TRÄNA I VEJBYSTRAND!

9 januari – Yogaday

9 januari

Yoga 1 (2)

Yogaday – En dag för bara dig! 

Inled helgen med Fullt Fokus Bara på Dig! Tre sköna yogaklasser, frukost, skogspromenad och härlig gemenskap i vackra Vejbystrand.
Klasserna är anpassade för olika nivåer både med utmaningar för dig som är en mer erfaren yogis och med tydliga genomgångar för dig som är nyare i sammanhanget.

Schema

07.30 Kaffe/te  står framdukat för dig som önskar
07.45  – 08.15 Välkommen och Tona in
08.15 – 09.15 GlobalYoga Energi– Sköna flöden med en och annan utmaning som väcker din kropp och fyller dig med Energi inför resten av dagen! Vi fokuserar på bröst- och höftöppnare och att både få en starkare och mer rörlig kropp.
09.15 – 10.00 Frukost 
10.00 – 10.30 Skogspromenad i närvaro. Skogen ligger precis bakom lokalen. Här promenerar vi i närvaro och njuter av tystnaden. Önskar du hellre ha en längre frukost så har du det.
10.30 – 11.15 Freepower – Mycket hetta, energi som kombineras med en mental inställning. Meditation som start och slut och däremellan energiska rörelser från kampsportstekniker som ger explosivitet och kraft. Blandningen är tjusningen – upplevelsen kan bli magisk. Inte sällan vibrerar den sista meditationen.
11.30 – 12.20 Yin Yoga Heart & Soul – En klass där du får varva ner och landa i nuet, precis som det är. En riktig boost för både kropp och själ. Yinyoga är en passiv form av yoga där vi håller positioner under en längre tid, vanligtvis 3-5 minuter. Yinyogan fyller hela dig med färsk, ny energi och lugnar ditt sinne.
12.20 – 12.45  Yoga Nidra – En meditationsteknik som även kallas yogisk sömn. Här låter vi kroppen somna in samtidigt som vårt sinne bibehåller fullt fokus och medvetande. Klassen hjälper oss att hitta en total djupavslappning som kan bidra till att lösa upp mentala och fysiska spänningar.
12.45 – 13.00 Tona ut dagen

Plats: Vejbystrands skola, skogsvägen 40

Tid: Söndagen 9 januari, kl 07.45 – 13.00

Maxantal: 20 personer

Pris: 550:-, Frukost ingår!  500:- för dig som går någon utav träningskurserna. Swish till 123 609 63 25 eller överföring till 180-8872. Kvitto ges som kan lämnas in för friskvårdsbidrag.

Anmälan: Maila marlene@taudientraining.se

Referenser från Vejbyevent

”Vilken underbar heldag med ett grymt upplägg jag fick i Vejbystrand under ledning av fantastiskt duktiga Marlene. Hon inger ett sådant lugn och en grym professionalitet.
En riktig EGOdag för mig! Ser fram emot en ny dag 2022!” – Anna Nordström

”Som en Lisa för själen”
Att delta på Marlene Taudiens yogadag innebär verkligen att ta hand om sig själv. Yogadagen bjöd på både vila och fysiska utmaningar, påfyllning av kraft och energi, en skön känsla av balans. Marlene skapade den perfekta heldagen för oss yogisar på olika nivåer. Jag är själv yogaledare och kunde den dagen bara njuta av att bli guidad in i olika positioner och inspireras av Marlenes kunskap och trygga ledarskap. En heldag för kropp och själ, jag åkte hem med en känsla av lätthet!  – Ellen Olsson

Yogadagen var en fantastisk dag på alla sätt! Marlene höll oss väl informerade före eventet och det var tydligt kring allt det praktiska samt upplägget för dagen. Fika och lunch var både supergott och det blev en väldigt trevlig stund med de andra deltagarna. Dagens pass var genomtänkta och växlande i intensitet – både yttre och inre. I helt rätt ordning dessutom med bland annat härliga och befriande Freepower, yogapass som förenade fysiska övningar med mentala för att avsluta dagen med härligt avslappnande Yinyoga.
För såväl nybörjare som mer avancerade yogis så vägledde Marlene oss på vår egen nivå. Med jämna mellanrum fick man höra en klok kommentar som träffade helt rätt och landade i både kropp och själ.
Omgivningen var fantastisk – att få yoga utomhus med en klarblå himmel ovanför och fågelkvitter som härligt bakgrundsljud skapar det där lilla extra! ☀️
Efter avslutande fika låg härliga Vejbystrands strand framför oss, redo för uppfriskande bad i havet för den som önskade.
Jag rekommenderar verkligen Taudientraining! Proffsigt och med den personliga touchen dessutom. – Eva Espe