TRÄNINGSRESA MED TAUDIENTRAINING I KROATIEN

 

Följ med TaudienTraining och Apollo Sports på träningsresa till Romana Beach Resort i Kroatien för en härlig träningsvecka fylld av energi, glädje, gemenskap,  avkoppling och massor med inspiration att ta med dig hem! 

 

Här bor vi bra precis vid havet och Buba Beach i Makarska på det mycket uppskattade hotellet  Romana Beach. Ett perfekt ställe för en träningsvecka där du kan njuta i en solstol mellan varven och svalka dig i antingen havet eller en av hotellets två pooler. Här tränar du med havsutsikt och njuter av vackra omgivningar tillsammans med likasinnade träningsentusiaster. Utöver ett gediget träningsprogram erbjuds möjlighet till cykeltur, långpromenad längs kusten och upp i bergen samt en vinprovning i gamla stan. Här har du nära till allt med perfekt läge precis vid den bortre delen av strandpromenaden som kantas av restauranger, strand och nöjen. Varför inte avsluta kvällen med att flanera längs med strandpromenaden?

Vi sätter stort värde vid ett personligt bemötande och god sammanhållning i gruppen. Maxantalet på resan är 60 personer och våra instruktörer finns hela tiden nära till hands för att kunna ge dig det lilla extra. På kvällarna möts vi upp för en gemensam middag på hotellets uppskattade restaurang. Det går med andra ord utmärkt att åka själv på en träningsresa då du aldrig är ensam när du inte vill. 

Vi erbjuder cirka 10 träningspass per dag och fyller schemat med allt ifrån yoga, aquapass och dans till tuffare fyspass och funktionell träning. Förutom all träning erbjuds workshops och roliga överraskningar för att skicka med dig ännu mer kunskap, inspiration och glädje hem. 

 

 

 

 

VARFÖR TAUDIENTRAINING?

TaudienTraining har lång erfarenhet av träningsresor och uppskattas framför allt för sitt personliga och nära bemötande, engagerade instruktörer och en härlig gruppkänsla. De många återkommande kunderna nämner även den enorma bredden av träningspass. Under en träningsvecka med TaudienTraining erbjuds cirka 30 olika träningsformer- välkända såväl som ovanliga (se passbeskrivningar för inblick i det breda utbudet). Du guidas genom din träningsresa av professionella instruktörer som bjuder på sig själva såväl som närhet och en strävan om att alltid möta Dig som individ, oavsett träningsnivå eller eventuella begränsningar. Du deltar i så många pass och aktiviteter du vill. Den härliga sammanhållningen i gruppen uppnås genom gemensamma aktiviteter, mingel, måltider vid bokade bord samt överraskningar utanför träningsschemat. En träningsresa är mycket mer än bara träning!

Träningsresa Kreta

VÅRA INSTRUKTÖRER

Vi är mycket stolta över våra handplockade instruktörer som alla är proffs på sina områden. Genom vår stab av instruktörer, som rymmer allt ifrån yogainstruktörer till dansare, löpare och styrkefantaster, kan vi erbjuda en träningsresa med en bredd av träning och någonting som passar alla, vare sig du vill träna ett eller flera pass om dagen. Instruktörerna tar sig tid för dig både på passen och runtomkring om du vill ha hjälp vid sidan av träningen. Har du någon skada eller vill ta det lite lugnare så hjälper de dig gärna med att hitta alternativ på övningar som passar just dig. Tveka inte att ta hjälp för att få ut så mycket som möjligt av din träningsresa!

gruppbild på träningsdeltagare

VEM KAN DELTA PÅ EN TRÄNINGSRESA?

En träningsresa med oss passar alla oavsett vilken nivå du befinner dig på. Vi erbjuder ett stort antal olika träningsformer som varierar i såväl intensitet och svårighetsgrad som känsla och form- allt för att du ska hitta något som passar just dig. Du deltar i så många pass och aktiviteter du vill.

Hotellet

 

På omtyckta Romana Beach Resort, fantastiskt beläget vid Makarska Rivieran, bor vi alldeles intill strandpromenaden med närhet till det mesta som restauranger och nöjen. Stranden finns precis nedanför hotellet med fria solstolar och vattenaktiviteter. Hotellet har även sin egen matbutik och ett SPA där du kan njuta av lugnet och kanske unna dig en massage efter all träning? I restaurangen bjuds du på vällagade och hälsosamma rätter met ett stort utbud där två av kvällarna är grillbuffé. Det kunder framförallt lyfter med hotellet är dess läge med möjlighet till promenader både på gågatan, i gamla stan och i de vackra omgivningarna med skog och berg.

 

Läs mer om hotellet

Hotell i Kroatien med träningsresor
Hotell i Kroatien med träningsresor
Solnedgång i kroatien

Utflykter

Middag på Restaurang Panorama

En av kvällarna tar vi oss tillsammans till Restaurang Panorama som bjuder på bästa tänkbara utsikt. Restaurangen ligger upp i Biokovabergen där solnedgången är magisk. Transfer, trerätters middag och ett glas mousserande vin ingår. Pris: 350 HRK (ca 500 SEK).

Promenader

En eftermiddag tar vi en gemensam vandring på ca 10 km bort genom nationalparken där vi omges av fantastisk natur och vackra vyer. Vi gör även en bergspromenad tillsammans där vi njuter av vyerna ner mot Makarskabukten.

Vinprovning

Inne i gamla stan har familjeföretaget Grabovac en lokal där de erbjuder en vinprovning med sina berömda viner. Vi blir väl omhändertagna av en i familjen som bjuder på mousserande vin och lokala delikatesser vid ankomst. Därefter får vi prova 2-3 vita och 2-3 röda viner under professionell vägledning av en vinkännare. Vi går till vinprovningen från hotellet, en promenad på ca 30 min. Pris: 150 HRK (ca 225 SEK)

Cykling

En lokal guide tar oss med på en cykeltur på små grusvägar genom nationalparken. Turen går längst med havet mot den lite mindre turistorten Podgora. Här stannar vi till för en fika innan vi tar oss tillbaka till Makarska. Pris: 250 HRK, cykelhyra ingår (ca 350 SEK).

För dig som vill se lite mer utav Kroatien finns möjlighet att följa med på någon av Apollos utflykter, exempelvis Dubrovnik, Split, båttur till Hvar eller Brac, nationalparken Krka mm.

Läs mer

PROGRAM

Se veckoprogram och passbeskrivningar nedan.
OBS! Programmet är preliminärt. Vi reserverar oss för eventuella ändringar innan avresa. 

2022

Maj- Schema
Maj- Passbeskrivning

September – Schema
September – Passbeskrivning

Informationsblad

 

INSTRUKTÖRERNA

Vi är mycket stolta över våra handplockade instruktörer som alla är proffs på sina områden. Genom vår stab av instruktörer, som rymmer allt ifrån yogainstruktörer till dansare, löpare och styrkefantaster, kan vi erbjuda en bredd av träning. Här finns någonting som passar alla vare sig du vill träna ett eller flera pass om dagen. Instruktörerna tar sig tid för dig både på passen och runtomkring om du vill ha hjälp vid sidan av träningen. Har du någon skada eller vill ta det lite lugnare så hjälper de dig gärna med att hitta alternativ på övningar som passar just dig. Tveka inte att ta hjälp för att få ut så mycket som möjligt av din träningsresa!

 

Maj 2022: Louise Nilsson & Sandra Lindulf. Ytterligare en instruktör tillkommer vid större grupp. 

September 2022: Marlene Taudien, Adam Taudien, Sabina Wåhlberg

ADAM TAUDIEN
September 2022

Gillar framförallt att träna tungt. Ju tyngre desto bättre. Kommer att inspirera er med styrketräningens alla fördelar och se till så att tekniken sitter. Förutom sin uppskattade styrkeworkshop leder Adam klasserna BMR, tabata, box, WOD och morgonjogg. Jobbar på Filborna Arena i Helsingborg som instruktör och personlig tränare.

LOUISE NILSSON
Maj 2022

Louise Nilsson har en bakgrund inom konståkning och tävlingshopprep men bytte ishallen mot gruppträningssalen då hon lade skridskorna på hyllan. Louise älskar den mångsidighet som gruppträning innebär och ser en charm i många olika typer av klasser. Allra närmast hjärtat finns Barre, step och koreografiklasser där man får uttrycka sig till musik. Hon är enormt uppskattad av kunder, framförallt för sin utstrålning och smittande glädje i kombination med tydlighet och lugn. Louise har en examen inom Idrottsvetenskap och Sport Management och när hon inte instruerar så jobbar hon bakom kulisserna, som Marknadsansvarig för TaudienTraining, för att se till att du får bästa tänkbara träningsresa.

MARLENE TAUDIEN
September 2022

Älskar känslan som uppstår av att träna i grupp och genom att se andra utvecklas. Marlene är grundaren till TaudienTraining och arbetar med att ta fram nya resmål och koncept, genomföra dem tillsammans med teamet och lika noga med att i efterhand utvärdera. Marlene får alla att känna sig sedda och skapar en god gruppdynamik. Ingenting lämnas åt slumpen utan allt är genomtänkt. Som instruktör uppskattas hon för sin fantasifullhet och energi på intensiva klasser, men också för sitt djup, lugn och behagliga röst på de återhämtande klasserna. Mixen är det bästa och enligt Marlene är all träning rolig, genom stor variation så tröttnar man aldrig.
Vid sidan av TaudienTraining har hon även konsultuppdrag där hon hjälper nystartade företag att förverkliga sina drömmar via Nyföretagarcentrum, hon undervisar i kommunikation, tar sig an moderatorsuppdrag, studerar till mental tränare och undervisar i ledarskap på Likeaboss.academy

SABINA WÅHLBERG
September 2022

Sabina är en varm person som alltid älskat rörelse och gjort yoga till sin vardag. Harmoni och balans är hennes nyckelord. När det kommer till hennes yoga så gillar hon det intuitivt och med flow, att lyssna in och ge kroppen och sinnet det som behövs. För balans gillar Sabina holistisk träning och all form av dans. Hon började instruera som 18åring i Showdance och har mer än 10 års bakgrund som instruktör, bl.a i Zumba, Piloxing, Aqua och Yoga- för både stora och små. Till vardags har Sabina en egen yogastudio, klasser på Filborna Arena och brinner lite extra för dans och yoga för barn. Sabina har varit med på flera resor tillsammans med TaudienTraining och är oerhört uppskattad för sin otroliga värme och utstrålning.

SANDRA LINDULF
Maj 2022

Sandra är energiknippet från Halmstad som älskar att få inspirera och skapa träningsglädje i gruppträningssamanhang. Under sina 18 år som instruktör har hon kört allt från styrkeklasser och 3Dträning till step och yoga- och allt är fortfarande lika skoj! Även koreograf och utbildare för Actic Academy finns med i bagaget. När hon inte är med oss på helger och resor hittar vi henne i träningssalarna på Acic i Halmstad och på fritiden lever hon en aktiv vardag med sin familj. Hon mer eller mindre ger vardagsmotion ett ansikte.
I sin yrkesroll  som Konsultchef hjälper hon företag att hitta rätt personal. Den perfekta matchningen är ungefär som en finallåt på ett pass. Magi, som känns i hela kroppen!

DATUM & AVRESEORTER 2021

21  – 28 Maj

Avreseorter:
Köpenhamn, Stockholm & Göteborg

Arlanda – Kroatien                       18.35 -21.20
Kroatien – Arlanda                       22.10 – 00.55

Köpenhamn – Kroatien               15.00 -17.15
Kroatien – Köpenhamn               18.15 – 20.30

Göteborg – Kroatien                    19.15 – 21.50
Kroatien – Göteborg                     22.45 – 01.20

Pris:
13 998 kronor

3 – 10 September

Avreseorter:
Köpenhamn, Stockholm & Göteborg

3/9    Arlanda-Split                                17.50-20.40
10/9  Split-Arlanda                                21.40-00.25

3/9    Köpenhamn-Split                        18.00-20.15
10/9  Split-Köpenhamn                        21.15-23.30

3/9     Göteborg-Split                            19.15-21.50
10/9   Split-Göteborg                            22.45-01.20

Pris:
13 998 kronor

DETTA INGÅR

Flyg
Boende (del i dubbelrum)
Transfer
Mat ombord
Halvpension: Frukost och middag (middagen går att byta ut till lunch)
All träning, föreläsningar & workshops speciellt för denna grupp samt hjälp från våra instruktörer, personliga tränare och kostrådgivare.
Vattenflaska (Vattnet går att dricka från kranen)

* Är ni två personer i samma rum och kan tänkas vara tre? Då finns alternativet boende i dubbelrum med extrabädd.
** Om du inte har någon reskamrat så kan du välja del i dubbelrum, så bokar Apollo in dig med annan person från träningsgruppen.
*** Vill du hellre bo själv tillkommer enkelrumstillägg på 4100:-. Detta är en kostnad som hotellet tar då du får rummet för dig själv och ingen kostnad som vi kan påverka. Alternativet att boka del i dubbelrum och bo ihop med någon annan som också bokat resan på egen hand finns.
**** Det finns massor av restauranger och enklare matställen precis utanför hotellet. Nedanför hotellet finns även en välutrustad minimarket.

 

VILLKOR

Anmälningsavgiften betalas senast 5 dagar efter att bokningsbekräftelsen skickats ut.
Resterande belopp betalas senast 30 dagar innan avresa.

Valbara tillägg:
Avbeställningsskydd 249 kronor.
Reseförsäkring Medium 320 kronor.
Reseförsäkring Maxi 790 kronor.

Funderar du på vad som gäller kring Avbokning och/eller inställd resa med anledning av Covid-19? 
Läs mer HÄR!

Bokning

Bokning av din träningsresa görs direkt via Apollo.

Maj 2022
För bokning av resan klicka här

September 2022
För bokning av resan klicka här

 

Frågor?

Vid frågor gällande träningsresan kontaktas info@taudientraining.se

SAGT OM OSS
”Vad var det bästa med träningsresan?”

Det bästa med resorna är kombon av bra träning, träffa vänner som vi fått genom våra resor med Er. Umgås med min man, sola & bada välförtjänt 😉 Dessa resor belönar vi oss med för att vi hänger i övriga året med vår träning. Bästa semester & presenten man kan ge sig själv!
Kristina Kristensson

Överlägset en av de bästa resorna vi gör! Kombinationen av träning, sällskap, vila, mat och dryck är oslagbar. När man kommer hem är man alltid fylld av energi och behöver oftast ingen semester efter semestern som efter andra resor 😉 jag rekommenderar dessa resor till alla som orkar lyssna på mitt tjat om hur bra det är. Jag säger åk!!
Ea Althin

Glädjen, alla olika träningsformer som vi fått prova på!
Ingalill Persson

Allt egentligen! Upplägget, träningspassen, instruktörerna och alla enbart positiva människor som vi har umgåtts med.
Magnus Andersson

Det positiva! Instruktörer, deltagare, väder och  helhet!
Vilma Lindvall 

Det bästa med resorna är gemenskapen och er som personer! Personliga och ser alla! Man känner sig verkligen välkommen och i en gemenskap. Ni är fantastiska!
Lisbeth Salomonsson

Härliga ledarna som gjorde allt för att alla skulle trivas, man kommer leva länge med ett leende på läpparna efter denna resa. Blev så tankad med extra energi.
Louise Lundström

 

Härligt med en hel veckas träning och bad och sol med ett gott gäng och utmärkta ledare. Omväxlande program där det alltid finns något för alla.
Suz

Det var roliga aktiviteter med cykling, promenader, överraskningar, vinprovning och restaurang Panorama. Man hinner lära känna varandra bättre och man blir en grupp. Detta var något extra utöver all träning. Sen ska ni ha stort plus med att ni tog hand om alla så bra.

Det bästa är den härliga stämning och sammanhållning som ni skapar genom att se alla och umgås med alla som är med.
Susan

Det bästa med denna träningsresa är den entusiasm, glädje och omtänksamhet som alla instruktörer utstrålar! Man blir otroligt peppad och glad under och utanför passen