Träningsresor till Turkiet

Träningsresor Kemer

Följ med oss på träningsresor till Turkiet och upplev träningsglädjen när den är som bäst. Här får du uppleva en fantastisk träningsvecka med andra trevliga personer i en underbar miljö. Passa på att komma igång med din träning eller ta din träning till nästa nivå. Vi kommer helt fokusera på dig och din träning – oavsett vilken nivå du befinner dig på. Vi vill att du ska få uppleva en aktiv och spännande semester med mycket glädje och gemenskap. Under veckan har du flera olika träningsmöjligheter som: Yoga, aqua, dans, funktionell träning  och mycket mer. På kvällarna hålls det inspirerande föreläsningar  och andra spännande aktiviteter.

All Inclusive konceptet ingår så du kan koncentrera dig på din träning. Vi bor på hotell Club Salima som har perfekt läge precis vid havet med egen privat strand. Hotellet ligger mellan storstaden Antalya och semesterorten Kemer i Turkiet. Alla träningspass på schemat ingår under din träningsresa, och det kommer också finnas tid för dig själv och möjlighet att följa med på någon av Deturs utflykter.

Träningsresa Turkiet - taudienTraining

Träningen

Det som våra kunder är allra mest nöjda med på våra träningsresor är den professionella och glädjefyllda träningen. Våra instruktörer får alltid allra högsta betyg! Variationen på passen är enorm och du kan garanterat på prova träningspass som du inte gör hemma. Vi har ofta två pass samtidigt, ett lite enklare och ett som är lite tuffare – för att alla ska hitta någon träningsform som de gillar. Dagligen finns ca tio pass att välja på. På samtliga pass ges även alternativ på övningar så att alla ska kunna vara med. Detta gäller även tuffare alternativ och vi kan garantera att vi även ska få dig som är riktigt vältränad att bli nöjd med din träningsvecka.

Varför Club Salima?

Här erbjuds fantastiska ytor för träning. Vi är dessutom ända träningsgruppen på plats och får använda dem som vi vill. Morgonyogan på piren är något som många av våra kunder tar med sig som det bästa minnet från veckan. Här finns stora öppna gräsytor, en fotbollsplan med scen och tak över för skugga, en träningsyta med halmtak på precis vid stranden och ett utomhusdisco för våra danspass. Hotellet har anpassat sig väl efter våra önskemål och ställt vattenkylar och ordnar med hälsosamt mellanmål. Turkiet är prisvärt, vilket gör att vi kan erbjuda samma kvalitet som på våra andra träningsresor, men till ett lägre pris. Vi följer alltid UD´s rekommendationer för våra resor och resegarantin gäller.

Se film från Turkiet: 

https://youtube.com/watch?v=04wm9hewd3k%26%23038%3Bhd%3D1

 

Lugnt läge och inbäddat i grönska

Hotellområdet består av flertalet mindre vita byggnader omgivna av en stor frodig trädgård men gott om träd, buskar och med mycket yta och grönområden. Här finns många ställen att finna både sol och svalkande skugga. I trädgården finns även två poolområden varav ett med två vattenrutschkanor, ett hamam, fyra tennisbanor och en amfiteater där hotellets underhållningsteam brukar ordna uppträdanden på kvällstid (högsäsong). Hotellet har en fin privat strand med gratis solstolar, beachvolleyboll och en stor brygga. På området finns även poolbar, en buffé- och en à la carterestaurang (mot tillägg), café och gym.

Rummen
Ljusa, klassiskt inredda rum. Standardrum med två separata sängar eller en dubbelsäng och med möjlighet till en extrabädd. Alla rum har klinkergolv, satellit-tv, telefon, minibar (vatten ingår) och balkong eller markterrass. Badrummen har toalett, duschkabin och hårtork.

Övrigt
Strand/naturområde med genomfartstrafik. Byggt 1989, renoverat 2014. Totalt 411 rum fördelat på en huvudbyggnad (inga rum i denna) och ett stort antal mindre byggnader. Trådlöst internet finns i lobbyn (gratis). Poolhandduk finns att låna utan kostnad. Uttagsautomat finns precis utanför hotellområdet. Bussar till Kemer och Antalya stannar precis utanför hotellet.

Mat och dryck som ingår
Frukost 07:00-10:00 Huvudrestaurangen. Buffé
Sen frukost 10:00-11:00 Huvudrestaurangen.
Snacks 11:30-16:00
Lunch 12:30-14:30 Huvudrestaurangen. Buffé
Fika 16:00-17:00 Poolbaren. Kaffe, te och kakor.
Middag 18:30-21:00 Huvudrestaurangen. Buffé
À la carterestaurangen är mot kostnad och måste förbokas.

På våra resor har vi även vattenkylar som står framme för oss tar vi alltid har vattenflaskor tillgängligt, samt att vi har hälsosamt mellanmål varje eftermiddag.

Schema

Schemat varierar mellan olika veckor och beroende på vilka instruktörer som är på plats. Mindre ändringar kan ske. Samtliga veckor erbjuder vi alltid en bredd av en stor variation av pass som alltid innehåller yoga, vattenpass, dans, funktionell träning och tuffare pass. Schema skickas ut ca en månad innan avresa. Det erbjuds minst 8 pass per dag! För att se mer om dina instruktörer för veckan, läs mer under instruktörer. För träningsveckan i september finns inte Les Mills Body Combat, men istället löpskolning, stavgång och pardans.

 

Program för resa med avgång 14/15/16 september hittar du här 

 

core

Instruktörerna

Vi är mycket stolta över våra instruktörer som är handplockade och var en är proffs på sina områden. Från yogainstruktörer till zumbaledare, löpare och styrkefantaster kan vi erbjuda en bredd med någonting som passar alla vare sig du vill träna ett eller flera pass om dagen. Instruktörerna tar sig tid för dig både på passen samt även om du vill ha hjälp vid sidan av träningen. Har du någon skada eller vill ta det lite lugnare så hjälper de dig med att hitta alternativ på övningar som passar just dig. Så passa på att ta hjälp från dem för att få ut så mycket som möjligt av din resa. Vid större grupper kommer fler instruktörer att tillkomma.

Jessica Nylén – Sprallig, energisk och jordnära är ord som beskriver Jessica bra. Jobbar deltid som sjuksköterska och deltid som gruppträningsinstruktör med en väldans många års erfarenhet. Leder i stort sett alla former av gruppträning, men på resorna hittar ni henne på framförallt yoga och dansklasser, men även på aqua och något styrkepass. Att yoga för Jessica är som balsam för själen och att få dansa för henne ger glädje i överflöd.

 

 

Karin Johansson Edman – Superkvinnan från Luleå som springer lopp med trea på tjejmilen som merit och åker även skidor med många Vasalopp i bagaget. Riktig glädjespridare som till vardags jobbar som idrottslärare och som gruppträningsinstruktör och PT genom det egna företaget ÅK. Kommer under resan att köra aqua, löpträning, stavgång, styrkeklasser och några överraskningspass som pardans. Karin har tidigare varit med TaudienTraining på två resor till Turkiet med mycket nöjda kunder , framförallt för sin kunskap, glädjen som hon sprider och de annorlunda passen som inspirerat.

 

Utflykter

Vi vill att du ska få ut så mycket som möjligt under din semester  och har valt ut de bästa utflykterna som du har möjlighet att köpa till. Få sköna behandlingar på Hamam på hotellet, följ med till Antalya på shopping, vandra i bergen i Canyon följt av att ta dig fram i de kalla källorna mellan klippväggarna eller varför inte avsluta din vecka med middag på A la carte restaurangen.

Hamam

Bokas separat på hotellet. En turkisk upplevelse att få ligga på stenhällarna där behandlingen börjar med en skrubbning för att få bort döda hudceller. Därefter får du en underbar skummassage på 30 min. Du kommer sedan förflyttas till ett massagerum för att få avnjuta en oljemassage på 30 min som sedan avslutas med en ansiktsmask. Pris: ca 40 Euro

Vandring och Canyoning

Följ med på en utmanande upplevelse bland berg och vattenfall. Genom Canyoningatt vandra uppför bergen fortsätter turen sedan genom vatten där du tillsammans med guiden och resten av gruppen går motströms i vattnet mellan klipporna och fantastiska vyer. En upplevelse du inte får missa. Pris. Ca 50 euro

Antalya och Kemer

Utanför hotellet går bussar till både Antalya och Kemer dit du smidigt kan ta dig. I Antalya är gamla stan väl värt ett besök och här finns även stort utbud för dig som vill shoppa.

Kemer är en lite mindre ort med ett lite centrum med souvenirbutiker, handväskor mm samt även en fantastisk fin strand.

Datum 14/15/16 september

Från Stockholm, Göteborg, Köpenhamn och Luleå

I resan ingår: Flygresa, boende med del i dubbelrum, All Inclusive med all mat, dryck, mellanmål och vatten till träningen, träningspass, workshops, föreläsningar och andra aktiviteter

(Flygtiderna kan komma att ändras)

Köpenhamn9395:-

Utresa 16 september, 10.45 – 15.15

Hemresa 23 september, 07.00 – 09.45

Stockholm –  10 395:-

Utresa 15 september, 10.30 – 15.15

Hemresa 22 september, 06.30 – 09.30

Göteborg 10 395:-

Utresa 15 september, 20.30 – 01.20

Hemresa 22 september, 16.30 – 19.35

Luleå10 395:-

Utresa 14 september: 20.45 – 01.50

Hemresa 21 september: 16.30 – 19.50

När Detur har mottagit anmälan har du 7 dagar på dig att betala in anmälningsavgiften på 1000:-. Resterande belopp ska vara Detur tillhanda senast 30 dagar innan avresa. Enkelrumstillägg 2000:-. Boende i extrabädd 500:- rabatt.

Transfer på 250:- och mat ombord på planet ingår ej.

Reseförsäkring och avbeställningsskydd

Kan köpas mot tillägg: Avbeställningsskydd 220:- per person, Europeiska reseförsäkring 325:- per person.

Allmänna villkor för paketresor gäller genom resegarantin Läs mer 

Referenser:

2014

Fantastisk resa, på alla sätt. Bra träningsutbud, fantastiskt professionella instruktörer i en bra mix, ett härligt bemötande från alla, både instruktörer och deltagare. Dessutom gillar jag att man verkligen kunde känna att alla deltar utifrån sin förmåga, där det viktigaste var att vi alla hade roligt, och det hade vi!! =) Vi var en hel grupp som åkte med från Aktiv Kvinna i Lund och för oss var det allra viktigaste att resan höll allra högsta kvalitet och vi är inte besvikna. Nästa år återkommer vi, med glädje!

Camilla Lindblom, Aktiv kvinna 2014 – 10-26

Taudientraining har gjort det igen! Utmärkt arrangemang, stort engagemang, inspirerande och kunniga instruktörer, humor och glädje – träning för alla på alla nivåer när den är som bäst!

Irene Fajersdotter 2014 – 10-26

Detta var första gången jag åkte på en träningsresa och jag vill väldigt gärna åka igen. Så roligt som jag hade under veckan i Turkiet har jag inte haft på mycket länge. Så många underbara människor som jag mötte och fyra stycken underbara instruktörer som var så måna om oss allihop. Roliga och trevliga utflykter. Kände också att servicen från Detur var bra. Vår guide löste det mesta som vi ville ha hjälp med. Jag rekommenderar verkligen alla att åka på en sån här resa. Fungerar även för de som inte är träningsgalningar. Du väljer själv hur mycket du vill träna och vill du ligga på stranden så är det också helt okej.

Caroline Wall 2014-10-26

En härlig resa med ett toppen bra upplägg, bra och varierad träning som passar alla, duktiga instruktörer som är fantastiska på att instruera på passen så att vi gör rätt och inte skadar oss och som är otroliga glädjespridare. Bra upplägg med träning, tävlingar, gemensamma middagar och utflykter. Ett kanon koncept!!! Efter en vecka och 26 träningspass senare åkte jag även detta år hem med en stor glädje i kroppen som var fylld med positiv energi, fantastiska minnen och nya vänner. Detta kommer jag att leva på länge…

Lena Jacobsson 2014 – 10 -26

Jag hade lite förutfattade meningar om just träningsresa. Redan efter första dagen grusades alla dom. Jag kände aldrig att jag var för otränad eller för oerfaren för någon aktivitet alls, alla tränar efter egen förmåga och lust. Ville jag ha riktiga utmaningar fanns det gott om dem och samtidigt om jag ville ta det lite lugnare någon dag. Mixen av alla deltagare och deras härliga inställning gjorde att jag blev inspirerad och peppad till aktiviteter och träning jag kanske inte hade gjort hemma. Att åka på träningsresa där du kan kombinera träning med god mat, sol och bad, (och lite shopping så klart) är verkligen den ultimata semestern för mig. Det spelar heller ingen roll om du åker i par eller ensam för gemenskapen gör att du aldrig behöver känna dig ensam. Kommer med all sannorlikhet åka nästa år!

Ea Fölsch 2014-09-19

Jag tyckte att resan var bra organiserad, vi blev bra informerade, Marlene lyssnade mycket på våra önskemål och agerade utifrån det. Blandningen på passen var bra, och att det låg flera pass i olika karaktär på samma tider så du kunde välja – behövde aldrig ”vänta” på ett pass.

Ida Larsén 2014-09-19

Ett stort engagemang och kunskap hos TaudienTraining gör träningsresan till en fantastisk upplevelse med stor träningsglädje och gemenskap i en lagom stor grupp! Det finns verkligen något för alla.

Susanne Brandin – 2014-09-19

2015

”Har svårt att tänka mig att det kan bli bättre än såhär. Engagemang från ledarna för att göra det så bra som möjligt för deltagarna. (även fast jag inte var med på alla pass)”.

Peter Hågestam 2015-05-22

”Jag har utmanat mig själv i veckan och deltagit i fler pass än vad jag först trodde att jag kunde, tack vare glada, positiva och inspirerande instruktörer. Jag åker hem pigg och glad med en härligt trött kropp”

Maria Runermark 2015-05-15

”Underbara instruktörer, tänkvärda föreläsningar. Jag har haft en helt underbar träningsresa med fina och glada människor. Helt fantastiskt”! Camilla Hågestam 2015-05-22

”Bra blandning av pass, bra möjlighet att välja samvaro eller egen tid. Marlene har en unik förmåga att få alla att känna sig sedda”

Katja Mannerla 2015-05-22

”Fantastiskt bra allsidiga pass. Fantastiska instruktörer. Fantastiska platser att träna på. Resan gör jag om när som helst. En stor eloge till er för detta koncept”.

Christina Magnusson 2015-10-15

Underbar miljö med uteträning från soluppgången. Stor variation på pass med något som passar alla. Fantastiska ledare som inspirerar till mer träning än som borde vara möjligt.

Birgitta Strauss 2015-10-15

En helt fantastisk vecka med inspiration, kunskap och glädje. Träning för alla oavsett nivå med inspirerande instruktörer som bjuder på sig själva. Lustfyllt och motiverande. Vi kommer tillbaka. En investering för framtiden.

Lone Bertilsson 2015-10-08

Allt var så genomtänkt. Passen hade bra variation så alla kunde hitta sin grej. Högintensiva pass mixades med lugnare. Dans mixades med Body Combat. Helt Perfekt!

Victoria Bergman 2015-10-08

Mycket bra pedagogiska workshops. Bra variation på pass. Finns något för alla. Ständig information och uppdateringar.

Annika Hallin 2015-10-08

Jag har inte tidigare varit på någon träningsresa men kan inte tänka mig att det blir bättre än såhär. Pass som passar alla, proffsiga instruktörer och väl värt pengarna.

Cecilia Larsson 2015-10-08

Glada och pigga ledare. TaudienTraining har full koll på allt. Bra arrangerat. Resan i sin helhet har överträffat mina förväntningar. Ser redan framemot nästa träningsresa med Taudien.

Sara Carlsen 2015-10-01 

Kännt att allt har varit välorganiserat in i minsta detalj. Superbra. Passen har varit skitkul med en alltid peppande instruktör. Bara positivt. Detta är min första träningsresa och den har varit över förväntan. Åker gärna igen.

Annelie Johansson 2015-10-01 

Problemet är väl snarare att det inte går att åka på ”vanliga” solsemestrar nu… Vad ska man då hitta på hela dagarna, utan program? J Annan syn på vad jag ”Kan”. Tidigare har jag ibland funderat på om jag tex skulle orka två (2!!) pass nån dag. Nu vet jag att jag orkar fem-sex pass!! Tack!

Victoria Bergmark 2015-05-01

En toppenvecka med fantastiska träningsinstruktörer som gav massa positiv feedback under de varierade och roliga träningspassen. Dessutom jättegod mat i trevlig, orientalisk miljö och fint och soligt väder. Jag är kanonnöjd med resan.

Carolyn Koumal 2015-05-09

2016

Helt fantastisk resa. Kanonbra träning och superproffsiga instruktörer som inte bara hjälper till vid träningen utan gör allt för att göra vår tid här så bra som möjligt och det lyckades dom verkligen med. Längtar tills jag har möjlighet att komma tillbaka Kan varmt rekommendera alla att boka in en sådan här träningsresa. Det är aldrig försent att komma igång.

Elisabeth Forsberg 2016-05-05

Personligt, genomtänkt och härlig energi hela veckan!

Carola Alriksson 2016-05-05

Trevligt koncept i härlig miljö

Staffan Ljung 2016-05-05

Bra sammanhållning i gruppen tack vare instruktörerna, bra med gemensamma måltider. Väldigt bra upplägg, bra information på plats, bra service. Underbar start på dagen med yoga.

Helen Samuelsson 2016-05-05

Mycket kompetenta och duktiga instruktörer. Bra att de var olika och kompletterade varandra.

Paula Terne 2016-05-12

Om du behöver en paus från vardag och stress och behöver hämta kraft och energi är en träningsresa med TaudienTraining bästa sättet. En av de bästa veckorna i mitt liv.

Lena Sterving 2016-05-12

Alla kan medverka, oavsett ålder, vältränad eller ej, om man vill träna mycket eller lite. Trodde aldrig det skulle vara såhär bra! Tack för en grym vecka!

Marie Pettersson 2016-05-12

Boka resa

Kom ihåg att även boka in transfer, som brukar vara smidigast och mest prisvärt för att ta sig till hotellet. 

Vid frågor gällande bokning: Kontakta info@detur.se 

Vid frågor gällande träning och program för veckan, kontakta marlene@taudientraining.se