Träningshelg på Torekov Hotell

En träningshelg är ett perfekt sätt att bryta av vardagen och fylla på energiförråden genom en härlig mix av träning och avslappning!

Unna dig en helg med fokus på bara Dig och Ditt välmående. Vi erbjuder ett gediget program för helgen där du själv plockar ut det som lockar dig mest och själv bestämmer hur mycket du vill träna under helgen. Träningen varvas med god mat, avkoppling och härligt umgänge med likasinnade. Våra instruktörer finns alltid nära till hands för att ge dig den hjälp som du önskar och behöver. Oavsett om du vill komma igång med träningen eller redan tränar regelbundet så hittar du något som passar dig. Vi strävar efter att alltid leverera en bredd av klasser; allt från yoga och danspass till löpskolning, funktionell träning och box. Träningen sker både inomhus och utomhus och kompletteras med föreläsningar/workshops med olika temas i syfte att generera inspiration och reflektion.

På en träningshelg med oss kan du åka både tillsammans med någon du tycker om eller dig själv- omgiven av likasinnade och av våra instruktörer finns det alltid en gemenskap att vara delaktig i.

Vårt mål är att förmedla träningsglädje i kombination med avkoppling och Dig det bästa av två världar!

Torekov 4
Torekov-utegympa-1024x575
Torekov 1

Om hotellet

Torekov Hotell ligger på Bjärehalvöns västra sluttning, där vackrabokskogar möter urgamla stengärden.

På hotellet finns gott om plats till att bara njuta av utsikten och stillheten mellan varven. Du kan till exempel sätta dig framför brasan i loungen eller besöka den personliga SPA avdelningen. SPA avdelningen innehar relaxavdelning med panoramafönster mot himlen, japanska utomhuspooler, ångbastu mm. Passa även på att boka in en SPA behandling där du som reser med TaudienTraining har 10 % rabatt på alla behandlingar (bokas i förväg).

Mellan Torekov och Båstad finns många fina vandringsleder och möjligheter att finna egna stigar. Skåneleden går runt hela halvön med utsiktspunkter mot havet. Du kan även passa på att göra ett besök till det mysiga gamla fiskesamhället och de små bodarna. Det naturnära läget skapar möjligheter till både rörelse och återhämtning vilket gör Torekov till ett perfekt tillhåll för en träningshelg.

Instruktörer för din träningshelg

Samtliga av våra instruktörer har en lång och gedigen bakgrund och erfarenhet av träning och är noga utvalda för sin kunskap, engagemang och glädje. Tveka inte kring att ta hjälp av dem för att få ut mesta möjliga av din träningshelg!

Augusti 2020: Sofia Harre Wallén, Therese Carlsson, Camilla Lindholm Borg, Sandra Lindau Sterner

 

Sofia Harre Wallén

Sofias intresse för gruppträning började tidigt. När skolidrotten inte var tillräckligt rolig bad hon läraren om tillstånd att köra ett gympapass för sina kompisar. 26 år senare och över 5000 körda klasser livnär hon sig på träning, både som grupptränare, personlig tränare och koreograf. Sofias filosofi är att träning ska vara “enkel men effektiv”.
Inom gruppträning instruerar hon i de flesta typer av klasser, allt ifrån meditativ och lugn träning till styrka, crossfit och dans. Genom åren har hon jobbat sig igenom massor av trender inom branschen, och dansen är det som alltid kommer att vara Sofia närmast om hjärtat.

 

Camilla Lindholm Borg 

Camilla påbörjade som “vanlig 30-åring” en resa i form av att våga satsa på en av världens hårdaste sporter, Ironman. Som 41-åring hade hon rest långt och blev världens äldsta till att vinna EM-guld. Nu satsar hon på ultralöpning och bjuder under träningshelgerna på oändlig inspiration, omfattande kunskaper kring kropp, löpning och träning i stort samt en häftig mix av smittsam glädje och tuffa utmaningar!

 

 

Sandra Lindau

Sandra arbetar på Filborna Arena i Helsingborg som gruppträningsinstruktör samt Receptionsansvarig. Den största passionen inom gruppträning är dans och passet Bootylicious. Den bästa känslan enligt Sandra är att se en ny deltagare, som kanske aldrig dansat förut,  gå in på ett danspass och förvandlas till en riktig Dancingqueen efter passets slut! Att se glädjen i deltagarnas ansikten driver Sandra att alltid utvecklas och jobba hårt som instruktör.

 

 

Therese Carlsson

Är instruktören som får alla att kunna dansa med ett leende. Med över 20 års erfarenhet som instruktör har hon en otrolig kompetens och kan framkalla glädjen i träningen som ingen annan. Therese är instruktören som ser alla och kan få alla att ta ut sig efter sina egna förutsättningar och även få dem att längta till varje träningstillfälle. Therese leder klasser som afro, dans, step och olika core klasser.

Schema

Programmet är preliminärt och mindre ändringar kan ske.

Träningsprogram Augusti 2020

Träningshelg / Yogahelg 2020

15-16 augusti – (Yogahelg)
22-23 augusti – (Fullbokat ställ dig på väntelistan)
26-27 september (Yogahelg)
5-6 december (Yogahelg)

Då Spa byggs ut och det finns en risk att våra träningspass kommer störa kunderna på Spa kommer vi hålla vår sista träningshelg på Torkov Hotell under 2020.  Våra yogahelger kommer att finnas kvar. Våra andra helger med “Torekov konceptet” flyttas till deras systerhotell Riviera Strand i Båstad. Där erbjuder vi:

19-20 september
24-25 oktober
21-22 november

Pris: 3200 kronor. 

Allt detta ingår

Samtliga ca 20 ledarledda träningspass specifika för vår grupp
Välkomstfika
Lunchbuffé i Bistron båda dagarna
Hälsosamt mellanmål lördag em
En tvårättersmeny i Bistron
En skön natts sömn i dubbelrum
Morgonenergi med kaffe/te, smoothie
Enklare mellanmål förmiddagen
Frukostbuffé i Bistron
SPA med bastu, varma bad och japanska utomhuspooler
Tillgång till gym inom- och utomhus
Check me Kroppsmätning (värde 495:-)

(Bokningen är bindande och betalas senast 30 dagar innan vistelsen.)

Utan övernattning Alternativ 1:
2295 :- (Inkluderar lunch, fika och middag samt frukost på söndagen)

Utan övernattning Alternativ 2:
1895:-(Inkluderar lunch och fika samt frukost på söndagen)

Enkelrum: Tillägg 200:-
Uppgradering till svit: Tillägg 300:- per person

 

Njut lite extra och kom en dag tidigare.

Paketpris 1 395 kr/person inkl. afternoon tea , bistrons trerättersmiddag, övernattning i dubbelrum med frukostbuffé samt fri entré till SPA och träning.
Logipaket 1 040 kr/person inkl. övernattning i dubbelrum med frukostbuffé samt fri entré till SPA och träning.

Boka Resa

Boka din träningshelg via mejl till info@torekovhotell.se alternativt via telefin till 0431-558212.

Vid bokning uppges namn, datum, antal personer samt eventuell specialkost.

 

Vid frågor om er träningshelg är du varmt välkommen att skriva till info@taudientraining.se eller ringa 070 – 944 83 02.

Vi ser framemot att träna tillsammans med dig!

Sagt om våra träningshelger till Torekov

 Vi arrangerar numera sju Träningsweekends om året till Torekov hotell. Det hela började med en liten grupp på sex personer 2014. Sedan 2015 har vi så gott som alltid fulla grupper med 60 personer. Det gör oss väldigt stolta att ha så pass nöjda kunder och det är fantastiskt roligt att se så stor del återkommande. Här nedan kan ni läsa vad några av våra kunder har sagt om oss.

2019

”En helg för mitt eget välbefinnande, att bara få stänga ute omvärlden och fokusera på mig. Vågar nog redan nu i februari säga att det här blir årets bästa helg”. -Bodil Fredriksson

“Bra variation mellan passen, duktiga och inspirerande instruktörer. Hotellet en perfekt miljö och plus för check me” – Eva Niklasson

“Underbart härlig miljö, varierade pass med något för alla smaker. Supertrevliga och goa ledare” – Lisa Nilsson

”En fantastisk getaway för att ta hand om sig själv, svettas, skratta och umgås. check me ser jag som en stor bonus” – Annelie

”Jag fick fokusera på mig och min träning och mitt välbefinnande. Något som är väldigt viktigt för mig nu!”

”Det bästa vara att kunna kombinera att umgås med vänner, egen tid och träning. Kommer att leva länge på detta. Tack!” – Emma Pettersson

”Skönt gäng trevliga människor som tillsammans med kompetenta och engagerade instruktörer få utöva det som vi gillar allra mest, Träning!” – Camilla

”Det bästa med helgen var lugnet! Fast det var mycket träning var det sånt lugn över hela hotellet och instruktörerna. Mycket behagligt! Varierat utbud, prisvärt och mycket ödmjuka instruktörer!

 

2018

“Bra gäng! Man tränar utifrån sin egen förmåga”

“Charmiga, kunniga instruktörer – mycket proffsiga. Energiboost i kropp och knopp” – Katarina

“Så inspirerande, glädjefull och motiverande! “sjukt” roligt!”

“Intensiv träning blandat med lyx”

“Välplanerat, roliga pass, trevliga människor”

“Träning som passar alla, prisvärd helg” – Johanna

“En fantastisk helg med så mycket glädje, skratt och härlig svett! Jättebra instruktörer, stor variation på passen, god mat och en chans för fysisk utmaning och mental återhämtning” – Annelie

“Ladda batterierna, skratta, äta gott och röra på sig. Perfekt kombo!” – Kristina

“Nya vänner, nya kunskaper, ny inspiration” – Annika

“Väldigt proffsigt anordnat – kommer definitivt komma tillbaka” – Katarina

“Det var varierande pass och föreläsningar, inspirerande instruktörer och föreläsare” – Martin

“Det bästa var att man fick träna, umgås, äta gott i lyxig miljö” – Stina

“Härlig stämning, rolig blandning av människor med olika träningsnivå och bakgrund. Bra instruktörer”

“Man inspireras av vidare träning och träning man kan utföra hemma” – Cecilia

“Bra upplägg, kändes seriöst rakt igenom”

“Grym egoboost. Lagom på alla sätt – kunde anpassa till min egen nivå”

“Bra träning i trivsam miljö. Träningspassen finns för alla nivåer”

“Underbart sätt att umgås på med vänner/partner. Svettas tillsammans i fin miljö och inga yttre faktorer som stör” – Sofia

“Kul att testa på olika träningsformer, mycket trevligt hotell”

“Väldigt bra upplägg rakt genom, “mellis” precis när det behövdes och personlig coachning när man behövde” – Johanna

“En startpunkt för en förändring till ett mer aktivt liv” – Vesna

“Bra träning för kroppen, fullkomligt uttömmande. Dessutom bra övningar att ta med hem i livet” – Maria

2017

Ett väldigt bra koncept med träning, kost och boende vid havet! Christel

Hög kvalitet på träningspassen och instruktörerna i en fantastisk miljö utomhus och inomhus. Mycket fin mat stort utbud av vällagade rätter! En lyxig helg på alla plan! Maria Carlsson

Stort urval och något som passade alla. Bra upplagt med tiden emellan passen samt gott om ”egen tid”. Mycket nöjd! En riktig toppenhelg med jättebra träning och träningstips, supergod mat och trevliga människor.

Rolig, fartfylld och inspirerande träningshelg!! Skönt och lyxigt både för kropp och själ! / Emma Melin, Göteborg

Roligt, inspirerande och utvecklande! Lämnade helgen bakom mig fylld med energi! Mycket nöjd och gör gärna om det! Linda Balogh

Välorganiserat, proffsigt, lyxig och välgörande helg är så nöjd!

En fantastisk helg som inspirerar till att fortsätta träna. En riktig energikick! Ett jättebra upplägg och inspirerande instruktörer. God mat och harmonisk miljö. /Annelie Dremo

Det var första gången jag var på en träningshelg, en dröm för mig faktiskt! Tyckte det var så härligt! Therese Hagström Andersson, Karlskrona

2016

“Jag hade absolut inga stora förväntningar eftersom jag nästan aldrig går på pass, och trodde att det skulle bli en väldigt lång helg pga av allt tränande. Så fel jag hade, det var en av dom roligaste men också en av den tuffaste helgen i mitt liv, jag löptränar ju “bara” annars. Helgen gick väldigt fort, så det stämmer att tiden går fort när man har roligt. Plus att min fru som går på pass näst intill varje dag älskade denna helg, (det var hennes födelsedags present), så allt som allt var det väldigt väldigt bra, maten var ju fantastiskt god genom hela helgen. Återkommer säkert en annan gång.” Mvh Paul J Lindström.

En heltäckande träningsweekend där ingenting fattades!” M V H Sara Valfridsson

“Härlig miljö och grymma instruktörer! Inspirerande och roligt”/Emma

“Positivt med träning i grupp med nya personer! Super helg med mycket inspiration och glädje”

2015

Tillsammans med TaudienTraining och Torekov Hotell hade vi en fantastisk träningsweekend! Ett varierat och utmanande utbud av träningspass, trevlig personal, god mat och härlig avslappning i spat. – Sara Nilsson

”Ett välfyllt, färgsprakande och varierat träningsutbud med sköna och kunniga instruktörer. Allt serverat i den bästa miljön med avslappning, spa och god mat! Toppbetyg!” – Elisabeth Blomberg och Roland Beijer

Den här helgen har varit helt fantastisk! Alla delar (hotell, mat, träningspass och instruktörer) Har överträffat våra förväntningar med råge. Kan varmt rekommendera både träningshelg och vanliga besök på hotellet!

Vilken weekend! Mycket träning, tuff träning – alldeles underbart! Servicen var toppen och passen var kanon! Föreläsningar och check me genomgång var väldigt givande. En helt underbar helg! Redan bokat en ny träningsweekend. Tack alla inblandade! //Annicka

En oerhört inspirerande, utmanande och glädjefylld helg där även jag, som nyligen kommit igång att träna, orkade sju pass på två dagar. Lämnade helgen fylld med energi, ny kunskap och nya mål! //Sara Winblad

Energifyllt, inspirerande, svettigt, tufft och alldeles underbart!

Arrangemanget var väldigt professionellt ordnat och planerat i sin helhet. Inspirerande och bra träningspass. Otroligt hög standard på mat och anläggningen i stort. Jag kommer garanterat tillbaka. Redan bokat på mig på en ny träningsweekend i januari 🙂 // Maria Billquist

2014

 ”Stort Tack grymma Marlene för ännu en lyckad Träningsresa:-). Härligt med Spa dessutom. Tuffa pass som vanligt. Precis så det ska vara:). Blev förvånad att jag klarade så mycket som jag gjorde. Känner mig härligt lugn i kropp och själ nu:-). Fått mycket inspiration nu med” – Mia Fridh

”Tack Marlene Taudien för en grym helg! Du är stenhård! 8 pass senare är det soffan som gäller ikväll”!  – Freja Rosengren

”Marlene, du är GRYM!! I positiv bemärkelse. Tack för en fantastisk helg i Torekov! Kroppen vet att den lever nu och att den ska fortsätta i samma stil resten av året”. –  Henny Gustafsson

”Innan resan kände jag mig orkeslös och trodde knappt jag skulle ta mig igenom första passet. Men genom pepp från instruktörer och andra deltagare, skön träning och fantastisk omgivning så tog jag mig igenom alla pass med god energi och åkte hem som en ny människa. Det blev tom en löptur till havet dagarna efter resan, och jag som aldrig tyckt om att springa”. – Ros-marie Johnsson

 

Kundnöjdheten
Kundnöjdhet är viktig för oss, nedan presenteras mätningar som genomfördes 2016 vid en av alla våra träningsweekends hit. Skala 1-6, där 6 är högsta betyg.

Programmet för helgen? – 6.0

Kände du att passen var anpassade för alla – 5.9

Uppfyllde träningshelgen dina förväntningar? – 5.9

Föreläsningarna? – 5.5

Totalt fanns 19 mätpunkter där bl.a. hotellet, maten, Spa också utvärderades.
Sammanlagt resultat: 5.8!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *