TRÄNINGSRESA MED TAUDIENTRAINING I KROATIEN

 

Följ med TaudienTraining och Apollo Sports på träningsresa till Romana Beach Resort i Kroatien för en härlig träningsvecka fylld av energi, glädje, gemenskap,  avkoppling och massor med inspiration att ta med dig hem! 

 

Här bor vi bra precis vid havet och Buba Beach i Makarska på det mycket uppskattade hotellet  Romana Beach. Ett perfekt ställe för en träningsvecka där du kan njuta i en solstol mellan varven och svalka dig i antingen havet eller en av hotellets två pooler. Här tränar du med havsutsikt och njuter av vackra omgivningar tillsammans med likasinnade träningsentusiaster. Utöver ett gediget träningsprogram erbjuds möjlighet till cykeltur, långpromenad längs kusten och upp i bergen samt en vinprovning i gamla stan. Här har du nära till allt med perfekt läge precis vid den bortre delen av strandpromenaden som kantas av restauranger, strand och nöjen. Varför inte avsluta kvällen med att flanera längs med strandpromenaden?

Vi sätter stort värde vid ett personligt bemötande och god sammanhållning i gruppen. Maxantalet på resan är 60 personer och våra instruktörer finns hela tiden nära till hands för att kunna ge dig det lilla extra. På kvällarna möts vi upp för en gemensam middag på hotellets uppskattade restaurang. Det går med andra ord utmärkt att åka själv på en träningsresa då du aldrig är ensam när du inte vill. 

Vi erbjuder cirka 10 träningspass per dag och fyller schemat med allt ifrån yoga, aquapass och dans till tuffare fyspass och funktionell träning. Förutom all träning erbjuds workshops och roliga överraskningar för att skicka med dig ännu mer kunskap, inspiration och glädje hem. 

 

 

 

 

VARFÖR TAUDIENTRAINING?

TaudienTraining har lång erfarenhet av träningsresor och uppskattas framför allt för sitt personliga och nära bemötande, engagerade instruktörer och en härlig gruppkänsla. De många återkommande kunderna nämner även den enorma bredden av träningspass. Under en träningsvecka med TaudienTraining erbjuds cirka 30 olika träningsformer- välkända såväl som ovanliga (se passbeskrivningar för inblick i det breda utbudet). Du guidas genom din träningsresa av professionella instruktörer som bjuder på sig själva såväl som närhet och en strävan om att alltid möta Dig som individ, oavsett träningsnivå eller eventuella begränsningar. Du deltar i så många pass och aktiviteter du vill. Den härliga sammanhållningen i gruppen uppnås genom gemensamma aktiviteter, mingel, måltider vid bokade bord samt överraskningar utanför träningsschemat. En träningsresa är mycket mer än bara träning!

Träningsresa Kreta

VÅRA INSTRUKTÖRER

Vi är mycket stolta över våra handplockade instruktörer som alla är proffs på sina områden. Genom vår stab av instruktörer, som rymmer allt ifrån yogainstruktörer till dansare, löpare och styrkefantaster, kan vi erbjuda en träningsresa med en bredd av träning och någonting som passar alla, vare sig du vill träna ett eller flera pass om dagen. Instruktörerna tar sig tid för dig både på passen och runtomkring om du vill ha hjälp vid sidan av träningen. Har du någon skada eller vill ta det lite lugnare så hjälper de dig gärna med att hitta alternativ på övningar som passar just dig. Tveka inte att ta hjälp för att få ut så mycket som möjligt av din träningsresa!

gruppbild på träningsdeltagare

VEM KAN DELTA PÅ EN TRÄNINGSRESA?

En träningsresa med oss passar alla oavsett vilken nivå du befinner dig på. Vi erbjuder ett stort antal olika träningsformer som varierar i såväl intensitet och svårighetsgrad som känsla och form- allt för att du ska hitta något som passar just dig. Du deltar i så många pass och aktiviteter du vill.

Hotellet

 

På omtyckta Romana Beach Resort, fantastiskt beläget vid Makarska Rivieran, bor vi alldeles intill strandpromenaden med närhet till det mesta som restauranger och nöjen. Stranden finns precis nedanför hotellet med fria solstolar och vattenaktiviteter. Hotellet har även sin egen matbutik och ett SPA där du kan njuta av lugnet och kanske unna dig en massage efter all träning? I restaurangen bjuds du på vällagade och hälsosamma rätter met ett stort utbud där två av kvällarna är grillbuffé. Det kunder framförallt lyfter med hotellet är dess läge med möjlighet till promenader både på gågatan, i gamla stan och i de vackra omgivningarna med skog och berg.

 

Läs mer om hotellet

Hotell i Kroatien med träningsresor
Hotell i Kroatien med träningsresor
Solnedgång i kroatien

Utflykter

Middag på Restaurang Panorama

En av kvällarna tar vi oss tillsammans till Restaurang Panorama som bjuder på bästa tänkbara utsikt. Restaurangen ligger upp i Biokovabergen där solnedgången är magisk. Transfer, trerätters middag och ett glas mousserande vin ingår. Pris: 350 HRK (ca 500 SEK).

Promenader

En eftermiddag tar vi en gemensam vandring på ca 10 km bort genom nationalparken där vi omges av fantastisk natur och vackra vyer. Vi gör även en bergspromenad tillsammans där vi njuter av vyerna ner mot Makarskabukten.

Vinprovning

Inne i gamla stan har familjeföretaget Grabovac en lokal där de erbjuder en vinprovning med sina berömda viner. Vi blir väl omhändertagna av en i familjen som bjuder på mousserande vin och lokala delikatesser vid ankomst. Därefter får vi prova 2-3 vita och 2-3 röda viner under professionell vägledning av en vinkännare. Vi går till vinprovningen från hotellet, en promenad på ca 30 min. Pris: 150 HRK (ca 225 SEK)

Cykling

En lokal guide tar oss med på en cykeltur på små grusvägar genom nationalparken. Turen går längst med havet mot den lite mindre turistorten Podgora. Här stannar vi till för en fika innan vi tar oss tillbaka till Makarska. Pris: 250 HRK, cykelhyra ingår (ca 350 SEK).

För dig som vill se lite mer utav Kroatien finns möjlighet att följa med på någon av Apollos utflykter, exempelvis Dubrovnik, Split, båttur till Hvar eller Brac, nationalparken Krka mm.

Läs mer

PROGRAM

Se veckoprogram och passbeskrivningar nedan.
OBS! Programmet är preliminärt. Vi reserverar oss för eventuella ändringar innan avresa. 

2021

September – Schema
September – Passbeskrivning

Informationsblad

2022

Uppdateras inom kort

INSTRUKTÖRERNA

Vi är mycket stolta över våra handplockade instruktörer som alla är proffs på sina områden. Genom vår stab av instruktörer, som rymmer allt ifrån yogainstruktörer till dansare, löpare och styrkefantaster, kan vi erbjuda en bredd av träning. Här finns någonting som passar alla vare sig du vill träna ett eller flera pass om dagen. Instruktörerna tar sig tid för dig både på passen och runtomkring om du vill ha hjälp vid sidan av träningen. Har du någon skada eller vill ta det lite lugnare så hjälper de dig gärna med att hitta alternativ på övningar som passar just dig. Tveka inte att ta hjälp för att få ut så mycket som möjligt av din träningsresa!

 

September 2021: Sandra Lindulf & Annelie Modee

Maj 2022: Therese Carlsson, Sandra Lindulf och Åsa Åberg

SANDRA LINDULF
September 2021 & Maj 2022

Sandra är energiknippet från Halmstad som älskar att få inspirera och skapa träningsglädje i gruppträningssamanhang. Under sina 18 år som instruktör har hon kört allt från styrkeklasser och 3Dträning till step och yoga- och allt är fortfarande lika skoj! Även koreograf och utbildare för Actic Academy finns med i bagaget. När hon inte är med oss på helger och resor hittar vi henne i träningssalarna på Acic i Halmstad och på fritiden lever hon en aktiv vardag med sin familj. Hon mer eller mindre ger vardagsmotion ett ansikte.
I sin yrkesroll  som Konsultchef hjälper hon företag att hitta rätt personal. Den perfekta matchningen är ungefär som en finallåt på ett pass. Magi, som känns i hela kroppen!

ANNELIE MODÉE
September 2021

Annelie är en fd elitfotbollspelare som har svårt att lägga skorna på hyllan trots vissa ålderskrämpor. Kärleken till träning, hälsa och välmående fick Annelie att för 8 år sen sadla om och börja jobba som gruppträningsinstruktör, personlig tränare och kostrådgivare på olika gymkedjor i Stockholm. Där hittade hon även kärleken till crossfit. Annelie har även lett klasser  utomlands som sportinstruktör för Apollo Sport under 2 säsonger. Hennes främsta kort är att hålla crossfitinspirerade pass, boxning, core, bootcamp, cirkel, tabata, funktionell träning, hiit, löpning och vattengympa. Syftet med hennes pass är att få deltagarna att utmana sig själva och ge det där lilla extra men även att känna glädje, lekfullhet och förståelse för hur fantastisk våran kropp är.

Numera jobbar Annelie för en statlig myndighet men ser alltid fram emot att byta blåstället mot instruktörsoutfiten när tillfällen ges.

THERESE CARLSSON
Maj 2022

Är instruktören som får alla att kunna dansa med ett leende. Med över 20 års erfarenhet som instruktör har hon en otrolig kompetens och kan framkalla glädjen i träningen som ingen annan. Therese är instruktören som ser alla och kan få alla att ta ut sig efter sina egna förutsättningar och även få dem att längta till varje träningstillfälle. Therese leder klasser som afro, dans, step och olika core klasser.

ÅSA ÅBERG
Maj 2022

Åsa arbetar på Filborna Arena i Helsingborg som gruppträningskoordinator och ansvarig för yoga-,aqua- och seniorträningen. Nyfikenheten till yogan kom via hennes första graviditet då hon drev eget företag, arbetade mycket och behövde hitta mer balans i livet. Yogan blev ett perfekt komplement till att hantera familj, arbetsliv och att skapa ett hälsosamt förhållningssätt till sin egen kropp och själ. Hon tittar nyfiket på hur yogans urgamla läror kan göra oss nutida människor gladare, lugnare och mer harmoniska. Åsa arbetar med yogan på ett hållbart och hälsosamt sätt och guidar med en behaglig röst och mycket värme Favorit just nu är Yoga Nidra och dess effekt med återhämtning.

DATUM & AVRESEORTER 2021

4 – 11 September  

Avreseorter:
Köpenhamn & Stockholm

Arlanda – Kroatien                       16.00-18.45
Kroatien – Arlanda                       19.40-22.25

Köpenhamn – Kroatien               21.05-23.20
Kroatien – Köpenhamn               00.10-02.25

Pris:
13 498 kronor

21  – 28 Maj

Avreseorter:
Köpenhamn, Stockholm & Göteborg

Arlanda – Kroatien                       18.35 -21.20
Kroatien – Arlanda                       22.10 – 00.55

Köpenhamn – Kroatien               15.00 -17.15
Kroatien – Köpenhamn               18.15 – 20.30

Göteborg – Kroatien                    19.15 – 21.50
Kroatien – Göteborg                     22.45 – 01.20

Pris:
13 498 kronor, fram till 31 oktober. Därefter 13 998 kronor

Allt detta ingår:

Flyg
Boende (del i dubbelrum)
Transfer
Mat ombord
Halvpension: Frukost och middag (middagen går att byta ut till lunch)
All träning, föreläsningar & workshops speciellt för denna grupp samt hjälp från våra instruktörer, personliga tränare och kostrådgivare.
Vattenflaska (Vattnet går att dricka från kranen)

 

BETALNINGSVILLKOR

Anmälningsavgiften på 2000 kronor betalas senast 5 dagar eter att bokningsbekräftelsen skickats ut.
Om du väljer av & ombokningsskyddet tillkommer 249 :- extra.
Resterande belopp betalas senast 40 dagar innan avresa.

 

 

Det finns massor av restauranger och enklare matställen precis utanför hotellet. Nedanför hotellet finns även en väl utrustad minimarket.

Är ni två personer i samma rum och kan tänkas vara tre? Då finns alternativet boende i dubbelrum med extrabädd.
Om du inte har någon reskamrat så kan du välja del i dubbelrum, så bokar Apollo in dig med annan person från träningsgruppen.
Vill du hellre bo själv tillkommer enkelrumstillägg på 4100:-. Detta är en kostnad som hotellet tar då du får rummet för dig själv och ingen kostnad som vi kan påverka. Alternativet att boka del i dubbelrum och bo ihop med någon annan som också bokat resan på egen hand finns.
Frågor gällande flyg, hotell, försäkringar och bokning tar du via Apollo genom att maila bokning@apollo.se
Frågor gällande program och träning tar du genom oss och mailar då marlene@taudientraining.se

BOKA DIN TRÄNINGSRESA

 

Boka din resa genom att klicka här

Vid frågor om resan, vänligen kontakta info@taudientraining.se

BOKA DIN TRÄNINGSRESA

 

Boka din resa genom att klicka här

Vid frågor om resan, vänligen kontakta info@taudientraining.se

SAGT OM OSS

Det bästa med resorna är kombon av bra träning, träffa vänner som vi fått genom våra resor med Er. Umgås med min man, sola & bada välförtjänt 😉 Dessa resor belönar vi oss med för att vi hänger i övriga året med vår träning. Bästa semester & presenten man kan ge sig själv!
Kristina Kristensson

 

Överlägset en av de bästa resorna vi gör! Kombinationen av träning, sällskap, vila, mat och dryck är oslagbar. När man kommer hem är man alltid fylld av energi och behöver oftast ingen semester efter semestern som efter andra resor 😉 jag rekommenderar dessa resor till alla som orkar lyssna på mitt tjat om hur bra det är. Jag säger åk!!
Ea Althin

Det bästa med resorna är gemenskapen och er som personer! Personliga och ser alla! Man känner sig verkligen välkommen och i en gemenskap. Ni är fantastiska!
Lisbeth Salomonsson

Härliga ledarna som gjorde allt för att alla skulle trivas, man kommer leva länge med ett leende på läpparna efter denna resa. Blev så tankad med extra energi.
Louise Lundström

 

Härligt med en hel veckas träning och bad och sol med ett gott gäng och utmärkta ledare. Omväxlande program där det alltid finns något för alla.
Suz

Det var roliga aktiviteter med cykling, promenader, överraskningar, vinprovning och restaurang Panorama. Man hinner lära känna varandra bättre och man blir en grupp. Detta var något extra utöver all träning. Sen ska ni ha stort plus med att ni tog hand om alla så bra.

Det bästa är den härliga stämning och sammanhållning som ni skapar genom att se alla och umgås med alla som är med.
Susan

Det bästa med denna träningsresa är den entusiasm, glädje och omtänksamhet som alla instruktörer utstrålar! Man blir otroligt peppad och glad under och utanför passen