Om Oss

träningsresa turkietTaudienTraining är träningsreseföretaget som fokuserar på Dig och att du ska få uppleva en aktiv och spännande semester med mycket glädje och gemenskap. TaudienTraining har många års erfarenhet inom både tränings- och resebranschen och vill dela med oss av det bästa av dessa två världar genom träningsresor!

Många andra företag brukar specialisera sig på det ena eller det andra – Vi vill inte välja! Träningen är i fokus, men för detta tummar vi inte kvalitén och servicekänslan, likväl som det ska finnas tid på egen hand och kanske följa med på någon spännande utflykt.

 

En träningsresa passar alla

Du kanske tillhör dem som brinner för att träna tillsammans med andra lika mycket som vi gör och vill ta del av detta även på din semester. Eller så kanske du är helt ny inom träning och vill få en inspirerande kickstart till att komma igång, få hjälp med motivationen och få möjlighet att hitta den träningsform som passar just dig. Vilket som så har du ett enormt träningsutbud att ta del av kombinerat med föreläsningar, workshops och andra överraskningar. På våra resor vill vi lära känna dig som resenär och är därför med er så mycket som möjligt, vid träningarna, föreläsningarna och alla måltider. Vi finns alltid nära tillhands redo att hjälpa dig med alternativ på övningar, kosttips, visa teknik på någon övning eller vad du kan tänkas vilja ha hjälp med.

Vi som jobbar här

Jag som driver Taudientraining heter Marlene Taudien och bor i marlene  TaudienTrainingHelsingborg. Jag har ägnat mig åt träning hela mitt liv med hård träning inom gymnastik som ung, för att sedan istället satsa på basket. Efter gymnasietiden jobbade jag under 7 år som bussguide för Ölvemarks Holiday och befann mig över hela Europa. Träningen blev inte direkt så regelbunden under tiden, men jag fick se otroliga platser, träffa massor med spännande människor, lära mig att organisera, ta hand om stora grupper, få alla att trivas, lösa problem, guida och inspirera för att bara nämna några saker. Och jag insåg hur roligt det är att få se till att människor får en oförglömlig semester.

Under sista åren som guide bodde jag i Helsingborg för studier mellan resorna och började då även jobba som instruktör. Det började med att jag provade ett boxpass och tyckte det var väldigt roligt och sen var jag fast. Jag har gått en väldans många utbildningar inom olika gruppträningsformer, gymutbildning, personlig tränare, kostrådgivare, livsstils coach mm. Jobbat som företagsansvarig för Actic, utbildat reseledare och undervisat på turismutbildningar.

När jag åkte på min första träningsresa så bestämde jag mig för att detta vill jag jobba med. Att få kombinera mitt brinnande intresse för träning och att inspirera andra människor med att ge dem en oförglömlig semester var ju perfekt. Det jag tog med mig var dock att jag ville ha så mycket träning som möjligt utomhus när det går. Jag ville ha en Vi känsla i gruppen där alla deltagare ska känna sig sedda och lära känna varandra samt lära känna oss instruktörer. Och jag ville att det skulle vara mer än bara en träningsresa där även andra aktiviteter skulle erbjudas. Så, det är detta jag idag vill erbjuda er. Jag vill att man efter en resa oavsett om det är en vecka utomlands, en träningsweekend eller ett event så ska man känna träningsglädje, inspiration och att man ska vilja ha mer! Så jag hoppas att vi ses och att du får uppleva den känslan!BMR - Adam TaudienTraining

Till min hjälp och stöttepelare har jag min man Adam Taudien  som kompletterar mig inom allt. Adams finns med som instruktör på resorna där han kör olika gruppträningsklasser, delar med sig av sin kunskap inom styrketräning samt föreläser. Förutom oss, så har vi på de längre resorna med oss noga utvalda instruktörer för att erbjuda er den allra bästa träningen och de allra roligaste resorna! Tillsammans är vi ett fantastisk team som kompletterar varandra och ser till att du får ut så mycket som möjligt av din resa.

Björn är 27 år och kommer ursprungligen från Haparanda. Han flyttade ner de 170 milen till Helsingborg 2014 för att plugga sportmarknadsföring på Caddie Sports & Business. Idrotten har alltid varit en stor del av hans liv. Tidigare har halindacarlssonfoto-25-768x573n spelat både fotboll och ishockey innan styrketräningen tog över som den huvudsakliga träningsformen. Förutom detta så har löpträningen alltid varit en betydande del av träningen. Favoritpasset tycker han är backträning eller korta tuffa intervaller. Björn är diplomerad löpcoach och älskar att hjälpa, inspirera och motivera andra till träning. Träningen är en livsstil och han vill få andra att känna samma glädje till ett aktivt liv som han själv. Han är väldigt nyfiken på allt som har med träning och kroppen att göra och vill hela tiden lära sig nya saker. Han testar gärna olika typer av träningsupplägg för att se vad resultatet blir och hur kroppen reagerar. Björn älskar att diskutera träning och kost samt uppdaterar sig alltid om det senaste från träningsvärlden genom att läsa studier, böcker och lyssnar mycket på podcasts. Björn kommer att arbeta som marknadskoordinator och utöver det hjälpa till var det behövs! Han kommer även vara instruktör med fokusområdet löpning.

Träna med oss

Förutom våra träningsresor så hittar ni mig och Adam  på Filborna Arena i Helsingborg. Jag kör där klasserna: Body Combat, Grit, Body Pump, spinning, indoor walkning, box, tabata, yoga samt olika former av aqua som vanlig aqua, aqua yoga, aqua tabata och aqua attack. Jag finns även som kostrådgivare och PT. Ta gärna kontakt med mig om du vill komma och träna med mig i grupp eller enskilt. Adam hittar ni på arenan på box och funktionell cirkel.

Filborna