Familjeträning

TA MED HELA FAMILJEN PÅ EN TRÄNINGSHELG!

Alla mår bra av att röra sig! Under 2020 lanserade vi ett nytt koncept- träningshelgen som bjuder in hela familjen för en hel helg av rörelseglädje, roliga aktiviteter och härlig kvalitetstid tillsammans. Visst minns man hur mycket man älskade när vuxna sveptes med i lekar och bus när man var liten? Vi minns tydligt och som vuxen, inte minst som föräldrar, har vi enorma möjlighet att forma våra barn in i val och vanor som sitter i hela livet. Vår vision är att genom en Familjehelg skapa massor av minnen sprungna ur rörelse. Att låta kroppen bubbla och ögonen glittra. 

Under två dagar fokuserar vi på att boosta vår hälsa med sånt vi mår bra av; skratt, svett, träning, god mat, bad, bus och gemensamma äventyr. Utöver rörelse och utmaningar får ni också tid att umgås, koppla av och bara må bra tillsammans. Upplev Familjeträning tillsammans med oss! 

Familjehelgerna vänder sig till vuxna och barn från 6 års ålder! 

FAMILJETRÄNING 2024

NOVEMBER

IMG_2477

FAMILJETRÄNINGSHELG TANUM STRAND

Vid Skagerraks strandkant mittemellan Grebbestad och Fjällbacka ligger TanumStrand med Spahotell och restaurang – en helt perfekt miljö för både en träningsweekend och livsnjut!

Det här är en perfekt anläggning för hela familjen med massor att hitta på. Spana in Familjebadet ”Stora Blå” där det finns massor av möjligheter till bus och äventyr. Missa inte att testa den långa vattenrutschkanan!

Läs mer här

VI HAR ETT BRETT UTBUD AV TRÄNINGS- OCH YOGAUPPLEVELSER

Träningshelger Träningsresor Yogahelger Yogaresor Familjeträning FöretagstjänsterInstruktörsutbildningar