Företag

Marlene TaudienSöker ni den där lilla extra motivationen och glädjen på företaget?

Vill ni inspireras, hitta mod och dela med er av energi till varandra? Eller vill ni kanske lära er mer om träning och kost?

Varför inte kombinera nästa konferens, kick off eller planeringsdagarna med en träningsresa?

Ni kan antingen boka in en grupp på någon av våra befintliga träningsresor. Eller så kan vi skräddarsy en resa där vi finns med och kör träningspass och ger inspiration bara för er, som ni givetvis kan kombinera med tid för konferens. En vecka, en weekend eller över dagen – valet är ert!  Välkomna att höra av er med era önskemål till marlene@taudientraining.se 

 

 

Anna och jag1 300x225 Föreläsningar

Kunders ord:

”När vi blev ombedda på mitt jobb att fundera på om vi visste någon som kunde komma till oss för att inspirera och motivera personalen tänkte jag direkt på Marlene. Hade veckan innan fått glädjen att lyssna på hennes föreläsning om mod och kände att den passade perfekt för oss med.  Jag tycker föreläsningen vänder sig till alla och man kan ta till sig hennes ord oavsett position i företaget, arbetsuppgifter eller plats i livet. Alla går vi och bär på drömmar och de flesta har haft motgångar i livet som kanske gör att självförtroendet sviktar, men när någon berättar om det ur en annan synvinkel så kastas ett annat ljus på både en själv och andra. Jag och mina kollegor gick ifrån föreläsningen med ett leende på läpparna, lite mer mod i hjärtat och massa mer energi.” Ea Fölsch – Cerdo Bankpartner

”Marlene och Anna höll en fantastisk föreläsning om motivation och att våga för att lyckas. Det var riktigt inspirerande att höra bådas bakgrund och vägar till deras framgångar. Efter föreläsningen var man riktigt motiverad till att testa sina vingar och man insåg även att de motgångar man stött på i livet kanske inte är förgäves utan ens egna väg till sitt mål. Tack för en inspirerande föreläsning Marlene och Anna!”

Caroline Nordström – verksamhetsutvecklare Ica

”Bra upplägg med engagerade och trevliga tränare. Passen var lagom långa med roliga träningspass av varierad träning. Fint hotell med god mat och bra service och viktigast träningen fungerade utmärkt och tränarna var verkligen super”.

Camilla Kasbah  – tandläkarteam från Ågränden i Uppsala som var på träningsresa i Turkiet.

PK 300x199 Föreläsningar