Träningshelg Torekov Hotell

Datum Träningshelg:
26-27 oktober

Det här ingår:
– Minst 14 träningspass & 2 workshops
– Inbody-mätning (mätning av kroppssammansättning + gemensam genomgång)
– Fri tillgång till SPA
– Gym
– Välkomstfika
– 2 st lunch
– Eftermiddagsfika
– Tvårätters middag på lördagskvällen
– Övernattning
– Frukostbuffé

Bokning av klasser:
Ett välkomstmail med information om bokning av klasserna kommer skickas till dig 2-3 veckor innan träningshelgen.

Hotell:
Torekov Hotell

Läs mer om hotellet här

Priser 2024:
3 595 kr per peson i dubbelrum med extrasäng
3 895 kr per person i dubbelrum
4 495 kr per person i enkelrum

Erbjudande: Förläng vistelsen med 20% rabatt!
Vill du förlänga helgen med en extra övernattning. Nu får du 20 % rabatt på valfritt paket alt. logi och frukost om du bokar in dig natten innan din träningshelg startar. 

Betalningsvillkor:
Betalning senast 30 dagar innan avresa. Tills dess fri avbokning. 

Kontakta oss:
Frågor gällande logi?
Kontakta hotellet genom mail till reception@torekovhotell.se

Frågor gällande program eller träningshelg?
Kontakta oss genom mail till info@taudientraining.se

TRÄNINGSHELG PÅ TOREKOV HOTELL

En träningsweekend är ett perfekt sätt att bryta av vardagen och fylla på energiförråden genom en härlig mix av träning och avslappning!

Unna dig en helg med fokus på bara Dig och Ditt välmående. Vi erbjuder ett gediget program för helgen där du själv plockar ut det som lockar dig mest och själv bestämmer hur mycket du vill träna under helgen. Träningen varvas med god mat, avkoppling och härligt umgänge med likasinnade. Våra instruktörer finns alltid nära till hands för att ge dig den hjälp som du önskar och behöver. Oavsett om du vill komma igång med träningen eller redan tränar regelbundet så hittar du något som passar dig. Vi strävar efter att alltid leverera en bredd av klasser; allt från yoga och danspass till löpskolning, funktionell träning och box. Träningen sker både inomhus och utomhus och kompletteras med föreläsningar/workshops med olika temas i syfte att generera inspiration och reflektion.

På en träningsweekend med oss kan du åka både tillsammans med dig någon du tycker om eller själv – omgiven av likasinnade och av våra instruktörer finns det alltid en gemenskap att vara delaktig i.

Vårt mål är att förmedla träningsglädje i kombination med avkoppling och Dig det bästa av två världar!

PROGRAM FÖR DIN TRÄNINGSHELG

Nedan finner du programmet för din träningshelg!

Programmet är preliminärt och mindre ändringar kan ske.

BOKA DIN TRÄNINGSHELG

Boka din träningshelg direkt via hotellet. Skicka ett mail med nedan info till reception@torekovhotell.se

– Namn
– Eventuell specialkost
– Mailadress & telefonnummer till samtliga deltagare
– Önskemål om enkel- eller dubbelrum

INSTRUKTÖRERNA

Vi är mycket stolta över våra instruktörer som är handplockade och proffs på sina områden. Instruktörerna tar sig tid för dig både på passen samt även om du vill ha hjälp vid sidan av träningen. Har du någon skada eller vill ta det lite lugnare så hjälper de dig med att hitta alternativ på övningar som passar just dig. Så passa på att ta hjälp från dem för att få ut så mycket som möjligt av din träningshelg.

Oktober 2024: Frida Wilhelmsson, Sabina Wåhlberg & Bella Lindau Fotiadis

Frida instruktör TaudienTraining Örenäs slott

FRIDA WILHELMSSON

Frida är en energisk och stark instruktör med pedagogisk skicklighet, känd för sina intensiva och svettiga pass som alltid genomsyras av värme och ödmjukhet. Hon arbetar som personlig tränare och gruppträningsinstruktör på SATS i Malmö, där hon leder en mängd olika klasser. Som trebarnsmamma har Frida en särskild förståelse för kroppens förändringar under och efter graviditet, och hon är utbildad inom Mammamage, friskvård och kostrådgivning. Hon har 20 års erfarenhet inom träningsbranschen och en fortfarande glödande passion! 

Bella Lindau

ISABELLA (BELLA) LINDAU

Har du träffar Bella så minns du säkert en sprudlande, charmig och genuin instruktör. Lätt att tycka om och relatera till. Bella har alltid älskat gruppträning och den dynamik som uppstår i gruppträningssalarna. Hon började instruera som 18-åring och har nu i över 10 år ägnat sig åt att inspirera och motivera sina deltagare till träningsglädje. Efter sina två graviditeter har hon fått en särskild passion för träning efter förlossning och att hjälpa mammor att bygga upp en stark kropp inifrån och ut. Utöver det brinner hon även för danspass och Les Mills Bodyattack, där hon är i sitt esse och beskrivs av deltagarna som ett sprudlande energipaket som alltid uppmuntrar dem att lämna sin bekvämlighetszon och ge det lilla extra.

Bella arbetar heltid på Filborna Arena i Helsingborg som gruppträningskoordinator och instruktör. Tidigare har hon också arbetat som personlig tränare och kostrådgivare, men fokuserar nu helt på gruppträningen.

Sabina Wåhlberg

SABINA WÅHLBERG

Sabina är en varm och omtänksam person som alltid har älskat rörelse och gjort yoga till en central del av sitt liv. Harmoni och balans är nyckelorden i hennes filosofi. Hennes yogapraktik är intuitiv och flödande, där hon lyssnar inåt och ger både kropp och sinne det de behöver. För att uppnå balans föredrar Sabina holistisk träning och dans.

Sabinas resa som instruktör började redan vid 18 års ålder med Showdance. Med över 15 års erfarenhet har hon instruerat inom många områden, inklusive Yoga, Yoga för barn och tonåringar, Piloxing, Zumba, Zumba Kids, Funktionell styrka och Aqua – för både vuxna och barn, ofta tillsammans. 

Till vardags driver Sabina sin egen yogastudio utanför Helsingborg och arbetar som Holistic Life Coach. Hon har deltagit i många event med oss och är oerhört uppskattad för sin otroliga värme och utstrålning. 

Torekov-utepool_AK-5972
torekov-hotell-traningslokal-DSC_6049-2
Torekov-utegym-AK-sommar2020-944A6207-1

TOREKOV HOTELL

Redan längs de små vägarna hit genom det kuperade landskapet och sträckta vidderna kommer känslan. Luften blir klarare, tankarna lättare, axlarna sänks. Här lever vi med naturen. Varje rum har en egen terrass, bistron serverar närodlat och gärna kravmärkt, tennisbanorna och utegymmet lockar till utomhusträning. Självklart är hela hotellet Svanenmärkt.

Vi finns i utkanten av det gamla fiskeläget Torekov, numera mer känt som ett idylliskt semesterparadis. Beläget på västra kusten av Bjärehalvön intill Hallands Väderö, har du allt från charmiga gårdsbutiker, lokala matproducenter och golfbanor i världsklass till Båstad med dess glada sommarliv runt hörnet. Bjärehalvön brukar kallas för Sveriges skafferi. Det ser vi till att utnyttja till max. Säkert har du redan ätit Bjäres färskpotatis, sparris, äpplen och jordgubbar. I Bistron kan du även prova kött från traktens gräsbetande djur, lokala fiskares fångster och drycker producerade på orten. Du kommer känna på smaken hur förälskade vi är i våra lokala råvaror. Vi lovar.

Läs mer om hotellet här

Torekov-bistron-lounge-Ak-1021-1
Torekov-Bastu-spa-ute-AK-1-1
torekovhotell13aug2015nr104-mette-ottosson-1

SAGT OM VÅRA TRÄNINGSHELGER PÅ TOREKOV HOTELL

”Vad var det bästa med träningshelgen?”

”Miljön, hotellet och upplägg av träning och mat ”

”Hela konceptet med både träning, god mat och återhämtning ”

”Balans återhämtning och träning. ”

”Platsen, vädret, maten och lyxen! ”

”Bra/mycket träning. Underbar miljö, trevligt sällskap och fantastiska människor ”

”Att man får allt härligt i ett paket; god mat, kul träning och spa och möjlighet att hänga med mina kompisar”

”Att man fick välja hur många pass o vilka pass man ville, ville man hoppa över ett pass kände man sig inte dum. Kunde anpassa passen efter egen förmåga.”

”Det var en härlig stämning, skoj att göra något aktivt när man har ”semester”. Var lite nervös innan för alla passen men tack vare att instruktörerna visade på olika nivåer fungerade det utmärkt. Sen var ju vädret out standing men det kan ni ju inte påverka utan hade flax 🌞. ”

”Alla roliga träningspass + god mat och mysig miljö”

”Kombinationen av olika sorters träning, miljön och atmosfären. Energin från instruktörerna smittar av sig och möjligheten att få en helg för sin egen hälsa och välbefinnande är fantastiskt!” Annelie

”Allt kombinerat. Träning, mat, vänskap, ny kunskap, fin miljö och att få komma iväg och njuta!” Jenny 

”En riktigt bra kombination med mycket träning med hög kvalitet. Bra instruktörer och underbar anläggning med boende och mat.” Katrin Alkenvid

”Träningsglädjen och helhetsupplevelsen var det bästa med helgen! ” Anna Gunnarsson

”Det bästa med helgen var att få umgås, skratta, vila, äta gott och träna tillsammans” Emma

”Härlig energi. Omväxlande träning. Några nya träningsformer jag inte testat förut!” Lisa

”Inspirerande! Kul! Perfekt tillfälle att prova på nya träningsformer!” Susanne Andersson 

”Att få träna i fin miljö med en massa trevliga människor och duktiga coacher är sååå kul!” Mona Olsson 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *