev så glad. Många pass – mycket glädje”

”Stor variation av pass, inspirerande instruktörer och fint ställe” – Marianne

”Bra blandning av kul träning, spa och god mat.”

”Mixen av olika träningspass gjorde att man kunde testa på flera träningsformer vilket jag verkligen uppskattade.”

”Bra allsidighet i passen och variationen. Helgen gav många och goda insikter om vikten av träning, kost och återhämtning.”

”Bra längd på passen. 45 min passen gjorde att man orkade hela vägen. Bra schema och ingen stress.”

120346641_1636902809820216_4481546486300233945_n
120324422_1636898749820622_1143928205273523132_o
120327035_1636904569820040_1087971827244453786_n

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *