Yogahelg på Torekov

Kom bort från vardagsbekymmer, fyll på energi på bästa sätt genom en avslappnande och inspirerande yogaretreat på fina Torekov Hotell. Under en yogahelg med oss får du får den hjälp som du önskar från professionella och hjälpsamma instruktörer samt trevlig sammanhållning.

En yogahelg/yogaretreat för både nya och vana yogautövare

Vi har ett gediget program för helgen där du får prova på flera olika yogapass, komma igång eller utveckla din yogapraktik, ta del av inspirerande workshop, njuta av lugnet på spa samt god mat på hotellets prisbelönta restaurang. Oavsett om du är van yogautövare eller helt nybörjare så kommer du kunna vara med. Övningarna på klasserna anpassas och det är hela tiden två instruktörer som finns med för att ge dig assistans eller kunna hjälpa dig med enklare alternativ eller utmaningar. Vi gör vår yttersta för att skapa förutsättningar för dig att forma din yogaretreat utifrån dina behov. 

Professionalitet, engagemang och personlighet genomsyrar allt vi gör för att du ska få uppleva en helg med träningsglädje, energi och balans. Hit kan du åka med din partner, kompisen kollegan eller på egen hand. Många väljer även att åka själva då du aldrig är ensam om du inte vill. Måltiderna sker tillsammans och genom gemensamma intressen hittar man snabbt likasinnade att samtala med.

 

Ni har väl inte missat att vi nu även arrangerar yogautbildningar?

Om hotellet

Torekov Hotell ligger på Bjärehalvöns västra sluttning, där

vackrabokskogar möter urgamla stengärden.

På hotellet finns gott om plats till att bara njuta av utsikten och stillheten mellan varven. Du kan till exempel sätta dig framför brasan i loungen
eller besöka den personliga SPA avdelningen. SPA avdelningen innehar relaxavdelning med panoramafönster mot himlen, japanska utomhuspooler, ångbastu mm. Passa även på att boka in en SPA behandling där du som reser med TaudienTraining har 10 % rabatt på alla behandlingar (bokas i förväg).

Naturen

Mellan Torekov och Båstad finns många fina vandringsleder och möjligheter att finna egna stigar. Skåneleden går runt hela halvön med utsiktspunkter mot havet. Du kan även passa på att göra ett besök till det mysiga gamla fiskesamhället och de små bodarna. Passa på att gå på egen upptäcktsfärd och njut av den vackra, fridfulla naturen som är som gjord för att vistas i under en yogaretreat.

Hotellrummen press_torekov_2_13_0316

I våra dubbelrum med egen terrass får du en gemytlig hemmakänsla där klass och design möter naturen med dess skönhet. Dubbelrummen finner du dels i den större hotellbyggnaden, dels i de åtta fristående hotellhusen.

Dubbelrummen är utrustade med: TV, internet, safetybox, hårtork, badrock och tofflor samt strykjärn och strykbräda.

press_torekovhotell13aug2015nr104

PROGRAM 

Program för yogahelgen 5-6 december hittar du här

Mindre ändringar i programmet kan ske

 

 

Instruktörerna

Vi är mycket stolta över våra instruktörer som är handplockade och proffs på sina områden. Instruktörerna tar sig tid för dig både på passen samt även om du vill ha hjälp vid sidan av träningen. Har du någon skada eller vill ta det lite lugnare så hjälper de dig med att hitta alternativ på övningar som passar just dig. Så passa på att ta hjälp från dem för att få ut så mycket som möjligt av din yogahelg/yogaretreat.

December 2020: Liz Fristedt och Sabina Wåhlberg

 

SABINA WÅHLBERG

Sabina är en varm person som alltid älskat rörelse och gjort yoga till sin vardag. Harmoni och balans är hennes nyckelord. När det kommer till hennes yogaträning så gillar hon det intuitivt och med flow, att lyssna och ge kroppen och sinnet det som behövs. För att balansera gillar Sabina lätt löpning och all form av Dans. Hon började instruera som 18åring i Showdance och har mer än 10 år bakgrund som instruktör, bl.a i Zumba, Piloxing, Aqua och Yoga. På fritiden jobbar Sabina som flygvärdinna och när hon är ledig älskar hon att vara hemma och ute i trädgården. Sabina har varit med på flera resor tillsammans med TaudienTraining och är oerhört uppskattad för sin otroliga värme och utstrålning. Sabina är en sån person som man bara vill krama, hela tiden!

 

MARLENE TAUDIEN

Marlene är en mix utav mycket energi och mycket lugn, precis som Yin och Yang. Hon grundade TaudienTraining för sju år sedan och är ständigt i utveckling. Där kom yogan in som en trygg plats i tillvaron, att få landa och bara vara. Precis i början utav företagsresan förstod hon inte vitsen med yoga – Nu kan hon inte leva utan den. Marlene älskar att smyga in yogan hos alla som hon ser kan behöva den och har med sitt breda omfång i träningsbranschen fått många att förstå tjusningen. Enligt Marlene är yogan så mycket mer, än just bara yoga. Den har fört med sig så mycket mer som kan appliceras i andra delar utav livet. Blandningen är tjusningen, från powerklassen Freepower och fysiska flöden till mjuka, återhämtande och behagliga yin. Marlene uppskattas inom yogan för att göra den begriplig för alla samt sitt djup och behagliga röst. Hon är instruktör sedan 12 år tillbaka, utbildad i global yoga och yin yoga, hon läser till mental tränare via Skandinaviska ledarhögskolan, håller i utbildningar och föreläser. För att balansera upp så tillbringas lediga dagar  gärna med träning för egen del, en bok framför brasan, en tur i skogen eller en sväng med husbilen.

Yogahelger 2020

5-6 december 

Detta ingår:

Samtliga träningspass och workshops specifikt för vår grupp med två instruktörer
Lunchbuffé i Bistron båda dagarna
Hälsosamt mellanmål
Tillgång till kaffe/te, frukt och nötter lördag förmiddag och hela söndagen
En tvårättersmeny i Bistron
En skön natts sömn i dubbelrum
Frukostbuffé i Bistron
SPA med bastu, varma bad och japanska utomhuspooler
Tillgång till gym inom- och utomhus

Pris:

3200:- (Bokningen är bindande och betalas senast 30 dagar innan vistelsen.)

Utan övernattning 2295 :- (inkl.lunch, middag och fika)
Utan övernattning 1895:-(inkl. lunch och fika)

Enkelrum: Tillägg 200:-

Uppgradering till svit: Tillägg 300:- per person

 Njut lite extra och kom en dag tidigare.

Paketpris 1 395 kr/person inkl. afternoon tea , bistrons trerättersmiddag, övernattning i dubbelrum med frukostbuffé samt fri entré till SPA och träning.

Logipaket 1 040 kr/person inkl. övernattning i dubbelrum med frukostbuffé samt fri entré till SPA och träning.

Bokning

Bokning sker genom att maila namn, datum, antal personer till bokning@torekovhotell.se eller så ringer du till 0431-558212.

Vid frågor om Din yogahelg/yogaretreat är du varmt välkommen att kontakta info@taudientraining.se

2018

Den inspiration och glädje som ni utstrålar, delar och väcker genom yogan, samtalen och era erfarenheter. Bara Kärlek. – Catarina Mattsson

Bra instruktörer och fin energi! Ett balanserat program. – Anneli Lund

Fantastiskt bra kombination av pass, teori och njutning. Underbara instruktörer och mycket hjärta. – Anna G

Super goa lärare, inspirerande. Jag inser nu att jag måste ta tag i min träning igen.

Fick med mig massor av inspiration och tips till förändringar i vardagen. Liz och Malin, ni är grymma instruktörer och inspirationskällor. Fortsätt som ni gör. – Sophie Tenghagen

Fick ett sådant flöde, fick utvecklas och inse att alla är olika och det är ok. Fick utveckla min teknik, prova på nia dans, träffa nya vänner. Ett underbart lugn i kroppen – Anki Rowén

Alla fina människor. Att bara få vara och äta gott och slappna av. Tyckte att instruktörerna var jättebra. De skapade en bra stämning och bjöd på sig själva.

Bra mix och en välbehövlig paus.

Bra variation, härlig energi, underbar miljö. Nu är jag redo för att hugga tag i vardagen på ett “litet” annorlunda sätt. – Katarina Olsson

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *