Träningshelg Hotel Skansen, Båstad

Datum Träningshelg:
18-19 november FÅ PLATSER KVAR
27-28 januari
20-21 april

Det här ingår:
– Alla träningspass & föreläsningar
– Välkomstfika & eftermiddagsfika lördag
– Lunch lördag & söndag
– Tvårättersmiddag lördag
– Övernattning
– Frukostbuffé söndag
– Tillgång till SPA, kallbadhus & Rooftop under lördag kväll
– Tillgång till gym

Bokning av klasser:
Ett välkomstmail med information om bokning av klasserna kommer skickas till dig 2-3 veckor innan träningshelgen.

Hotell:
Hotel Skansen

Läs mer om hotellet HÄR.

Priser 2023:
3 425 sek per person i trebäddsrum
3 725 sek per person i dubbelrum
4 225 sek per person i enkelrum

Priser 2024:
3 595 sek per person i trebäddsrum

3 895 sek per person i dubbelrum
4 495 sek per person i enkelrum

Betalningsvillkor:
Betalning senast 30 dagar innan avresa. Tills dess fri avbokning. 

Kontakta oss:
Frågor gällande logi?
Kontakta hotellet genom mail till info@hotelskansen.se

Frågor gällande program eller träningshelg?
Kontakta oss genom mail till info@taudientraining.se

TRÄNINGSHELG PÅ HOTEL SKANSEN

En träningsweekend är ett perfekt sätt att bryta av vardagen och fylla på energiförråden genom en härlig mix av träning och avslappning!

Unna dig en helg med fokus på bara Dig och Ditt välmående. Vi erbjuder ett gediget program för helgen där du själv plockar ut det som lockar dig mest och själv bestämmer hur mycket du vill träna under helgen. Träningen varvas med god mat, avkoppling och härligt umgänge med likasinnade. Våra instruktörer finns alltid nära till hands för att ge dig den hjälp som du önskar och behöver. Oavsett om du vill komma igång med träningen eller redan tränar regelbundet så hittar du något som passar dig. Vi strävar efter att alltid leverera en bredd av klasser; allt från yoga och danspass till löpskolning, funktionell träning och box. Träningen sker både inomhus och utomhus och kompletteras med föreläsningar/workshops med olika temas i syfte att generera inspiration och reflektion.

På en träningsweekend med oss kan du åka både tillsammans med dig någon du tycker om eller själv- omgiven av likasinnade och av våra instruktörer finns det alltid en gemenskap att vara delaktig i.

Vårt mål är att förmedla träningsglädje i kombination med avkoppling och Dig det bästa av två världar!

BOKA DIN TRÄNINGSHELG

Boka din träningshelg direkt via hotellet. Skicka ett mail med nedan info till bokning@hotelskansen.se eller ring +46 431 55 82 11
– Namn

– Eventuell specialkost
– Mailadress & telefonnummer till samtliga deltagare
– Önskemål om enkel- eller dubbelrum

PROGRAM FÖR DIN TRÄNINGSHELG

Nedan finner du programmet för din träningshelg!
Programmet är preliminärt och mindre ändringar kan ske.

Program för November 2023 
Program för Januari 2024 
Program för April 2024 

INSTRUKTÖRERNA

Vi är mycket stolta över våra instruktörer som är handplockade och proffs på sina områden. Instruktörerna tar sig tid för dig både på passen samt även om du vill ha hjälp vid sidan av träningen. Har du någon skada eller vill ta det lite lugnare så hjälper de dig med att hitta alternativ på övningar som passar just dig. Så passa på att ta hjälp från dem för att få ut så mycket som möjligt av din träningshelg.

November 2023: Frida wilhelmsson, Bella Lindau, Andrianna Wängström & Joakim Fernulv
Januari 2024: Sandra Lindulf, Therese Carlsson & Joakim Fernulv
April 2024: Frida wilhelmsson, Bella Lindau & Joakim Fernulv

Andrianna

ANDRIANNA WÄNGSTRÖM

Andrianna leder sina klasser med tydligt syfte och lekfullhet – oavsett om det är en Yoga eller Fightklass där rörelse kan ske både mentalt och fysiskt. Hennes instruktörsresa har bland annat tagit henne på äventyr som tränare på heltid utomlands. Idag instruerar hon i Helsingborg, studerar till Sjuksköterska samt arbetar som yrkeslärare i Ledarskap och Kommunikation. Med en bred bakgrund inom branschen hittar ni Andrianna, som är licencierad PT såväl som Yogalärare, på många olika klasser – från mjukt till hårt och med bus i sinne. ”Jag fullkomligt älskar att skapa upplevelser och se hur rörelse kan förändra människors liv!” menar hon. 

FRIDA WILHELMSSON

Energisk, stark och pedagogisk instruktör som levererar hårda, svettiga pass men alltid med en stor portion värme och ödmjukhet i. Arbetar till vardags som personlig tränare och gruppträningsinstruktör på SATS i Malmö och instruerar i en mängd olika klasser. Frida har 20 års erfarenhet som instruktör och hade då aldrig en tanke på att hon skulle fortsätta så pass länge som hon har gjort. Men, då träningen är den största passionen i livet och källa till energi, så går det inte att sluta! Som 3-barns mamma brinner Frida också lite extra för vad som händer i kroppen under och efter graviditet. Frida är även utbildad Mammamage instruktör, Friskvårdsterapeut och Kostrådgivare.

Bella Lindau

ISABELLA (BELLA) LINDAU

Bella har alltid ÄLSKAT gruppträning och dynamiken som uppstår i gruppträningssalarna! Som 18-åring började hon instruera och har nu i över 10 år gjort det hon brinner för – att inspirera och motivera sina deltagare till träningsglädje! Efter graviditeterna med sina två barn har träning efter förlossning och att hjälpa mammor att bygga upp en stark kropp inifrån och ut igen varit något hon brinner lite extra för (om inte ännu starkare än innan graviditeten). Förutom mammaträning så slår hennes hjärta lite extra hårt för danspass och Les Mills Bodyattack. Där är hon i sitt esse och beskrivs av deltagarna som ”ett sprudlande energipaket som alltid hjälper deltagarna att våga gå ur sin comfortzoon och ge det där lilla extra”!
Bella jobbar heltid på Filborna Arena i Helsingborg som gruppträningskoordinator och instruktör. Hon har även jobbat som Personlig tränare och kostrådgivare men fokuserar nu helt på gruppträningen.

JOAKIM FERNULV

En tidigare brandman som idag driver ett konsultbolag inom friskvård och utbildning. Joakim arbetar som Lic. Personlig Tränare, Kostrådgivare och Dipl. Massageterapeut samt utbildare inom riskhantering, sjukvård och höghöjdsräddning.

Joakim har ett 30-årigt engagemang där träning, rörelse, glädje, instruerande och hjälp till andra varit den röda tråden. Han har tränat allt från balett till beach-volley, ridning till rugby och kampsport till kroppsbyggande. Hans breda och mångåriga erfarenhet gör att han älskar att arbeta mångsidigt och funktionellt med många variabler såsom; rörlighet, styrka, explosivitet, koordination, uthållighet, kondition, variation men framför allt träningsglädje och ha kul i allt det jobbiga!

Joakim håller i de flesta högintensiva koncept såsom HIIT, Box, Boot-camp, Tabata, Cross, Cage, Fight etc.

Sandra Lindulf

SANDRA LINDULF

Sandra är energiknippet från Halmstad som älskar att få inspirera och skapa träningsglädje i gruppträningssamanhang. Under sina 18 år som instruktör har hon kört allt från styrkeklasser och 3Dträning till step och yoga- och allt är fortfarande lika skoj! Även koreograf och utbildare för Actic Academy finns med i bagaget. När hon inte är med oss på helger och resor hittar vi henne i träningssalarna på Acic i Halmstad och på fritiden lever hon en aktiv vardag med sin familj. Hon mer eller mindre ger vardagsmotion ett ansikte.
I sin yrkesroll  som Konsultchef hjälper hon företag att hitta rätt personal. Den perfekta matchningen är ungefär som en finallåt på ett pass. Magi, som känns i hela kroppen!

THERESE CARLSSON

Är instruktören som får alla att kunna dansa med ett leende. Med över 20 års erfarenhet som instruktör har hon en otrolig kompetens och kan framkalla glädjen i träningen som ingen annan. Therese är instruktören som ser alla och kan få alla att ta ut sig efter sina egna förutsättningar och även få dem att längta till varje träningstillfälle. Therese leder klasser som afro, dans, step och olika core klasser.

Kallbadhus Hotel skansen
Hotel Skansen träningshelg
Hotel Skansen Rooftop spa

HOTEL SKANSEN

Båstad är händelsernas centrum på sommaren och  återhämtningens tillhåll på vintern – över Hotel Skansen vilar här en särskild atmosfär som får dig att lätta en aning!

Skansen breder ut sig på höjden och tvären och först väl inne märker du rymden. Här finns en härlig vinterträdgård med 12 meter högt i tak som så småningom övergår i en separat relaxavdelning. Går du upp en trappa eller två hittar du smultronställen med havsutsikt, där du ostört kan sitta och låta tankarna vandra. När du kliver in i ditt hotellrum känner du med ens ro, oavsett om du har ett rum som vetter ut mot havet eller in mot kullerstensgränderna. Varje rum har gott om plats med badrock och tofflor redo i garderoben. Uppe på taket till vinterträdgården finns ett nybyggt SPA  med vidsträckta vyer över Kattegatt. Här kan man avnjuta av en varm infinitypool, jacuzzi, solterrass, stora relaxytor med vilsängar och en rooftop bar som blickar ut över havet och centercourten.

Läs mer om hotellet HÄR.

SAGT OM VÅRA TRÄNINGSHELGER PÅ HOTEL SKANSEN

”Vi (i mitt sällskap) har alla olika förhållningssätt och rutin för träning i vardagen. Genom det varierade utbudet och inspirerande och kunniga instruktörer gav ni oss alla en unik upplevelse att förvalta vidare med utgångspunkt där var och en av oss befinner sig just nu. Både utmanande, inspirerande och med massor av träningsglädje och gemenskap. Så kul att kunna visa dem hur roligt träning kan vara. För roligt det hade vi!!! Stort tummen upp för det!” – Sara

“Kombinationen av olika sorters träning, miljön och atmosfären. Energin från instruktörerna smittar av sig och möjligheten att få en helg för sin egen hälsa och välbefinnande är fantastiskt!”

“Inspirerande! Kul! Perfekt tillfälle att prova på nya träningsformer!”

“Att få träna i fin miljö med en massa trevliga människor och duktiga coacher är sååå kul!”

“Allt kombinerat. Träning, mat, vänskap, ny kunskap, fin miljö och att få komma iväg och njuta!”

“En riktigt bra kombination med mycket träning med hög kvalitet. Bra instruktörer och underbar anläggning med boende och mat.”

“Träningsglädjen och helhetsupplevelsen var det bästa med helgen! ”

“Det bästa med helgen var att få umgås, skratta, vila, äta gott och träna tillsammans

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *