Träningshelg Asa Herrgård, Småland

Datum Träningshelg:
18-20 oktober alt. 19-20 oktober

Det här ingår:
Lördag-söndag
– Minst 14 träningspass & 2 workshops
– 1 övernattning i dubbelrum

– Workshops
– 2 st lunchbuffé
– 1 st tvårättersmiddag
– 1 st frukostbuffé
– 1 st eftermiddagsfika
– Trerättersmiddag lördag

Fredag – söndag
– Minst 14 träningspass & 2 workshops
– 2 övernattningar i dubbelrum

– Workshops
– 2 st lunchbuffé
– 2 st tvårättersmiddag
– 2 st frukostbuffé
– 2 st eftermiddagsfika
– Tvårättersmiddag fredag
– Trerättersmiddag lördag

Hotell:
Asa Herrgård

Läs mer om Asa Herrgård här.

Bokning av klasser:
Ett välkomstmail med information om bokning av klasserna kommer skickas till dig 2-3 veckor innan träningshelgen. 

Pris 2024:
Lördag-söndag:  3495 kronor per person
Fredag-söndag: 4695 kronor per person
* Enkelrumstillägg 350 kronor

Betalningsvillkor:
Betalning senast 30 dagar innan avresa. I samband med bokning erläggs en bokningsavgiften på 500 kronor per person. Denna summa dras sedan av vid slutbetalning av den totala summan. Bokningsavgiften betalas tillbaka fram till 30 dagar innan eventet.

Kontakta oss:
Frågor gällande logi?
Kontakta hotellet genom mail till info@asaherrgard.se 

Frågor gällande program eller träningshelg?
Kontakta oss genom mail till info@taudientraining.se

TRÄNINGSHELG PÅ ASA HERRGÅRD

En träningsweekend passar alla- oavsett om du vill komma igång med träningen eller tränar regelbundet. Med flera parallella pass att välja mellan hittar du förhoppningsvis alltid något som passar dig. Träningsschemat erbjuder allt från yoga och danspass till löpskolning, funktionell träning och andra riktigt tuffa pass. Under helgen bjuds du även på föreläsningar för att få med dig ännu mer motivation och kunskap hem. Så ta med någon du tycker om och njut av vår träningsweekend med rolig träning, god mat och en skön avkoppling på herrgårdens mysiga relaxavdelning.

Vi är träningsreseföretaget som fokuserar på Dig och att du ska få uppleva en aktiv och spännande semester med mycket glädje och gemenskap. Vi har många års erfarenhet inom både tränings- och resebranschen och vill dela med oss av det bästa av dessa två världar genom träningsresor. Vi finns alltid nära tillhands redo att hjälpa dig.

På Asa Herrgård bor vi ute i naturen, njuter av lokala råvaror, och har hela gården för oss själva!

PROGRAM FÖR DIN TRÄNINGSHELG

Nedan finner du programmet för din träningshelg!
Programmet är preliminärt och mindre ändringar kan ske.

Program Oktober 2024

BOKA DIN TRÄNINGSHELG

Boka din träningshelg direkt via hotellet. Klicka på länken nedan!

INSTRUKTÖRER

Vi är mycket stolta över våra handplockade instruktörer som alla är proffs på sina områden. Genom vår stab av instruktörer, som rymmer allt ifrån yogainstruktörer till dansare, löpare och styrkefantaster, kan vi erbjuda en bredd av träning. Här finns någonting som passar alla och instruktörerna tar sig tid för dig både på passen och runtomkring om du vill ha hjälp vid sidan av träningen. Har du någon skada eller vill ta det lite lugnare så hjälper de dig gärna med att hitta alternativ på övningar som passar just dig. Tveka inte att ta hjälp för att få ut så mycket som möjligt av din träiningsweekend!

Oktober 2024: Jeanette Jörgensen & Ellen Sterner

Ellen Sterner

ELLEN STERNER

Ellen älskar rörelse och träning i alla former och fascineras av hur det höjer vår livskvalité. Hon brinner för att inspirera och motivera andra till att hitta både sin typ av träning men också återhämtning. Hälsa är att må bra både fysiskt och psykiskt och att kunna njuta av livet här och nu. Hennes egna träning består av styrketräning, crossfit, yoga och en mängd olika aktiviteter i naturen. Ellen driver egna firman Coach Ellen och har arbetat i hälsobranschen sedan 2014, både utomlands och hemma i Sverige. Hon är licensierad personlig tränare, löpcoach, functional trainer samt certifierad yogalärare.

Instruktör Jeanette Jörgensen

JEANETTE JÖRGENSEN

Jeanette har varit instruktör i 25 år och började sin bana som aerobicsinstruktör för att sen bygga på med annan träning. På vägen har Jeanette även hunnit tävla cirka 10 år i Aerobics Gymnastics – en resa som avslutades med en 4:e placering i SM. Idag klappar hjärtat lite extra för dans, Bodybalance och Piloxing.  Till vardags arbetar Jeanette för Nordic Wellness som distriktskoordinator för gruppträning för ett av Malmö-distrikten. Hon är även Mastertrainer inom Piloxing SSP där hon utbildar andra. Fritiden spenderar hon helst i naturen och löpspåret. Både för att rensa huvudet och samla energi, men också för att det är en lättillgänglig träning och ett bra komplement till gruppträningen. Jeanette brinner för att motivera andra och anser att träning alltid ska vara roligt- trots sina 25 år inom branschen så blir det bara roligare! 

Träningshelg Asa Herrgård
IMG_5692
IMG_5413

Asa Herrgård

I Asa möts ni av den storslagna naturen belägen på gränsen till det Småländska höglandet, mitt i Möbelriket. Här ute kan man faktiskt höra tystnaden i vad som är utsett till en tyst zon. Brus från stora vägar och flygtrafik är inget du upplever på Asa Herrgård. Däremot kan vi inte ansvara för gässens skvaller i sjön eller naturens egna melodier. Asa Herrgård är ett klassiskt herrgårdshotell och omges av Asasjön, en vacker park och trolska Småländska skogar. Den mäktiga gula huvudbyggnaden byggdes under den senare delen av 1700-talet och här hittar du idag vår reception, restaurang och matsalar.

Totalt finns 50 bäddar fördelat på 10 enkelrum, 18 dubbelrum samt två dubbelrum med jacuzzibadkar. På hela anläggningen finns trådlöst Wifi och i restaurangen kommer största delen av råvarorna från lokala gårdar, Smålands sjöar eller från skogen runt herrgården. För dig som önskar avkoppling efter träningsdagen finna bastu och badtunnor. 

Läs mer om Asa Herrgård här.

SAGT OM VÅRA TRÄNINGSHELGER PÅ ASA HERRGÅRD

Vad var det bästa med träningshelgen?

”Maten, sällskapet, träningen, skratten, omgivningen!” – Anna Thuresson Andersson

”Varierat bra upplägg med träning för alla kroppens funktioner och bra blandning styrka smidighet flås osv.” – Pernilla

”Tränarna var glada och positiva och peppande” – Eeva

”Instruktörerna, sällskapet och miljön! Perfekt upplägg på passen också!” – Cecilia

243049160_1923624757814685_3369310162885098392_n
IMG_2313
ASA-13

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *