Träningshelg Två Skyttlar, Kinna

Datum Träningshelg:
6-7 april
28-29 september

Det här ingår:
Lördag-söndag
– Minst 14 träningspass & 2 workshops
– 1 övernattning i dubbelrum

– Workshops
– Välkomstfika

–  2 st Luncher
– Eftermiddagsfika
– Tvårätters middag
– Frukost
– Tillgång till bastu och badtunna lördag eftermiddag

Hotell:
Två Skyttlar

Läs mer om Två Skyttlar här.

Bokning av klasser:
Ett välkomstmail med information om bokning av klasserna kommer skickas till dig 2-3 veckor innan träningshelgen. 

Pris:
Del i 4 bäddsrum: 2950 kronor/person
Del i 3 bäddsrum: 3085 kronor/person
Del i dubbelrum: 3245 kronor/person
Enkelrum: 3650 kronor/person

* Vill du förlänga din träningshelg?
Anländ redan på fredagen och njut av en extra övernattning. Med vårt specialerbjudande betalar Du som träningsdeltagare 500 kronor/ person. Utöver det kan ni sedan boka på middag, bastu osv. om så önskas.

Betalningsvillkor:
Betalning senast 30 dagar innan avresa. Tills dess fri avbokning. 

Kontakta oss:
Frågor gällande logi?
Kontakta hotellet genom mail till bokningen@tvaskyttlar.com

Frågor gällande program eller träningshelg?
Kontakta oss genom mail till info@taudientraining.se

TRÄNINGSHELG PÅ TVÅ SKYTTLAR

En träningshelg passar alla, oavsett om du vill komma igång med träningen eller tränar regelbundet. Då vi har flera olika pass att välja mellan så hittar du alltid något som passar dig!

Träningsschemat erbjuder allt från yoga och danspass till löpning, funktionell träning och andra riktigt tuffa pass. Det erbjuds hela tiden ett pass utomhus för dig som vill träna under bar himmel. Här är vacker natur inpå knuten med löpspår, grönska och utegym. Under helgen bjuds det också på workshops för att få med sig ännu mer motivation och kunskap hem. Så ta med någon du tycker om och njut av vår träningsweekend med rolig träning, god mat och en skön avkoppling

TaudienTraining startade sin verksamhet 2013 och arrangerar idag ca 40 träningsevent per år, både inom Sverige och utomlands i samarbete med Apollo. De är träningsreseföretaget som fokuserar på Dig och att du ska få uppleva en aktiv och spännande semester med mycket glädje och gemenskap. Vi har många års erfarenhet inom både tränings- och resebranschen och vill dela med oss av det bästa av dessa två världar genom träningsresor. Instruktörerna har en lång bakgrund inom träningsvärlden, som instruktörer, kostrådgivare och personliga tränare. Vi finns alltid nära tillhands redo att hjälpa dig!

BOKA DIN TRÄNINGSHELG

Boka din träningshelg direkt via hotellet. Klicka på länken nedan!

PROGRAM FÖR DIN TRÄNINGSHELG

Nedan finner du programmet för din träningshelg!
Programmet är preliminärt och mindre ändringar kan ske.

Program April 2024
Program September 2024

INSTRUKTÖRER

Vi är mycket stolta över våra handplockade instruktörer som alla är proffs på sina områden. Genom vår stab av instruktörer, som rymmer allt ifrån yogainstruktörer till dansare, löpare och styrkefantaster, kan vi erbjuda en bredd av träning. Här finns någonting som passar alla och instruktörerna tar sig tid för dig både på passen och runtomkring om du vill ha hjälp vid sidan av träningen. Har du någon skada eller vill ta det lite lugnare så hjälper de dig gärna med att hitta alternativ på övningar som passar just dig. Tveka inte att ta hjälp för att få ut så mycket som möjligt av din träiningsweekend!

April 2024: Marlene Taudien & Joakim Fernulv
September 2024: Carolina Enberg & Lenita Gustafsson

CAROLINA ENBERG

Carolina Enberg är dalkullan som hamnat på västkusten och gjort sin passion till sitt yrke! Redan som 15-åring gick hon sin första instruktörsutbildning i aerobic och har under åren vidareutbildat sig och spridit energi och rörelseglädje i allt från yoga, dans, olika styrkeklasser till funktionell träning och 3D-träning. Carolina arbetar heltid som personlig tränare, kostrådgivare och hälsocoach på Actic och hennes egna företag Health365. Hon är även med i Master Trainer teamet för Actic där hon skapar konceptklasser och utbildar gruppträningsinstruktörer och personliga tränare.  

Hennes styrkor ligger i hennes sprudlande energi och förmågan att alltid se individen. Hon uppskattas för hennes trygghet, tydlighet och sin karismatiska kommunikation. Ledorden glädje, ödmjukhet, driv och energi finns alltid med henne såväl i vardagen som i gruppträningssalen eller som utbildningsledare! 

JOAKIM FERNULV

En tidigare brandman som idag driver ett konsultbolag inom friskvård och utbildning. Joakim arbetar som Lic. Personlig Tränare, Kostrådgivare och Dipl. Massageterapeut samt utbildare inom riskhantering, sjukvård och höghöjdsräddning.

Joakim har ett 30-årigt engagemang där träning, rörelse, glädje, instruerande och hjälp till andra varit den röda tråden. Han har tränat allt från balett till beach-volley, ridning till rugby och kampsport till kroppsbyggande. Hans breda och mångåriga erfarenhet gör att han älskar att arbeta mångsidigt och funktionellt med många variabler såsom; rörlighet, styrka, explosivitet, koordination, uthållighet, kondition, variation men framför allt träningsglädje och ha kul i allt det jobbiga! Joakim håller i de flesta högintensiva koncept såsom HIIT, Box, Boot-camp, Tabata, Cross, Cage, Fight etc.

Lenita

LENITA GUSTAFSSON

Bosatt på en gård med sambo, barn och djur. Yogalärare sedan 10 år tillbaka och gruppträningsinstruktör samt PT sedan ytterligare 5 år. Idag är det nästan bara yoga som gäller, och det också på heltid som egenföretagare. Att guida i yoga är enligt Lenita det absolut härligaste som finns! Att se individer utvecklas och skratta tillsammans. Att få vara den deltagarna väljer för sin yogatimme är en ynnest! Lenita läser gärna och mycket- gärna om självutveckling och kvinnokraft. Gotland är hennes ställe på jorden och hon tackar aldrig nej till en god pasta.

MARLENE TAUDIEN

Älskar känslan som uppstår av att träna i grupp och genom att se andra utvecklas. Marlene är grundaren till TaudienTraining och arbetar med att ta fram nya resmål och koncept, genomföra dem tillsammans med teamet och lika noga med att i efterhand utvärdera. Marlene får alla att känna sig sedda och skapar en god gruppdynamik. Ingenting lämnas åt slumpen utan allt är genomtänkt. Som instruktör uppskattas hon för sin fantasifullhet och energi på intensiva klasser, men också för sitt djup, lugn och behagliga röst på de återhämtande klasserna. Mixen är det bästa och enligt Marlene är all träning rolig, genom stor variation så tröttnar man aldrig.

Gästrum
brygga_0
_DSC4168 kopiera

Två Skyttlar

Två Skyttlar hittar du vid Kinna mitt i Västsverige – bara 50 minuter från Göteborg och 30 minuter från Borås. Hotellet ligger på en idyllisk plats inramat av skog, ängar och sjön. Här bor och tränar vi bra med mysig träningslokal och grönska inpå. Utegymmet bjuder på coola redskap som bland annat släggor, wallballs, välta däck och är finns många fina stigar att välja på för att njuta av naturen i rörelse.

Härodlat och härproducerat är kärnan i restaurangen med egen trädgårdsmästare och noga utvalda råvaror. All mat är lagad med eftertanke och från grunden. Hotellet har hög mysfaktor med känsla, både i val av plats, inredning och genom fantastisk personal.

Läs mer om Två Skyttlar här.

SAGT OM VÅRA TRÄNINGSHELGER PÅ TVÅ SKYTTLAR

Se referenser från andra träningsevent/ destinationer nedan: 

Vad var det bästa med träningshelgen?

”Maten, sällskapet, träningen, skratten, omgivningen!” – Anna Thuresson Andersson

”Varierat bra upplägg med träning för alla kroppens funktioner och bra blandning styrka smidighet flås osv.” – Pernilla

”Tränarna var glada och positiva och peppande” – Eeva

”Instruktörerna, sällskapet och miljön! Perfekt upplägg på passen också!” – Cecilia

243049160_1923624757814685_3369310162885098392_n
_DSC4201 kopiera
DSC05898

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *