Träningspass i Vejbystrand

TRÄNINGSPASS I VEJBYSTRAND

TaudienTraining erbjuder träningspass i Vejbystrand för mindre grupper med en personlig touch. Under våren erbjuder vi tio veckors kurser med Endurance, olika event på Ludvigsgården samt vårt årliga somarevent!

Vi har lång erfarenhet av att skapa gruppträningsupplevelser och ser fram emot att få njuta av vårsol och endorfinrus på hemmaplan i Vejbystrand under våren 2023. Hoppas att du gör oss sällskap. 

Välkommen att njuta av Träningsglädje tillsammans med oss!

Endurance

Vi kör igenom hela kroppen med funktionella övningar där löpning varvas med styrka, kondition och rörlighet i en skön mix genom allsidig träning. Uppläggen varierar från vecka till vecka. Vi förflyttar oss runt i Vejbystrand och Magnarp på olika platser varje vecka.  

Instruktör: Marlene Taudien

Plats: Vejbystrands skola, Skogsvägen 40. Här finns parkering. Vi startar och slutar här. 

Tid: Söndagar 10.00 – 11.00. Start 15 janauri. 

Pris:  850:- för alla 10 klasserna. Swish till 123 609 63 25 eller överföring till 180-8872. Kvitto ges som kan lämnas in för friskvårdsbidrag.

Anmälan: Maila marlene@taudientraining.se/taudientraining om du vill anmäla dig till hela kursen på 10 gånger.

Antal: Maxantal 20 platser

DSC09443

DIN INSTRUKTÖR

ULRIKA NILSSON

Är en sprudlande kvinna med drygt 30 års erfarenhet inom gruppträning. Hon har arbetat för stora träningskedjor med utvecklingen utav gruppträning, utbildat och utvärderat instruktörer samt själv lett en väldans massa klasser.  Med den långa erfarenheten har det blivit en mängd olika koncept med allt från rörlighets och dansklasser till funktionell träning. Med Ulrika har man aldrig tråkigt. Hon kan få vem som helst att skaka på höfterna och fortsätta när orken egentligen tog slut för länge sedan. Hon måste upplevas live och ser fram emot att bjuda på träning i Vejbystrand! 

Ulrika instruktör träningsresa TaudienTraining