Träningshelg Asa Herrgård, Småland

Datum Träningshelg:
18-20 oktober alt. 19-20 oktober

Det här ingår:
Lördag-söndag
– Minst 14 träningspass & 2 workshops
– 1 övernattning i dubbelrum

– Workshops
– 2 st lunchbuffé
– 1 st tvårättersmiddag
– 1 st frukostbuffé
– 1 st eftermiddagsfika
– Trerättersmiddag lördag

Fredag – söndag
– Minst 14 träningspass & 2 workshops
– 2 övernattningar i dubbelrum

– Workshops
– 2 st lunchbuffé
– 2 st tvårättersmiddag
– 2 st frukostbuffé
– 2 st eftermiddagsfika
– Tvårättersmiddag fredag
– Trerättersmiddag lördag

Hotell:
Asa Herrgård

Läs mer om Asa Herrgård här.

Bokning av klasser:
Ett välkomstmail med information om bokning av klasserna kommer skickas till dig 2-3 veckor innan träningshelgen. 

Pris 2024:
Lördag-söndag:  3495 kronor per person
Fredag-söndag: 4695 kronor per person
* Enkelrumstillägg 350 kronor

Betalningsvillkor:
Betalning senast 30 dagar innan avresa. I samband med bokning erläggs en bokningsavgiften på 500 kronor per person. Denna summa dras sedan av vid slutbetalning av den totala summan. Bokningsavgiften betalas tillbaka fram till 30 dagar innan eventet.

Kontakta oss:
Frågor gällande logi?
Kontakta hotellet genom mail till info@asaherrgard.se 

Frågor gällande program eller träningshelg?
Kontakta oss genom mail till info@taudientraining.se

TRÄNINGSHELG PÅ ASA HERRGÅRD

En träningsweekend passar alla- oavsett om du vill komma igång med träningen eller tränar regelbundet. Med flera parallella pass att välja mellan hittar du förhoppningsvis alltid något som passar dig. Träningsschemat erbjuder allt från yoga och danspass till löpskolning, funktionell träning och andra riktigt tuffa pass. Under helgen bjuds du även på föreläsningar för att få med dig ännu mer motivation och kunskap hem. Så ta med någon du tycker om och njut av vår träningsweekend med rolig träning, god mat och en skön avkoppling på herrgårdens mysiga relaxavdelning.

Vi är träningsreseföretaget som fokuserar på Dig och att du ska få uppleva en aktiv och spännande semester med mycket glädje och gemenskap. Vi har många års erfarenhet inom både tränings- och resebranschen och vill dela med oss av det bästa av dessa två världar genom träningsresor. Vi finns alltid nära tillhands redo att hjälpa dig.

På Asa Herrgård bor vi ute i naturen, njuter av lokala råvaror, och har hela gården för oss själva!

PROGRAM FÖR DIN TRÄNINGSHELG

Nedan finner du programmet för din träningshelg!

SCHEMA Träningshelg Oktober 2024 (Klicka här)

Programmet är preliminärt och mindre ändringar kan ske.

BOKA DIN TRÄNINGSHELG

Boka din träningshelg direkt via hotellet. Klicka på länken nedan!

INSTRUKTÖRER

Vi är mycket stolta över våra handplockade instruktörer som alla är proffs på sina områden. Genom vår stab av instruktörer, som rymmer allt ifrån yogainstruktörer till dansare, löpare och styrkefantaster, kan vi erbjuda en bredd av träning. Här finns någonting som passar alla och instruktörerna tar sig tid för dig både på passen och runtomkring om du vill ha hjälp vid sidan av träningen. Har du någon skada eller vill ta det lite lugnare så hjälper de dig gärna med att hitta alternativ på övningar som passar just dig. Tveka inte att ta hjälp för att få ut så mycket som möjligt av din träiningsweekend!

Oktober 2024: Jeanette Jörgensen & Ellen Sterner

Ellen Sterner

ELLEN STERNER

Ellen älskar träning och rörelse och fascineras av hur bra det får en att må, både fysiskt och psykiskt. Hon jobbar till vardags som fysioterapeut och på fritiden håller hon klasser på träningsanläggningen Black Bull. Ellen har arbetat med träning och hälsa sedan 2014 och är även personlig tränare, kostrådgivare, löpcoach och yogalärare. Hennes egen träning består just nu av crossfit, styrketräning, yoga och swimrun. Ellen beskrivs som energifylld och närvarande och bidrar med lekfullhet och kunskap. Hon hoppas kunna inspirera och motivera deltagarna till att våga utmana sig själva och lära mer om träning och hälsa.

Instruktör Jeanette Jörgensen

JEANETTE JÖRGENSEN

Jeanette Jörgensen började sin karriär som aerobicsinstruktör och har sedan dess utökat sin kompetens inom olika träningsformer. Hon tävlade i Aerobics Gymnastics i cirka 10 år och nådde en imponerande 4:e placering i SM. Idag brinner hon särskilt för dans, Bodybalance och Piloxing. Jeanette arbetar för Nordic Wellness som distriktskoordinator för gruppträning i Malmö och är även Mastertrainer inom Piloxing SSP, där hon utbildar andra instruktörer. Hon lägger stor vikt vid kvalitet i sitt arbete och är känd för sin noggrannhet och ambition. På fritiden finner Jeanette avkoppling och energi i löpspåret, vilket är ett utmärkt komplement till all gruppträning. Hon älskar att motivera andra och tycker att träning ska vara roligt, vilket hennes långa karriär inom branschen reflekterar – det blir bara roligare med tiden!

Träningshelg Asa Herrgård
IMG_5692
IMG_5413

Asa Herrgård

I Asa möts ni av den storslagna naturen belägen på gränsen till det Småländska höglandet, mitt i Möbelriket. Här ute kan man faktiskt höra tystnaden i vad som är utsett till en tyst zon. Brus från stora vägar och flygtrafik är inget du upplever på Asa Herrgård. Däremot kan vi inte ansvara för gässens skvaller i sjön eller naturens egna melodier. Asa Herrgård är ett klassiskt herrgårdshotell och omges av Asasjön, en vacker park och trolska Småländska skogar. Den mäktiga gula huvudbyggnaden byggdes under den senare delen av 1700-talet och här hittar du idag vår reception, restaurang och matsalar.

Totalt finns 50 bäddar fördelat på 10 enkelrum, 18 dubbelrum samt två dubbelrum med jacuzzibadkar. På hela anläggningen finns trådlöst Wifi och i restaurangen kommer största delen av råvarorna från lokala gårdar, Smålands sjöar eller från skogen runt herrgården. För dig som önskar avkoppling efter träningsdagen finna bastu och badtunnor. 

Läs mer om Asa Herrgård här.

SAGT OM VÅRA TRÄNINGSHELGER PÅ ASA HERRGÅRD

Vad var det bästa med träningshelgen? 

”Fått ny inspiration till löpningen, testat på träningsformer som jag aldrig skulle prövat annars. All god mat!”

”Alla roliga pass, bra instruktörer. GOD MAT”

”Variationen, instruktörerna, miljön, glädjen, gemenskapen, energin och lugnet! Otroligt energigivande!”

”Att få investerad i sig själv!”

”Att få ny träninginspiration och att umgås med nära och kära! ”

”Maten, sällskapet, träningen, skratten, omgivningen!”Anna Thuresson Andersson

”Varierat bra upplägg med träning för alla kroppens funktioner och bra blandning styrka smidighet flås osv.”Pernilla

”Tränarna var glada och positiva och peppande”Eeva

”Instruktörerna, sällskapet och miljön! Perfekt upplägg på passen också!”Cecilia

243049160_1923624757814685_3369310162885098392_n
IMG_2313
ASA-13

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *