Träningshelg på Asa Herrgård i Småland

En träningsweekend passar alla- oavsett om du vill komma igång med träningen eller tränar regelbundet. Med flera parallella pass att välja mellan hittar du förhoppningsvis alltid något som passar dig. Träningsschemat erbjuder allt från yoga och danspass till löpskolning, funktionell träning och andra riktigt tuffa pass. Under helgen bjuds du även på föreläsningar för att få med dig ännu mer motivation och kunskap hem. Så ta med någon du tycker om och njut av vår träningsweekend med rolig träning, god mat och en skön avkoppling på herrgårdens mysiga relaxavdelning.

Vi är träningsreseföretaget som fokuserar på Dig och att du ska få uppleva en aktiv och spännande semester med mycket glädje och gemenskap. Vi har många års erfarenhet inom både tränings- och resebranschen och vill dela med oss av det bästa av dessa två världar genom träningsresor. Vi finns alltid nära tillhands redo att hjälpa dig.

På Asa Herrgård bor vi ute i naturen, njuter av lokala råvaror, och har hela gården för oss själva!

IMG_5692
IMG_2891
asa_herrgard_facad_terrass_maj

Asa Herrgård

I Asa möts ni av den storslagna naturen belägen på gränsen till det Småländska höglandet, mitt i Möbelriket. Här ute kan man faktiskt höra tystnaden i vad som är utsett till en tyst zon. Brus från stora vägar och flygtrafik är inget du upplever på Asa Herrgård. Däremot kan vi inte ansvara för gässens skvaller i sjön eller naturens egna melodier.

Asa Herrgård är ett klassiskt herrgårdshotell och omges av Asasjön, en vacker park och trolska Småländska skogar. Den mäktiga gula huvudbyggnaden byggdes under den senare delen av 1700-talet och här hittar du idag vår reception, restaurang och matsalar.

Totalt finns 50 bäddar fördelat på 10 enkelrum, 18 dubbelrum samt två dubbelrum med jacuzzibadkar. På hela anläggningen finns trådlöst Wifi och i restaurangen kommer största delen av råvarorna från lokala gårdar, Smålands sjöar eller från skogen runt herrgården. För dig som önskar avkoppling efter träningsdagen finna bastu och badtunnor.

Under en träningshelg vigs hela gården åt vår grupp!

Läs mer om Asa Herrgård här.

Dubbelrum Asa Herrgård
IMG_5413
IMG_4898

Datum & Program

Nedan finner du programmet för din träningshelg!
Programmet är preliminärt och mindre ändringar kan ske.

 

2022

9-10 april
Program April 2022

DSC01351

Pris & Innehåll

Allt detta ingår:

Lördag-söndag

1 övernattning i dubbelrum
Samtliga träningspass
Workshops
2 st lunchbuffé
1 st tvårätters middag
1 st frukostbuffé
1 st eftermiddagsfika
Trerätters middag

Fredag – söndag
2 övernattningar i dubbelrum
Samtliga träningspass
Workshops
2 st lunchbuffé
2 st tvårätters middag
2 st frukostbuffé
2 st eftermiddagsfika
Tvårätters middag Fredag
Trerätters middag Lördag

Pris:

Lördag-söndag
3295 kronor per person i dubbelrum.

Fredag-söndag
4295 kronor per person i dubbelrum.

Enkelrumstillägg: 350 kronor

IMG_2313

Instruktörer

Vi är mycket stolta över våra handplockade instruktörer som alla är proffs på sina områden. Genom vår stab av instruktörer, som rymmer allt ifrån yogainstruktörer till dansare, löpare och styrkefantaster, kan vi erbjuda en bredd av träning. Här finns någonting som passar alla och instruktörerna tar sig tid för dig både på passen och runtomkring om du vill ha hjälp vid sidan av träningen. Har du någon skada eller vill ta det lite lugnare så hjälper de dig gärna med att hitta alternativ på övningar som passar just dig. Tveka inte att ta hjälp för att få ut så mycket som möjligt av din träiningsweekend!

 

April 2022: Sandra Lindulf & Sandra Svensson

SANDRA LINDULF

Sandra är energiknippet från Halmstad som älskar att få inspirera och skapa träningsglädje i gruppträningssamanhang. Under sina 18 år som instruktör har hon kört allt från styrkeklasser och 3Dträning till step och yoga- och allt är fortfarande lika skoj! Även koreograf och utbildare för Actic Academy finns med i bagaget. När hon inte är med oss på helger och resor hittar vi henne i träningssalarna på Acic i Halmstad och på fritiden lever hon en aktiv vardag med sin familj. Hon mer eller mindre ger vardagsmotion ett ansikte.
I sin yrkesroll  som Konsultchef hjälper hon företag att hitta rätt personal. Den perfekta matchningen är ungefär som en finallåt på ett pass. Magi, som känns i hela kroppen!

SANDRA SVENSSON

Sandra brinner för gruppträning och att skapa härlig och positiv energi på sina klasser. Hon har en förmåga att se varje deltagare och sprider träningsglädje. Sandra har under 8 år jobbat som gruppträningsinstruktör och massör i Spanien. Hon älskar att möta nya människor och att inspirera och motivera till god fysiskt och psykisk hälsa och välmående. Idag jobbar hon heltid som instruktör, massör och receptionist på Actic i Halmstad.

Bokning

Boka din träningshelg direkt via hotellet.
Skicka ett mail med namn, eventuell specialkost, mailadress och telefonnummer till samtliga deltagare. Berätta även om ni önskar enkelrum eller dubbelrum. Skicka din bokning till:

info@asaherrgard.se eller ring 0470-739180

Vid frågor gällande träningshelgen kontakta info@taudientraining.se

Sagt om oss

I oktober 2021 genomför vi vår första träningshelg till Asa Herrgård. Vi har dock lång erfarenhet av att genomföra träningsevent i samma form. För referenser från andra destinationer, se fliken ”Sagt om oss” för exempelvis Hotel Riviera Strand eller Hotel Öresund.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *