Träningshelger

15
119460057_1624146044429226_4962200870049270634_n

FÖLJ MED PÅ TRÄNINGSHELG! 

En träningshelg passar alla! Oavsett om du vill komma igång med träningen eller tränar regelbundet så finns det något som passar dig. Det gedigna träningsschemat bjuder alltid på flera parallella pass och rymmer allt från yoga och dans till löpning och powerpass. Utöver träningspassen bjuder helgen även på föreläsningar och workshops. 

Ta med partnern, kompisgänget, familjen eller kollegorna och njut av en träningsweekend som bjuder på aktivitet varvat med god mat, SPA och skön avkoppling i mysiga miljöer på våra noga utvalda hotell och destinationer. Våra träningshelger finns på flera orter vilket gör att du kan kan åka på träningsweekend inom pendlingsavstånd oavsett var i landet du bor. 

VARFÖR TAUDIENTRAINING?

  • Personligt & nära bemötande. 
  • Stort (!) träningsschema
  • Många olika träningsformer
  • Professionella instruktörer
  • Sammanhållning & gemenskap
  • Workshops & inspiration med dig hem

TRÄNINGSHELGER 2024

MARS
9-10 –Skepparholmen, Stockholm   |   16-17 –Torkov Hotell, Bjärehalvön 

APRIL
6-7 – Två Skyttlar, Örby   |   20-21 – Hotel Skansen, Båstad  |   20-21 – TanumStrand, Bohuslän  | 26-28 – Asa Herrgård, Småland  | 27-28 – Johannesbergs Slott, Norrtälje 

MAJ
4-5 –Skepparholmen, Stockholm   |  4-5 – Hotel Öresund, Landskrona   |  10-12 – Ekerum, Öland   |  25-26 – Torkov Hotell, Bjärehalvön

SEPTEMBER
21-22 – Riviera Strand, Båstad   |  28-29 – Två Skyttlar, Kinna

OKTOBER
5-6 –Johannesbergs Slott, Norrtälje  |  12-13 – Hotel Skansen, Båstad   |  18-20 – Asa Herrgård, Småland   |  18-20 – Ringenäs, Halmstad   |  26-27 – Torekov Hotell, Bjärehalvön   |  26-27 – Sundbyholms Slott, Eskilstuna  

NOVEMBER
16-17 –Vann Spa, Bohuslän    23-24 – Johannesbergs Slott, Norrtälje   |  23-24 – Hotel Skansen, Båstad 

VÅRA INSTRUKTÖRER

Vi är mycket stolta över våra handplockade instruktörer som alla är proffs på sina områden. Genom bredden hos våra instruktörer, som rymmer allt ifrån yogainstruktörer till dansare, löpare och styrkefantaster, kan vi erbjuda ett event med olika typer av träning – någonting som passar alla, vare sig du vill träna ett eller flera pass om dagen. Instruktörerna tar sig tid för dig både på passen och utanför om du vill ha hjälp eller har frågor. Har du någon skada eller vill ta det lite lugnare så hjälper de dig gärna med att hitta alternativ på övningar som passar just dig. Tveka inte att ta hjälp för att få ut så mycket som möjligt av din träningshelg!

VEM KAN ÅKA PÅ TRÄNINGSHELG? 

En träningshelg med oss passar alla oavsett vilken nivå du befinner dig på. Vi erbjuder ett stort antal olika träningsformer som varierar i såväl intensitet och svårighetsgrad som känsla och form – allt för att du ska hitta något som passar just dig. Du deltar i så många pass och aktiviteter du vill.

Att åka själv är inga konstigheter. Att omges av en grupp likasinnade, glada människor skapar snabbt en känsla av samhörighet och gemenskap. Varmt välkommen – oavsett om du reser själv eller med sällskap!

DESTINATIONER TRÄNINGSHELGER 2024

TRÄNINGSHELG ASA HERRGÅRD

I Asa möts ni av den storslagna naturen belägen på gränsen till det Småländska höglandet, mitt i Möbelriket. Här ute kan man faktiskt höra tystnaden i vad som är utsett till en tyst zon. Brus från stora vägar och flygtrafik är inget du upplever på Asa Herrgård. Däremot kan vi inte ansvara för gässens skvaller i sjön eller naturens egna melodier.

Läs mer

TRÄNINGSHELG EKERUM RESORT, ÖLAND

På Ekerum bor vi med härlig utsikt över Kalmarsund, en upplevelse du sent kommer att glömma! Med flera parallella pass att välja mellan hittar du förhoppningsvis alltid något som passar dig. Träningsschemat erbjuder allt från yoga och funktionell träning till löpning och hinderbana. Under helgen bjuds du även på workshops för att få med dig ännu mer motivation och kunskap hem. Så ta med någon du tycker om och njut av vår träningsweekend med rolig träning, god mat och en skön avkoppling på Ekerums mysiga atmosfär.

Läs mer

TRÄNINGSHELG HOTEL SKANSEN, BÅSTAD

Båstad är händelsernas centrum på sommaren och  återhämtningens tillhåll på vintern och över Hotel Skansen vilar här en särskild atmosfär som får dig att lätta en aning. Här finns utöver en otrolig träningsyta faciliteter som SPA uppe på taket till vinterträdgården där man kan avnjuta av en varm infinitypool, jacuzzi, solterrass, stora relaxytor med vilsängar och en rooftop bar som blickar ut över havet och centercourten.

Unna dig en helg av fokus på ditt välmående med en mix av träning, energi, workshops, SPA, rekreation, god mat och gemenskap. Vi är redo att ta hand om dig!

Läs mer

TRÄNINGSHELG HOTEL ÖRESUND

Hotel Öresund är beläget i centrala Landskrona och bjuder in till en härlig träningshelg i fina lokaler. Under helgen tar du ,utöver ett stort träningsschema med en bredd av olika pass  med engagerade instruktörer, också del av föreläsningar, härlig samvaro, god mat och många möjligheter till rekreation i önskad form. Vad sägs om en paus i SPA:et som ingår och bjuder på en vilsam utsikt över ån. En del av träningspassen genomförs i det närliggande Citadellet vilket skapar en häftig atmosfär och känsla. Under en helg på Hotel Öresund finns med andra ord alla möjligheter att boosta både välmående och energidepåer på många olika sätt!

Läs mer

TRÄNINGSHELG JOHANNESBERGS SLOTT

På Johannesbergs slott vistas du i slottsmiljö och njuter utav natursköna Roslagen- en idyll på landet där du får möjlighet att landa in och bara fokusera på dig själv och din träningshelg. Njut av energi och träning i kombination med tystnaden och lugnet, god mat och hotellets fina spa. På Spaavdelningen kan du bada både inomhus och utomhus, basta eller bara ta det lugnt på relaxavdelningen.

Läs mer

TRÄNINGSHELG RINGENÄS

Ringenäs Hotell ligger strandnära i magisk omgivning vid en golfbana i Halmstad. Här bor du i ett av de 24 tidlöst designade rum som väntar för att göra din vistelse oförglömlig. Inbäddat i hjärtat av Ringenäs erbjuder vi den perfekta blandningen av bekvämlighet och lugn. Här bor vi med perfekt läge med närhet till såväl bad & strand som golfbana. Dessutom är vi endast 15 minuter från Halmstad Centrum. Helgen bjuder på ett stort träningsschema under helgen och utöver träning ges tid för rekreation. 

Läs mer

Träningshelg Båstad

TRÄNINGSHELG RIVIERA STRAND

Hotel Riviera Strand är ett strandhotell beläget vid havet i Båstad. Här bor vi precis inpå stranden, äter våra måltider till havsutsikt och erbjuder ett stort träningsschema under helgen. Utöver träning ges tid för rekreation och tillgång till poolhuset med pooler, bastu, japanska utebad och ett stort pooldeck. Den närliggande sandstranden kallas Sveriges Riviera och är Sveriges längsta sandstrand. Hit beger vi oss för träning när vädret tillåter. Vi beger oss även till Malenskogen, alldeles vid hotellområdet, där både stigar och motionsspår kantade av tallar och lövskog finns att tillgå. Här kan du hämta energi med en skön promenad eller löprunda.

Läs mer

TRÄNINGSHELG SKEPPARHOLMEN NACKA

På Skepparholmen i Stockholm spenderar vi helgen på ett SPA-, tränings- och konferenshotell vackert beläget i Nacka och Stockholms innerskärgård.
Vill du inte köra bil så finns regelbunden båt- och busstrafik hit. Från Stockholm city når du hotellet på endast 20 minuter och väl framme möts du av härlig natur och närhet till havet. Med andra ord är omgivningen helt perfekt för inspirerande träning vilken, som alltid, erbjuds i form av ett gediget program med massor olika träningsformer.

Läs mer

TRÄNINGSHELG SUNDBYHOLMS SLOTT

Sundbyholms Slott ligger naturskönt vid Mälaren i Eskilstuna och erbjuder en underbar miljö året runt. Hit tar du dig enkelt från Västerås, Örebro, Södertälje och Stockholm.

Här äter vi gott i slottsrestaurangen och sover gott i sköna bäddar i hotellbyggnader på slottsområdet. Det finns gott om aktiviteter i slottets närhet. En promenad längs stranden, ut på udden, genom slottsparken, längs marinan med gästhamn och sedan genom bokskogen bort till den välkända Sigurdsristningen. Promenaden är vacker under alla årstider. En perfekt plats för en träningshelg med massor av träning i fantastisk miljö, god mat och avslappnad atmosfär.

Läs mer

TRÄNINGSHELG TANUMSTRAND

Tanum Strand ligger fantastisk på västkusten nära naturen. Härifrån har vi promenadavstånd in till Grebbestad över bryggor, stigar och klippor. Utsikten mot havet är beundransvärd. Våra träningspass körs både inomhus i en stor sal med scen, utomhus på hotellets hinderbana och ute i naturen. Du själv väljer vad och hur mycket du vill träna, om du vill kombinera tuffa fyspass med rörlighetsträning eller om du hellre satsar på de glädjefulla danspassen. Valet är ditt- utomhus eller inomhus, tufft eller återhämtande. Oavsett vilka pass du väljer så garanteras du träningsglädje och inspiration med dig hem.

Läs mer

TRÄNINGSHELG TOREKOV HOTELL

Redan längs de små vägarna hit genom det kuperade landskapet och sträckta vidderna kommer känslan. Luften blir klarare, tankarna lättare, axlarna sänks. Här lever vi med naturen. Varje rum har en egen terrass, bistron serverar närodlat och gärna kravmärkt, tennisbanorna och utegymmet lockar till utomhusträning. Torekov Hotell bjuder in till en träningshelg kantad av lyx i en otroligt idyllisk miljö.

Läs mer

TRÄNINGSHELG TVÅ SKYTTLAR 

Två Skyttlar hittar du vid Kinna mitt i Västsverige – bara 50 minuter från Göteborg och 30 minuter från Borås. Hotellet ligger på en idyllisk plats inramat av skog, ängar och sjön. Här bor och tränar vi bra med mysig träningslokal och grönska inpå. Utegymmet bjuder på coola redskap som bland annat släggor, wallballs, välta däck och är finns många fina stigar att välja på för att njuta av naturen i rörelse.

Läs mer

TRÄNINGSHELG VANN SPA

Checka in och andas ut! Vann Spa Hotell & Konferens ligger vackert beläget i ett naturskyddsområde vid Gullmarsfjordens strand, drygt en timme från Göteborg. Miljön såväl inne som ute andas högsta kvalitet och bjuder på underbara träningslägen. Schemat för helgen är fullspäckat med träningsmöjligheter- du väljer fritt vad som passar dig bäst!

Läs mer

SOMMAREVENT I VEJBYSTRAND

I juli kör vi full fart under tre förmiddagar och njuter av annat under eftermiddagarna- en perfekt träningskick för er som bor i närheten och kan köra hit eller för er som kommer längre ifrån och vill njuta av ett sommarparadis! Vi inleder dagen med ett träningspass och äter sen frukost tillsammans (som ingår). Därefter river vi av två nya pass och är därefter redo för lunch, sol, bad eller vad som lockar. För de som önskar intar vi lunch tillsammans. Klasserna som erbjuds är bland annat Freepower, yoga, löpskola, HIIT mm.

Läs mer

Våra träningsweekends arrangeras i samarbete med de väl utvalda hotellen ovan.
Läs mer om anläggningar och faciliteter på deras respektive hemsidor.

Asa Herrgård | Ekerum, Öland | Hotel Skansen | Hotel Öresund | Johannesbergs Slott | Ringenäs, Halmstad | Riviera Strand Skepparholmen | Sundbyholms Slott | TanumStrand | Torekov Hotell | Två SkyttlarVann Spa

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *