Träningshelg Asa Herrgård, Småland

Datum Träningshelg:
27-29 oktober alt. 28-29 oktober
26-28 april alt. 27-28 april 

Det här ingår:
Lördag-söndag
– 1 övernattning i dubbelrum

– Samtliga träningspass
– Workshops
– 2 st lunchbuffé
– 1 st tvårättersmiddag
– 1 st frukostbuffé
– 1 st eftermiddagsfika
– Trerättersmiddag lördag

Fredag – söndag
– 2 övernattningar i dubbelrum

– Samtliga träningspass
– Workshops
– 2 st lunchbuffé
– 2 st tvårättersmiddag
– 2 st frukostbuffé
– 2 st eftermiddagsfika
– Tvårättersmiddag fredag
– Trerättersmiddag lördag

Hotell:
Asa Herrgård

Läs mer om Asa Herrgård här.

Bokning av klasser:
Ett välkomstmail med information om bokning av klasserna kommer skickas till dig 2-3 veckor innan träningshelgen. 

Pris 2023:
Lördag-söndag:  3295 kronor per person
Fredag-söndag: 4295 kronor per person
* Enkelrumstillägg 350 kronor

Pris 2024:
Lördag-söndag:  3495 kronor per person
Fredag-söndag: 4695 kronor per person
* Enkelrumstillägg 350 kronor

Betalningsvillkor:
Betalning senast 30 dagar innan avresa. Tills dess fri avbokning. 

Kontakta oss:
Frågor gällande logi?
Kontakta hotellet genom mail till info@asaherrgard.se 

Frågor gällande program eller träningshelg?
Kontakta oss genom mail till info@taudientraining.se

TRÄNINGSHELG PÅ ASA HERRGÅRD

En träningsweekend passar alla- oavsett om du vill komma igång med träningen eller tränar regelbundet. Med flera parallella pass att välja mellan hittar du förhoppningsvis alltid något som passar dig. Träningsschemat erbjuder allt från yoga och danspass till löpskolning, funktionell träning och andra riktigt tuffa pass. Under helgen bjuds du även på föreläsningar för att få med dig ännu mer motivation och kunskap hem. Så ta med någon du tycker om och njut av vår träningsweekend med rolig träning, god mat och en skön avkoppling på herrgårdens mysiga relaxavdelning.

Vi är träningsreseföretaget som fokuserar på Dig och att du ska få uppleva en aktiv och spännande semester med mycket glädje och gemenskap. Vi har många års erfarenhet inom både tränings- och resebranschen och vill dela med oss av det bästa av dessa två världar genom träningsresor. Vi finns alltid nära tillhands redo att hjälpa dig.

På Asa Herrgård bor vi ute i naturen, njuter av lokala råvaror, och har hela gården för oss själva!

BOKA DIN TRÄNINGSHELG

Boka din träningshelg direkt via hotellet. Klicka på länken nedan!

PROGRAM FÖR DIN TRÄNINGSHELG

Nedan finner du programmet för din träningshelg!
Programmet är preliminärt och mindre ändringar kan ske.

Program Oktober 2023
Program April 2024

INSTRUKTÖRER

Vi är mycket stolta över våra handplockade instruktörer som alla är proffs på sina områden. Genom vår stab av instruktörer, som rymmer allt ifrån yogainstruktörer till dansare, löpare och styrkefantaster, kan vi erbjuda en bredd av träning. Här finns någonting som passar alla och instruktörerna tar sig tid för dig både på passen och runtomkring om du vill ha hjälp vid sidan av träningen. Har du någon skada eller vill ta det lite lugnare så hjälper de dig gärna med att hitta alternativ på övningar som passar just dig. Tveka inte att ta hjälp för att få ut så mycket som möjligt av din träiningsweekend!

Oktober 2023: Jeanette Jörgensen & Lenita Gustafsson
April 2024: Sandra Lindulf & Sandra Svensson

JEANETTE JÖRGENSEN

Jeanette har varit instruktör i 20 år och började sin bana som aerobicsinstruktör för att sen bygga på med annan träning. På vägen har Jeanette även hunnit tävla cirka 10 år i Aerobics Gymnastics – en resa som avslutades med en 4:e placering i SM. Idag klappar hjärtat lite extra för dans, Bodybalance och Piloxing.  Till vardags arbetar Jeanette för Nordic Wellness som distriktskoordinator för gruppträning för ett av Malmö-distrikten. Hon är även Mastertrainer inom Piloxing SSP där hon utbildar andra. Jeanette brinner för att motivera andra och anser att träning alltid ska vara roligt- trots sina 20 år inom branschen så blir det bara roligare! 

Lenita

LENITA GUSTAFSSON

Bosatt på en gård med sambo, barn och djur. Yogalärare sedan 10 år tillbaka och gruppträningsinstruktör samt PT sedan ytterligare 5 år. Idag är det nästan bara yoga som gäller, och det också på heltid som egenföretagare. Att guida i yoga är enligt Lenita det absolut härligaste som finns! Att se individer utvecklas och skratta tillsammans. Att få vara den deltagarna väljer för sin yogatimme är en ynnest! Lenita läser gärna och mycket- gärna om självutveckling och kvinnokraft. Gotland är hennes ställe på jorden och hon tackar aldrig nej till en god pasta.

Sandra Lindulf

SANDRA LINDULF

Sandra är energiknippet från Halmstad som älskar att få inspirera och skapa träningsglädje i gruppträningssamanhang. Under sina 18 år som instruktör har hon kört allt från styrkeklasser och 3Dträning till step och yoga- och allt är fortfarande lika skoj! Även koreograf och utbildare för Actic Academy finns med i bagaget. När hon inte är med oss på helger och resor hittar vi henne i träningssalarna på Acic i Halmstad och på fritiden lever hon en aktiv vardag med sin familj. Hon mer eller mindre ger vardagsmotion ett ansikte.
I sin yrkesroll  som Konsultchef hjälper hon företag att hitta rätt personal. Den perfekta matchningen är ungefär som en finallåt på ett pass. Magi, som känns i hela kroppen!
Sandra Svensson

SANDRA SVENSSON

Sandra brinner för gruppträning och att skapa härlig och positiv energi på sina klasser. Hon har en förmåga att se varje deltagare och sprider träningsglädje. Sandra har under 8 år jobbat som gruppträningsinstruktör och massör i Spanien. Hon älskar att möta nya människor och att inspirera och motivera till god fysiskt och psykisk hälsa och välmående. Idag jobbar hon heltid som instruktör, massör och receptionist på Actic i Halmstad.
Träningshelg Asa Herrgård
IMG_5692
IMG_5413

Asa Herrgård

I Asa möts ni av den storslagna naturen belägen på gränsen till det Småländska höglandet, mitt i Möbelriket. Här ute kan man faktiskt höra tystnaden i vad som är utsett till en tyst zon. Brus från stora vägar och flygtrafik är inget du upplever på Asa Herrgård. Däremot kan vi inte ansvara för gässens skvaller i sjön eller naturens egna melodier. Asa Herrgård är ett klassiskt herrgårdshotell och omges av Asasjön, en vacker park och trolska Småländska skogar. Den mäktiga gula huvudbyggnaden byggdes under den senare delen av 1700-talet och här hittar du idag vår reception, restaurang och matsalar.

Totalt finns 50 bäddar fördelat på 10 enkelrum, 18 dubbelrum samt två dubbelrum med jacuzzibadkar. På hela anläggningen finns trådlöst Wifi och i restaurangen kommer största delen av råvarorna från lokala gårdar, Smålands sjöar eller från skogen runt herrgården. För dig som önskar avkoppling efter träningsdagen finna bastu och badtunnor. 

Läs mer om Asa Herrgård här.

SAGT OM VÅRA TRÄNINGSHELGER PÅ ASA HERRGÅRD

Vad var det bästa med träningshelgen?

”Maten, sällskapet, träningen, skratten, omgivningen!” – Anna Thuresson Andersson

”Varierat bra upplägg med träning för alla kroppens funktioner och bra blandning styrka smidighet flås osv.” – Pernilla

”Tränarna var glada och positiva och peppande” – Eeva

”Instruktörerna, sällskapet och miljön! Perfekt upplägg på passen också!” – Cecilia

243049160_1923624757814685_3369310162885098392_n
IMG_2313
ASA-13

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *