TRÄNA I VEJBYSTRAND!

27 september – Genomgång & Träningspass på Vejbys Utegym
20 november – Yogaday

27 september

nedladdning (3)

Genomgång och Träningspass på Vejbys Utegym Måndag 27 september

Kvällens pass går av stapeln på Vejbys fina utegym. Det är helt klart det bästa utegymmet jag stött på, då vikterna helt går att ändra utefter övning och person. Här finns massor att hitta på och det går att göra långt mycket mer än de givna basövningarna. Passet inleds med att ni får en stor mängd övningar att prova på och så att de utförs med rätt teknik. Därefter kör vi ett svettigt pass tillsammans med fokus på tyngre styrka.

Plats: Vejby IP, Sanatorievägen 43

Tid: Måndagen den 27 september kl 18.00 – 19.30

Maxantal: 8 personer

Pris: 200:- Swish till 123 609 63 25 eller överföring till 180-8872. Kvitto ges som kan lämnas in för friskvårdsbidrag.

Anmälan: Maila marlene@taudientraining.se

20 november

Yoga 1 (2)

Yogaday – En dag för bara dig! 

Inled helgen med Fullt Fokus Bara på Dig! Tre sköna yogaklasser, frukost och härlig gemenskap i vackra Vejbystrand.
Klasserna är anpassade för olika nivåer både med utmaningar för dig som är en mer erfaren yogis och med tydliga genomgångar för dig som är nyare i sammanhanget.

Schema

07.30 Kaffet står framdukat för dig som önskar
07.45  – 08.15 Välkommen och Tona in
08.15 – 09.15 Yoga HOME – Hitta hem till dig själv, till din alldeles speciella plats i dig själv. Med mjuka flöden väcker vi kroppen och fokuserar på att känna varje del utav den fullt ut. Vi går igenom kroppen, känner in den och hittar kontakt med varje del för att kunna använda hela dess potential. Balans, styrka och rörlighet i en skön mix.
09.15 – 10.00 Frukost 
10.00 – 10.30 Skogspromenad i närvaro. Skogen ligger precis bakom skogen. Här promenerar vi och upplever skogen. Önskar du hellre ha en längre frukost så har du det.
10.30 – 11.15 Freepower – Mycket hetta, energi som kombineras med en mental inställning. Meditation som start och slut och däremellan energiska rörelser från kampsportstekniker som ger explosivitet och kraft. Blandningen är tjusningen – upplevelsen kan bli magisk. Inte sällan vibrerar den sista meditationen.
11.30 – 12.30 Yin Yoga Heart & Soul – En klass där du får varva ner och landa i nuet, precis som det är. En riktig boost för både kropp och själ. Yinyoga är en passiv form av yoga där vi håller positioner under en längre tid, vanligtvis 3-5 minuter. Yinyogan fyller hela dig med färsk, ny energi och lugnar ditt sinne. En perfekt avslutning på dagen.
12.30 – 12.45 Tona ut dagen

Plats: Vejbystrands skola, skogsvägen 40

Tid: Lördagen 20 november, kl 07.45 – 12.45

Maxantal: 20 personer

Pris: 550:-, Frukost ingår!  Swish till 123 609 63 25 eller överföring till 180-8872. Kvitto ges som kan lämnas in för friskvårdsbidrag.

Anmälan: Maila marlene@taudientraining.se

Referenser från Vejbyevent

”Vilken underbar heldag med ett grymt upplägg jag fick i Vejbystrand under ledning av fantastiskt duktiga Marlene. Hon inger ett sådant lugn och en grym professionalitet.
En riktig EGOdag för mig! Ser fram emot en ny dag 2022!” – Anna Nordström

”Som en Lisa för själen”
Att delta på Marlene Taudiens yogadag innebär verkligen att ta hand om sig själv. Yogadagen bjöd på både vila och fysiska utmaningar, påfyllning av kraft och energi, en skön känsla av balans. Marlene skapade den perfekta heldagen för oss yogisar på olika nivåer. Jag är själv yogaledare och kunde den dagen bara njuta av att bli guidad in i olika positioner och inspireras av Marlenes kunskap och trygga ledarskap. En heldag för kropp och själ, jag åkte hem med en känsla av lätthet!  – Ellen Olsson

Yogadagen var en fantastisk dag på alla sätt! Marlene höll oss väl informerade före eventet och det var tydligt kring allt det praktiska samt upplägget för dagen. Fika och lunch var både supergott och det blev en väldigt trevlig stund med de andra deltagarna. Dagens pass var genomtänkta och växlande i intensitet – både yttre och inre. I helt rätt ordning dessutom med bland annat härliga och befriande Freepower, yogapass som förenade fysiska övningar med mentala för att avsluta dagen med härligt avslappnande Yinyoga.
För såväl nybörjare som mer avancerade yogis så vägledde Marlene oss på vår egen nivå. Med jämna mellanrum fick man höra en klok kommentar som träffade helt rätt och landade i både kropp och själ.
Omgivningen var fantastisk – att få yoga utomhus med en klarblå himmel ovanför och fågelkvitter som härligt bakgrundsljud skapar det där lilla extra! ☀️
Efter avslutande fika låg härliga Vejbystrands strand framför oss, redo för uppfriskande bad i havet för den som önskade.
Jag rekommenderar verkligen Taudientraining! Proffsigt och med den personliga touchen dessutom. – Eva Espe