Träningshelg Lundsbrunn, Västergötland

Datum Träningshelg:
9-10 november

Det här ingår:
– Minst 14 träningspass & 2 Föreläsningar/ workshops
– 1 övernattning i dubbelrum
– 2 st luncher
– 1 st tvårättersmiddag
– 1 st frukostbuffé
– 1 st eftermiddagsfika
– 1 st välkomstfika

Bokning av klasser:
Ett välkomstmail med information om bokning av klasserna kommer skickas till dig 2-3 veckor innan träningshelgen.

Hotell:
Lundsbrunn
Läs mer om hotellet här.

Pris 2024:
3635 kronor per person med del i dubbelrum.
Enkelrumstillägg: 150 kronor

Erbjudande: Önskar du extra övernattning från fredagen?
En natt i dubbelrum 495 kronor per person.
Enkelrumstillägg: 150 kornor

Betalningsvillkor:
Betalning senast 30 dagar innan avresa. Tills dess fri avbokning. 

Kontakta oss:
Frågor gällande logi?
Kontakta hotellet genom mail till reception@lundsbrunn.se

Frågor gällande program eller träningshelg?
Kontakta oss genom mail till info@taudientraining.se

TRÄNINGSHELG PÅ LUNDSBRUNN

Att besöka Lundsbrunn är som att resa i tiden. Redan på 1700-talet reste man hit för återhämtning och läkning. Den forna kurorten har renoverats, men de gamla byggnaderna och känslan finns kvar från förr. I brunnssalen där vi tränar ser man delar av den gamla brunnen och cirkelträningen och passet WOD körs på det välutrustade gymmet som ligger i den gamla anstalten. Uteklasserna körs i brunnsparken och vi erbjuder även vattenträning på hotellets SPA. En speciell känsla att vistas och träna med historia och kultur så nära inpå!

Vad innebär en träningshelg?
En träningsweekend passar alla- oavsett om du vill komma igång med träningen eller tränar regelbundet. Med flera parallella pass att välja mellan hittar du förhoppningsvis alltid något som passar dig. Träningsschemat erbjuder allt från yoga och danspass till löpning, funktionell träning och andra riktigt tuffa pass. Under helgen bjuds du även på workshops/ föreläsningar för att få med dig ännu mer motivation och kunskap hem. Res själv eller ta med någon du tycker om och njut av vår träningsweekend med rolig träning, god mat och skön avkoppling på Lundsbrunns mysiga SPA. 

Varför TaudienTraining?
Vi är träningsreseföretaget som fokuserar på Dig och att du ska få uppleva en aktiv och spännande semester med mycket glädje och gemenskap. Vi har många års erfarenhet inom både tränings- och resebranschen och vill dela med oss av det bästa av dessa två världar genom träningsresor. Vi finns alltid nära tillhands redo att hjälpa dig.

PROGRAM FÖR DIN TRÄNINGSHELG

Nedan finner du programmet för din träningshelg!
Programmet är preliminärt och mindre ändringar kan ske.

Program för November 2024

BOKA DIN TRÄNINGSHELG

Bokning görs direkt till hotellet. Klicka på länken nedan.

INSTRUKTÖRER

Vi är mycket stolta över våra handplockade instruktörer som alla är proffs på sina områden. Genom vår stab av instruktörer, som rymmer allt ifrån yogainstruktörer till dansare, löpare och styrkefantaster, kan vi erbjuda en bredd av träning. Här finns någonting som passar alla och instruktörerna tar sig tid för dig både på passen och runtomkring om du vill ha hjälp vid sidan av träningen. Har du någon skada eller vill ta det lite lugnare så hjälper de dig gärna med att hitta alternativ på övningar som passar just dig. Tveka inte att ta hjälp för att få ut så mycket som möjligt av din träningsweekend!

November 2024: Katja Öberg Lundgren & Lotta Tångring

Katja Öberg Lundgren

KATJA ÖBERG LUNDGREN

Katja har en bred bakgrund som gruppträningsinspiratör med flera olika klasser på sin repertoar. Hon arbetar på Nordic Wellness och MyTraining i Uppsala och är bland annat Eliteinstructor i Piloxing, något hon brinner lite extra för. ”Det passar min personlighet perfekt – ett energifyllt pass som kräver kraft, stabilitet och kroppskontroll samt möjlighet att ha riktigt kul och kunna göra lite tok och galet. Jag gillar när det finns möjlighet till både attityd och lek”.

Till vardags jobbar hon som kommunikatör på Livsmedelsverket och har bland annat en bakgrund inom Försvarsmakten och Internationell insats.

LOTTA TÅNGRING 

Lotta hittade gruppträningen genom dansen och gick sin första aerobicsutbildning redan 1993 och blev fast. Sedan dess har hon instruerat de flesta typer av träning du kan tänka dig. Step, AfroPowerDance, core, Bodyjam och spinning är bara några exempel. Lotta älskar att leda både tuffa HIIT-klasser och dansklasser med mycket känsla. Senare hittade Lotta yogan och fastnade för effekten på både kropp och sinne. Sedan 2013 har hon lett flera yogaklasser i veckan och gått flera olika utbildningar, bl.a. Virya och Vinyasa Krama. Lottas yoga är oftast stark, fysisk, lekfull och utforskande utan att tappa djupet. I yogan och övriga klasser är en av hennes allra största styrkor pedagogik och tydlighet. Förmågan att få deltagarna att förstå, hänga med och också utmana sig själva lite längre än de kanske trodde de kunde.

Lotta driver sitt eget företag där hon utöver yogan arbetar som massageterapeut och är administrativ forskningsassistent i en studie om yoga för bröstcancer, DigiYoga CaRe. På kvällarna får hon utlopp för sin energi och träningsglädje som instruktör på Nordic Wellness i Örebro.

Veranda-01-scaled
Spa-med-Jessica-och-Sara-05-768x512-1
Nova-Spa-Brunnsritualen-02-lr

LUNDSBRUNN

Att besöka Lundsbrunn är som att resa i tiden. Redan på 1700-talet reste man hit för återhämtning och läkning. Den forna kurorten har renoverats, men de gamla byggnaderna och känslan finns kvar från förr. För att få en fin känsla för hotellet rekommenderar vi ett klick på länken nedan via vilken du kan bekanta dig med destinationen. 

Läs mer om hotellet här.

SAGT OM VÅRA TRÄNINGSHELGER PÅ LUNDSBRUNN

I november 2024 genomförs vår första träningshelg på Lundsbrunn. Vi har dock lång erfarenhet av att arrangera denna form av event. Se referenser nedan: 

Väldigt peppande och startpunkt för bättre och mer träning hemma. – Angelica Sperlbauer

Mycket och bra träning! God mat och härligt sällskap. – Samuel

Mer energi och inspiration. – Maja Piper

Bäst var allt- god mat, fin miljö, jättebra pass. – Ann-Charlotte

Peppande att börja träna igen! Kul att testa olika träningsformer som jag inte hade provat själv. – Paula

Kombinationen av pass, att ”välmående och hälsa” var ett tydligt inslag i allt från föreläsningar till fika/mat. Att det gick att träna riktigt hårt/lugnt- helt på eget ansvar och vilja. – Terese Stenson

Man fick testa nya träningsformer. Intressant med möjlighet till kroppsmätning för att få lite tips. Skönt att en del var utomhus i frisk luft och vacker miljö. – Helen H

Att få hänga en helg med min goa vän. Variationen av passen och vädret! – Åsa Höjdegård

En helg fylld av glädje, energi och kunskap. Ger en kick till vardagslivet. – Mia Nideborn 

Fokusen på träningen och en själv. Även om kroppen är trött så är jag väldigt avslappnad i själen! – Nadja Jolsäter

Rosendal-sommarkvall-scaled
vastsverige37-1024x683-1
Rosendal-rum-07-lr
kvinna-pa-cykel

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *