YOGARESA TILL PORTO PLOMARI- Funktionell Träning & Yoga 

Följ med TaudienTraining och Apollo till Porto Plomari på Lesvos för en härlig yoga- och träningsresa! En vecka att minnas fylld av träning, glädje, avkoppling och massor med inspiration att ta med dig hem! Fokuset på denna träningsvecka ligger på funktionell styrka och yoga, med en lite mindre grupp och två tillgängliga instruktörer.

Hotellet ligger på gångavstånd ca 1 kilometer öster om Plomaris hamnby. Vid torget finns charmiga ouzerier, caféer och tavernor med varm grekisk atmosfär. På platsen där hotellet ligger idag fanns det under århundraden anrik produktion av tvål och olivolja. Resterna av de gamla fabriksbyggnaderna finns kvar och bidrar till en särskild atmosfär i det kulturskyddade området.

I hotellets mitt ligger infinitypoolen med utsikt över havet. Stränder finns på båda sidor om hotellet, en stenstrand och en blandstrand.

I restaurangen tar kärleken till den grekiska matkulturen stor plats och menyn är fylld av traditionella rätter i modern tappning. Köket bygger framförallt på lokala råvaror, i största mån ekologiska och närproducerade. Vinkällaren erbjuder såväl lokala som internationella viner, allt omsorgsfullt utvalt för att passa menyn.

Utsikten från träningen är hänförande med havet som ett vykort framför. På hotellområdet finns även en bana för padeltennis, gym med havsutsikt och i omgivningarna finns löprundor och fina vandringsleder är tillgängliga uppe i bergen.

Vi sätter högt värde vid ett personligt bemötande och god sammanhållning i gruppen. Maxantalet på resan är 40 personer och våra instruktörer finns hela tiden nära till hands för att kunna ge dig det lilla extra. På kvällarna möts vi upp i baren och middagarna intas tillsammans. Det går med andra ord utmärkt att åka själv på en träningsresa då du aldrig är ensam när du inte vill.

VARFÖR TAUDIENTRAINING?

TaudienTraining har lång erfarenhet av träningsresor och uppskattas framför allt för sitt personliga och nära bemötande, engagerade instruktörer och en härlig gruppkänsla. De många återkommande kunderna nämner även den enorma bredden av träningspass. Under en träningsvecka med TaudienTraining erbjuds cirka 30 olika träningsformer- välkända såväl som ovanliga (se passbeskrivningar för inblick i det breda utbudet). Du guidas genom din träningsresa av professionella instruktörer som bjuder på sig själva såväl som närhet och en strävan om att alltid möta Dig som individ, oavsett träningsnivå eller eventuella begränsningar. Du deltar i så många pass och aktiviteter du vill. Den härliga sammanhållningen i gruppen uppnås genom gemensamma aktiviteter, mingel, måltider vid bokade bord samt överraskningar utanför träningsschemat. En träningsresa är mycket mer än bara träning!

VÅRA INSTRUKTÖRER

Vi är mycket stolta över våra handplockade instruktörer som alla är proffs på sina områden. Genom vår stab av instruktörer, som rymmer allt ifrån yogainstruktörer till dansare, löpare och styrkefantaster, kan vi erbjuda en träningsresa med en bredd av träning och någonting som passar alla, vare sig du vill träna ett eller flera pass om dagen. Instruktörerna tar sig tid för dig både på passen och runtomkring om du vill ha hjälp vid sidan av träningen. Har du någon skada eller vill ta det lite lugnare så hjälper de dig gärna med att hitta alternativ på övningar som passar just dig. Tveka inte att ta hjälp för att få ut så mycket som möjligt av din träningsresa!

VEM KAN DELTA PÅ EN TRÄNINGSRESA? 

En träningsresa med oss passar alla oavsett vilken nivå du befinner dig på. Vi erbjuder ett stort antal olika träningsformer som varierar i såväl intensitet och svårighetsgrad som känsla och form- allt för att du ska hitta något som passar just dig. Du deltar i så många pass och aktiviteter du vill.

HOTELLET

Mondo Boutique-hotellet Porto Plomari ligger precis vid Egeiska havet i utkanten av byn Plomari. På platsen där hotellet ligger idag fanns det under århundraden anrik produktion av tvål och olivolja. Resterna av de gamla fabriksbyggnaderna finns kvar och bidrar till en särskild atmosfär i det kulturskyddade området.

I hotellets mitt ligger infinitypoolen med utsikt över havet. Stränder finns på båda sidor om hotellet, en stenstrand och en blandstrand. Hotellet eftersträvar en lugn atmosfär och vänder sig till en vuxen publik och gäster över 14 år.

I restaurangen tar den grekiska matkulturen stor plats och menyn är fylld av traditionella rätter i modern tappning. Köket bygger framförallt på lokala råvaror, i största mån ekologiska och närproducerade. Vinkällaren erbjuder såväl lokala som internationella viner, allt omsorgsfullt utvalt för att passa menyn.

På hotellets träningsplattform, med utsikt över havet, kan du starta morgonen med yoga.  På hotellområdet finns även en bana för padeltennis och gym med havsutsikt I omgivningarna finns rekommenderade löprundor och fina vandringsleder finns tillgängliga uppe i bergen.

Hotellet ligger på gångavstånd ca 1 kilometer öster om Plomaris hamnby.

Läs mer om hotellet

UTFLYKTER

Vi erbjuder att tillsammans med gruppen gå på:

Olivoljeprovning

Vinprovning

Hiking 

Det får även att följa med på några av Apollos längre vandringar

Mer information om våra utflykter kommer längre fram.

PROGRAM

Se veckoprogram och passbeskrivningar nedan.
OBS! Programmet är preliminärt. Vi reserverar oss för eventuella ändringar innan avresa. 

 

Exempel- Program

Exempel – Passbeskrivningar

INSTRUKTÖRERNA FÖR DIN RESA

Vi är mycket stolta över våra handplockade instruktörer som alla är proffs på sina områden. Genom vår stab av instruktörer, som rymmer allt ifrån yogainstruktörer till dansare, löpare och styrkefantaster, kan vi erbjuda en bredd av träning och någonting som passar alla vare sig du vill träna ett eller flera pass om dagen. Instruktörerna tar sig tid för dig både på passen och runtomkring om du vill ha hjälp vid sidan av träningen. Har du någon skada eller vill ta det lite lugnare så hjälper de dig gärna med att hitta alternativ på övningar som passar just dig. Tveka inte att ta hjälp för att få ut så mycket som möjligt av din resa!

 

Instruktörer uppdateras inom kort. 

Datum & Pris

Datum uppdateras inom kort. 

Pris:
Uppdateras inom kort. 

 

BETALNINGSVILLKOR

Anmälningsavgiften på 1200 kronor betalas senast 5 dagar eter att bokningsbekräftelsen skickats ut.
Om du väljer av & ombokningsskyddet tillkommer 349 :- extra.
Resterande belopp betalas senast 40 dagar innan avresa.

 

ALLT DETTA INGÅR

Flygresa tur och retur
Boende med del i dubbelrum
Halvpension, frukost och middag
Transfer tur och retur
Måltid ombord på planet
​Träning, workshops, föreläsning och andra aktiviteter enligt program

Tillval: Enkelrumstillägg, om- och avbeställningsskydd, försäkring (se priser vid bokningslänken).

BOKNING

Boka din resa genom att klicka HÄR (Uppdateras inom kort)

 

Frågor gällande flyg, hotell, försäkringar och bokning?
Kontakta Apollo genom mail till sports@apollo.se

Frågor gällande program och träning?
Kontakta oss genom mail till info@taudientraining.se

SAGT OM VÅRA RESOR TILL PORTO PLOMARI

Resan i maj 2021 blir vår första till Porto Plomari men vi har arrangerat mängder av träningsresor och träningshelger till andra destinationer.
För referenser, se exempelvis våra resor till Kreta, Fuerteventura, eller Kroatien.