Träningspass i Vejbystrand

TRÄNINGSPASS I VEJBYSTRAND

TaudienTraining erbjuder träningspass i Vejbystrand för mindre grupper med en personlig touch. Under våren erbjuder vi tio veckors kurser med Funktionell styrka inne på Vejbystrands skola. Utöver det erbjuds ströpass i yoga, Endurance och Freepower samt olika event. 

Vi har lång erfarenhet av att skapa gruppträningsupplevelser och ser fram emot att få njuta av vårsol och endordinrus på hemmaplan i Vejbystrand under våren 2022. Hoppas att du gör oss sällskap. 

Välkommen att njuta av Träningsglädje tillsammans med oss!

FUNKTIONELL STYRKA

Vi kör igenom hela kroppen med funktionella övningar där styrka, kondition och rörlighet kombineras i en skön mix genom allsidig träning. Uppläggen varierar från vecka till vecka. 

Medtag: Matta, gummiband och miniband. Hör av dig om du saknar så tar vi med till utlåning eller försäljning.

Instruktör: Ulrika Nilsson

Plats: Vejbystrands skola, Skogsvägen 40. Här finns parkering.

Tid: Tisdagar kl 18.00 – 19.00. 10 tillfällen. Träningsstart 15 mars

Pris:  800:- för alla 10 klasserna. Pris per gång 120:- Swish till 123 609 63 25 eller överföring till 180-8872. Kvitto ges som kan lämnas in för friskvårdsbidrag.

Anmälan: Maila marlene@taudientraining.se om du vill anmäla dig till hela kursen på 10 gånger.

Antal: Maxantal 20 platser

DSC09443

DIN INSTRUKTÖR

ULRIKA NILSSON

Är en sprudlande kvinna med drygt 30 års erfarenhet inom gruppträning. Hon har arbetat för stora träningskedjor med utvecklingen utav gruppträning, utbildat och utvärderat instruktörer samt själv lett en väldans massa klasser.  Med den långa erfarenheten har det blivit en mängd olika koncept med allt från rörlighets och dansklasser till funktionell träning. Med Ulrika har man aldrig tråkigt. Hon kan få vem som helst att skaka på höfterna och fortsätta när orken egentligen tog slut för länge sedan. Hon måste upplevas live och ser fram emot att bjuda på träning i Vejbystrand! 

Ulrika instruktör träningsresa TaudienTraining