TRÄNA I VEJBYSTRAND!

5 augusti – Genomgång & Träningspass på Vejbys Utegym (Fulllbokad)
7 augusti – Yogapromenad
8 augusti – Danceparty
10 augusti – Inbodymätning & Inspirationskväll
14 augusti – Freepower på stranden med frukost
21 augusti – Löpardag

5 augusti

nedladdning (3)

Genomgång och Träningspass på Vejbys Utegym 5 augusti

Kvällens pass går av stapeln på Vejbys fina utegym. Det är helt klart det bästa utegymmet jag stött på, då vikterna helt går att ändra utefter övning och person. Här finns massor att hitta på och det går att göra långt mycket mer än de givna basövningarna. Passet inleds med att ni får en stor mängd övningar att prova på och så att de utförs med rätt teknik. Därefter kör vi ett svettigt pass tillsammans med fokus på tyngre styrka.

Plats: Vejby IP, Sanatorievägen 43

Tid: Torsdagen den 5 augusti kl 18.00 – 19.30

Maxantal: 8 personer (Fullbokad)

Pris: 200:- Swish till 123 609 63 25 eller överföring till 180-8872. Kvitto ges som kan lämnas in för friskvårdsbidrag.

Anmälan: Maila marlene@taudientraining.se

7 augusti

nedladdning (2)

Yogapromenad 7 Augusti

En förmiddag där vi njuter av fantastiska Magnarp och Vejbystrand.

Promenadskorna är på och vi promenerar runt i de vackra omgivningarna. På väl utvalda ställen gör vi stop där vi pausar promenaden och yogar. En fantastisk kombination.

Delar av promenaden går vi tillsammans men i tystnad för att uppleva omgivningen och dig själv djupare. Du kommer få utmana kroppen, men samtidigt ge den återhämtning.

Alla kan yoga! Vi kommer att kombinera stående flöden och lugnare sittandes och liggandes positioner. Vi avslutar med fika som vi bjuder på.

Medtag: Vattenflaska och något underlag. Yogamatta, reseyogamatta eller en handduk går strålande bra det med.

Tid: 7 Augusti, 09.00 – 12.30

Plats: Vi ses vid parkeringen längst ner vid Skogsvägen.

Anmälan: Maila marlene@taudientraining.se

Pris: 395:- Swish till 123 609 63 25 eller överföring till 180-8872. Kvitto ges som kan lämnas in för friskvårdsbidrag. Fika ingår. Skriv även med om du har specialkost. (Vid regn, så flyttas eventet till nytt datum. Vid förhinder sker återbetalning)

8 augusti

70081513_1291231281054039_1498917009046372352_n

Danceparty 8 Augusti

Denna söndag gästas vi utav fantastiska Therese Carlsson som kommer och dansar med oss. Med över 20 års erfarenhet som instruktör har hon en otrolig kompetens och kan framkalla glädjen i träningen som ingen annan. Therese är instruktören som ser alla och kan få alla att ta ut sig efter sina egna förutsättningar och även få dem att längta till varje träningstillfälle. Hon får alla att känna att de kan dansa och med ett konstant leende – Det är en fest att få dansa med Therese!

10.00 – 10.45 Sh´bam Les Mills
Ett glädjefullt danspass från företaget Les Mills. En ny enkel koreografi i varje låt och här är det du som är stjärnan. Vi går igenom dansstilar och dansar till glädje rakt igenom.

10.45 – 11.15 Fika
Vi bjuder på enklare fika.

11.15 – 12.00 Afro
Stora, enkla och kraftfulla rörelser som sker till afrikansk musik. Koreografin är enkel medan närvaron är hög. Svettigt, roligt och alldeles underbart!

 

Plats: Italienska Ängen, skogsvägen 36. Det går bra att parkera vid infarten till ängen. Vi tränar utomhus. (Vid regn så kommer vi att träna inne på Vejbystrands skola)

Pris: 250:- Swish till 123 609 63 25 eller överföring till 180-8872. Kvitto ges som kan lämnas in för friskvårdsbidrag.

Anmälan: Maila marlene@taudientraining.se – Skriv även med om du har specialkost.

10 augusti

nedladdning

Inbodymätning och middag

En inspirationskväll där du får en inbodymätning och en genomgång med tips på vad du kan göra för att ev förbättra dina värden. Du får reda på muskelmassa, fettmassa, balansen mellan höger och vänster, visceralt fett mm.

Du får med dig enkla kosttips som gör stor skillnad, tips på nyttigare fika/mellanmål och träningsprogram som du kan göra hemma och på utegymmet för att förbättra din muskelmassa.

Efter genomgången äter vi lite enklare mat som ingår.

Plats: Hemma hos oss, Pilfinksvägen 9, Vejbystrand. Det finns plats att parkera på vår uppfart och på vägen utanför. Vi sitter i vårt uterum och under vår markis. Max 8 personer

Tid: 10 augusti, 17.30 – 19.30.

Pris: 350:- Enklare middag ingår. Swish till 123 609 63 25 eller överföring till 180-8872. Kvitto ges som kan lämnas in för friskvårdsbidrag.

Anmälan: Maila marlene@taudientraining.se – Skriv även med om du har specialkost.

14 augusti

70239355_1291228877720946_8597671846734725120_n

Freepower på stranden och frukost 

Barfota i sanden inleder vi denna dag med ett kraftfullt pass i Freepower! 

Fysiska tekniker och mental inställning som ger dig skärpa, koncentration och mer pondus. Meditation som start och slut och däremellan energiska rörelser från kampsportstekniker som ger explosivitet och kraft. Blandningen är tjusningen – upplevelsen kan bli magisk. Inte sällan vibrerar den sista meditationen. Efter klassen njuter vi av en hälsofrukost tillsammans.

Plats: Stranden, längst ner vid Skogsvägen. Här finns även parkering. (Vid regn hittar vi nytt datum. Vid förhinder sker återbetalning). 

Tid: 14 augusti, 08.00 – 10.00

Pris: 225:- Swish till 123 609 63 25 eller överföring till 180-8872. Kvitto ges som kan lämnas in för friskvårdsbidrag. Frukost ingår.

Anmälan: Maila marlene@taudientraining.se, Skriv även med om du har specialkost.

21 augusti

nedladdning (1)

Löpardag 21 augusti

En hel förmiddag med fokus på löpning!

08.00 – 09.00 Löpflow
Vi joggar i ett skönt tempo och gör stop för rörlighets och andningsövningar! Kroppen får möjlighet att mjukas upp inför träningsdagen och du får möjlighet att landa in. Du får även med dig andningens effekt för optimala löppass.

09.00 – 10.00
Frukost

10.00 – 11.00 Löpteknik och Intervaller
Vi inleder med fokus på att nöta in tekniken och fortsätter sen med ett intervallpass, som alltid blir så mycket roligare och mer effektivt att göra i grupp. Vi kör flera olika former för att du ska få med dig verktyg hem för att hålla kvar motivationen och glädjen i löpningen!

11.15 – 12.15 Endurance
Löpning varvat med styrka för hela kroppen. Vi använder oss av vår fina natur och ör olika stop längs med vägen. Roligt sätt att kombinera löpningen och grym träning för hela kroppen!

12.15 – 12.45 Stretch
Vi avslutar träningsdagen med en längre stretch, där vi går igenom hela kroppen och du får möjlighet till en skön nedvarvning.

Pris: 395:- Du får med dig ett dokument med löpteknik och olika intervallpass hem. Frukost ingår. Swish till 123 609 63 25 eller överföring till 180-8872. Kvitto ges som kan lämnas in för friskvårdsbidrag.

Plats: Vi ses utanför Vejby strands hotell, Sandlyckevägen 1. Här finns gott om parkeringar.

Anmälan: Maila marlene@taudientraining.se – Skriv även med om du har specialkost.

Referenser från Vejbyevent

”Vilken underbar heldag med ett grymt upplägg jag fick i Vejbystrand under ledning av fantastiskt duktiga Marlene. Hon inger ett sådant lugn och en grym professionalitet.
En riktig EGOdag för mig! Ser fram emot en ny dag 2022!” – Anna Nordström

”Som en Lisa för själen”
Att delta på Marlene Taudiens yogadag innebär verkligen att ta hand om sig själv. Yogadagen bjöd på både vila och fysiska utmaningar, påfyllning av kraft och energi, en skön känsla av balans. Marlene skapade den perfekta heldagen för oss yogisar på olika nivåer. Jag är själv yogaledare och kunde den dagen bara njuta av att bli guidad in i olika positioner och inspireras av Marlenes kunskap och trygga ledarskap. En heldag för kropp och själ, jag åkte hem med en känsla av lätthet!  – Ellen Olsson

Yogadagen var en fantastisk dag på alla sätt! Marlene höll oss väl informerade före eventet och det var tydligt kring allt det praktiska samt upplägget för dagen. Fika och lunch var både supergott och det blev en väldigt trevlig stund med de andra deltagarna. Dagens pass var genomtänkta och växlande i intensitet – både yttre och inre. I helt rätt ordning dessutom med bland annat härliga och befriande Freepower, yogapass som förenade fysiska övningar med mentala för att avsluta dagen med härligt avslappnande Yinyoga.
För såväl nybörjare som mer avancerade yogis så vägledde Marlene oss på vår egen nivå. Med jämna mellanrum fick man höra en klok kommentar som träffade helt rätt och landade i både kropp och själ.
Omgivningen var fantastisk – att få yoga utomhus med en klarblå himmel ovanför och fågelkvitter som härligt bakgrundsljud skapar det där lilla extra! ☀️
Efter avslutande fika låg härliga Vejbystrands strand framför oss, redo för uppfriskande bad i havet för den som önskade.
Jag rekommenderar verkligen Taudientraining! Proffsigt och med den personliga touchen dessutom. – Eva Espe