Träningshelg Hotel Skansen, Båstad

Datum Träningshelg:
12-13 oktober
23-24 november 

Det här ingår:
– Minst 14 träningspass & 2 workshops
– Välkomstfika & eftermiddagsfika lördag
– Lunch lördag & söndag
– Tvårättersmiddag lördag
– Övernattning
– Frukostbuffé söndag
– Tillgång till SPA, kallbadhus & Rooftop under lördag kväll
– Tillgång till gym

Bokning av klasser:
Ett välkomstmail med information om bokning av klasserna kommer skickas till dig 2-3 veckor innan träningshelgen.

Hotell:
Hotel Skansen

Läs mer om hotellet HÄR.

Priser 2024:
3 595 sek per person i trebäddsrum

3 895 sek per person i dubbelrum
4 495 sek per person i enkelrum

Erbjudande: Förläng vistelsen med 20% rabatt!
Vill du förlänga helgen med en extra övernattning. Nu får du 20 % rabatt på valfritt paket alt. logi och frukost om du bokar in dig natten innan din träningshelg startar. 

Betalningsvillkor:
Betalning senast 30 dagar innan avresa. Tills dess fri avbokning. 

Kontakta oss:
Frågor gällande logi?
Kontakta hotellet genom mail till info@hotelskansen.se

Frågor gällande program eller träningshelg?
Kontakta oss genom mail till info@taudientraining.se

TRÄNINGSHELG PÅ HOTEL SKANSEN

En träningsweekend är ett perfekt sätt att bryta av vardagen och fylla på energiförråden genom en härlig mix av träning och avslappning!

Unna dig en helg med fokus på bara Dig och Ditt välmående. Vi erbjuder ett gediget program för helgen där du själv plockar ut det som lockar dig mest och själv bestämmer hur mycket du vill träna under helgen. Träningen varvas med god mat, avkoppling och härligt umgänge med likasinnade. Våra instruktörer finns alltid nära till hands för att ge dig den hjälp som du önskar och behöver. Oavsett om du vill komma igång med träningen eller redan tränar regelbundet så hittar du något som passar dig. Vi strävar efter att alltid leverera en bredd av klasser; allt från yoga och danspass till löpskolning, funktionell träning och box. Träningen sker både inomhus och utomhus och kompletteras med föreläsningar/workshops med olika temas i syfte att generera inspiration och reflektion.

På en träningsweekend med oss kan du åka både tillsammans med dig någon du tycker om eller själv- omgiven av likasinnade och av våra instruktörer finns det alltid en gemenskap att vara delaktig i.

Vårt mål är att förmedla träningsglädje i kombination med avkoppling och Dig det bästa av två världar!

PROGRAM FÖR DIN TRÄNINGSHELG

Programmet är preliminärt och mindre ändringar kan ske.

BOKA DIN TRÄNINGSHELG

Boka din träningshelg direkt via hotellet. Skicka ett mail med nedan info till bokning@hotelskansen.se eller ring +46 431 55 82 11
– Namn

– Eventuell specialkost
– Mailadress & telefonnummer till samtliga deltagare
– Önskemål om enkel- eller dubbelrum

INSTRUKTÖRERNA

Vi är mycket stolta över våra instruktörer som är handplockade och proffs på sina områden. Instruktörerna tar sig tid för dig både på passen samt även om du vill ha hjälp vid sidan av träningen. Har du någon skada eller vill ta det lite lugnare så hjälper de dig med att hitta alternativ på övningar som passar just dig. Så passa på att ta hjälp från dem för att få ut så mycket som möjligt av din träningshelg.

Oktober 2024: Frida wilhelmsson, Jessica Nylén & Joakim Fernulv
November 2024: Frida wilhelmsson, Bella Lindau, Andrianna Calmanidou Wängstöm & Camilla Lindholm Borg

Andrianna

ANDRIANNA CALMANIDOU WÄNGSTRÖM

Andrianna leder sina klasser med tydligt syfte och lekfullhet – oavsett om det är en Yoga eller Fightklass där rörelse kan ske både mentalt och fysiskt. Hennes instruktörsresa har bland annat tagit henne på äventyr som tränare på heltid utomlands. Idag arbetar hon som sjuksköterska i Helsingborg och med en bred bakgrund inom branschen hittar ni Andrianna, som är licencierad PT såväl som Yogalärare, på många olika klasser – från mjukt till hårt och med bus i sinne. ”Jag fullkomligt älskar att skapa upplevelser och se hur rörelse kan förändra människors liv!” menar hon. 

Camilla Lindholm

CAMILLA LINDHOLM BORG

Camilla påbörjade sin resa som en “vanlig 30-åring” som vågade satsa på en av världens tuffaste sporter, Ironman. Vid 41 års ålder hade hon nått långt och blev den äldsta att vinna EM-guld. Nu fokuserar hon på ultralöpning och erbjuder under träningshelgerna oändlig inspiration och djupgående kunskap inom konditionsidrott, hennes spetskompetens. Dessutom leder hon andra klasser, där hon kombinerar smittsam glädje med tuffa utmaningar och omfattande insikter om kroppen, löpning och träning i stort.

FRIDA WILHELMSSON

Frida är en energisk och stark instruktör med pedagogisk skicklighet, känd för sina intensiva och svettiga pass som alltid genomsyras av värme och ödmjukhet. Hon arbetar som personlig tränare och gruppträningsinstruktör på SATS i Malmö, där hon leder en mängd olika klasser. Som trebarnsmamma har Frida en särskild förståelse för kroppens förändringar under och efter graviditet, och hon är utbildad inom Mammamage, friskvård och kostrådgivning. Hon har 20 års erfarenhet inom träningsbranschen och en fortfarande glödande passion! 

Bella Lindau

ISABELLA (BELLA) LINDAU

Har du träffar Isabella ”Bella” Lindau så minns du säkert en sprudlande, charmig och genuin instruktör. Lätt att tycka om och relatera till. Bella har alltid älskat gruppträning och den dynamik som uppstår i gruppträningssalarna. Hon började instruera som 18-åring och har nu i över 10 år ägnat sig åt att inspirera och motivera sina deltagare till träningsglädje. Efter sina två graviditeter har hon fått en särskild passion för träning efter förlossning och att hjälpa mammor att bygga upp en stark kropp inifrån och ut. Utöver det brinner hon även för danspass och Les Mills Bodyattack, där hon är i sitt esse och beskrivs av deltagarna som ett sprudlande energipaket som alltid uppmuntrar dem att lämna sin bekvämlighetszon och ge det lilla extra.

Bella arbetar heltid på Filborna Arena i Helsingborg som gruppträningskoordinator och instruktör. Tidigare har hon också arbetat som personlig tränare och kostrådgivare, men fokuserar nu helt på gruppträningen.

Jessica Nylén

JESSICA NYLÉN

Jessica är en erfaren och kunnig instruktör som brinner för att förmedla att träning handlar om mer än bara fysisk styrka och kondition; det handlar också om att utmana sig själv, lyssna inåt och lära känna sig själv på djupet.

Hon arbetar som sjuksköterska under nätterna för att kunna ägna dagarna åt sin familj och sitt största fritidsintresse – träning. Jessica har över 20 års erfarenhet i träningsbranschen och instruerar en bredd av klasser, från yoga och vattengymnastik till dans- och styrketräning. Hennes djupa kunskap och fokus på god teknik gör henne till en specialist på att lära sina deltagare nya färdigheter och hjälpa dem att utvecklas. 

Jessica träffar du på Tränings- såväl som renodlade Yogaevent. Tack vare variationen och alla fantastiska kunder som utmanar sig själva tröttnar hon aldrig på arbetet utan älskar den glädje och gemenskap som eventen för med sig.

JOAKIM FERNULV

En tidigare brandman som idag driver ett konsultbolag inom friskvård och utbildning. Joakim arbetar som Lic. Personlig Tränare, Kostrådgivare och Dipl. Massageterapeut samt utbildare inom riskhantering, sjukvård och höghöjdsräddning.

Joakim har ett 30-årigt engagemang där träning, rörelse, glädje, instruerande och hjälp till andra varit den röda tråden. Han har tränat allt från balett till beach-volley, ridning till rugby och kampsport till kroppsbyggande. Hans breda och mångåriga erfarenhet gör att han älskar att arbeta mångsidigt och funktionellt med många variabler såsom; rörlighet, styrka, explosivitet, koordination, uthållighet, kondition, variation men framför allt träningsglädje och ha kul i allt det jobbiga!

Kallbadhus Hotel skansen
Hotel Skansen träningshelg
Hotel Skansen Rooftop spa

HOTEL SKANSEN

Båstad är händelsernas centrum på sommaren och  återhämtningens tillhåll på vintern – över Hotel Skansen vilar här en särskild atmosfär som får dig att lätta en aning!

Skansen breder ut sig på höjden och tvären och först väl inne märker du rymden. Här finns en härlig vinterträdgård med 12 meter högt i tak som så småningom övergår i en separat relaxavdelning. Går du upp en trappa eller två hittar du smultronställen med havsutsikt, där du ostört kan sitta och låta tankarna vandra. När du kliver in i ditt hotellrum känner du med ens ro, oavsett om du har ett rum som vetter ut mot havet eller in mot kullerstensgränderna. Varje rum har gott om plats med badrock och tofflor redo i garderoben. Uppe på taket till vinterträdgården finns ett nybyggt SPA  med vidsträckta vyer över Kattegatt. Här kan man avnjuta av en varm infinitypool, jacuzzi, solterrass, stora relaxytor med vilsängar och en rooftop bar som blickar ut över havet och centercourten.

Läs mer om hotellet HÄR.

SAGT OM VÅRA TRÄNINGSHELGER PÅ HOTEL SKANSEN

”Vad var det bästa med träningshelgen?”

”Passen och omgivningen (platsen). Även spa-delen. ”

”Intensiva pass samt kombination med SPA”

”Fått inspiration till att börja träna igen!”

”Vi (i mitt sällskap) har alla olika förhållningssätt och rutin för träning i vardagen. Genom det varierade utbudet och inspirerande och kunniga instruktörer gav ni oss alla en unik upplevelse att förvalta vidare med utgångspunkt där var och en av oss befinner sig just nu. Både utmanande, inspirerande och med massor av träningsglädje och gemenskap. Så kul att kunna visa dem hur roligt träning kan vara. För roligt det hade vi!!! Stort tummen upp för det!” – Sara

“Kombinationen av olika sorters träning, miljön och atmosfären. Energin från instruktörerna smittar av sig och möjligheten att få en helg för sin egen hälsa och välbefinnande är fantastiskt!”

“Inspirerande! Kul! Perfekt tillfälle att prova på nya träningsformer!”

“Att få träna i fin miljö med en massa trevliga människor och duktiga coacher är sååå kul!”

“Allt kombinerat. Träning, mat, vänskap, ny kunskap, fin miljö och att få komma iväg och njuta!”

“En riktigt bra kombination med mycket träning med hög kvalitet. Bra instruktörer och underbar anläggning med boende och mat.”

“Träningsglädjen och helhetsupplevelsen var det bästa med helgen! ”

“Det bästa med helgen var att få umgås, skratta, vila, äta gott och träna tillsammans”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *