Gåvobevis

GE BORT EN TRÄNINGSUPPLEVELSE

Då bokning till våra event görs direkt till respektive arrangörspartner (respektive hotell, Apollo Sports etc.) säljer vi inga rena presentkort. Vi hjälper emellertid gärna till att ta fram ett Gåvobevis så att du får en fin present att ge bort. Du väljer sedan själv om du vill göra en bokning direkt eller om du vill låta mottagaren av Gåvobeviset välja sitt event själv och boka senare. 

Kontakta oss via mejl så hjälper vi Dig vidare! 

GÅVOBEVIS

Ett Gåvobevis är perfekt när Du vill ge bort en upplevelse. Gåvobeviset är att betrakta som ett symboliskt bevis för en gåva du utlovar mottagaren i fråga. Vi hjälper med andra ord till med att ta fram ett underlag du kan ge bort för att illustrera din present.

Gåvobeviset kan erhållas i digitalt format via mejl alternativt i fysisk form via post.

Gör såhär:

  1. Mejla din beställning samt nedanstående uppgifter till info@taudientraining.se/taudientraining.
    Önskat belopp/värde
    – Postadress vid utskick

Dags för mottagaren att nyttja gåvobeviset? 

All bokning till våra event görs direkt till respektive hotell. När det är dags att göra en bokning är det upp till dig som givare att hjälpa till och att betala den del av kostnaden som motsvaras av gåvobeviset. Vi på TaudienTraining förvaltar med andra ord inga pengar vid utfärdande av Gåvobevis. 

* Vi reserverar oss för att önskat event kan bli fullbokat. Att ett specifikt event kan bokas beror på tillgängligheten vid Er bokningsförfrågan.