Yogavecka- Margretetorp

Yogavecka på Margretetorps Gästgifvaregård

Första veckan i augusti erbjuder vi ett yogapass varje morgonen- ett perfekt sätt att starta dagen. Yogan lämpar sig för alla, då den anpassas efter gruppen och olika alternativ visas där det behövs. Unna dig en Yogavecka i sommar! 

NÄR? 8.15 – 9.15

VAR? Margaretetorps gästgivaregård. Vi planerar att vara utomhus, men flyttar vid regn in.

TA MED: Yogamatta och filt (Båda delarna finns även att låna).

PRIS: 150:- per pass eller 600:- för samtliga 5 klasser

ANMÄLAN: Klicka här! 

FRÅGOR: Maila marlene@taudientraining.se 

INSTRUKTÖR:

Marlene Taudien startade 2013 TaudienTraining har sedan dess arrangerat tränings- och yogaevent runtom i Sverige och världen. Hon uppskattar kombinationen av fysisk utmanande träning och lugn, mjukgörande och meditativ. Yogan är en viktig del i hennes liv då den får henne balanserad och hon älskar att få dela med sig av det till andra. Hon uppskattas för sin kraft och tydlighet likväl som för sitt lugn och behagliga röst. Förutom mängdes olika träningsutbildningar är hon även utbildad i Globalyoga, Hathayoga, yinyoga, yoga nidra och Freepower.

DSC09403

Måndag: Hathayoga – Skön start på dagen. Styrka, rörlighet och balans samt inte minst att stanna upp i nuet och arbeta med vår andning och närvaro. Vi utgår från solhälsningen och både fysiska övningar och mycket rörlighet förekommer. Avslutas med avslappning.

Tisdag: Yin yoga – Yinyoga är en passiv form av yoga där vi håller positioner under en längre tid, vanligtvis 3-5 minuter. Här vill vi komma åt kroppens fascia och bindväv, istället för musklerna. Yinyogan fyller hela dig med färsk, ny energi och lugnar ditt sinne.

Onsdag: Freepower – På det här intensiva och samtidigt rofyllda pass kommer du att skapa mer pondus. Du kommer att upptäcka dina olika förmågor- att vara smidig och koncentrerad, explosiv och kraftfull samt ha kroppskontroll och vara öppen i sinnet. Vi både börjar och avslutar med meditation. Ett riktigt coolt pass!

Torsdag: Globalyoga –  Är en utvecklande personlig yogaform anpassad till 2000-talets människa, där fysiska utmaningar varvas med mentala intentioner. Stort fokus ligger på bröst- och höftöppnare, där många idag behöver mjukas upp. Temat på klassen är att hitta hem – Hem till din underbara plats i dig själv!

Fredag: Yin Yoga  + Yoga Nidra- Första delen av klassen är yinyoga där vi stannar upp i positionerna en längre tid. Klassen avslutas sen med Yoga nidra, en meditationsteknik som även kallas yogisk sömn. Här låter vi kroppen somna in samtidigt som vårt sinne bibehåller fullt fokus och medvetande. Klassen hjälper oss att hitta en total djupavslappning som kan bidra till att lösa upp mentala och fysiska spänningar.

Följ med oss till en destination i Sverige eller upptäck någon av våra utlandsdestinationer dit vi reser i samarbete med Apollo Sports. 

Träningsweekends | Träningsresor | Yogaresor | Familjehelg
Träna i Vejbystrand | Sommarevent Vejbystrand | Träningsdag Vattnets Hus, Ängelholm