Träningshelg Johannesbergs Slott, Norrtälje

Datum Träningshelg:
27-28 april
5-6 oktober
23-24 november

Det här ingår:
– Minst 14 träningspass & 2 workshops
– Välkomstfika
– Lunch lördag
– Eftermiddagsfika lördag
– Spatid lördag eftermiddag och söndag förmiddag
– Tvårättersmiddag
– Övernattning med del i dubbelrum
– Frukostbuffé söndag
– Brunch söndag
– Frukt och kaffe framme hela söndag förmiddag

Bokning av klasser:
Ett välkomstmail med information om bokning av klasserna kommer skickas till dig 2-3 veckor innan träningshelgen.

Hotell:
Johannesbergs Slott

Läs mer om hotellet här.

Pris 2024:
3455 kronor per person med del i dubbelrum.
3785 kronor per person i enkelrum

Erbjudande: Önskar du extra övernattning från fredagen?
En natt i dubbelrum med tvårätters middag 995:- per person.

Erbjudande: Passar ett dagspaket bättre?
Allt ovanstående utom övernattning och middag 2 295 kronor/person.

Betalningsvillkor:
Betalning senast 30 dagar innan avresa. Tills dess fri avbokning. 

Kontakta oss:
Frågor gällande logi?
Kontakta hotellet genom mail till info@johannesbergsslott.se

Frågor gällande program eller träningshelg?
Kontakta oss genom mail till info@taudientraining.se

TRÄNINGSHELG PÅ JOHANNESBERGS SLOTT

En träningsweekend passar alla – oavsett om du vill komma igång med träningen eller tränar regelbundet. Med flera parallella pass att välja mellan hittar du förhoppningsvis alltid något som passar dig. Träningsschemat erbjuder allt från yoga och dansinspirerade pass till funktionell träning och tuffa uteklasser. Under helgen bjuds du även på en workshop för att få med dig ännu mer motivation och kunskap hem. Så ta med någon du tycker om och njut av vår träningsweekend med rolig träning, god mat och en skön avkoppling på hotellets fina spa.

TaudienTraining är träningsreseföretaget som fokuserar på Dig och att du ska få uppleva en aktiv och spännande semester med mycket glädje och gemenskap. Vi har många års erfarenhet inom både tränings- och resebranschen och vill dela med oss av det bästa av dessa två världar genom träningsresor. Vi arrangerar idag ca 50 tränings- och yogaresor årligen och finns alltid nära tillhands redo att hjälpa dig

Vårt mål är att förmedla träningsglädje i kombination med avkoppling och Dig det bästa av två världar!

Träningshelg Johannesbergs Slott

PROGRAM FÖR DIN TRÄNINGSHELG

Nedan finner du programmet för din träningshelg!
Programmet är preliminärt och mindre ändringar kan ske.

Program för April 2024
Program för Oktober 2024
Program för November 2024

BOKA DIN TRÄNINGSHELG

Boka din träningshelg direkt via hotellet. Skicka ett mail med nedan info till info@johannesbergsslott.se eller ring till 08- 514 10 190
– Namn
– Eventuell specialkost
– Mailadress & telefonnummer till samtliga deltagare.
– Önskemål om enkel- eller dubbelrum. 

INSTRUKTÖRER

Vi är mycket stolta över våra handplockade instruktörer som alla är proffs på sina områden. Genom vår stab av instruktörer, som rymmer allt ifrån yogainstruktörer till dansare, löpare och styrkefantaster, kan vi erbjuda en bredd av träning. Här finns någonting som passar alla och instruktörerna tar sig tid för dig både på passen och runtomkring om du vill ha hjälp vid sidan av träningen. Har du någon skada eller vill ta det lite lugnare så hjälper de dig gärna med att hitta alternativ på övningar som passar just dig. Tveka inte att ta hjälp för att få ut så mycket som möjligt av din träningsweekend!

April 2024: Marlen Röen & Katja Öberg Lundgren
Oktober 2024: Kristofer Ekrud & Karolina Bergqvist
November 2024: Kristofer Ekrud & Kristin Wessman

Karolina Bergkvist

KAROLINA BERGQVIST

Karolina Bergqvist – gick som 17 åring från den lokala dansskolan in i gruppträningssalen. Och där blev hon kvar! Med glimten i ögat och den härliga humorn framträdande i sin instruktörsroll levererar hon välplanerade, tydliga klasser med hög kvalité. Karolina har en magister examen i Idrottsvetenskap och brinner för att hjälpa människor hitta balans mellan arbete, träning och återhämtning. Hon utforskar gärna hur naturen kan gynna vårt välmående och håller numera guidade turer i Skogsbad. Karolina driver egna företaget KarHolistic där hon jobbar som konsult inom träning, yoga och rehabilitering. Utöver det arbetar hon också för Member24 som Mastertrainer och koreograf.

Katja Öberg Lundgren

KATJA ÖBERG LUNDGREN

Katja har en bred bakgrund som gruppträningsinspiratör med flera olika klasser på sin repertoar. Hon arbetar på Nordic Wellness och MyTraining i Uppsala och är bland annat Eliteinstructor i Piloxing, något hon brinner lite extra för. ”Det passar min personlighet perfekt – ett energifyllt pass som kräver kraft, stabilitet och kroppskontroll samt möjlighet att ha riktigt kul och kunna göra lite tok och galet. Jag gillar när det finns möjlighet till både attityd och lek”.

Till vardags jobbar hon som kommunikatör på Livsmedelsverket och har bland annat en bakgrund inom Försvarsmakten och Internationell insats.

Kristin Wessman

KRISTIN WESSMAN

Glad, social och gillar att prata – så är väl enklast att beskriva mig, både som privatperson och som instruktör. Började min ”träningsbana” inom dansen men 1999 ändrades fokuset till flera former av gruppträning, tex Aerobic och Step. Bor i Norrtälje tillsammans med min familj, och instruerar på Norrtälje Träningscenter. Där har jag även nöjet att få presentera flertalet LesMills koncept, såsom Bodystep, Bodypump och LesMills Dance. Att vara gruppträningsinstruktör är kanske till och med ännu roligare nu, efter att ha upplevt så många år av underbara möten med fantastiska människor.

Kristofer Ekrud
KRISTOFER EKRUD
Efter många år som tävlingsdansare på elitnivå upptäckte Kristofer gruppträningen där han kunde göra av med all energi som tidigare lagts på dansen. Älskar rörelse generellt och instruerar därför flertalet olika koncept såsom skivstångsklasser, atletiska konditionspass och givetvis dans i alla former. Övertygad om att det är i variationen som glädjen och det sunda finns. Just därför provar han gärna på olika typer av träning för egen del, nu senast Crossfit.
Arbetar annars heltid som operationssjuksköterska och instruerar utöver det på Nordic Wellness Örebro. Har tidigare varit Master Trainer och koreograferat samt filmat klasser för Actic. Att hitta sin (ofta upplevda) gräns och pusha den liten längre är vad jag vill ge mina deltagare, om det så är att hoppa högre, lyfta tyngre eller att dansa som om ingen såg på! Det är då vi växer och utvecklas.

MARLEN RÖEN

En stark trebarnsmamma som älskar att träna tillsammans med andra. Dela med sig av den träningsglädjen som hon själv känner. Få er att ge de där lilla extra. Under dagtid arbetar hon som ekonomichef och under kvällstid som instruktör. Marlen tar hand om Dig på alla starka och snabba passen, exempelvis Les Mills klasserna BodyPump och BodyCombat men även olika former av funktionella styrkeklasser som cirkel, tabata HIIT och en massa mer.  Marlens motto är ”Vill man så kan man!” vilket speglar henne i stort sett av alla som känner henne.  Skulle ni se Marlen på ett danspass så har hon inte gått vilse utan älskar bara att utmana sig i allt som hon inte kan för att ständigt utvecklas!

dji-0004_orig
image00003_orig
image00026_orig

JOHANNESBERGS SLOTT

På Johannesbergs slott vistas du i slottsmiljö och njuter utav natursköna Roslagen- en idyll på landet där du får möjlighet att landa in och bara fokusera på dig själv och din träningshelg!

Njut av tystnaden och lugnet, av god mat och av hotellets fina Spa. På Spaavdelningen kan du bada både inomhus och utomhus, basta eller bara ta det lugnt på relaxavdelningen. På kvällen avnjuter vi middag på hotellets välbesökta restaurang. Maten är naturlig och närproducerad.

Läs mer om hotellet här.

SAGT OM VÅRA TRÄNINGSHELGER PÅ JOHANNESBERGS SLOTT

I april 2022 genomförs vår första träningshelg på Johannesbergs Slott. Vi har dock lång erfarenhet av att arrangera denna form av event, bland annat på Hotel Öresund i Landskrona som tillsammans med Johannesbergs Slott ingår i Thandagruppen. Se referenser från dessa helger nedan: 

Väldigt peppande och startpunkt för bättre och mer träning hemma. – Angelica Sperlbauer

Mycket och bra träning! God mat och härligt sällskap. – Samuel

Mer energi och inspiration. – Maja Piper

Bäst var allt- god mat, fin miljö, jättebra pass. – Ann-Charlotte

Peppande att börja träna igen! Kul att testa olika träningsformer som jag inte hade provat själv. – Paula

Kombinationen av pass, att ”välmående och hälsa” var ett tydligt inslag i allt från föreläsningar till fika/mat. Att det gick att träna riktigt hårt/lugnt- helt på eget ansvar och vilja. – Terese Stenson

Man fick testa nya träningsformer. Intressant med möjlighet till kroppsmätning för att få lite tips. Skönt att en del var utomhus i frisk luft och vacker miljö. – Helen H

Att få hänga en helg med min goa vän. Variationen av passen och vädret! – Åsa Höjdegård

En helg fylld av glädje, energi och kunskap. Ger en kick till vardagslivet. – Mia Nideborn 

Fokusen på träningen och en själv. Även om kroppen är trött så är jag väldigt avslappnad i själen! – Nadja Jolsäter

279094994_788500655445288_6825275747105017580_n
278311677_1704570773220814_7113568534650363649_n
278795074_354349493405655_1968229116288312877_n
277960229_421571319812988_2323620641144296305_n

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *