Yogahelg Vann Spa, Bohuslän

Datum Yogahelg 2023:
6-7 maj

Det här ingår:
– Samtliga Yogaklasser enligt schema
– Välkomstfika lördag
– 2 st lunch
– Eftermiddagsfika lördag
– Tvårätters middag lördag
– Frukostbuffé söndag
– Spatid lördag eftermiddag & söndag förmiddag
– Övernattning med del i dubbelrum
– Frukt och kaffe framme hela söndag förmiddag

Pris 2023:
Pris per person del i dubbelrum/trebäddrum: 3695kr
* Enkelrumstillägg: 300 kronor.

* Erbjudande: Njut lite extra med ankomst redan på fredagen!
Du erbjuds då boka en övernattning inkl. frukostbuffé, tvårätters middag och spaentré för 1295 kr.

Hotell:
Vann Spa

Läs mer om Vann Spa här.

Betalningsvillkor:
Betalning senast 30 dagar innan avresa. Tills dess fri avbokning. 

Kontakta oss:
Frågor gällande logi?
Kontakta hotellet genom mail till bokning@vann.se

Frågor gällande program eller Yogahelgen?
Kontakta oss genom mail till sabina@taudientraining.se

YOGAHELG PÅ VANN SPA

Vi har ett gediget program för helgen där du får prova på flera olika former av yoga, komma igång eller utveckla din yogapraktik. Ta del av inspirerande workshop, njuta av lugnet i de grönskande omgivningarna samt god mat på hotellets restaurang och oavsett om du är van yogautövare eller helt nybörjare så kommer du kunna vara med. Övningarna på klasserna anpassas och det är hela tiden två instruktörer som finns med för att ge dig assistans eller kunna hjälpa dig med enklare alternativ eller utmaningar. Vi gör vår yttersta för att skapa förutsättningar för dig att forma din yogaretreat utifrån dina behov.

Professionalitet, engagemang och personlighet genomsyrar allt vi gör för att du ska få uppleva en helg med rörelseglädje, energi och balans. Hit kan du åka med din partner, kompisen, kollegan eller på egen hand. Många väljer även att åka själva då du aldrig är ensam om du inte vill. Måltiderna sker tillsammans och genom gemensamma intressen hittar man snabbt likasinnade att samtala med.

Pssst! Vi erbjuder också Yogautbildningar till dig som vill fördjupa din kunskap eller dela yoga vidare.

BOKA DIN YOGAHELG 

Skicka ett mail med namn, mailadress och telefonnummer till samtliga deltagare. Berätta även om ni önskar enkelrum eller dubbelrum.
Boka via mail bokning@vann.se eller telefon 0523-44200

PROGRAM FÖR DIN YOGAHELG 

Nedan finner du programmet för din Yogahelg!
Programmet är preliminärt och mindre ändringar kan ske.

Program för Maj 2023

INSTRUKTÖRER

Vi är mycket stolta över våra instruktörer som är handplockade och proffs på sina områden. Instruktörerna tar sig tid för dig både på passen samt även om du vill ha hjälp vid sidan av träningen. Har du någon skada eller vill ta det lite lugnare så hjälper de dig med att hitta alternativ på övningar som passar just dig. Så passa på att ta hjälp från dem för att få ut så mycket som möjligt av din yogahelg/yogaretreat.

Maj 2023: Frida Wirsén & Sabina Wåhlberg

FRIDA WIRSÉN

Frida har praktiserat yoga i mer än 20 år och har undervisat i mer än 12 år. Som den erfarna yogaläraren hon är lär hon ut yogapraktiker som Hatha, YinYoga, Yoga Nidra och Vinyasa. Eftersom dansen har varit en stor del av Fridas liv har hon skapat underbara koncept som DansYoga, DanceEnergyYoga och VinyasaHealing som ger dig en underbar kombination av härliga yogapositioner och danskoreografier. En blandning av Yin och Yang, Lugn och Energi, Stillhet och Rörlighet. Hon är en av Sveriges främsta yogalärare och vill alltid leverera yoga med glädje. Två år i rad har hon varit nominerad som årets förebild och årets gruppträningsinstruktör till guldhjärtat. Med en fot inom yogans filosofi blandar hon sina koncept med vetenskaplig förankring. Frida är hälsovetare och har skrivit en studie om ”Kan yoga minska stress och motivera till ökad fysisk aktivitet? : En intervjustudie om MediYoga” inom medicin och idrottsvetenskap. Med hennes företag ”YogaByFrida” etablerar hon koncept runt omkring i hela världen genom workshops, yogaretreat och yogaevent. Som hälsoinspiratör på Svensk Hälsokost skriver hon artiklar om yoga och hur du kan leva ett mer holistiskt hälsosamt liv. Och som den glädjespridare hon är vill hon inspirera dig till en mer holistisk helhetshälsa.

Sabina Wåhlberg

SABINA WÅHLBERG

Sabina är en varm person som alltid älskat rörelse och gjort yoga till sin vardag. Harmoni och balans är hennes nyckelord. När det kommer till hennes yoga så gillar hon det intuitivt och med flow, att lyssna in och ge kroppen och sinnet det som behövs. För balans gillar Sabina holistisk träning och all form av dans. Hon började instruera som 18åring i Showdance och har mer än 10 års bakgrund som instruktör, bl.a i Zumba, Piloxing, Aqua och Yoga- för både stora och små. Till vardags har Sabina en egen yogastudio, klasser på Filborna Arena och brinner lite extra för dans och yoga för barn. Sabina har varit med på flera resor tillsammans med TaudienTraining och är oerhört uppskattad för sin otroliga värme och utstrålning.

vann spa
Natur-1024x683
800-9-1024x683

VANN SPA

Checka in och andas ut! Vann Spa Hotell & Konferens ligger vackert beläget i ett naturskyddsområde vid Gullmarsfjordens strand, drygt en timme från Göteborg. Miljön såväl inne som ute andas högsta kvalitet. Vann är ett fyrstjärnigt hotell, miljöcertifikat och Svanenmärkt, med 156 hotellrum – 151 dubbelrum och 5 sviter. Flera av dubbelrummen kan göras om till familjerum och 8 rum är handikappanpassade. Det finns även en stor parkeringsplats för våra gäster där även finns parkeringsplatser med fri tillgång till laddstation för elbil.

Med en 1000 kvm spaavdelning ger VANN Spa Hotell & Konferens den västsvenska spaupplevelsen helt nya dimensioner Med en fjord och två pooler på utsidan och sex pooler och kar i olika former inomhus har du nästan obegränsade möjligheter till avkoppling i vatten. I den kallaste poolen är det ca 10 grader och som varmast är det ca 38 grader. Med andra ord är det en perfekt plats för att landa en stund under en träningshelg!

Läs mer om Vann Spa här.

SAGT OM VÅRA HELGER PÅ VANN SPA

2023 utökar vi vårt utbud av event på Vann Spa där vi sedan tidigare arrangerar träningshelger. För referenser från andra yogahelger, se exempelvis Margretetorp eller Hotel Skansen

274943929_2052689001574926_7775668162354886503_n
275870372_2052689681574858_2186371147511333817_n

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *