Om Oss

träningsresa turkietTaudienTraining är träningsreseföretaget som fokuserar på Dig och att du ska få uppleva en aktiv och spännande semester med mycket glädje och gemenskap. TaudienTraining har många års erfarenhet inom både tränings- och resebranschen och vill dela med oss av det bästa av dessa två världar genom träningsresor!

Många andra företag brukar specialisera sig på det ena eller det andra – Vi vill inte välja! Träningen är i fokus, men för detta tummar vi inte kvalitén och servicekänslan, likväl som det ska finnas tid på egen hand att utforska omgivningen eller kanske njuta lite extra på spa.

En träningsresa passar alla

Du kanske tillhör dem som brinner för att träna tillsammans med andra lika mycket som vi gör och vill ta del av detta även på din semester. Eller så kanske du är helt ny inom träning och vill få en inspirerande kickstart till att komma igång, få hjälp med motivationen och få möjlighet att hitta den träningsform som passar just dig. Vilket som så har du ett enormt träningsutbud att ta del av kombinerat med föreläsningar, workshops och andra överraskningar. På våra resor vill vi lära känna dig som resenär och är därför med er så mycket som möjligt, vid träningarna, föreläsningarna och alla måltider. Vi finns alltid nära tillhands redo att hjälpa dig med alternativ på övningar, kosttips, visa teknik på någon övning eller vad du kan tänkas vilja ha hjälp med.

Vi som jobbar här

Marlene Taudien

Jag som driver TaudienTraining heter Marlene Taudien och bor i marlene TaudienTrainingHelsingborg. Jag har ägnat mig åt träning hela mitt liv med hård träning inom gymnastik som ung, för att sedan istället satsa på basket. Efter gymnasietiden jobbade jag under sju år som bussguide för Ölvemarks Holiday och befann mig över hela Europa. Träningen blev inte direkt så regelbunden under tiden, men jag fick se otroliga platser, träffa massor med spännande människor, lära mig att organisera, ta hand om stora grupper, få alla att trivas, lösa problem, guida och inspirera för att bara nämna några saker. Och jag insåg hur roligt det är att få se till att människor får en oförglömlig semester.

Under sista åren som guide bodde jag i Helsingborg för studier mellan resorna och började då även jobba som instruktör. Det började med att jag provade ett boxpass och tyckte det var väldigt roligt och sen var jag fast. Jag har gått en väldans många utbildningar inom olika gruppträningsformer, gymutbildning, personlig tränare, kostrådgivare, livsstilscoach, ledarskapsutbildning mm. Jobbat som företagsansvarig för Actic, utbildat reseledare och undervisat på turismutbildningar.

När jag åkte på min första träningsresa 2012, så bestämde jag mig för att detta vill jag jobba med. Att få kombinera mitt brinnande intresse för träning och att inspirera andra människor med att ge dem en oförglömlig semester var ju perfekt. Det jag tog med mig var dock att jag ville ha så mycket träning som möjligt utomhus när det går. Jag ville ha en Vi känsla i gruppen där alla deltagare ska känna sig sedda och lära känna varandra samt lära känna oss instruktörer. Och jag ville att det skulle vara mer än bara en träningsresa där även andra aktiviteter skulle erbjudas. Så, det är detta jag idag vill erbjuda er. Jag vill att man efter en resa oavsett om det är en vecka utomlands, en träningsweekend eller ett event så ska man känna träningsglädje, inspiration och att man ska vilja ha mer! Så jag hoppas att vi ses och att du får uppleva den känslan!

Adam Taudien

BMR - Adam TaudienTraining

Till min hjälp och stöttepelare har jag min man Adam Taudien  som kompletterar mig inom allt. Adams finns med som instruktör på resorna där han kör olika gruppträningsklasser, delar med sig av sin kunskap inom styrketräning samt föreläser. Vi träffades på vår PT utbildning 2013, så han har fått vara med sedan starten utav resorna och det är fantastiskt att kunna göra detta tillsammans. Adam är även utbildad ljudtekniker, vilket känns tryggt då musiken och tekniken alltid fungerar när han är nära.

Förutom oss, så har vi flera instruktörer som är knutna till oss och utvalda för att erbjuda er den allra bästa träningen och de allra roligaste resorna! Tillsammans är vi ett fantastisk team som kompletterar varandra och ser till att du får ut så mycket som möjligt av din resa.

Louise Nilsson

Louise Nilsson har en bakgrund inom hopprep och konståkning, men tillägnar nu den mesta träningstiden till väldigt varierad form utav gruppträning. Dans, step, styrketräning, löpning och rörlighetsträning gör att träningen aldrig blir tråkig. Senaste tiden har det även varit mycket rehab för ett knä som inte vill samarbeta, men med disciplin och målmedvetenhet har knät börjat komma på banan igen.
Louise har studerat sport management och tog examen våren 2019 och jobbar även på Filborna Arena i Helsingborg.  Louise träffar ni på flera av våra resor utomlands och våra weekends i Sverige där hon ansvarar på plats och kör även många olika klasser. Förutom att vara med på resorna arbetar hon som marknadskoordinator i företaget.

 

Träna med oss

Förutom våra träningsresor så hittar ni Marlene, Adam och Louise på Filborna Arena i Helsingborg. Många av våra instruktörer hittar ni också på denna fantastiska anläggning med ca 180 pass i veckan på schemat!

Hoppas att vi ses!

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.