TA MED HELA FAMILJEN PÅ EN TRÄNINGSHELG!

Alla mår bra av att röra sig! Under 2020 lanserar vi ett nytt koncept- träningshelgen som bjuder in hela familjen för en hel helg av rörelseglädje, roliga aktiviteter och härlig kvalitetstid tillsammans. Visst minns man hur mycket man älskade när vuxna sveptes med i lekar och bus när man var liten? Vi minns tydligt och som vuxen, inte minst som föräldrar, har vi enorma möjlighet att forma våra barn in i val och vanor som sitter i hela livet. Vår vision är att genom  en Familjehelg skapa massor av minnen sprungna ur rörelse. Att låta kroppen bubbla och ögonen glittra.

Under två dagar fokuserar vi på att boosta vår hälsa med sånt vi mår bra av; skratt, svett, träning, god mat, bad, bus och gemensamma äventyr. Utöver rörelse och utmaningar får ni också tid att umgås, koppla av och bara må bra tillsammans.

Familjehelgerna vänder sig till vuxna och barn från 6 års ålder! 

RONNEBY BRUNN

Ronneby Brunn är en av sydöstra Sveriges största resortanläggningar och ett helt perfekt ställe för att arrangera en Familjehelg med fokus på träning och rörelse. Här finns ett väl varierat utbud av energigivande och avkopplande aktiviteter för både små och stora och hotellet är sedan länge måna om att välkomna familjer till sin anläggning.

Mellan helgens aktiviteter och träningspass kan du njuta av hotellets många faciliteter; bland annat SPA, Brunnsbadet (säsongsöppet sommartid), tempererad utomhuspool, tennisbanor, minigolf, Trollys lekland eller Game Center.

Läs mer

RIVIERA STRAND

Hotel Riviera Strand är ett strandhotell beläget vid havet i Båstad och nordvästra Skåne. På Riviera bor vi precis inpå stranden, äter våra måltider till havsutsikt och har tillgång till grymma träningsmiljöer både inomhus och utomhus. På hotellet finns plats för volleyboll, fotboll, pingis och mycket annat. Det finns också ett poolhus med pooler för både vuxna och barn, bastu, japanska utebad och ett stort pooldeck. Dessa faciliteter gör Riviera Strand till ett klockrent ställe för en Träningshelg tillsammans med Familjen.

Läs mer