Familjeträning

TA MED HELA FAMILJEN PÅ EN TRÄNINGSHELG!

Alla mår bra av att röra sig! Under 2020 lanserade vi ett nytt koncept- träningshelgen som bjuder in hela familjen för en hel helg av rörelseglädje, roliga aktiviteter och härlig kvalitetstid tillsammans. Visst minns man hur mycket man älskade när vuxna sveptes med i lekar och bus när man var liten? Vi minns tydligt och som vuxen, inte minst som föräldrar, har vi enorma möjlighet att forma våra barn in i val och vanor som sitter i hela livet. Vår vision är att genom en Familjehelg skapa massor av minnen sprungna ur rörelse. Att låta kroppen bubbla och ögonen glittra. 

Under två dagar fokuserar vi på att boosta vår hälsa med sånt vi mår bra av; skratt, svett, träning, god mat, bad, bus och gemensamma äventyr. Utöver rörelse och utmaningar får ni också tid att umgås, koppla av och bara må bra tillsammans. Upplev Familjeträning tillsammans med oss! 

Familjehelgerna vänder sig till vuxna och barn från 6 års ålder! 

FAMILJETRÄNINGSHELGER 2023

IMG_2477

FAMILJETRÄNINGSHELG RIVIERA STRAND

Hotel Riviera Strand är ett strandhotell beläget vid havet i Båstad och nordvästra Skåne. På Riviera bor vi precis inpå stranden, äter våra måltider till havsutsikt och har tillgång till grymma träningsmiljöer både inomhus och utomhus. På hotellet finns plats för volleyboll, fotboll, pingis och mycket annat. Det finns också ett poolhus med pooler för både vuxna och barn, bastu, japanska utebad och ett stort pooldeck. Dessa faciliteter gör Riviera Strand till ett klockrent ställe för en Träningshelg tillsammans med Familjen.

Läs mer

VI HAR ETT BRETT UTBUD AV TRÄNINGS- OCH YOGAUPPLEVELSER

Träningshelger Träningsresor Yogahelger Yogaresor Familjeträning Seniorevent Företagstjänster Instruktörsutbildningar