Träna med oss i vackra Vejbystrand!

TaudienTraining erbjuder träning för mindre grupper med en personlig touch.
Under våren erbjuds en tioveckors kurs i Funktionell styrka. Utöver det erbjuds olika klasser i eventform som löpteknik, yoga, inbody mätningar mm. Har du önskemål om klasser är du välkommen att höra av dig. 

Välkommen att njuta av Träningsglädjen tillsammans med oss!

 

Erbjudanden

Under våren erbjuder vi följande träning:

Endurance
Ett superkul pass där vi förflyttar oss runt i Vejbystrand på olika ställen för varje pass. Skog, strand, trappor, husväggar, stockar och stenar – vi använder oss av det området har att erbjuda. Löpning blandas med funktionella övningar på ett kreativt sätt. Ett perfekt sätt att få löpningen roligare och även täcka in styrka för hela kroppen. Jag upplever också att det blir mer socialt och tillsammans när man är i förflyttning. Då vi stannar till för olika utmaningar med jämna mellanrum går det utmärkt att ta löpsträckorna i sitt eget tempo. Du bör dock kunna jogga 4 km för att vara med, vilket är ca den sträckan vi kommer att förflytta oss per pass.
Under löpningen och vid övningarna finns jag hela tiden behjälplig, tipsar om teknik och hejar på. Perfekt för dig som även vill fila på löptekniken!
Start: 18 april. Söndagar kl 10.00 – 11.00. 6 träningspass!
Plats: Italienska ängen
Anmälan: Maila marlene@taudientraining.se
Pris: 6 pass för 500:-, swish till 123 609 63 25
Kvitto ges alltid som kan lämnas in för eventuellt friskvårdsbidrag.
Du kan även komma vid enstaka tillfällen. Priset är då 125:- per pass. Oftast är det bra för motivationen att boka in att komma varje vecka.

Funktionell Träning
Vi använder huvudsakligen vår egen kropp som redskap, men kommer även använda oss utav gummiband och miniband för extra variation och komma åt kroppens alla delar. Passen sker i olika upplägg med olika tidsintervaller. Varje pass består av styrka för hela kroppen, kondition och rörlighet.

Måndagar 18.00 – 19.00

Start: 29 mars

Medtag: Matta, gummiband och miniband. (Utifrån covid tas alltid eget material med). Om du inte har eget gummiband eller miniband finns det att köpa på plats. Gummibanden kostar 120:- och minibanden 60:- Perfekt till hemmaträningen!

Pris 600:- för 10 ggr

Plats: Första fem passen på Italienska ängen. Kommande fem på gräsplanen bredvid badet (Då Italienska ängen är upptagen).

Vi tränar oavsett väder.

(Kursen är fullbokad)

Övrig träning
Under våren kommer även yogaklasser att presenteras i Facebookgruppen (Taudientraining vejbystrand) samt Mamma barn träning. Minievent och andra klasser kommer också erbjudas med drop in.

Läs mer om vårt Träningsevent 28-30 juli

DSC09443

 Instruktör

Jag som är er instruktör heter Marlene Taudien.

Jag älskar känslan som uppstår av att träna i grupp och genom att se andra utvecklas. Jag är grundade till TaudienTraining för sju år sedan och arbetar med att ta fram nya resmål och koncept, genomföra dem tillsammans med teamet och lika noga med att i efterhand utvärdera.
Som instruktör brukar jag uppskattas för min fantasifullhet och energi på intensiva klasser, men också för mitt djup, lugn och behagliga röst på de återhämtande klasserna. Mixen är det bästa och enligt mig är all träning rolig, genom stor variation så tröttnar man aldrig.

Vid sidan av TaudienTraining har jag även konsultuppdrag där jag hjälper nystartade företag att förverkliga sina drömmar, undervisar i kommunikation, tar sig an moderatorsuppdrag, studerar till mental tränare och utbildar inom ledarskap på Likeaboss.academy

Bild 14 Marlene