Träna med oss i vackra Vejbystrand!

TaudienTraining erbjuder träning för mindre grupper med en personlig touch.
Under hösten erbjuds två kurser inomhus på Vejbystrands skola. Under sommaren är det uteträning på Italienska ängen som gäller och det årliga sommareventet på tre dagar i juli.
Utöver det kommer eventklasser och inbody mätningar att presenteras.

Välkommen att njuta av Träningsglädjen tillsammans med oss!

 

Erbjudanden

Vi har nu under vintern pausat träningen i Vejby och ser framemot att träna med er nästa år igen. Vi kommer framöver att erbjuda:

  • Gruppträning och yoga
  • Inbody mätningar
  • Föreläsning
  • Träningsevent
  • Personlig träning, kostrådgivning och mental träning
  • Företagsfriskvård
  • Ledarskapsutveckling – se Träna Ledarskap på vår hemsida

Vi samarbetar med  Vejbystrands skola och vandrarhem och kan därigenom ta in grupper för boende, föreläsningar och träning

Läs mer om vårt Träningsevent 28-30 juli

DSC09443

 Instruktör

Jag som är er instruktör heter Marlene Taudien.

Jag älskar känslan som uppstår av att träna i grupp och genom att se andra utvecklas. Jag är grundade till TaudienTraining för sju år sedan och arbetar med att ta fram nya resmål och koncept, genomföra dem tillsammans med teamet och lika noga med att i efterhand utvärdera.
Som instruktör brukar jag uppskattas för min fantasifullhet och energi på intensiva klasser, men också för mitt djup, lugn och behagliga röst på de återhämtande klasserna. Mixen är det bästa och enligt mig är all träning rolig, genom stor variation så tröttnar man aldrig.

Vid sidan av TaudienTraining har jag även konsultuppdrag där jag hjälper nystartade företag att förverkliga sina drömmar, undervisar i kommunikation, tar sig an moderatorsuppdrag och studerar till mental tränare.

Bild 14 Marlene