Träningshelg Skepparholmen, Stockholm

Datum Träningshelg:
23-24 september
25-26 november FÅ PLATSER KVAR 
9-10 mars
4-5 maj

Det här ingår:
– Samtliga träningspass och föreläsningar
– Välkomstfika lördag
– Brunch lördag & söndag
– Eftermiddagsfika lördag
– Tvårättersmiddag lördag
– Övernattning i enkelrum eller del i dubbelrum
– Entré till SPA (Exklusiv tid lördag kväll 20-22)
– Frukost söndag

Bokning av klasser:
Ett välkomstmail med information om bokning av klasserna kommer skickas till dig 2-3 veckor innan träningshelgen.

Hotell:
Skepparholmen Nacka

Läs mer om hotellet här.

Pris:
3400 kronor per person (del i dubbelrum)
3700 kronor per person (enkelrum)

* Erbjudande: Njut lite extra med ankomst på fredagen!
Kom redan på fredagen mot ett tillägg på 1200 kronor.
Övernattning, tvårätters middag och frukost ingår.

Betalningsvillkor
Betalningen sker i samband med bokning via hotellets hemsida.
Kostnadsfri avbokning senast 14 dagar innan eventet. 

Kontakta oss:
Frågor gällande logi?
Kontakta hotellet genom mail till info@skepparholmen.se

Frågor gällande program eller träningshelg?
Kontakta oss genom mail till info@taudientraining.se

TRÄNINGSHELG PÅ SKEPPARHOLMEN

Kom bort från vardagsbekymmer, fyll på energi på bästa sätt genom en skön träningshelg i Stockholm på fina Skepparholmen i Nacka. Här får du får den hjälp som du önskar från flera olika instruktörer samt trevlig sammanhållning. Vi har ett gediget program för helgen och det är du själv som bestämmer hur mycket du vill träna. Du kan välja mellan alltifrån yoga och danspass till löpskolning, funktionell träning och andra riktigt tuffa träningspass. Med andra ord kan du lägga ribban för din träningshelg precis där du vill. 

Vi har flera olika pass att välja mellan, oavsett om du vill komma igång med träningen eller tränar regelbundet så hittar du något som passar dig! Passen sker både inomhus och utomhus. Under helgen bjuds det också på föreläsningar för att inspirera till en mer hälsosam kost, säker och effektiv träning. Så ta med partnern, kompisgänget, mamma/pappa eller kollegorna och njut av vår träningshelg med rolig träning, god mat och en skön avkoppling på den mysiga SPA avdelningen.

Vårt mål är att förmedla träningsglädje i kombination med avkoppling och Dig det bästa av två världar!

BOKA DIN TRÄNINGSHELG

Skicka ett mail med namn, mailadress och telefonnummer till samtliga deltagare. Berätta även om ni önskar enkelrum eller dubbelrum.
Boka via telefon 08-747 65 00 eller maila till info@skepparholmen.se

PROGRAM FÖR DIN TRÄNINGSHELG

Nedan finner du programmet för din träningshelg!
Programmet är preliminärt och mindre ändringar kan ske.

Program för September 2023
Program för November 2023
Program för Mars 2024
Program för Maj 2024

INSTRUKTÖRER

Vi är mycket stolta över våra handplockade instruktörer som alla är proffs på sina områden. Genom vår stab av instruktörer, som rymmer allt ifrån yogainstruktörer till dansare, löpare och styrkefantaster, kan vi erbjuda en bredd av träning. Här finns någonting som passar alla och instruktörerna tar sig tid för dig både på passen och runtomkring om du vill ha hjälp vid sidan av träningen. Har du någon skada eller vill ta det lite lugnare så hjälper de dig gärna med att hitta alternativ på övningar som passar just dig. Tveka inte att ta hjälp för att få ut så mycket som möjligt av din träniningshelg!

September 2023: Katja Öberg Lundgren & Mathilda Forsby
November 2023: Kristofer Ekrud, Evelina Eklund & Karin Johansson Edman
Mars 2024: Katja Öberg Lundgren & Karolina Bergqvist
Maj 2024  Marlen Röen & Frida Wilhelmsson

EVELINA EKLUND

Evelina började som instruktör som 16-åring och har sedan dess varit aktiv inom de flesta koncept i gruppträningsvärlden. Hon har under många år jobbat som utbildare och koreograf inom gruppträning och röstats fram som topp 4 i Sverige i kategorin ”Årets gruppträningsinstruktör” på Guldhjärtat-galan. Idag jobbar hon heltid som gruppträningskoordinator på Nordic Wellness, kombinerat med det hon älskar mest – att instruera.

Pedagogisk, närvarande och energiknippe är de ord som deltagarna beskriver henne med, och för Evelina är det viktigt att leverera från hjärtat. ”Jag vill sprida träningsglädje och få folk att känna sig trygga och omhändertagna på mina pass. Älskar jag det jag gör, kommer det vara lättare att sprida budskapet”.

Frida instruktör TaudienTraining Örenäs slott

FRIDA WILHELMSSON

Energisk, stark och pedagogisk instruktör som levererar hårda, svettiga pass men alltid med en stor portion värme och ödmjukhet i. Arbetar till vardags som personlig tränare och gruppträningsinstruktör på SATS i Malmö och instruerar i en mängd olika klasser. Frida har 20 års erfarenhet som instruktör och hade då aldrig en tanke på att hon skulle fortsätta så pass länge som hon har gjort. Men, då träningen är den största passionen i livet och källa till energi, så går det inte att sluta! Som 3-barns mamma brinner Frida också lite extra för vad som händer i kroppen under och efter graviditet. Frida är även utbildad Mammamage instruktör, Friskvårdsterapeut och Kostrådgivare.

KARIN JOHANSSON EDMAN

Till vardags arbetar Karin som idrottslärare och på fritiden som instruktör och personlig tränare. Hon driver även ett eget träningsföretag, ÅK Personlig tränare, tillsammans med en vän. Hon är även massör och brukar bland annat hålla i en massageworkshop på de resor hon är med. Karin har tävlat på elitnivå i löpning och längdskidåkning med meriter som 3:a på tjejmilen och SM i halvmaraton. Har många landslagsuppdrag i skidåkning och 10 Vasalopp med en 8:e plats som bäst. Det bästa med att leda grupper är enligt Karin att se andra människor utvecklas och att kunna glädjas åt deras framgång. 

KAROLINA BERGQVIST

Karolina Bergqvist – gick som 17 åring från den lokala dansskolan in i gruppträningssalen. Och där blev hon kvar! Med glimten i ögat och den härliga humorn framträdande i sin instruktörsroll levererar hon välplanerade, tydliga klasser med hög kvalité. Karolina har en magister examen i Idrottsvetenskap och brinner för att hjälpa människor hitta balans mellan arbete, träning och återhämtning. Hon utforskar gärna hur naturen kan gynna vårt välmående och håller numera guidade turer i Skogsbad. Karolina driver egna företaget KarHolistic där hon jobbar som konsult inom träning, yoga och rehabilitering. Utöver det arbetar hon också för Member24 som Mastertrainer och koreograf.

KATJA ÖBERG LUNDGREN

Katja följde drömmen om att få inspirera andra till bra vanor för sex år och jobbar sedan dess som gruppträningsinspiratör med olika klasser. Hon är eliteinstructor i piloxing och brinner lite extra för detta. ”Det passar min personlighet perfekt – ett energifyllt pass som kräver kraft, stabilitet och kroppskontroll samt möjlighet att ha riktigt kul och kunna göra lite tok och galet. Jag gillar när det finns möjlighet till både attityd och lek”. Till vardags jobbar hon som kommunikatör på Livsmedelsverket och har bland annat en bakgrund inom Försvarsmakten och Internationell insats.

KRISTOFER EKRUD
Efter många år som tävlingsdansare på elitnivå upptäckte Kristofer gruppträningen där han kunde göra av med all energi som tidigare lagts på dansen. Älskar rörelse generellt och instruerar därför flertalet olika koncept såsom skivstångsklasser, atletiska konditionspass och givetvis dans i alla former. Övertygad om att det är i variationen som glädjen och det sunda finns. Just därför provar han gärna på olika typer av träning för egen del, nu senast Crossfit.
Arbetar annars heltid som operationssjuksköterska och instruerar utöver det på Nordic Wellness Örebro. Har tidigare varit Master Trainer och koreograferat samt filmat klasser för Actic. Att hitta sin (ofta upplevda) gräns och pusha den liten längre är vad jag vill ge mina deltagare, om det så är att hoppa högre, lyfta tyngre eller att dansa som om ingen såg på! Det är då vi växer och utvecklas.

MARLEN RÖEN

En stark trebarnsmamma som älskar att träna tillsammans med andra. Dela med sig av den träningsglädjen som hon själv känner. Få er att ge de där lilla extra. Under dagtid arbetar hon som ekonomichef och under kvällstid som instruktör. Marlen tar hand om Dig på alla starka och snabba passen, exempelvis Les Mills klasserna BodyPump och BodyCombat men även olika former av funktionella styrkeklasser som cirkel, tabata HIIT och en massa mer.  Marlens motto är ”Vill man så kan man!” vilket speglar henne i stort sett av alla som känner henne.  Skulle ni se Marlen på ett danspass så har hon inte gått vilse utan älskar bara att utmana sig i allt som hon inte kan för att ständigt utvecklas!

MATHILDA FORSBY

Som yngre tillbringade hon många timmar i ishallen och stallet, men på senare år har gruppträning med dess fantastiska lagkänsla tagit över. Värme, ödmjukhet, energi och nytänkande är något som Mathilda vill sprida vidare under sina klasser. Idag instruerar hon allt från Bodycombat till Barre. Mathilda är utbildad dietist med extra intresse för idrottsnutrition och tror både på medvetet ätande och livsnjutning – med andra ord en balans mellan broccoli och choklad!

SAGT OM VÅRA TRÄNINGSHELGER PÅ SKEPPARHOLMEN

”Energin från ledarna och gruppen! Löpskola – SUPERBRA! WOD – SUPERBRA!”

”Helheten, mycket bra upplägg!”

”Väldigt bra mix på olika träningspass att välja på. Något för alla.”

”Uppläget med träningen var super. Bra med två pass att välja mellan.”

”Bra utbud av inspirerande och varierade träningspass.”

”Den positiva energin!”

”Det bästa av två världar. Träning i härlig miljö med inspirerande instruktörer.”

”Pedagogiska, intresserade och inspirerande instruktörer.”

”Bra längd på passen. 45 min passen gjorde att man orkade hela vägen. Bra schema och ingen stress.”

”Härlig inspiration och att träffa nya bekantskaper”

”Allt var kanon och platsen var super med träningslokalerna nära” – Linnea

”Många valmöjligheter, toppen instruktörer och bra mat” – Jennie

”Glädjen att känna att man orkar träna så mycket. Gemenskapen och kunskapen man får med sig. Inspiration” – Anja

”Väldigt bra variation på passen och planering med föreläsningar och vila ihop med mat” – Maria

”Söndag och jag är fylld med energi och nya goa tankar” – Carina

”Bra med många alternativ för passen. Passar både den mest tränade och den som inte är så van” – Sofia

”Att bara kunna fokusera på sig själv.”

”En helg med inspiration och maximal träning tillsammans med kunniga instruktörer och härlig glädje.”

”En underbar helg där man hinner så mycket på bara 1,5 dygn. Detta ger så mycket inspiration och energi framåt.”

”Bra variation. Passar alla, gammal som ung, tränad som otränad. Våga prova!”

”Glädjen, välkomnandet, nya pass, nya övningar och skratt!” – Ylva

”Otroligt hög nivå på allt från träning till mat och omgivning!” – Sara A

”Härlig stämning och gemenskap. Nya roliga pass jag inte testat innan!” – Ann-Louise C

”Gemenskapen, nya bekantskaper, avslappnad stämning och ingen prestige.”- Anna N

”Bra blandning av pass, trevliga instruktörer och bra upplägg av dagarna.” – Erik P

”Att få träna, köra slut på kroppen och samtidigt tanka energi tillsammans med ett härligt tjejgäng” – Camilla

”Roliga och härliga instruktörer, bra variation på passen och energifylld träning! Väldigt bra planerat och genomfört.” – Isabella

”Skön kombo av träning, umgänge och hotell-lyx” – Karin H

”Mångfald på passen. Bra instruktörer. Härlig miljö.” – Karolina

”Entuiasmerande och peppande ledare. Roliga pass som utmanar även träningsvana.” – Bella

”Variationen av passen. Det finns något som passar alla oavsett nivå, humör eller dagsform. Toppen också att det gick så enkelt att byta pass på plats.” – Annika

”Att få träna och prova nya saker. Känna att man får energi igen!”

”Att man blev så glad. Många pass – mycket glädje”

”Stor variation av pass, inspirerande instruktörer och fint ställe” – Marianne

”Bra blandning av kul träning, spa och god mat.”

”Mixen av olika träningspass gjorde att man kunde testa på flera träningsformer vilket jag verkligen uppskattade.”

”Bra allsidighet i passen och variationen. Helgen gav många och goda insikter om vikten av träning, kost och återhämtning.”

”Bra längd på passen. 45 min passen gjorde att man orkade hela vägen. Bra schema och ingen stress.”

120346641_1636902809820216_4481546486300233945_n
120324422_1636898749820622_1143928205273523132_o
120327035_1636904569820040_1087971827244453786_n

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *