Träningsresa Makarska, Kroatien

Datum & Pris Träningsresa
3-10 september 2022

13 998 kronor

13-20 maj 2023
13 498 kronor*

2-9 september 2023
13 498 kronor*

 

* Vid bokning före 31 oktober 2022 (Därefter 13 998 kronor)
** Är ni två personer i samma rum och kan tänkas vara tre? Då finns alternativet boende i dubbelrum med extrabädd.

*** Om du inte har någon reskamrat så kan du välja del i dubbelrum, så bokar Apollo in dig med annan person från träningsgruppen.
**** Enkelrumstillägg 4100 kronor. 
***** Det finns massor av restauranger och enklare matställen precis utanför hotellet. Nedanför hotellet finns även en välutrustad minimarket.

Hotell:
Romana Beach Resort

För fullständig information om hotellet klicka här.

Avreseorter:
Köpenhamn, Stockholm

Det här ingår:
– Flyg Tur & Retur
– Transfer Tur & Retur

– Boende (Del i enrumslägenhet)
– Mat ombord

– Halvpension (Frukost och middag.)
– Träning, workshops & andra aktiviteter enligt program.
– Vattenflaska (Vattnet går att dricka från kranen)

Betalningsvillkor:
Anmälningsavgiften betalas senast 5 dagar efter att bokningsbekräftelsen skickats ut.
Resterande belopp betalas senast 30 dagar innan avresa.

Med anledning av Covid-19:
Läs mer HÄR!

Kontakta oss:
Frågor gällande flyg, hotell, försäkringar och bokning?
Kontakta Apollo genom mail till bokning@apollo.se

Frågor gällande program och träning?
Kontakta oss genom mail till info@taudientraining.se

TRÄNINGSRESA MED TAUDIENTRAINING I MAKARSKA, KROATIEN

Följ med TaudienTraining och Apollo Sports på träningsresa till Romana Beach Resort i Kroatien för en härlig träningsvecka fylld av energi, glädje, gemenskap,  avkoppling och massor med inspiration att ta med dig hem! 

Här bor vi bra precis vid havet och Buba Beach i Makarska på det mycket uppskattade hotellet  Romana Beach. Ett perfekt ställe för en träningsvecka där du kan njuta i en solstol mellan varven och svalka dig i antingen havet eller en av hotellets två pooler. Här tränar du med havsutsikt och njuter av vackra omgivningar tillsammans med likasinnade träningsentusiaster. Utöver ett gediget träningsprogram erbjuds möjlighet till cykeltur, långpromenad längs kusten och upp i bergen samt en vinprovning i gamla stan. Här har du nära till allt med perfekt läge precis vid den bortre delen av strandpromenaden som kantas av restauranger, strand och nöjen. Varför inte avsluta kvällen med att flanera längs med strandpromenaden?

Vi sätter stort värde vid ett personligt bemötande och god sammanhållning i gruppen. Maxantalet på resan är 60 personer och våra instruktörer finns hela tiden nära till hands för att kunna ge dig det lilla extra. På kvällarna möts vi upp för en gemensam middag på hotellets uppskattade restaurang. Det går med andra ord utmärkt att åka själv på en träningsresa då du aldrig är ensam om du inte vill. 

Vi erbjuder cirka 10 träningspass per dag och fyller schemat med allt ifrån yoga, aquapass och dans till tuffare fyspass och funktionell träning. Förutom all träning erbjuds workshops och roliga överraskningar för att skicka med dig ännu mer kunskap, inspiration och glädje hem. 

PROGRAM FÖR DIN TRÄNINGSRESA

Nedan finner du program och passbeskrivningar för din träningsresa!
Programmet är preliminärt och vi reserverar oss för eventuella justeringar innan avresa. 

2022

September 2022
Schema

Passbeskrivning

Maj 2023
Schema
Uppdateras inom kort. 
Passbeskrivning Uppdateras inom kort. 

September 2023
Schema
Uppdateras inom kort. 
Passbeskrivning Uppdateras inom kort. 

 Informationsblad

INSTRUKTÖRERNA

Vi är mycket stolta över våra handplockade instruktörer som alla är proffs på sina områden. Genom vår stab av instruktörer, som rymmer allt ifrån yogainstruktörer till dansare, löpare och styrkefantaster, kan vi erbjuda en bredd av träning. Här finns någonting som passar alla vare sig du vill träna ett eller flera pass om dagen. Instruktörerna tar sig tid för dig både på passen och utanför om du vill ha hjälp vid sidan av träningen. Har du någon skada eller vill ta det lite lugnare så hjälper de dig gärna med att hitta alternativ på övningar som passar just dig. Tveka inte att ta hjälp för att få ut så mycket som möjligt av din träningsresa!

September 2022: Sandra Lindulf & Sabina Wåhlberg

Maj 2023: Uppdateras inom kort.

September 2023: Uppdateras inom kort. 

Ändring av instruktörer kan ske.

Sabina Wåhlberg

SABINA WÅHLBERG

Sabina är en varm person som alltid älskat rörelse och gjort yoga till sin vardag. Harmoni och balans är hennes nyckelord. När det kommer till hennes yoga så gillar hon det intuitivt och med flow, att lyssna in och ge kroppen och sinnet det som behövs. För balans gillar Sabina holistisk träning och all form av dans. Hon började instruera som 18åring i Showdance och har mer än 10 års bakgrund som instruktör, bl.a i Zumba, Piloxing, Aqua och Yoga- för både stora och små. Till vardags har Sabina en egen yogastudio, klasser på Filborna Arena och brinner lite extra för dans och yoga för barn. Sabina har varit med på flera resor tillsammans med TaudienTraining och är oerhört uppskattad för sin otroliga värme och utstrålning.

Sandra Lindulf

SANDRA LINDULF

Sandra är energiknippet från Halmstad som älskar att få inspirera och skapa träningsglädje i gruppträningssamanhang. Under sina 18 år som instruktör har hon kört allt från styrkeklasser och 3Dträning till step och yoga- och allt är fortfarande lika skoj! Även koreograf och utbildare för Actic Academy finns med i bagaget. När hon inte är med oss på helger och resor hittar vi henne i träningssalarna på Acic i Halmstad och på fritiden lever hon en aktiv vardag med sin familj. Hon mer eller mindre ger vardagsmotion ett ansikte.
I sin yrkesroll  som Konsultchef hjälper hon företag att hitta rätt personal. Den perfekta matchningen är ungefär som en finallåt på ett pass. Magi, som känns i hela kroppen!

UTFLYKTER

Middag på Restaurang Panorama:
En av kvällarna tar vi oss tillsammans till Restaurang Panorama som bjuder på bästa tänkbara utsikt. Restaurangen ligger upp i Biokovabergen där solnedgången är magisk. Transfer, trerätters middag och dryck ingår. Sätt guldkant på din träningsresa! Pris: ca 350 HRK (ca 500 SEK).

Promenader: En eftermiddag tar vi en gemensam vandring på ca 8 km bort genom nationalparken där vi omges av fantastisk natur och vackra vyer. Vi gör även en bergspromenad tillsammans där vi njuter av utsikten ner mot Makarskabukten.

VinprovningInne i gamla stan har familjeföretaget Grabovac en lokal där de erbjuder en vinprovning med sina berömda viner. Vi blir väl omhändertagna av en i familjen som bjuder på mousserande vin och lokala delikatesser vid ankomst. Därefter får vi prova 2-3 vita och 2-3 röda viner under professionell vägledning av en vinkännare. Vi går till vinprovningen från hotellet, en promenad på ca 30 min. Pris: 230 HRK (ca  30 EURO)

Cykling: En lokal guide tar oss med på en cykeltur på små grusvägar i omgivningarna kring Makarska. Pris: 120 HRK i cykelhyra. Guidekostnad tillkommer och splittas upp på antalet deltagare. 

För dig som vill se lite mer utav Kroatien finns möjlighet att följa med på någon av Apollos utflykter, exempelvis Dubrovnik, Split, båttur till Hvar eller Brac, nationalparken Krka mm. Läs mer här. 

FLYGTIDER

3 – 10 September 2022

Avreseorter:
Köpenhamn, Stockholm

3/9    Arlanda-Split                                17.50-20.40
10/9  Split-Arlanda                                21.40-00.25

3/9    Köpenhamn-Split                        18.00-20.15
10/9  Split-Köpenhamn                        21.15-23.30

13-20 Maj 2023

Avreseorter:
Köpenhamn, Stockholm

Flygtider uppdateras inom kort. 

2-9 September 2023

Avreseorter:
Köpenhamn, Stockholm

Flygtider uppdateras inom kort. 

70456904_1291235447720289_944196857209290752_o
70281934_1291225971054570_402289868421464064_o

SAGT OM VÅR TRÄNINGSRESA TILL KROATIEN

Det bästa med resorna är kombon av bra träning, träffa vänner som vi fått genom våra resor med Er. Umgås med min man, sola & bada välförtjänt 😉 Dessa resor belönar vi oss med för att vi hänger i övriga året med vår träning. Bästa semester & presenten man kan ge sig själv! – Kristina Kristensson

Överlägset en av de bästa resorna vi gör! Kombinationen av träning, sällskap, vila, mat och dryck är oslagbar. När man kommer hem är man alltid fylld av energi och behöver oftast ingen semester efter semestern som efter andra resor 😉 jag rekommenderar dessa resor till alla som orkar lyssna på mitt tjat om hur bra det är. Jag säger åk!! – Ea Althin

Glädjen, alla olika träningsformer som vi fått prova på! –Ingalill Persson

Allt egentligen! Upplägget, träningspassen, instruktörerna och alla enbart positiva människor som vi har umgåtts med. –Magnus Andersson

Det positiva! Instruktörer, deltagare, väder och  helhet! –Vilma Lindvall 

Det bästa med resorna är gemenskapen och er som personer! Personliga och ser alla! Man känner sig verkligen välkommen och i en gemenskap. Ni är fantastiska! –Lisbeth Salomonsson

Härliga ledarna som gjorde allt för att alla skulle trivas, man kommer leva länge med ett leende på läpparna efter denna resa. Blev så tankad med extra energi. –Louise Lundström

Härligt med en hel veckas träning och bad och sol med ett gott gäng och utmärkta ledare. Omväxlande program där det alltid finns något för alla. –Suz

Det bästa är den härliga stämning och sammanhållning som ni skapar genom att se alla och umgås med alla som är med. –Susan