Träna med oss i vackra Vejbystrand!

Träna utomhus tillsammans med oss i fina Vejbystrand!

Plats: Italienska Ängen, skogsvägen 36 (Vid dåligt väder kolla i Facebookgruppen TaudienTraining Vejbystrand om passet har ställts in).
Tid: Fram till 31 aug
Pris: Klippkort 10 ggr 750:-, Klippkort 5 ggr 400:-, pris per gång 100:-. Alltid en kostnadsfri provträning!
Betalas via swish, hemma eller på plats. Nummer: 123 609 63 25 – TaudienTraining AB. Kvitto lämnas som kan användas till friskvårdsbidrag.
Söndagens dubbelpass räknas vi klippkort som ett pass. Vid betalning per gång räknas det som två.

Personlig träning med den hjälp som du önskar. Närvarande instruktör och mindre grupper.
Träningsmatta, filt och annan utrustning finns på plats. Om du önskar är du varmt välkommen att ta med eget.
Passen körs utomhus.

För uppdatering utav schema gå gärna med i Facebook gruppen TaudienTraining Vejbystrand

Passen behöver inte bokas, utan det är bara att dyka upp. Vid frågor kontakta marlene@taudientraining.se, eller ring 073-641 66 06
Passen kan utgå eller byta plats någon vecka. Detta uppdateras i så fall i Facebookgruppen.

 

 Träningsschema 

Den 22-24 juli har vi vårt sommarevent som påverkar ordinarie klasser i Freepower och yoga denna veckan. 

Freepower, onsdag 22 juli kl 8.00 – 8.50 (Torsdag kväll utgår)

Yoga, torsdag 23 juli kl 07.45 – 09.00 (Fredag morgon utgår) Kommande veckor, inga ändringar vad det ser ut som nu. 

Söndag körs klasserna enligt ordinarie schema!

Torsdagar: 17.30 – 18.20 Freepower
Fysiska tekniker och mental inställning som ger dig skärpa, koncentration och mer pondus. Meditation som start och slut och däremellan energiska rörelser från kampsportstekniker som ger explosivitet och kraft. Blandningen är tjusningen – upplevelsen kan bli magisk. Inte sällan vibrerar den sista meditationen.

Fredagar: 10:00 – 11.10 Yoga
En skön start på dagen, då vi sakta väcker kroppen till liv. Rörlighet, styrka och balans – Allt i ett behagligt tempo i full närvaro och med utforskande utav vår kropp. Vi flödar igenom rörelserna och avslutar i en längre avslappning.

Söndagar: 16.00 – 16.45 Funktionell styrka
Glatt och funktionellt pass där vi jobbar igenom kroppens alla delar genom rörlighet, styrka och kondition. Upplägget på klassen varierar och är ibland koreograferat till musiken och ibland utförs passet i intervallform. Vi använder vår kroppsvikt, gummiband, miniband och ibland även andra redskap. Påhittiga övningar som fungerar utmärkt att ta med sig hem för hemmaträning.

Söndagar: 17.00 – 18.00 Yin Yoga
En klass där du får varva ner och landa i nuet, precis som det är. En riktig boost för både kropp och själ. Yinyoga är en passiv form av yoga där vi håller positioner under en längre tid, vanligtvis 3-5 minuter. Yinyogan fyller hela dig med färsk, ny energi och lugnar ditt sinne. En perfekt avslutning på dagen.

Läs mer om vårt Träningsevent 22-24 juli

DSC09443

 Instruktör

Jag som är er instruktör heter Marlene Taudien.

Jag älskar känslan som uppstår av att träna i grupp och genom att se andra utvecklas. Jag är grundade till TaudienTraining för sju år sedan och arbetar med att ta fram nya resmål och koncept, genomföra dem tillsammans med teamet och lika noga med att i efterhand utvärdera.
Som instruktör brukar jag uppskattas för min fantasifullhet och energi på intensiva klasser, men också för mitt djup, lugn och behagliga röst på de återhämtande klasserna. Mixen är det bästa och enligt mig är all träning rolig, genom stor variation så tröttnar man aldrig.

Vid sidan av TaudienTraining har jag även konsultuppdrag där jag hjälper nystartade företag att förverkliga sina drömmar, undervisar i kommunikation, tar sig an moderatorsuppdrag och studerar till mental tränare.

Bild 14 Marlene