Träna med oss i vackra Vejbystrand!

TaudienTraining erbjuder träning för mindre grupper med en personlig touch.
Under hösten erbjuds två kurser inomhus på Vejbystrands skola. Under sommaren är det uteträning på Italienska ängen som gäller och det årliga sommareventet på tre dagar i juli.
Utöver det kommer eventklasser och inbody mätningar att presenteras.

Välkommen att njuta av Träningsglädjen tillsammans med oss!

Söndagen den 13 sept kl 16.00 kör vi funktionell styrka på Italienska ängen och 17.00 Yin Yang yoga! Alla är välkomna!


Inbody mätning och Tapaskväll

Den 1 oktober erbjuder vi en kväll hos Vejbystrands vandrarhem med inbodymätning, som visar sanningen om din kropp, hälsoföreläsning och en magisk tapastallrik från Sandgårdens skafferi. Läs mer

 

 

Träningsschema HT 2020

Under hösten erbjuds två träningspass i kursform. Du bokar och säkrar en plats för dig och vet med dig att du har en plats varje vecka. Genom att vi är samma grupp varje vecka kan jag också bygga klasserna för er bättre och hjälpa er i er träningsutveckling.

Måndagar 17.30 – 18.30 Funktionell styrka
Vi jobbar igenom funktionella och allsidiga rörelser med styrka, kondition, rörlighet och balans. Din kropp är ditt redskap tillsammans med gummiband, miniband, pinnar, penalty boxes och triggerpunktsbollar. Du får tio olika träningspass och koncept – Ett nytt upplägg för varje vecka:
Funktionell styrka, tabata, cirkel, Bootywork (mage, rumpa, lår med miniband), core, cardio mobility (20 min cardio, följt av 40 min mobility bla med en triggerboll), powertraining (raskpromenad med stop för olika moment i naturen), HIIT (högintensiv intervall träning), Penalty box och BMR (bröst, mage, rygg). Varje klass avslutas med 10-15 min stretch.

Start 14 sept. Sista passet 16 nov.
Om jag skulle bli sjuk och behöva ställa in någon gång, så förlängs kursen.
Kursen körs på Vejbystrands skola

Pris: 1000:- för 10 ggr. Träningsprogram för fortsatt träning hemma ingår.

Måndagar 18.40 – 19.55 – Yinyang Yoga
Första halvan av klassen är yangyoga med mycket rörelse, energi, en del utmaningar och mycket glädje. Andra halva är skön och avslappnande yinyoga där vi håller lång tid i våra positioner och får tid att bara vara där vi är. En perfekt start att samla ihop sig själv efter en ny start av veckan.
Mattor, block, filtar och ögonkuddar finns på plats.

Start 14 sept. Sista passet 16 nov.
Om jag skulle bli sjuk och behöva ställa in någon gång, så förlängs kursen.
Kursen körs på Vejbystrands skola

Pris: 1000:- för 10 ggr. Yogaupplägg ingår för fortsatt träning hemma efter kursen.

Pris för båda kurserna 1600:-

Min antal 8 personer. Max antal 20.

Kurserna betalas via swish och kvitto ges för ev, friskvårdsbidrag.123 60963 25

Boka din plats genom att maila marlene@taudientraining.se 
Först till kvarn!

Läs mer om vårt Träningsevent 21-23 juli

DSC09443

 Instruktör

Jag som är er instruktör heter Marlene Taudien.

Jag älskar känslan som uppstår av att träna i grupp och genom att se andra utvecklas. Jag är grundade till TaudienTraining för sju år sedan och arbetar med att ta fram nya resmål och koncept, genomföra dem tillsammans med teamet och lika noga med att i efterhand utvärdera.
Som instruktör brukar jag uppskattas för min fantasifullhet och energi på intensiva klasser, men också för mitt djup, lugn och behagliga röst på de återhämtande klasserna. Mixen är det bästa och enligt mig är all träning rolig, genom stor variation så tröttnar man aldrig.

Vid sidan av TaudienTraining har jag även konsultuppdrag där jag hjälper nystartade företag att förverkliga sina drömmar, undervisar i kommunikation, tar sig an moderatorsuppdrag och studerar till mental tränare.

Bild 14 Marlene