Yogaretreat på Skepparholmen

Kom bort från vardagsbekymmer, fyll på energi på bästa sätt genom en avslappnande och inspirerande yogahelg/yogaretreat på Skepparholmenl. Här får du får den hjälp som du önskar från professionella och hjälpsamma instruktörer samt trevlig sammanhållning.

En yogahelg för både nya och vana yogautövare

Vi har ett gediget program för helgen där du får prova på flera olika yogapass, komma igång eller utveckla din yogapraktik, ta del av inspirerande workshop, njuta av lugnet på spa samt god mat på hotellets prisbelönta restaurang. Oavsett om du är van yogautövare eller helt nybörjare så kommer du kunna vara med. Övningarna på klasserna anpassas och det är hela tiden två instruktörer som finns med för att ge dig assistans eller kunna hjälpa dig med enklare alternativ eller utmaningar.

Professionalitet, engagemang och personlighet genomsyrar allt vi gör för att du ska få uppleva en helg med träningsglädje, energi och balans. Hit kan du åka med din partner, kompisen kollegan eller på egen hand. Många väljer även att åka själva då du aldrig är ensam om du inte vill. Måltiderna sker tillsammans och genom gemensamma intressen hittar man snabbt likasinnade att samtala med.

Skepparholmen Nacka

Är ett spa-, tränings och konferenshotell vackert beläget i Nacka som ligger i Stockholms innerskärgård. Från Stockholm city tar du dig hit på endast 20 minuter. Väl här möts du av en härlig natur med nära till havet, med andra ord är omgivningen är perfekt för en yogaretreat! Vill du inte köra så går det även regelbunden båt- och busstrafik hit.

Hotellet har en gedigen hemsida med mycket information och bilder, läs mer här!

pool-med-havsutsikt

Februari 2021

Mindre ändringar i programmet kan komma att ske.

 

Instruktörerna

Vi är mycket stolta över våra instruktörer som är handplockade och proffs på sina områden..Instruktörerna tar sig tid för dig både på passen samt även om du vill ha hjälp vid sidan av klasserna. Har du någon skada eller vill ta det lite lugnare så hjälper de dig med att hitta alternativ på övningar som passar just dig. Så passa på att ta hjälp från dem för att få ut så mycket som möjligt av din yogaretreat!

 

 JESSICA NYLÉN

Superkvinnan som arbetar som sjuksköterska under nätterna för att hinna med familj och största fritidsintresset träning under dagarna. För Jessica handlar träningen om så mycket mer än bara styrka och kondition. Det handlar även om att utmana sig, att kunna lyssna inåt och lära känna sig själv. Jessica är otroligt uppskattad för sin glädje och energi i en fin kombination och balans med ett lugn och ett djup. Med hennes behagliga röst lyckas hon både utmana och beröra på samma gång. Jessica älskar helheten med träningsresor med att lära känna alla även utanför träningsgolvet och glädjen som träningsresor för med sig.

 

ÅSA ÅBERG

Åsa arbetar på Filborna Arena i Helsingborg som gruppträningskoordinator och ansvarig för yoga-,aqua- och seniorträningen. Nyfikenheten till yogan kom via hennes första graviditet då hon drev eget företag, arbetade mycket och behövde hitta mer balans i livet. Yogan blev ett perfekt komplement till att hantera familj, arbetsliv och att skapa ett hälsosamt förhållningssätt till sin egen kropp och själ. Hon tittar nyfiket på hur yogans urgamla läror kan göra oss nutida människor gladare, lugnare och mer harmoniska. Åsa arbetar med yogan på ett hållbart och hälsosamt sätt och guidar med en behaglig röst och mycket värme Favorit just nu är Yoga Nidra och dess effekt med återhämtning.

2021

6-7 Februari

 

DETTA INGÅR

  • Välkomstfika
  • Lunchbuffé
  • Eftermiddagsfika
  • Tillgång till Spa 18-20 under lördagen
  • 2 rätters middag
  • Del i dubbelrum
  • Frukostbuffé
  • Lunchbuffé
  • Alla träningspass och föreläsningar

 

PRIS

  • 3200:- per person

Sagt om oss

“Er proffsighet och kunskap gav mig trygghet att våga utmana mig själv”/Anna-Carin

“Härlig gemenskap. Upplevelse och avkoppling. Man fick fokusera på sig själv =). Bra verktyg att ta med hem, ätit gott! Jättebra och skönt med “handpåläggning” under passen”

“Bra mix av allt”

“Härligt med olika typer av yogaklasser. Bra floorcoaching, så skönt när ni hjälpte till i rörelserna”

 

 

 

Boka

Yogahelgen bokas genom att maila:

Namn och mailadress på samtliga deltagare till info@skepparholmen.se eller ring 08-747 65 00.

 

För frågor gällande träningen eller programmet för helgen är ni varmt välkomna att kontakta oss på info@taudientraining.se
eller ring 073-641 66 06.

Efter bokning får ni en bokningsbekräftelse. Betalning sker senast 30 dagar innan helgen.