Träna med oss i vackra Vejbystrand!

TaudienTraining erbjuder träning för mindre grupper med en personlig touch.
Under hösten erbjuder vi tio veckors kurser med Funktionell styrka och yoga inne på Vejbystrands skola, samt Endurance utomhus. Utöver det erbjuder vi olika event. Under hösten har vi ett event på utegymmet och en inspirationskväll med inbody som du kan läsa mer om här.

Välkommen att njuta av Träningsglädjen tillsammans med oss!

 

Erbjudanden Träningsklasser

Funktionell styrka 

Vi kör igenom hela kroppen med funktionella övningar där styrka, kondition och rörlighet kombineras i en skön mix genom allsidig träning. Uppläggen varierar från vecka till vecka. Jag och Ulrika Nilsson kommer att köra passet varannan vecka. 

Medtag: Matta, gummiband och miniband. Hör av dig om du saknar så tar vi med till utlåning eller försäljning.

Plats: Vejbystrands skola, Skogsvägen 40. Här finns parkering.

Tid: Tisdagar kl 17.30 – 18.30. 10 tillfällen. Träningsstart 4 januari, sista gången 8 mars.

Pris: 800:- för alla 10 klasserna. Pris per gång 120:- Swish till 123 609 63 25 eller överföring till 180-8872. Kvitto ges som kan lämnas in för friskvårdsbidrag.

Anmälan: Maila marlene@taudientraining.se om du vill anmäla dig till hela kursen på 10 gånger.

Antal: Maxantal 12 platser. Vi följer folkhälsomyndighetens restriktioner om 10 kvadratmeter per person.

 

Yoga

Skönt yogapass där vi inleder klass med att stanna upp, känna in kroppen och hitta närvaro. Därefter följer en mer fysisk del med flöden och en och annan utmaning. Klassen avslutas med yin positioner där vi håller en längre stund och sist av allt en skön avslappning. Ulrika kör utifrån konceptet Organic Body work och jag utifrån globalyoga. Upplägget är för oss båda det som beskrivs ovan.

Jag och Ulrika Nilsson kommer att hålla i passet varannan vecka. 

Medtag: Matta/ liggunderlag/ handduk och filt.

Plats: Vejbystrands skola, skogsvägen 40. Här finns parkering.

Tid: Tisdagar kl 18.40 – 19.45. 10 tillfällen. Träningsstart 4 januari, slut 8 mars

Pris: 800:- för alla 10 klasserna. Pris per gång 120:- Swish till 123 609 63 25 eller överföring till 180-8872. Kvitto ges som kan lämnas in för friskvårdsbidrag.

Anmälan: Maila marlene@taudientraining.se om du vill anmäla dig till de 10 tillfällena.

Antal: Maxantal 12 platser. Vi följer folkhälsomyndighetens restriktioner om 10 kvadratmeter per person.

 

Mängdrabatt: En av klasserna 800:-, 2 av klasserna 1400:-

DSC09443

 Instruktör

Jag som är er instruktör heter Marlene Taudien.

Jag älskar känslan som uppstår av att träna i grupp och genom att se andra utvecklas. Jag är grundade till TaudienTraining för sju år sedan och arbetar med att ta fram nya resmål och koncept, genomföra dem tillsammans med teamet och lika noga med att i efterhand utvärdera.
Som instruktör brukar jag uppskattas för min fantasifullhet och energi på intensiva klasser, men också för mitt djup, lugn och behagliga röst på de återhämtande klasserna. Mixen är det bästa och enligt mig är all träning rolig, genom stor variation så tröttnar man aldrig.

Jag är utbildad personlig tränare och kostrådgivare, Globalyoga – och yin yoga instruktör, inom Les Mills koncepten Body Combat, Body pump och grit, Mamma mage instruktör, löpcoach och har mängder av internutbildningar som har bidragit till bredden av klasser jag instruerar i.

Vid sidan av TaudienTraining har jag även konsultuppdrag där jag hjälper nystartade företag att förverkliga sina drömmar, undervisar i kommunikation, tar sig an moderatorsuppdrag, studerar till mental tränare och utbildar inom ledarskap på Likeaboss.academy

Bild 14 Marlene