Seniorevent

SENIORRESA – TRÄNINGSRESA FÖR DIG SOM VILL HA EN AKTIV SEMESTER FULL AV TRÄNINGSGLÄDJE OCH GEMENSKAP!
LA PARED, FUERTEVENTURA

Följ med på träningsresa till La Pared på Fuerteventura tillsammans med TaudienTraining! Vi bor och tränar på mysiga La Pared på Fuerteventura när vädret lämpar sig perfekt för träning, solen skiner och vindarna är svalkande.

Vi erbjuder en vecka fylld med träning, glädje, avkoppling och massor med inspiration att ta med dig hem. En träningsresa med oss passar alla och vår strävan är att, genom ett stort träningsschema, erbjuda något för alla. Under veckan kan du prova allt ifrån yoga och styrkepass till aquaklasser, funktionell träning, spinning och dans. Utöver all träning innehåller en träningsresa med TaudienTraining också workshops och föreläsningar, där du får med dig massor med kunskap och inspiration samt överraskningar för gemenskap och träningsglädje.

Du som senior deltar på vilka klasser du vill under veckan men kan också välja att enbart träna senioranpassade pass samt de klasser vi rekommenderar (se schemat under menyfliken ”PROGRAM”).

Vi sätter högt värde vid ett personligt bemötande och god sammanhållning i gruppen. Måltiderna intas tillsammans och det gemensamma intresset bjuder in till en enkelhet att även åka på resan på egen hand. Maxantalet på resan är 60 personer och våra instruktörer finns hela tiden nära till hands för att kunna ge dig det lilla extra – allt för att ge dig en oförglömlig träningsresa!

I november 2020 finns för första gången möjlighet att ta del av ett nischat seniorspår under resan. Detta innebär ökade chanser och möjligheter till anpassning och är att betrakta som ett tillägg – eller en förmån – då Du som senior alltså väljer själv om eller hur mycket du vill träna tillsammans den större gruppen (som är mer blandad i åldrar) respektive de senioranpassade träningspassen.

 

Apollo Sports

VARFÖR TAUDIENTRAINING?

TaudienTraining har lång erfarenhet av träningsresor och uppskattas framför allt för sitt personliga och nära bemötande, engagerade instruktörer och en härlig gruppkänsla. De många återkommande kunderna nämner även den enorma bredden av träningspass. Under en träningsvecka med TaudienTraining erbjuds cirka 30 olika träningsformer- välkända såväl som ovanliga (se passbeskrivningar för inblick i det breda utbudet). Du guidas genom din träningsresa av professionella instruktörer som bjuder på sig själva såväl som närhet och en strävan om att alltid möta Dig som individ, oavsett träningsnivå eller eventuella begränsningar. Du deltar i så många pass och aktiviteter du vill. Den härliga sammanhållningen i gruppen uppnås genom gemensamma aktiviteter, mingel, måltider vid bokade bord samt överraskningar utanför träningsschemat. En träningsresa är mycket mer än bara träning!

VÅRA INSTRUKTÖRER

Vi är mycket stolta över våra handplockade instruktörer som alla är proffs på sina områden. Genom vår stab av instruktörer, som rymmer allt ifrån yogainstruktörer till dansare, löpare och styrkefantaster, kan vi erbjuda en träningsresa med en bredd av träning och någonting som passar alla, vare sig du vill träna ett eller flera pass om dagen. Instruktörerna tar sig tid för dig både på passen och runtomkring om du vill ha hjälp vid sidan av träningen. Har du någon skada eller vill ta det lite lugnare så hjälper de dig gärna med att hitta alternativ på övningar som passar just dig. Tveka inte att ta hjälp för att få ut så mycket som möjligt av din träningsresa!

VEM KAN DELTA PÅ EN TRÄNINGSRESA? 

En träningsresa med oss passar alla oavsett vilken nivå du befinner dig på. Vi erbjuder ett stort antal olika träningsformer som varierar i såväl intensitet och svårighetsgrad som känsla och form- allt för att du ska hitta något som passar just dig. Du deltar i så många pass och aktiviteter du vill.

För att öka tillgängligheten erbjuder vi i samband med våra träningsresor till La Pared på Fuerteventura, ett speciellt utformat seniorspår. Detta innebär ökade chanser och möjligheter till anpassning och är att betrakta som ett tillägg- eller en förmån- då Du som senior alltså väljer själv om eller hur mycket du vill träna tillsammans den större gruppen (som är mer blandad i åldrar) och i vilken mån du väljer de senioranpassade träningspassen.

HOTELLET

La Pared – powered by Playitas har ett avskilt och rofyllt läge på västkusten i den lilla byn La Pared, ca 1 mil nordväst om Costa Calma. Här finns alla förutsättningar för att kunna fokusera dig själv och din träning – en plats helt perfekt för dig som vill ladda batterierna. Njut av den vackra naturen, närheten till havet och spektakulära solnedgångar. La Pared är känt för sin strand med med perfekta förhållanden för att lära sig surfa och har på  hotellet ett eget surfcenter.

På La Pared finns även en egen Eco-Garden där egna örter hämtas ifrån och förgyller buffeérna.

För fullständig information, bilder och filmer från hotellet klicka här.

PROGRAM FÖR DIN SENIORRESA

Se veckoprogram och passbeskrivningar nedan. Du som Senior är varmt välkommen att ta del av hela schemat och samtliga klasser men kan också välja att gå på enbart senioranpassade klasser eller följa rekommendationerna på lämpliga klasser. Du som Senior har med andra ord störst schema och träningsmöjligheter! 

OBS! Programmet är preliminärt. Vi reserverar oss för eventuella ändringar innan avresa.

 

Program Seniorresa
Passbeskrivningar Seniorresa

Informationsblad för resan

UTFLYKTER UNDER DIN SENIORRESA

För dig som inte bara vill träna gruppträningsklasser finns även andra aktiviteter att tillgå.

Ökenpromenad

En av eftermiddagarna går vi tillsammans en promenad på 8,8 km genom öknen. Promenaden börjar bort genom öknen uppför kullarna där vi får en fantastisk utsikt över havet och ner mot byn. Promenaden innehåller mycket backar i början och i slutet, men med gemenskapen i promenaden så glöms de bort. Ingår i resan.

Cykling

Via receptionen kan du hyra cyklar genom att säga till senast dagen innan. Antalet är begränsat och går att hyra i mån av plats. Receptionen har kartor, bland annat för en 1,8 mil lång runda från kust till kust där man även cyklar inom den närmaste byn Costa Calma. Cyklar hyrs på egen hand för den som önskar. Pris ca 15-25 euro.

Morro Jable

Ca 5 mil från hotellet vid södra udden av ön ligger orten Morro Jable. Morro Jable kallas ibland lilla Hawaii på grund utav sina långa sandstränder. Förutom sol och bad finns här en lång gågata av restauranger, caféer och små butiker. En av eftermiddagarna tar vi oss hit för en gemensam utflykt. Taxiresan bekostas på egen hand.

Surfing och SUP

La Pared är känt för sin surfing och perfekta vindar. Utanför hotellet finns ett surfcenter med mer information. Där kan du hyra din egen surfingbräda för antingen surfing eller stand up paddle. Det finns även våtdräkt att hyra. Varför inte boka in dig på en dagskurs i surfing?

SPA

På hotellets SPA avdelning kan du basta och bada jacuzzi kostnadsfritt. Vill du så finns även möjlighet att boka tid till någon behandling till förmånligt pris med en liten rabatt för vår grupp.

INSTRUKTÖRERNA FÖR DIN SENIORRESA

Vi är mycket stolta över våra handplockade instruktörer som alla är proffs på sina områden. Genom vår stab av instruktörer, som rymmer allt ifrån yogainstruktörer till dansare, löpare och styrkefantaster, kan vi erbjuda en bredd av träning och någonting som passar alla vare sig du vill träna ett eller flera pass om dagen. Instruktörerna tar sig tid för dig både på passen och runtomkring om du vill ha hjälp vid sidan av träningen. Har du någon skada eller vill ta det lite lugnare så hjälper de dig gärna med att hitta alternativ på övningar som passar just dig. Tveka inte att ta hjälp för att få ut så mycket som möjligt av din resa!

DATUM OCH AVRESEORTER 2021

NOVEMBER 2021

Datum presenteras inom kort

Avreseorter:
Uppdateras inom kort.

Pris: 
Uppdateras inom kort.

 

BETALNINGSVILLKOR

Anmälningsavgiften på 1200 kronor betalas senast 5 dagar eter att bokningsbekräftelsen skickats ut.
Om du väljer av & ombokningsskyddet tillkommer 349 :- extra.
Resterande belopp betalas senast 40 dagar innan avresa.

ALLT DETTA INGÅR

  • Flygresa Tur och Retur
  • Boende med del i dubbelrum
  • Helpension  ( frukost, lunch, eftermiddagssmoothie, middag)
  • Vatten vid träningspassen
  • Transfer Tur och Retur
  • Måltid ombord på planet
  • All träning & workshops samt hjälp från våra instruktörer, personliga tränare och kostrådgivare. (Exklusivt för denna grupp).

Tillval: Enkelrumstillägg, om- och avbeställningsskydd, försäkring (se priser vid bokningslänken).

SAGT OM VÅRA SENIORRESOR TILL LA PARED/ FUERTEVENTURA

Detta är vår första träningsresa med särskild inriktning för Seniorer men vi har arrangerat ett stort antal träningsresor i samarbete med både Apollo Sports och Detur till flera olika destinationer utomlands samt ett 50-tal träningshelger på olika SPA-hotell i Sverige.

För referenser kring våra träningsresor kan du läsa om någon utav våra andra resor eller se Taudientraining på Facebook. Nedan finns referenser från tidigare träningsresor till Fuerteventura.

Instruktörerna var härliga, inspirerande och så himla bäst!

Fokus på att må bra rakt igenom. Gediget program och underbara ledare. – Elisabeth

November, bra månad att resa i. Mycket bra instruktörer som såg alla och la passen på rätt nivå. Flexibla och trevliga. Kaffe på morgonen var toppen! – Eva Niklasson

Glädjen, mångfald, många skratt! Mycket träningsvärk och otroligt bra instruktörer. Vi kommer tillbaka! – Magdalena Ferdin

Väldigt bra och lyhörda tränare. Man kände sig trygg, sedd och bekräftad. Samspelta och jordade. Jag kände mig trygg att delta trots ovana att träna. – Irmeli Dahlbacka

Fanns otroligt många pass att välja på. Energi hos instruktörerna! – Eva Enocson

Duktiga, allsidiga och evigt peppande instruktörer! Ni gjorde veckan superbra! – Petra Dike

Många pass att välja mellan. Instruktörerna var fantastiska!

Det bästa med resan var ledarna! Deras entusiasm, pepp och kunskap! Förmågan att få en till att prova på nya pass utanför komfortzonen i ett behagligt klimat. – Anette och Göran Ivarsson

Vila mot vardagen, samvaron, träning och god mat = Total avkoppling! – Agneta Zervens

Det absolut bästa med resan var de tre fantastiska instruktörerna: Jessica, Marlen och Jennifer. Redan första kvällen kände man att det här blir bra och det höll veckan ut. De kompletterade varandra och bjöd på sig själva.

Mycket kunniga och engagerade instruktörer som kommer med tips under hela veckan. Fantastiskt roligt att känna gemenskapen i gruppen. – Maria Ström

Bra och inspirerande ledare som var måna om att alla hade det bra. – Anna

Peppande att träna med andra glada i varmt väder kombinerat med sol. – Anna Lundgren

Bra träning, härliga skratt, så trevliga och duktiga ledare. -Cecilia Sandin

Instruktörerna var väldigt jordnära och naturliga. Härliga tjejer!

Ledarnas skratt och allas prestigelöshet. Lagom stort hotell. Alla skratt och allt vi åstadkommit.

BOKA DIN SENIORRESA

 

Bokning till resan öppnar inom kort och görs genom Apollo via länken nedan:
Klicka HÄR för bokning

 

Vid frågor om din seniorresa, schema, träning eller annat kontaktas info@taudientraining.se/taudientraining. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *