Träningspass i Vejbystrand

TRÄNINGSPASS I VEJBYSTRAND

TaudienTraining erbjuder träningspass i Vejbystrand för mindre grupper med en personlig touch. Under våren erbjuder vi en åtta veckors kurser med Endurance, olika event samt vårt årliga sommarevent!

Vi har lång erfarenhet av att skapa gruppträningsupplevelser och ser fram emot att få njuta av vårsol och endorfinrus på hemmaplan i Vejbystrand. Hoppas att du gör oss sällskap. 

Välkommen att njuta av Träningsglädje tillsammans med oss!

Endurance

Vi kör igenom hela kroppen med funktionella övningar där löpning varvas med styrka, kondition och rörlighet i en skön mix genom allsidig träning. Uppläggen varierar från vecka till vecka. Vi förflyttar oss runt i Vejbystrand och Magnarp på olika platser varje vecka.  

Instruktör: Marlene Taudien

Plats: Vejbystrands skola, Skogsvägen 40. Här finns parkering. Vi startar och slutar här. 

Tid: Söndagar 17.00 – 18.00. Start 25 augusti

Pris:  700:- för alla 8 klasserna. Swish till 123 609 63 25 eller överföring till 180-8872. Kvitto ges som kan lämnas in för friskvårdsbidrag. 

Anmälan: Maila marlene@taudientraining.se om du vill anmäla dig till hela kursen på 8 gånger.

Antal: Maxantal 20 platser

DSC09443

DIN INSTRUKTÖR

MARLENE TAUDIEN

Älskar känslan som uppstår av att träna i grupp och genom att se andra utvecklas. Marlene är grundaren till TaudienTraining och arbetar med att ta fram nya resmål och koncept, genomföra dem tillsammans med teamet och lika noga med att i efterhand utvärdera. Marlene får alla att känna sig sedda och skapar en god gruppdynamik. Ingenting lämnas åt slumpen utan allt är genomtänkt. Som instruktör uppskattas hon för sin fantasifullhet och energi på intensiva klasser, men också för sitt djup, lugn och behagliga röst på de återhämtande klasserna. Mixen är det bästa och enligt Marlene är all träning rolig, genom stor variation så tröttnar man aldrig.

DSC00361