TRÄNINGSRESA MED TAUDIENTRAINING I KROATIEN

 

Följ med TaudienTraining och Apollo Sports på träningsresa till Romana Beach Resort i Kroatien för en härlig träningsvecka fylld av energi, glädje, gemenskap,  avkoppling och massor med inspiration att ta med dig hem! 

 

Här bor vi bra precis vid havet och Buba Beach i Makarska på det mycket uppskattade hotellet  Romana Beach. Ett perfekt ställe för en träningsvecka där du kan njuta i en solstol mellan varven och svalka dig i antingen havet eller en av hotellets två pooler. Här tränar du med havsutsikt och njuter av vackra omgivningar tillsammans med likasinnade träningsentusiaster. Utöver ett gediget träningsprogram erbjuds möjlighet till cykeltur, långpromenad längs kusten och upp i bergen samt en vinprovning i gamla stan. Här har du nära till allt med perfekt läge precis vid den bortre delen av strandpromenaden som kantas av restauranger, strand och nöjen. Varför inte avsluta kvällen med att flanera längs med strandpromenaden?

Vi sätter stort värde vid ett personligt bemötande och god sammanhållning i gruppen. Maxantalet på resan är 60 personer och våra instruktörer finns hela tiden nära till hands för att kunna ge dig det lilla extra. På kvällarna möts vi upp för en gemensam middag på hotellets uppskattade restaurang. Det går med andra ord utmärkt att åka själv på en träningsresa då du aldrig är ensam när du inte vill. 

Vi erbjuder cirka 10 träningspass per dag och fyller schemat med allt ifrån yoga, aquapass och dans till tuffare fyspass och funktionell träning. Förutom all träning erbjuds workshops och roliga överraskningar för att skicka med dig ännu mer kunskap, inspiration och glädje hem. 

 

 

 

 

VARFÖR TAUDIENTRAINING?

TaudienTraining har lång erfarenhet av träningsresor och uppskattas framför allt för sitt personliga och nära bemötande, engagerade instruktörer och en härlig gruppkänsla. De många återkommande kunderna nämner även den enorma bredden av träningspass. Under en träningsvecka med TaudienTraining erbjuds cirka 30 olika träningsformer- välkända såväl som ovanliga (se passbeskrivningar för inblick i det breda utbudet). Du guidas genom din träningsresa av professionella instruktörer som bjuder på sig själva såväl som närhet och en strävan om att alltid möta Dig som individ, oavsett träningsnivå eller eventuella begränsningar. Du deltar i så många pass och aktiviteter du vill. Den härliga sammanhållningen i gruppen uppnås genom gemensamma aktiviteter, mingel, måltider vid bokade bord samt överraskningar utanför träningsschemat. En träningsresa är mycket mer än bara träning!

Träningsresa Kreta

VÅRA INSTRUKTÖRER

Vi är mycket stolta över våra handplockade instruktörer som alla är proffs på sina områden. Genom vår stab av instruktörer, som rymmer allt ifrån yogainstruktörer till dansare, löpare och styrkefantaster, kan vi erbjuda en träningsresa med en bredd av träning och någonting som passar alla, vare sig du vill träna ett eller flera pass om dagen. Instruktörerna tar sig tid för dig både på passen och runtomkring om du vill ha hjälp vid sidan av träningen. Har du någon skada eller vill ta det lite lugnare så hjälper de dig gärna med att hitta alternativ på övningar som passar just dig. Tveka inte att ta hjälp för att få ut så mycket som möjligt av din träningsresa!

gruppbild på träningsdeltagare

VEM KAN DELTA PÅ EN TRÄNINGSRESA?

En träningsresa med oss passar alla oavsett vilken nivå du befinner dig på. Vi erbjuder ett stort antal olika träningsformer som varierar i såväl intensitet och svårighetsgrad som känsla och form- allt för att du ska hitta något som passar just dig. Du deltar i så många pass och aktiviteter du vill.

Hotellet

 

På omtyckta Romana Beach Resort, fantastiskt beläget vid Makarska Rivieran, bor vi alldeles intill strandpromenaden med närhet till det mesta som restauranger och nöjen. Stranden finns precis nedanför hotellet med fria solstolar och vattenaktiviteter. Hotellet har även sin egen matbutik och ett SPA där du kan njuta av lugnet och kanske unna dig en massage efter all träning? I restaurangen bjuds du på vällagade och hälsosamma rätter met ett stort utbud där två av kvällarna är grillbuffé. Det kunder framförallt lyfter med hotellet är dess läge med möjlighet till promenader både på gågatan, i gamla stan och i de vackra omgivningarna med skog och berg.

 

Läs mer om hotellet

Hotell i Kroatien med träningsresor
Hotell i Kroatien med träningsresor
Solnedgång i kroatien

Utflykter

Middag på Restaurang Panorama

En av kvällarna tar vi oss tillsammans till Restaurang Panorama som bjuder på bästa tänkbara utsikt. Restaurangen ligger upp i Biokovabergen där solnedgången är magisk. Transfer, trerätters middag och ett glas mousserande vin ingår. Pris: 350 HRK (ca 500 SEK).

Promenader

En eftermiddag tar vi en gemensam vandring på ca 10 km bort genom nationalparken där vi omges av fantastisk natur och vackra vyer. Vi gör även en bergspromenad tillsammans där vi njuter av vyerna ner mot Makarskabukten.

Vinprovning

Inne i gamla stan har familjeföretaget Grabovac en lokal där de erbjuder en vinprovning med sina berömda viner. Vi blir väl omhändertagna av en i familjen som bjuder på mousserande vin och lokala delikatesser vid ankomst. Därefter får vi prova 2-3 vita och 2-3 röda viner under professionell vägledning av en vinkännare. Vi går till vinprovningen från hotellet, en promenad på ca 30 min. Pris: 150 HRK (ca 225 SEK)

Cykling

En lokal guide tar oss med på en cykeltur på små grusvägar genom nationalparken. Turen går längst med havet mot den lite mindre turistorten Podgora. Här stannar vi till för en fika innan vi tar oss tillbaka till Makarska. Pris: 250 HRK, cykelhyra ingår (ca 350 SEK).

För dig som vill se lite mer utav Kroatien finns möjlighet att följa med på någon av Apollos utflykter, exempelvis Dubrovnik, Split, båttur till Hvar eller Brac, nationalparken Krka mm.

Läs mer

PROGRAM

Se veckoprogram och passbeskrivningar nedan.
OBS! Programmet är preliminärt. Vi reserverar oss för eventuella ändringar innan avresa. 

 

Se veckoprogram och passbeskrivningar nedan.
OBS! Programmet är preliminärt. Vi reserverar oss för eventuella ändringar innan avresa. 

2021

Maj – Preliminärt Schema Uppdateras inom kort 
Maj – Passbeskrivning 

September – Preliminärt Schema Uppdateras inom kort 
September – Passbeskrivning Uppdateras inom kort 

Informationsblad

 

INSTRUKTÖRERNA

Vi är mycket stolta över våra handplockade instruktörer som alla är proffs på sina områden. Genom vår stab av instruktörer, som rymmer allt ifrån yogainstruktörer till dansare, löpare och styrkefantaster, kan vi erbjuda en bredd av träning. Här finns någonting som passar alla vare sig du vill träna ett eller flera pass om dagen. Instruktörerna tar sig tid för dig både på passen och runtomkring om du vill ha hjälp vid sidan av träningen. Har du någon skada eller vill ta det lite lugnare så hjälper de dig gärna med att hitta alternativ på övningar som passar just dig. Tveka inte att ta hjälp för att få ut så mycket som möjligt av din träningsresa!

Maj 2021: Therese Carlsson, Marlene Taudien och Marlen Röen

Vid full grupp på 60 personer kommer även en fjärde instruktör att vara med.
Ändringar utav instruktör kan ske.

 

Marlene Taudien 

Älskar känslan som uppstår av att träna i grupp och genom att se andra utvecklas. Hon tränar själv väldigt brett, men föredrar högintensiv funktionell träning. Marlene är instruktör inom det mesta och även personlig tränare och kostrådgivare. Vid sidan av arbetet med det egna företaget arbetar hon som rådgivare och intresserar sig mycket för grupputveckling. Marlene ser på resorna till att allt flyter på, men leder också flera olika pass med allt ifrån tabata, Les Mills pass och löpskolning, till yoga och aqua. Ni hittar Marlene på i stort sett allt utom dansklasserna.

 

Therese Carlsson

Är instruktören som får alla att kunna dansa med ett leende. Med över 20 års erfarenhet som instruktör har hon en otrolig kompetens och kan framkalla glädjen i träningen som ingen annan. Therese är instruktören som ser alla och kan få alla att ta ut sig efter sina egna förutsättningar och även få dem att längta till varje träningstillfälle.

 

ANDRIANNA WÄNGSTRÖM

Andrianna leder sina klasser med syfte och lekfullhet oavsett om det är en Yoga eller Fightklass där rörelse kan ske både mentalt och fysiskt. Senast som tränare på heltid utomlands men nyligen hemkommen för att utforska mer av den fantastiska träningsbranschen. ”Jag fullkomligt älskar att skapa upplevelser och se hur rörelse kan förändra människors liv!”. Med en bred bakgrund inom branschen hittar ni Andrianna på många olika klasser, från mjukt till hårt och med bus i sinne.

DATUM & AVRESEORTER 2021

8 – 15 maj 

Mer information kring flygtiderna kommer inom kort 

Pris: 13 998 kronor 

4 – 11 September  

Mer information kring flygtiderna kommer inom kort 

Pris: 13 498 kronor*

* Boka tidigt rabatt på 500 sek vid bokning innan 31 december 2020 gäller september resan. Därefter 3 998 kronor. 

Allt detta ingår:

Flyg
Boende (del i dubbelrum)
Transfer
Mat ombord
Halvpension: Frukost och middag (middagen går att byta ut till lunch)
All träning, föreläsningar & workshops speciellt för denna grupp samt hjälp från våra instruktörer, personliga tränare och kostrådgivare.
Vattenflaska (Vattnet går att dricka från kranen)

 

BETALNINGSVILLKOR

Anmälningsavgiften på 1200 kronor betalas senast 5 dagar eter att bokningsbekräftelsen skickats ut.
Om du väljer av & ombokningsskyddet tillkommer 249 :- extra.
Resterande belopp betalas senast 40 dagar innan avresa.

 

 

Det finns massor av restauranger och enklare matställen precis utanför hotellet. Nedanför hotellet finns även en väl utrustad minimarket.

Är ni två personer i samma rum och kan tänkas vara tre? Då finns alternativet boende i dubbelrum med extrabädd.
Om du inte har någon reskamrat så kan du välja del i dubbelrum, så bokar Apollo in dig med annan person från träningsgruppen.
Vill du hellre bo själv tillkommer enkelrumstillägg på 4100:-. Detta är en kostnad som hotellet tar då du får rummet för dig själv och ingen kostnad som vi kan påverka. Alternativet att boka del i dubbelrum och bo ihop med någon annan som också bokat resan på egen hand finns.
Frågor gällande flyg, hotell, försäkringar och bokning tar du via Apollo genom att maila bokning@apollo.se
Frågor gällande program och träning tar du genom oss och mailar då marlene@taudientraining.se

BOKA DIN TRÄNINGSRESA

 

Boka din resa genom att klicka här

Vid frågor om resan, vänligen kontakta info@taudientraining.se

SAGT OM OSS

Det bästa med resorna är kombon av bra träning, träffa vänner som vi fått genom våra resor med Er. Umgås med min man, sola & bada välförtjänt 😉 Dessa resor belönar vi oss med för att vi hänger i övriga året med vår träning. Bästa semester & presenten man kan ge sig själv!
Kristina Kristensson

 

Överlägset en av de bästa resorna vi gör! Kombinationen av träning, sällskap, vila, mat och dryck är oslagbar. När man kommer hem är man alltid fylld av energi och behöver oftast ingen semester efter semestern som efter andra resor 😉 jag rekommenderar dessa resor till alla som orkar lyssna på mitt tjat om hur bra det är. Jag säger åk!!
Ea Althin

Det bästa med resorna är gemenskapen och er som personer! Personliga och ser alla! Man känner sig verkligen välkommen och i en gemenskap. Ni är fantastiska!
Lisbeth Salomonsson

Härliga ledarna som gjorde allt för att alla skulle trivas, man kommer leva länge med ett leende på läpparna efter denna resa. Blev så tankad med extra energi.
Louise Lundström

 

Härligt med en hel veckas träning och bad och sol med ett gott gäng och utmärkta ledare. Omväxlande program där det alltid finns något för alla.
Suz

Det var roliga aktiviteter med cykling, promenader, överraskningar, vinprovning och restaurang Panorama. Man hinner lära känna varandra bättre och man blir en grupp. Detta var något extra utöver all träning. Sen ska ni ha stort plus med att ni tog hand om alla så bra.

Det bästa är den härliga stämning och sammanhållning som ni skapar genom att se alla och umgås med alla som är med.
Susan

Det bästa med denna träningsresa är den entusiasm, glädje och omtänksamhet som alla instruktörer utstrålar! Man blir otroligt peppad och glad under och utanför passen

Träningsresa Kreta

Kreta

Följ med till fina Cavo Spada- ett hotell fullt av möjligheter till härliga träningsupplevelser. Utöver träningen finns vinprovning, cykeltur, promenader och möjlighet till besök i Chania.

Träningsresa Fuerteventura

Träningsresa Fuerteventura

Följ med till träningsmeckat La Pared på Fuerteventura och en miljö som är optimal för härliga träningsupplevelser. Utöver träningen finns möjlighet att följa med på ökenpromenad, utflykt till Morro Jable med mera.

Träningsresa Sydafrika

Träningsresa Sydafrika

Följ med på en träningsresa till Sydafrika. Den här resan är som gjord för dig som lockas av både äventyr och träningsglädje. Under tio dagar förflyttar vi oss mellan 3 olika boenden och skaparminnen för livet tillsammans!

Weekends

Träningsweekends

Är du sugen på att komma bort bara över en helg? Våra träningsweekends finns på flera orter och noga utvalda hotell runt omkring i Sverige- ett perfekt sätt att kombinera träning, inspiration och avkoppling!